Salg hos Treasures.no

Kjempeflott med så positive reaksjoner på forrige innlegg! Kanskje vi kan gjøre noe lignende i fremtiden? Håper i så fall at like mange, om ikke flere, sender inn bilder da ♥

Tenkte å fortelle dere at det vi har startet førsommersalg hos Treasures.no i dag! Her kan du virkelig gjøre et kupp, for vi har satt ned prisen med 20 til 80 prosent på flere varer.

Her er noen av mine favoritter som er på salg:

Pink Rabbit finner du her

Claw finner du her

Deer finner du her

Bird Cage finnes her

I tillegg har vi sommerkampanje, noe som betyr at du kan handle i dag, men betale først i september : D

YES! Happy monday og happy sale ♥

27 kommentarer

 1. du kan feks. ha at de sender inn bilder etter de har oppnådd et mål 🙂 feks. hvis noen ønsker å gå opp/ned i vekt, at de sender inn før og etter bilde 🙂 som en liten motivasjon til de som ønsker å forandre på noe

 2. Hei
  Så bra med dalg:)
  Jeg er på jakt etter en god dagkrem, toner, rens og nattkrem, samt skrubb. Kan du anbefale noen av ole henriksen sine produkter?

 3. Christina

  om jeg bestiller i dag, kommer det vel ikke frem før 13. mai?

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig er det fremme før 13.mai 🙂

   – C

   1. Christina

    men så bra da. da skal jeg se om jeg finner noe fint til festdrakten 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaaa, søteste <3 Hihi 🙂

 4. Flotte smykker!:)

 5. Er det ikke mulig å betale med postoppkrav? :/

 6. Kaninringen må være noe av det søteste jeg noen gang har sett. Skjønn!!!!

 7. Fine smykker, hvis man ser bort fra kaninringen. Smak og behag…

  1. Fotballfrue

   Haha, ja :p Jeg synes den er så søt, jeg 🙂

   – C

 8. Skjønner godt det ble mange positive tilbakemeldinger på forrige innelgg! Kjempe flott og bra initiativ! 😀
  Masse fint dere har i nettbutikken om dagen da! Alltid gøy med litt salg også!

 9. Trenger jeg ikke å betale for i september?? Hurra! 😀

 10. Ååhh, så mye fint! Denne lønningen går nok utelukkende til regninger, dessverre =/

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 11. Så fine smykker, men har dessverre ikke råd akkurat nå… Eller behov for flere smykker, hehe 😉
  Ikke rart du fikk mange bra reaksjoner på forrige innlegg, men som jeg «forutså» da det kom ut ble det noen reaksjoner på at mange av kroppene var tynne og fine – men da tenker jeg at de som syns det var dumt bare burde sendt inn bilde selv i stedet for klage. Uansett, supert initiativ! Kanskje jeg blir med selv hvis det blir en neste gang 🙂

 12. Kjære Caroline! Jeg kjøpte boken din på fredag og må bare si TUSEN takk for en kjempeinspirasjon!Har kost meg med boken hele helgen og prøvd meg på diverse oppskrifter allerede (med stor suksess). Har fulgt bloggen din i nærmere 2 år nå og syns rett og slett du er helt fantastisk!Føler nesten jeg kjenner deg!:) haha. Du får meg til å være en bedre utgave av meg selv og det er jeg deg veldig takknemlig for!!Måtte du aldri legge bloggingen på hylla! Og ja takk til flere bøker, for dette kan du!!:):) stor klem fra Ingrid:)

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre, nå ble jeg veldig, veldig glad 😀

   Håper du får god bruk for den i tiden fremover 🙂

   Mange klemmer 🙂

 13. Når skal du annonsere vinneren av nelly konkuransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort for lenge siden, forrige lørdag om du sjekker innlegget 🙂

   – C

 14. Cathrine

  I dag har jeg trent 1 time med corebar(med instruktør) 🙂 Da jeg kom hjem så tok jeg meg en 45 minutters gåtur i skogen. Mens jeg gikk der tenkte jeg på deg. Hvor flink du er til og trene, og så tenkte jeg at med denne gåturen så fikk jeg vært aktiv 2 ganger på èn dag, og ble faktisk litt småstolt over meg selv. Dette er ikke akkurat noe jeg pleier å gjøre. Takk for treningsgleden din, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Wow, helt fantastisk av deg! Det er ikke annet enn kjempebra 😀

   Klemmer 🙂

 15. Hihi, fant to fine smykker som jeg gleder meg til å få hjem i posten!:) Elsker salg!

 16. Christina

  Hvordan fokuserer du bildene dine sann? De er helt utrolig fine! Hvilket kamera og objektiv bruker du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt 50mm linse 🙂 har et Sony alpha 330 🙂

 17. Elsker bloggen din! Har du bare veldig bra kamera, eller hva rediger du bildene med? 🙂

 18. herlige ting!<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *