Hyllest til kvinnekroppen: 95 bilder av Norges kvinner

Dette er ingenting annet enn overveldene og utrolig flott. Da jeg satt og bladde meg gjennom alle bildene, hadde jeg konstant frysninger over hele kroppen, fordi dette er så bra gjort av dere! For ikke å snakke om de fine ordene dere la ved hvert bilde ♥

Under er altså et knippe av Norges kvinner, nærmere bestemt 95 bilder. Blant disse er kvinner som har funnet igjen treningsgleden og som fortsatt jobber med å finne livsstilen som passer dem, her er kvinner som har slitt med spiseforstyrrelser, men som har kommet seg tilbake igjen, her er kvinner som aldri før ha vist seg i bikini, kvinner som har opplevd store endringer på kroppen etter fødsler, men som likevel elsker kroppen sin, og kvinner som bare ville dele seg selv med andre. De eneste fellestrekkene er at alle er opptatt av helse fremfor fasong, og at alle er stolte av den de er, av sin kropp. Vi er så flotte!

Ps. Dette var alle bildene jeg fikk inn, det eneste var et jeg måtte droppe 3 bilder på grunn av collagens 5 bilder i bredden, og hvilke dette ble er selvsagt helt tilfeldig. I tillegg var det noen som var altfor små til å kunne brukes på web, men det var ikke mange. Det har vært mye jobb og mange bilder, håper dere like resultatet!

319 kommentarer

 1. Flotte ALLE sammen :D!!

 2. elsker at du er så jordnær!!!! åh, du er den beste bloggern!!!!! klem fra ålesund jente

 3. Virkelig ELSKER det!!!! Tusen hjertelig takk, jeg er nå stolt av hele min kropp, akkurat som den er. <3

 4. Dette innlegget var HELT genialt. Det er slik kvinnekropper SKAL se ut: på et uendelig antall måter, og ikke bare på den ene bestemte måten vi blir vant til å se dem i magasiner osv. Jeg tror ikke man er klar over hvor mye det påvirker hvordan man til syvende og sist ser på seg selv. Synes også det er flott at disse jentene er stolte over kroppene sine og ønsker å vise dem frem for et slikt formål. 🙂

 5. FANTASTISK!

 6. Et utrolig flott tiltak som jeg tror vil hjelpe mange kvinner frem mot bikinisesongen. Er så mange fantastiske kropper og fasonger der ute og det var virkelig på tide at noen gjorde dette. En flott måte å bruke sin «status» som et så offentlig menneske på, dette trengte vi!

  Du er fantastisk Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Er så glad for at så mange og enda flere ville stille opp! Helt fantastisk 🙂

   Klemmer 🙂

 7. Silje jakobsen :)

  Helt fantastisk ! og utrolig innspirerende til en nesten nybakt tobarnsmor som ikke hadde veldig høye tanker
  om å stille i bikini til sommeren 🙂

 8. Fantastisk!

 9. Vi er alle så ulike, men samtidig så like! Naturlig skjønnhet kommer innenifra, og stråler ut! <3

 10. Heilt fantastisk, Caroline! ♥ Eg smiler 😀 supert initiativ!

 11. Vakre kropper! 😀 <3

 12. Ingrid E

  Takk! <3

 13. Solrun Marie

  Det var virkelig fantastisk å se, vakkert syn 🙂

 14. Hadde jeg hatt kroppen til en av disse jentene hadde jeg elsket kroppen min! Bare synd jeg ikke har det..

  1. Enig!

   1. ja, var ikke mange store jenter her…er det ingen store jenter som er stolte av kroppen sin? De fleste av disse jentene har jo en ganske lik kropp som du. Selvfølgelig skal de også være stolte og sende inn bilde. Men hadde forventet og håpet at mange flere som var litt større ville sende inn….

   2. Ingen store jenter???

   3. Å så mange hodeløse! Hva er vitsen med å sende in bilde uten hode? Store kvinner har vel mere vett da enn å sende inn hodeløse bilder

   4. Fotballfrue

    Jeg skrev i det opprinnelig innlegget at de selvfølgelig skulle være anonyme. Mange har klippet bort hodet sitt selv, mens resten ikke skrev noe spesielt i mailen, og da var det beste for meg å gjøre de anonyme. Det hadde vært trist om jeg publiserte kropper med hodet dersom vedkommende ikke ville det. Jeg ønsket ikke ta noen sjanser.

    – C

   5. Nå er det vel sådan, at de færreste «store jenter» sprader rundt i bikini, det gjør i hvert fall ikke jeg. Skulle kollagen ha inneholdt bilder av store kvinner, måtte oppfordringen nok ha inneholdt andre ord enn «bikini». 🙂 Men superide, og skjønn kollage! 😀

   6. Det var vel så og si ingen her som var syltynne. Helt gjennomsnittlige, vil jeg si.

   7. Marigona

    Helt enig! Hadde jeg hatt en av de kroppene, hadde jeg vært stolt av den! ingen store jenter her nei

   8. Hei!
    Jeg er enig… synd så få store jenter ikke sendte inn. Jeg gjorde det ikke selv, synes det er vanskelig å være stolt av kroppen min. Men jeg og andre store jenter burde jo klare dette vi og? Hvorfor gjør vi det ikke? Hva skal til for at vi gjør det? Kan vi gjøre det når vi vet at vi kan sende inn hodeløse bilder?

   9. Alle jentene her hadde fantastiske kropper, det er det ingen tvil om! MEN jeg trodde innlegget var ment for å hjelpe de som grudde seg til bikinisesongen -.ser ikke ut som noen av disse «kroppene» trenger å grue seg hvertfall.. Synd ingen større jenter tør å sende inn bilde, men det er vel akkurat det som er problemet…. De tør ikke sende inn, dermed blir alle jentene på kollagen de jentene med flotte kropper, og presset for å være tynn øker nok en gang..

   10. Fotballfrue

    Her er det jenter fra strl. xxs – xl, og det at du ikke synes det ser slik ut er jo kjempeflott! 🙂

   11. Hvorfor er det kjempeflott? Er det noe galt å se ut som du er xxs eller xl hvis det ikke er helsefarlig? Synes du motsier deg selv litt.

   12. Fotballfrue

    Jeg synes det er flott at Ida synes disse jentene er perfekte, da mange av jentene selv gruet seg til tilbakemeldingene, nettopp fordi de er xxs, m, eller xl 🙂 Jeg har aldri sagt at størrelse ditt eller datt er flott og bra, det som teller er helsen. Du kan være sunn og frisk og tynn som en strek, eller sunn og frisk og litt fyldigere. Spiller ingen rolle.

    – C

   13. Stine KK

    Nå syns jeg at du var litt vanskelig, Anita.

    Poenget var vel gjerne at siden vi syns disse kroppene ser så lekre ut, er det kanskje en tankevekker når vi får vite at det er både xxs og xl her, nettopp fordi man kanskje tenker at i utgangspunktet har alle disse jentene kanskje xs-s og rundt der 🙂

    SYns alle jentene var heeelt nydelige!! Bare synd oss «store jenter» ikke ble representert like bra, men samtidig fikk jeg noe godt ut av innleget alikevel. KJempeflott!

   14. Enig!

  2. Helene E.

   enig. følte meg faktisk litt verre nå.. Tror ikke det er mange med min kropp som hadde villet sende inn bilde av seg selv..

   1. Marthe L

    ganske enig, tenke å sende inn bildet, men glad jeg ikke gjorde det for jeg hadde absolutt ikke passet inn, sammens med de.. hadde jeg hatt en av de kroppene der hadde jeg gått i bikini året rundt, viser meg såvidt i bikini forran kjæresten.. vært sammens i snart ett år å tror han har sett meg i bikini såvidt 2 ganger.. bader alltid i stor surfeshorts, å noen ganger med bikinioverdel men mest med singlett, tilåmed på hytta med bare familien.. komplekser er grusomt..

   2. men så gjør noe med det da?..

  3. Enig, ingen av disse som har grunn for å ikke gå i bikini i sommer…

  4. Christine

   Godt poeng!

  5. Hvor mange av disse «damene» er over 20?? Dette så ut som 16-åringer hele gjengen (med noen unntak). Flott konsept, elendig gjennomførelse..

   1. Fotballfrue

    Ingen er under 18 og eldste er faktisk over 50 🙂 Herlig at du synes mange ser yngre ut!

    – C

   2. Katrine

    det er jo faktisk ikke Caroline som har valgt hvem som skal sende inn bilde, alle kan sende inn bilde, dette er noe man kan velge selv, så dere som mener dere er litt større kunne jo faktisk valgt selv å sende inn bilde 🙂

 15. Alexandra

  Fantastiske, alle sammen! Håper at dette vil inspirere jenter og kvinner til å være stolt over kroppen sin! Beundrer at du trosser mediene og kritikken mot slike bilder – som jeg synes er alt annet enn negativt. Jeg tror nok at jeg snakker på vegne av mange jenter når jeg sier at du er en stor inspirasjonskilde, hver eneste dag og i hvert eneste innlegg. Tusen takk, Caroline, du er herlig <3

  1. Ja hadde jeg også hatt en slik kropp som disse jentene på bilde HADDE jeg vært stolt….

 16. Birgitta

  Wow! Dette var utrolig vakkert og inspirerende på alle måter!
  Takk for de som sendte inn og for at du lagde noe så fint ut av det her 🙂

 17. Dette var helt fantastisk å se! Enig med deg; vi er flotte!
  Det er også utrolig inspirerende og se for oss andre som kanskje ikke føler oss så vell i bikini, men vi har ingen grunn til det, enhver kropp er flott, selv om det kan være vanskelig å forstå selv. Dette innlegget viser at enhver kropp er flott!
  Kjempeflott måte å vise det frem på! Har nesten ikke ord <3

  Jeg digger både deg, bloggen din og livet ditt <3 Du er og fantastisk!
  En stor inspirasjon er du!

  Klem Ida-Christin

 18. WOW!! Mange fine kropper!

 19. fantastisk!!

 20. Åh! Gøy! Hadde store planer om å sende inn bikinibilde av meg, siden jeg er gravid og kommer til å være høygravid i juni/juli. Men når jeg skulle gjør det var det for sent! Skuff! hehehe 🙂 Det ble veldig fint da. Du er fantastisk Caroline!!

 21. Hæ! Hva mener du egentlig? Alle disse kroppene er jo så godt som perfekte…..Hva mener du med en hyllest til kvinnekroppen? Det burde kanskje heller het: En hyllest til alle oss som har så flotte kropper. Og da blir det litt meningsløst syns jeg…hva med oss som ikke har så flotte kropper, men fortsatt er opptatt av helse og sunnhet, da?Syns dette var et rart påfunn …..

  1. Fotballfrue

   Hvorfor sendte ikke du inn bilde, da? Dette er alle bildene jeg fikk inn 🙂

   1. kanskje tenkt på at de som ikke har en så flott kropp, (men som er opptatt av helse og sunnhet) kanskje ikke føler seg trygg på å sende inn et bilde av seg selv? du må huske på at det er ikke Caroline som har bestemt hvem som sender inn bilde.. kanskje det er mange kropper som er veldig sunne i denne kolasjen , men gjør det noe? der er jo et kjempe fint innlegg for det ! 🙂

   2. Det er nettopp det! Godt sagt, Caroline:) Og for et fantastisk flott initiativ. Du er beundringsverdig!

   3. Poenget er at når man stadig blir presentert for et kroppsideal som er så utrolig langt fra det man ser i speilet så er det heller ikke så lett å sende inn bilde til et slik konsept som dette. Jeg tror på at intensjonene er gode, men jeg har en uggen følelse av at det er flere enn meg som sitter med en klump i magen etter å ha sett på disse bildene. For de viser absolutt ikke mangfoldet av kvinnekropper!

   4. Jeanett

    Ja i dine øyne er de perfekte, men det er ikke sikkert de er det i sine egne. Jeg har en vennine som er ganske slank, hun er misunelig på MINE pupper, for hun har ikke selv. Og jeg er FYLDIG. VI vil jo gjerne ha det vi ikke har. Det gjelder jo alt. På tide å våkne jenter!! vi lever jo!! V i har armer å bein og de fleste av oss kan bevege seg fritt. Vi må snart begynne å fokusere på andre ting.

   5. Jeg har langt i fra en kropp som disse, men da jeg skulle sende inn skrev du at det var for sent. Oppfordrer deg til å lage flere innlegg som dette 🙂

   6. Men var det ingen som sendte inn som var litt større enn gjennomsnittet?

   7. Fotballfrue

    Det er flere her som skrev i mailen de sendte med bildet, at de har bmi på det som regnes over snittet, så jo 🙂 Det at du ikke ser det, er jo kjempeflott 🙂

  2. Julianne

   Hva mener du det det? Her er det jo både smale kropper og rundere kropper. Stramme kropper og slappe kropper. Brune kropper og bleke kropper. Tynne kropper og muskuløse kropper. Kropper med store bryster og kropper med små…

   Jeg synes dette var en veldig fin collage med noe for enhver 🙂

  3. Hva snakker du om nå, Synne? Her er jo kropper i alle fasonger! Kvinnekroppen i seg selv er perfekt 🙂

   1. Alle fasonger? Syntes de er kliss like alle sammen.

   2. Fotballfrue

    Beklager, men da ser du ting du selv vil se. Her er alle forskjellige, alle har forskjellig form og fasong, og alle er nydelige!

  4. Hei
   Litt enig i det Synne sier. Kroppene på bildene var vel litt over gjennomsnittet, og jeg syns ikke de representerer et godt utvalg av kvinnekropper. Ser ut som om de fleste på bilde er rundt 18-20år, og veltrente!!

   1. Fotballfrue

    Det er en på 53 her, og mange på over 30 🙂 Så det er ikke riktig 🙂

    – C

   2. Det er faktisk ikke så mange her som ser veldig veltrente ut, så det blir helt feil å si. Vil si dette er gjennomsnittlige jenter/damer, verken mer eller mindre.

   3. Helt enig, absolutt ikke perfekte som mange over her sier, men heller ikke overvektige. Akkuratt passe 🙂

   4. Jeg synes det var mye variert her, men at alle ser bra ut. Caroline tok de første 95, det sier seg selv at ikke hun har noe å gjøre med hvem som er avbildet slik sett. Alle hadde muligheten. Synes det er trist at noe det kun ligger gode tanker bak..

    Snittalderen til leserne av bloggen er neppe veldig høy, så representativt for Norges kvinnelige befolkning er det så klart ikke. Men det er nok ganske representativt for leserne til Caroline som hadde et bilde tilgjengelig.

   5. Fotballfrue

    Snittalderen på bloggen min er ca. 23 🙂 Jeg har lesere fra 16 år – 60 år 🙂

    – C

   6. 15*

   7. Fotballfrue

    Ja, 16 var kanskje litt høyt 😉

    – C

   8. Her er jo kvinner i veldig mange fasonger – selvfølgelig ikke alle – men veldig mange forskjellige, og det er jo det som er poenget. Det er sikkert mange som har lik kropp som noen av disse som i utgangspunktet er missfornøyde, men som ser at det er flere som er lik og som tørr og stå for den kroppen de har.

    Som Julianne over skriver – noen er smale, noen brede, noen små bryst noen store…. Alle har komplekser for ett eller annet, til og med de som er slanke ! Derfor er det også viktig å hylle ALLE former for kvinnekroppen, også de slanke.

 22. Åh, Caroline! Du er fantastisk, og denne handlingen er rett og slett inspirasjon herfra til månen.
  Tusen takk for at du er du 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk det samme, søteste <3

 23. DERE ER UTROLIG VAKRE ALLE SAMMEN!!!!

 24. Helt fantastisk av deg, Caroline! Dette har du lagt ned utrolig mye arbeid i! Du er hærlig! 🙂

  Og SÅ mange flotte kvinner, da! Alle kvinnene bør være stolt av seg selv!

 25. Utroligt smukt indlæg. Er ikke selv den bedste ven med min krop, frygter at skulle vise den frem for min familie når jeg skal på ferie indenfor den nærmeste fremtid, og har været desperat for at tabe mig. Det opmuntrer mig at se, at mange af disse kvinder har samme facon som mig, det er en utrolig styrke, at de føler sig komfortable og finder indre ro nok til at vise kroppen frem for hele Norge, og flere til. Jeg håber jeg selv bliver så selvsikker omkring min krop en dag. Flot indlæg!

 26. aiiiiiii aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!:P

  1. det skulle vært «liker» knapp her!! hoho likerdet

 27. UTROLIG BRA!!! 😀

 28. alle ser flotte ut,men jeg ble faktisk lei meg av dette,alle ser perfekte ut..tynne og flotte.hva med litt mere mangfold?ingen som er forskjellige her.men alle ser flotte ut.

  1. Fotballfrue

   Alle her er forskjellige, her er det mangfold 🙂 Damene her er fra strl. xxs til xxl, og det er veldig varierende spør du meg, flere skrev i mailen at de gruet seg for å se bildene på bloggen, men ønsket likevel å bidra, og der kan du se! Du synes jo alle er flotte, tenk så mye det gjør for de som gruet seg! Herlig!

 29. Nydelig av deg, Caroline. Flotte kvinner, alle sammen. 🙂

 30. Dette forstår jeg ingenting av. Så godt som alle disse kroppene er jo relativt «perfekte» i vårt kritiske samfunn. Men for all del, hadde jeg hatt en slik kropp hadde jeg også følt meg vel 🙂 Men vi har allikevel en lang vei å gå, dersom dette var alle bildene du fikk inn. For flesteparten av Norges kvinnelige befolkning har jo ikke slike kropper! 🙂

 31. Her var det jo bare flotte damer 😀 Er så stolt å være med noe sammen med så mange flotte kropper. Dette er FLOTT!

 32. Jente 25

  Jada alle her er jo solbrune tynne unge jenter. Ikke mye kvinnekropp au naturell her. Ser ikke slike damer på stranda jeg hvertfall!

  Du klager på at vi får sende inn bilder selv, men sånne som meg er så usikre og jeg hater min egen kropp enda mer etter dette her innlegget. Nå fremstår jo jeg som en hvalross, viss dette du har lagt ut, er normalen.

  1. Fotballfrue

   Det er jo nettopp «normalen» som ikke finnes!! Hva er normalt? Vi er alle forskjellige! Det er jo det som er poenget mitt! Du er FLOTT!

 33. jeg sendte inn bilde, men mitt kom ikke med?

 34. this really got me back on the right track. Thank you!

 35. Idag har jeg lest gjennom HELE boken din! Den er fantastisk, akkurat som det du er. Vær stolt over deg selv, Caroline <3

 36. Kred til dere jenter!!! Dere er tøffe og flotte <3

 37. Flott påfunn, men litt mislykket spør du meg. Du ser jo at alle som har sendt inn bilde har jo så og si flat mage, og trenger ikke bekymre seg. En hyllest til kvinnekroppen av disse bildene blir litt skjeiv. Hva med alle dem som ikke har en slik flat kropp, alle dem med fyldige former, hengemage og overflødig fett. Dette er en hylles til alle tynne kropper, ikke hele kvinnekropp spekteret. Det var et bra forsøk og du skal ha en klapp på skulderen for dette. Men litt trist når det blir så ensfoldig. Det er lett å sende inn bilde når du ikke har noe som henger over kanten både her og der. Det er somregel disse jentene som gruer seg til å ta frem bikinien, og disse er heller ikke med på bildene. Kjedelig!

  1. Jeg er med på collagen, og jeg har BMI på over 30. Er det noe som henger på meg, så er det mage, rumpe, lår, armer… ja, you name it 😀 Synes det var stor variasjon på bildene jeg!

   Flott tiltak Caroline 🙂

   1. Camilla

    Hvem sier at de med flat mage ikke trenger å bekymre seg? Jeg er med på collagen, har så og si «flat» mage, men det er ikke den eneste kroppsdelen en kvinne har. I mitt tilfelle, er jeg ikke så stor fan av armene og lårene mine, men jeg jobber med saken og trener/spiser bedre for å fikse på det JEG ikke liker. Så i mitt syn, så er kanskje ikke du så fornøyd med din kropp heller, så istedet for å sitte og irritere seg og rakke ned på jentene som faktisk turte å sende inn bildet, bør du kanskje begynne å jobbe med deg selv? Ikke enhver jente/dame som har sendt inn bildet av seg selv, er fornøyd med kroppen sin, men gjorde det nettopp for tittelen for dette innlegget. Nemlig; En hyllest til kvinnekroppen!

    Jeg synes dette innlegget var kjempefint! Jeg blir stolt av å se dette innlegget av alle de vakre kvinnene. Man må slutte å kritisere andre og heller begynne å jobbe med seg selv om det er noe man vil endre på. Til syvende og sist er det vår egen kropp vi har, og det er eneste vi som kan gjøre noe med det om vi er misfornøyd.

    Tusen takk for stor inspirasjon, Caroline. Alle kvinner i vakre uansett hvilken form man har. 😉

   2. Jeg er så enig, så enig i alt Camilla sier her! Akkurat som jeg skulle sagt det selv 🙂

  2. Jeg er med på denne kollasjen også, og jeg er ikke fornøyd med kroppen min. Nå skal ikke jeg si hvilket av bildene som er meg, men jeg sendte inn bildet mitt fordi det kanskje kunne hjelpe meg å være litt mer stolt av min egen kropp, FORDI alle er forskjellige! Jeg er stolt av at jeg turte å sende inn bildet mitt, og å se alle de andre bildene av jenter som JEG synes ser bedre ut enn meg gir meg motivasjon til å trene og spise sunnere.

   Så takk til alle dere som sier : «Alle på disse bildene ser tynne og veltrente ut», det er koselig å høre, og også noe jeg hører sjeldent. Så igjen; TAKK! 🙂

   1. Camilla

    Godt å høre at jeg formidler noe som andre også mener, Ida. 😉

    Nå har jeg lest gjennom alle kommentarene nedover her, og jeg blir mer og mer irritert over hver negativ kommentar. Jeg har ekstra kilo på kroppen, og ifølge min MBI så er jeg over «normalen». Og selv om Caroline sin menig med dette innlegget ikke handlet om størrelse eller vekt, kan jeg mer enn gjerne fortelle hvilket bilde som er mitt, eller sende inn et annet bilde, slik at de som mener at alle bildene i collagen er av samme «sort» ser at vi ikke er det.
    Jeg er absoulutt ikke en av de tynneste, og heller ikke en av de tyngste, men det er ikke det dette handler om, folkens! Så slutt å legge igjen negative kommentarer, og heller tenk dere to ganger om. Caroline kan ikke tilfredstille alles bohov når de som klager ikke engang har sendt inn bilder. Kanskje dere som klager kan sende inn en bilder av seg selv, slik at hun kan lage en collage av kropper som DERE mener burde ha vært med? Dere kan ikke klage når dere ikke har gjort det 95 andre kvinner har turt å gjort.

    Takk igjen, Caroline. Du er en stor inspirasjon, og ikke tenk på alle de negative kommentarene. Flertallet mener hvertfall at budskapet kom fram via dette innlegget, og det er jeg helt enig i!

    Camilla 😉

 38. Kjempe flotte bilder, men må likevel kritisere litt – uten at jeg har helt innsikt i poenget med dette. Men jeg antar at dette skal være med på å vise kvinnekropper i alle ulike former og fasonger, for å poengtere at kvinnekroppen er vakker uansett?

  Om dette er tilfelle så er det en ting som ødlegger for poenget og det er at av 95 kvinnekropper så er det kun EN som er over gjennomsnittlig stor, tykk eller hva man skal kalle det!

  Forstår at dette er de bildene du fikk, og du kan selvfølgelig ikke gjøre noe med dette, men syns bare at poenget forsvinner litt, da det her kun vises mange ulike flotte og slanke kropper, som igjenn bare bekrefter at det er slankt som er pent! og da blir hensikten med hele greia litt ødelagt kanskje.

  Jeg er selvfølgelig selv enig i det, jeg sliter med vekten å vil ned i vekt for all del, så mener ikke at det er noe galt med slanke kropper, mener bare at det jeg tolker at skal være poenget med dette innlegget forsvinner litt!

  Ikke meningen å være negativ og det er som sagt et godt knippe med fantastiske men ulike kropper helt klart;) Følte bare at litt av poenget forsvant viss jeg har forstått poenget riktig så klart

  1. Fotballfrue

   Det er bilder av jenter og kvinner her som bruker over størrelse 42 (som er gjennomsnittet i Norge). Flere her som også har født barn 🙂

  2. Merker jeg blir skikkelig provosert over at folk ikke klarer å la være å kritisere noe som er laget i BESTE mening.

 39. […] Her er litt av collagen lånt fra fotballfrue sitt innlegg, for å se alle 95 bildene så kan du gå inn på bloggen hennes her […]

 40. Fantastisk, rett og slett. Girl power!!

 41. Flotte jenter!

 42. Mari Aurora

  Vakre mennesker 🙂

  Fantastisk bra initiativ, Caroline!

 43. Ragnhild

  <3

 44. Tobarnsmor i 30-åra

  Nei, nå ble jeg skuffa faktisk. Ja, alle disse kroppene er flotte, men det er jo nettopp det… Så ikke en eneste kropp som er tilnærmet lik den jeg har etter 2 barnefødsler. Er jo ikke din feil hvem som sender inn bilder da, og jeg skulle vel kanskje gjort det selv i stedet for å klage…

  1. Kanskje du ikke ser noen som har lik kropp som deg rett og slett fordi alle har ulike kropper? 🙂 Bare en tanke.

 45. HURRA FOR NORGE! 😀 Tror vi må ha verdens flotteste jenter/kvinner 😉 Fantastisk flott arbeid Caroline! Godt jobbet!! Masse skryt til deg for all innsats!! 😀 Ha en super mandag!!

 46. Å så flott å se! Hadde ikke fått med meg at jeg kunne sende inn bilde. Da hadde jeg sendt inn, tross i masse strekkmerker. Elsker min gravid mage <3

 47. Så flot og gennemført indlæg! Flotte kvindekroppe, alle sammen!

  // http://www.fielind.blogspot.com

 48. Dette var helt fantastisk Caroline <3

 49. Herlighet, så fantastisk! Det er så herlig å se at så mange tørr å være stolt over kroppen sin på tross av ulike former og vise at man nødvendigvis ikke trenger å være ribbet for fett for å se bra ut. Alle på bildene over er flotte på hver sin måte! 🙂
  Og du Caroline, du er fantastisk du!

 50. Flott innlegg og fantastisk flotte kropper.
  Bare så synd at ingen tykke jenter eller jenter over 30år sendte bilder inn – da blir det jo ikke særlig representativt for alle kvinner – men det er jo ikke din feil 🙂
  Gjennomsnitts-størrelsen på kvinner i Norge i dag er faktisk str.42, og det er vel ingen her som er den størrelsen.
  Ser heller ikke ut til at det er mange som har født barn.
  Dette ligner iallefall ikke på det jeg ser når jeg ligger på stranden hverken i Norge eller sydover.
  Men bra initiativ, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er det jenter og kvinner som bruker mer enn størrelse 42, og også kvinner som har født mer enn ett barn 🙂 Og det er jo litt av poenget, når du ser det i denne sammenhengen så er ikke forskjellene så store 🙂

   – C

  2. Mamma Be

   Jeg forstår ikke helt all klagingen som er på dette innlegget.. Det er jo damer i alle størrelser i collagen, kanskje ikke mange som er svært overvektige, men det er heller ikke Caroline sin feil at disse ikke har sendt inn bilder. Når det kommer til klesstørrelser, så er det faktisk mange en skulle trodd at brukte en liten str men som faktisk bruker feks 40 eller 42 i klær. Så det kan en ikke se bare av å se på noen bilder. Og det at du sier at det ikke er mange som har født barn i dette innlegget – hva vet du om det? Det er jo ikke slik at en mor MÅ ha strekkmerker, være overvektig eller i ille form bare fordi hun har fått barn! På meg (og de fleste mødre jeg kjenner) kan en ikke se på oss at vi har fått barn, verken med klær eller uten – en kan like godt være stram og ha en flott kropp etter å ha fått barn, just so u know 😉

   1. RebeccaS:))

    Veldig enig med deg Mamma Be;) Utrolig bra sagt:)

    Kjempeflott Collage Caroline,

    Her er det alle fasonger, bred,smal, høy, lav, pupp eller ikke pupp, sprettrumpe, flat rumpe, disse-rumpe:-) Var kjempespent på hvordan denne collagen ville bli og ble glad da jeg så at «større» kvinner og jenter, dvs flotte jenter med former, hadde sendt inn bilder av seg selv – en applaus til dere! Og en applaus til jentene som er kjempetynne, og til og med har kommet seg etter anoreksi. Jeg mener, det er et like stort om ikke større mot å sende inn bilde av seg selv når man sliter med spiseforstyrrelse, eller naturlig tynn, som det er at man er flau over en stor kropp. Selv er jeg igang med prosjekt slanking og sunnhet da jeg ønsker endret livsstil. Det er kun jeg som kan ta det valget, OG gulroten er at jeg skal gifte meg neste sommer:) Men som sagt et varig valg, fordi vi har kun ET liv og EN kropp og det er opp til EN selv hvordan man skal leve det livet:)

    Jeg kunne sikkert bitcha og klaga på de slanke jentene her, men hvorfor det?? Hvorfor er ikke de like mye representative i collagen som de med former? Det er jo deres kropp og de har sine ting å fokusere på, akkurat som vi med litt for mye har våre ting å fokusere på.

    Supert tiltak Caroline og en veldig fin collage, jeg er vel en av dine nyere lesere og digger bloggen din<3 Synes du er en supersøt, hyggelig og blid jente med riktige verdier og sunt fokus. Keep up the good work!:)

    Klem til deg!:)

 51. Blir for dumt at enkelte kommer å «klager» på at det kun er fine kropper og bla bla bla nå, ALLE har hatt mulighet til å sende inn bilder og du har jo lagt ut alle du fikk inn og dette er resultatet! Kjempefin collage med masse flotte damer 🙂
  Flott idè, Caroline. Du er så flink! 🙂

  1. Helt enig! De som klager burde ha sendt inn bilde selv! En hyllest til alle de som har sendt inn, en hyllest til de som hadde lyst å sende inn, og en hyllest til Caroline!

 52. For en herlig collage 😀

 53. Elsker det! alle er nydelige på hver sin måte. Anbefaler deg å gjøre dette igjen, kanskje fler tør nå? la oss slå rekorder, denne gangen er jeg med ! 😀

 54. Benedicte

  FANTASTISK! Deler frysningene med deg Caroline, helt fantastiske kvinner. Alle er så nydelig på så mange forskjellige måter

 55. Kjempe fint at jenter vil dele kroppen sin og være stolt av den man er. Ikke noe som er bedre enn det.. Men ser jo at dte er kunne tynne jenter på disse bildene og da blir det jo mer fokus på kropp igjen.

  1. Kun tynne jenter??? Tuller du? Jeg er avbildet i denne collagen, og jeg har en BMI på over 30, som betyr fedme! Hvis du mener at jeg er tynn, så tusen takk, men for å være helt ærlig så vet jeg at jeg ikke er det.

   Flott tiltak Caroline! Herlig å se bildet mitt i collagen 🙂

   1. at du har en bmi på over 30 kan jeg virkelig ikke skjønne på noen av disse kroppene!

   2. Jeg har BMI på 27,5, men har en fettprosent som er 21% som er veltrent, jeg er 160 (og 70 kg fordelt på dette er ifølge bmi overvektig). Så hva man har i BMI er totalt irrelevant, og er latterlig å bruke som måling…

    Men denne diskusjonen som jeg og ser over her, viser jo bare akkurat det Caroline prøver å si, man bør være fornøyd med seg selv og man er kun seg selv lik! Nytter ikke å sammenlikne seg med andre, med mindre man har nøyaktig samme kroppsbygning, tyngde på bein, muskelmasse og vannprosent, til og med da vil man få et ulikt resultat!!

   3. Fotballfrue

    BMI har lite å si, det er jeg enig i. Lars-Kristian har faktisk en BMI som tilsier at han nesten er overvektig! Helt sprøtt.

    Er helt enig i det du skriver, det er her fokuset må være: Ikke sammenligne deg selv, vi er alle forskjellige, men flotte 🙂

   4. Martine

    Det er ikke sikkert at selv om BMI´n din tilsier at den er over 30 at du er overvvektig, hvis du har regnet den ut selv. =)

 56. Hurra! Dette var flott 🙂

 57. Karoline

  Må si jeg er stolt av å være på denne Collagen 🙂 Masse flotte jenter og damer! Du er flott Caroline som laget denne!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 58. marie karoline

  Utrolig bra gjort, Caroline! Å gjøre noe som dette, står det stor respekt av! 🙂

 59. Satt og tenkte ,jammen her er det jo bare tynne og flotte jenter. Men når jeg så litt tenkte jeg , nei her er alle ulike og unike på hver sin måte. Jeg tror vi jenter har et veldig forvrengt bilde av egen kropp og tror alle andre er så mye tynnere enn oss selv. Syntes det var flott at så mange stilte opp, når jeg selv ikke tørte. Kjempe flott tiltak,vi må holder holde sammen enn å jobbe mot hverandre:)

  1. Fotballfrue

   Helt enig 🙂 Jeg tror svært mange har et helt feilaktig bilde av seg selv, og tror automatisk at alle andre ser så mye bedre ut.

   – C

  2. Synnøve

   Bra sagt, Solveig!

  3. jeg satt å tenkte på akkurat samme måten. Men etter å ha sett en gang til kom jeg til samme konklusjon som deg 🙂
   Veldig bra måte å hedre jenter på!
   angrer ikke på at jeg ikke sendte inn, men beundrer dere som turte! 🙂

 60. Det er jo fortsatt bare tynne jenter, da.!

  1. Helt uenig! Her er det stor variasjon, fra tynn til tykk. Og det var jo også det som var penget, om jeg har forstått riktig. Vi har alle ulik fasong, her er det mange ulik fasonger. .

   1. ikke bare tynne her!

 61. Kjempeflott collage! Tydelig at de ALLE (fordi om vi ikke ser ansiktene deres) poserer med hevet hodet og er er helt klart stolt av kroppen sin, uansett fasong, farge og fasthet 🙂 Hipp hurra for mangfoldet!

 62. Utrolig bra initiativ! 😀

 63. Hvor har du kjøpt de putene som du har i sofaen din?:)

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   – C

 64. Til alle dere som kritiserer: hva med å ta tak i hvorfor dere er så selvkritiske? Hvorfor sendte dere ikke inn bilde? At dere kommer i etterkant og klager over at collagen *bare har slanke damer*…sier ikke det mye om at jenter er så selvkritiske at de pakker seg inn i klær istedet for å akseptere at man ser sånn eller slik ut? Og hvem setter standarden for hva som betegner en vakker kropp? Det er øyet som ser:)) Istedet for å rette pekefingern mot Caroline, rett den heller mot dere selv. Dere hadde muligheten til å sende inn bilde og på den måten være stolt over og vise *hele verden* at dere nettopp er stolte over dere selv…akkurat slik Caroline ber oss damer, jenter eller Ladyer gjøre:))
  Kjempeflott collage:))

 65. Marita Ø

  Flotte bilder ja! Dette viser litt av hvor mye dine lesere setter pris på deg og stoler på deg, det skal jo mye til for å sende inn et bilde av seg selv i bare bikinien, for så å vite at de blir lagt ut på nett, en nettside hvor flere ti tusener lesere er innom daglig 🙂 Veldig fint og flott gjort av deg, Caroline! 🙂

 66. Flott gjort dette Caroline.All kritikken over her fortjener
  du ikke,og håper den preller av deg:)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

 67. Hei Caroline 😀
  Du får nokk kritikk uansett hva du skriver eller gjør, synes dette var ett helt supert innlegg ! 😀
  <3

  1. Fotballfrue

   Noen vil alltid være kritiske :/ Får se positivt på det, mange av de som har sendt inn bilde føler seg både for tykk og for tynn. At noen kommenterer at det kun er flotte, normale og veltrente jenter må jo være en fantastisk bekreftelse for de 🙂

   – C

   1. Fantastisk kommentar:-)

 68. Utrolig flott at så mange har sendt inn bilde av seg selv! Tøft gjort!
  Kjempebra innlegg, Caroline! Spennende å titte innom bloggen din når du er så kreativ, og lager så mange ulike typer innlegg! Liker spesielt inspirasjonsinnleggene dine, som treningsinspo og dette! Gleder meg til flere slike! 😀

 69. Fine bilder 🙂 Man kan faktisk se normal ut igjen etter fødsel, jeg har født og veier mindre enn før jeg ble gravid! Kan takke trening for det, ingen strekkmerker heller.. da skulle dere heller sendt inn bilde!

 70. Hvor er de nydelige ansiktene på disse nydelige kroppene?
  Jeg skjønner argumentasjonen for at du åpner for anonymitet, men ved kun å legge ut bilde av kroppene ser vi KUN pupper og rumpe.

  Siden dette stuntet skal være en hyllest til kvinnen og kvinnekroppen, så ville jeg gjerne sett HELE kvinnekroppen, inkludert blikk, smil og utstråling.

  1. Fotballfrue

   Jeg ville jo helst lagt ut med ansikt, men det er ikke alle som ønsker dette, derfor valgte jeg å gjøre alle anonyme 🙂

   – C

   1. Alle er jo ikke anonyme da. Bare se på bildet med de to jentene med solbriller :p

   2. Fotballfrue

    De skrev i mailen at jeg gjerne kunne legge ut navn, alle de andre skrev ingenting, og det hadde jo vært trist om jeg la ut et ansikt som ville være anonym. For meg var det lettest å kutte ansiktene, slik at ingen plutselig sendte meg mail og sa at jeg måtte endre collagen 🙂

    – C

 71. FANTASTISK Caroline! 🙂 Vi er alle forskjellige og sånn er det bare! Jeg er 23 og har strekkmerker over hele magen etter jeg fødte en gutt for litt over 2 år siden. Men vet du hva? SO FUCKING WHAT?! Jeg er stolt over kroppen min og det er et bevis på det slitet den gjennomgikk og det fantastiske produktet som den laget! Overvekt i svangeskapet gav meg også motivasjon til å gjøre noe med livsstilen min og jeg er nå sprekere og mer fornøyd med kroppen min enn noen gang, takket være svangerskapet! 🙂
  Stå på!

  1. Fotballfrue

   Fantastisk innstilling, Benedicte 🙂

   Klem!

 72. Hei. Flott samling av flotte damer! Du verden for en jobb!

  Lurer på om du kan fortelle meg hvordan JC Lita sko er i størrelsen. Store/små?

  Fortsett og inspirer meg er du snill. Jeg har kommet igang med trening eller mange år med sykdom. Fra noen få minutter jogging til tre kvarter! HURRA! Det har tatt meg 4 måneder – og du har hele veien vært inspirasjon. TAKK

  klem

 73. May-Linn

  Hei! Tusen takk for du delte bilde av meg!
  Jeg er en jente som ikke er fornøyd med kroppen min, så dette betydde veldig mye for meg! Jeg bør kanskje innse at jeg ikke er så tykk som jeg trodde.. og heller akseptere kroppen min som den er.
  Tusen takk Caroline, kjempe bra innlegg! 😀

 74. Å herregud så utrolig glad og håpefull jeg ble av denne collagen! Så mye flotte jenter! Jeg har grudd meg til bikinisesongen, men nå kjenner jeg at jeg gleder meg, for så lenge man bærer seg selv med stolthet er man jo vakker uansett form, det beviser disse bildene!
  Vet du, jeg ble faktisk så glad at jeg nesten begynte å gråte. Tusen takk for all inspirasjon, Caroline, dette var helt fantastisk!! TUSEN TAKK!

 75. Kjempe flott, er så utrolig bra at du har gjort dette ! blir vel ikke siste gang en blogger gjør noe sånt

 76. Deles på Facebook!! Respekt Caroline. DU er nydelig, både i kropp og sjel <3

  1. Fotballfrue

   <3

 77. Hehe – Herlig med bikinibilder som er tatt ute i snøen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg vet 🙂 2 stk. og 😀

   – C

 78. Så typisk at det alltid er noen som skal snu et positivt innlegg med gode hennsikter til noe negativt. Jeg synes det er kjempebra jobba og kjempefint at så mange sendte inn bilde. Ja, det er sikkert mange som ikke ønsket å sende inn, store eller små, men de fleste vet vel at de eksisterer likevel. Jeg vil likevel tro at dette innlegget kan gjøre noen kvinner litt mer tilfreds med sin kropp.

  Ha en strålende uke, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vil dessverre alltid være negative mennesker, uansett hva jeg gjør. Jeg har innsett for lenge siden at det er umulig å tilfredsstille alle. Veldig trist, men sånn er det. Jeg synes denne collagen representerer et godt utvalg av kvinner i Norge, alderen strekker se jo fra 18-50, og det er dødsbra! Som jeg skriver i teksten også, her er kvinner som aldri har turt å vise seg i bikini før, kvinner som har født flere barn, og kvinner som bare elsker seg selv. Her finnes størrelse xxs, men også m og xxl 🙂 Jeg synes det er kjempeflott, alle er jo flotte, og det er nettopp det som er poenget mitt 🙂 Synd at ikke alle ser det, men igjen, sånn er det bare 🙂

   Strålende uke tilbake 🙂

 79. Kristine

  Åh, dette var et vakkert innlegg! Se så flotte alle sammen er! 🙂 Du er helt fantastisk Caroline, og dette var virkelig et godt tiltak. Innlegget du skrev om kropp og helse skulle vært pensum litteratur for ungdomsskolen, og egentlig også til resten av befolkningen. Det er så sant det du skriver, og så lett å glemme. Du virker som ei jordnær og flott jente, og du deler og gir så mye igjennom bloggen. Tusen takk for det!! 🙂

 80. Tusen takk for at jeg fikk være med på denne fantastiske og inspirerende collagen!
  Utrolig stolt av alle, og utrolig takknemlig for at du tar deg tid til slike fantastiske ting!

  TUSEN TAKK!

 81. Så deilig å se noe naturlig , vakkert! Veldig bra innlegg. Jeg synes jentene som sendte inn også var tøffe. Skulle ønske man var like tøff 😛

 82. Victoria

  Fantastisk!!

  Det er jo mange forskjellige kropper der, fra str XS-Xl vil jeg tro! Og ALLE er like fantastiske! Forskjellige fasonger og former har alle kvinner, og det er noe vi burde være stolt av 🙂 Alle så absolutt smashing ut! Utrolig inspirerende og bra gjort av deg, Caroline! All ros til deg! Du inspirerer svært mange i hverdagen, deriblant meg. Jeg blir så motivert til å gjøre ting av å lese bloggen din! Jeg har bedre helse, liker å lage mat, og er mer motivert i klesbutikker etter hva jeg faktisk bør ha. Og det er det du som har inspirert meg til!

  Dette var herlig!

 83. Fantastiske kropper, alle sammen! 😀

 84. Knallbra!!! 😀 Bra jobba Caroline!! 🙂 Alle er utrolig flotte! 🙂

 85. Man er ikke spesielt stor for å bruke over str 42 ! Jeg har ei datter på 14 år som er voksen for alderen, definitivt ikke tykk ( og det sier jeg ikke bare for jeg er mamma), men hun har former og er tidlig utviklet. Hun må stadig opp i str 44 eller xl, og noen ganger større.
  Så å si at str 42 er for stor damer/jenter blir litt feil.

 86. For et fantastisk innlegg! Ble så utrolig glad nå 😀 Herlig å se så mange flotte kvinner i alle former og farger, vakre alle sammen! 😀

 87. Kjempeflotte alle sammen!

 88. Hurra for dette innlegget og hurra for et fantstisk initiativ Caroline!

 89. Så utrolig flott at du legger opp til dette, Caroline. Dette er super inspirasjon, og vi får se damer og jenter i alle størrelser. Det som er viktigst å huske på er selvfølgelig at utseende ikke har noe å si, men bak en hver kvinne ligger en helt spesiell personlighet. Det er PERSONLIGHETEN som teller!
  Supert innlegg altså =)
  Hva er planene dine i kveld, natt til første mai Caroline?
  Ha en super dag 😉
  Klem!

 90. Mange flotte og forskjellige kropper her ja!:)) Cudos til dere som sendte inn bilde,modig og flott gjort av dere!!

 91. sara maria

  Nydelige alle sammen =)!

 92. Sofie Louise

  Et fantastisk tiltak! 😀

 93. HERLIG <3

 94. Hei! fantastisk innlegg! Har selv fulgt med på bloggen din en god stund, siden brullupet ditt faktisk. Og fant ut at du har blitt en stor inspirasjon i min hverdag! Før så trudde jeg ikke på meg selv, men nå trur jeg at jeg kan nå mine mål, selv om de er store eller små. Har begynt å studere sykepleie, og stor trives med fagene! Jeg og samboeren min har de3t mye bedre nå som jeg trives mer med meg selv!. Så tuuuen takk!

  Men et lite spørsmål.. Jeg er utrolig glad i mat, et ikke overvektig, men jeg vil komme meg litt i form. Bestilte boken din i forrige uke, og får den til uken. *smiler*! Kan jeg bruke den som en slags veiledning? når det kommer til trening og kosthold. starter selvfølgelig rolig. Eller synes du den ikke skal brukes slik? men heller at jeg kontakter et treningstudie.. siden jeg er student, og vi kun har en intekt. Er økonomien deretter også, så tenkte å melde meg inn i treningstudio når jeg har litt mer tid fra eksamenslesing og lomme boka sier ja :p

  Du er bare helt fantastisk, og jeg beudrer det du har fått til! Det fortjener du!

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Ja, det kan du absolutt gjøre 🙂 Anbefaler deg også å melde deg inn på et treningssenter, der har de mange kunnskaper om øvelser og hvordan du kan gjøre det riktig 🙂 Dersom du ikke har råd, går det alltid an å starte med løping ute i naturen for eks. 🙂 Det er kjempedeilig! Har tipset om noen styrkeøvelser i boken også 🙂

   Klemmer 🙂

 95. Ble litt skuffet over bildene, for alle sammen så jo så utrolig lekre ut. Gjør det meg veldig slem at jeg håpte på noen som ikke så ut som modeller?

  1. Fotballfrue

   Her er det damer i størrelse xxs – xxl, så dette er flott kompliment til kvinnene på bildene 🙂

   1. Terese

    Ja det er størrele xxs-xxl men det er antallet som teller. Litt skivebom når 98% er s-xxs….. Da blir det ikke en hyllest til kvinnekroppen, men en hyllest til den slanke kroppen.

   2. Fotballfrue

    Feil, feil, feil, feil, feil. Her er alle størrelser, og flere enn 98 prosent er over s-xxs. Så flott at du ikke ser det! Det er jo nettopp det som er poenget 🙂 Flotte kropper kommer i alle størrelser, og ofte kan du ikke se forskjell på xs og m. Det kan tydeligvis ikke du heller 😀 En hyllest til KVINNEKROPPEN 😀

    – C

   3. Anette

    Enkelte mennesker er faktisk født med sement mellom ørene! Pinlig når Terese må frem med kuleramma for finne feil på innegget…

 96. Go girls!!
  Så utrolig fantastisk at så mange tørr å sende inn…og det skal sies…dere er utrolig flotte alle sammen!
  For et flott initiativ av deg Caroline!!!

 97. Gjør det en gang til! Slik at de som klager får sende inn bilde av kroppen sin!

  Syns dette var kjempebra gjort av deg, Caroline! Om du kjører på med en ny runde vedder jeg på at det er flere som sender inn bilde, vet hvertfall at jeg kommer til å gjøre det! 🙂

 98. Hei, Caroline!
  Liker intiativet ditt, og ser tankegangen bak. Hadde det vært en idé å gjøre bildet utilgjengelig for kopiering? Jeg finnes ikke datakyndig, men vet det skal være mulig.

  Det sitter jo så mange gæerninger der ute, og plutselig dukker disse bildene opp på sider som er miiiilevis fra fotballfrue.no.
  Mulig du allerede har tenkt på det, og derfor valgt den løsningen du har. Skulle gjerne likt å høre tankene dine rundt dette:-)

 99. For et fantastisk collage! 😉 95 flotte kvinner! Forstår ikke kritikken mange har kommet med i kommentarfeltet over.. Synes bildene representeres mange ulike størrelser og fasonger jeg, og gir et godt bilde på hvor varierte kroppene våre er 🙂

 100. SÅ UTROLIG BRA! FANTASTISK!

  PS; Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre men jeg mener å ha lest på bloggen din at du spiser litt Cavalier sjokolade innimellom? Jeg tenkte å prøve denne ut, men har lest et par plasser at mange får så fryktelig vondt i magen av denne sjokoladen. Har du noen erfaring med dette? 🙂

 101. Ah elsker deg C! Nydelig innlegg og kjempetøft gjort av alle dere som har sendt inn. Jeg legger med i støvet!<3

 102. Kjempe flott innlegg og initativ, og super modig av alle som sendte inn! Du er så flink til å bruke «makten» din på riktige måter Caroline! Beundrer deg, du har så mange flotte ideer 😉

 103. slutt å kritiser collagen og heller ta et oppgjør med dere selv. Denne collagen har ALT av flotte kvinnekropper, som likevel ALLE ser sunne ut. Her er både unge 20-åringer og 40-50-åringer, med store eller små pupper, og slappe eller stramme rumper. Hvis kvinner med et alvorlig fedmeproblem skulle vært avbildet (noe jeg tviler på at kunne skjedd), ville det fremmet noe som er veldig usunt og direkte farlig. Så kun fordi det ikke er farlig tykke jenter her, trenger dere ikke klage på Caroline, da hun har samlet sammen varierte bilder av Norges herlige kvinnekropper i en collage, slik de skal være 🙂 <3 Fantastisk, Caroline!

 104. Alle ser deilige og herlig ut 🙂

 105. Utrolig flott innlegg! 🙂 de som klager burde vel heller sendt inn bilde selv istedet for å klage på at det ikke finnes kropper som er tilnærmet deres egen på dette bildet! Alle kvinner er fantastiske uansett fasong, spør du meg – enten de er på bildet eller ikke!

 106. Fantastisk initiativ og et flott resultat Caroline! Det jeg også liker med dette innlegget, selv om det ikke er poenget, er at det beviser at mange norske jenter er på nivå med både berømte skuespillere, artister og modeller når det kommer til kropp. Ofte føler jeg at artikler i blader og på nett fremstiller disse kvinnene som gudinner som ligger ti hakk over alle oss dødelige, og at de lever på ekstreme dietter og med ekstreme treningsopplegg for å oppnå drømmekroppen. Dette gjelder selvfølgelig i enkelte tilfeller, men som regel er det ikke sånn at disse skjønnhetsikonene ser så utrolig mye bedre ut enn du og jeg. Alle kvinnene i collagenet ser fantastiske ut, og mange av dem er, i likhet med Caroline selv, på nivå med verdens desidert flotteste. Selv både trener jeg og spiser sunt, og får ofte høre at jeg ser fantastisk ut. Likevel har jeg en tendens til å tenke at det ikke kan være tilfelle, da jeg tross alt ikke trener fire timer om dagen og lever på ekstremdiett 24/7. Litt out of topic, men jeg måtte bare si det. Det var nemlig det jeg satt igjen og tenkte: Fy søren så mange flotte damer det finnes i Norge!

 107. Nå er jeg sikkert eneste gutt som kommenterer her (utrolig hvordan vi plutselig havner på en nettside når vi hører ordet «bikini»…)

  Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter. Jeg telte fem jenter totalt som hadde litt ekstra materiale å bære på i forhold til normen, og disse fem er ikke engang i nærheten av å være tjukk. Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår. Med andre ord; dersom dette skal være en collage av normalen, er det ikke i nærheten av å tjene sin hensikt. Dersom jeg var jente og hadde noen kilo til overs, ville jeg heller vært mer redd for å vise meg frem i bikini etter å ha sett denne collagen enn før. Alt denne collagen beviser, er at jenter med en tynn og fin kropp har meget lav terskel for å sende inn bilde av seg selv i bikini, mens jenter med noen kilo ekstra (eller sågar normal kroppsfasong) vegrer seg.

  Så, tanken din var god, men det ble fryktelig feil.

  1. lykkeliten

   Enig med Steven!

   1. Fotballfrue

    Da har dere misforstått begge to :/ Det var ett poeng med denne collagen, og det var å vise at det ikke finnes noen «normal», men at vi alle er forskjellige.

  2. Enigi alt du skriver, Steven!

   1. Fotballfrue

    Dette er ikke annet enn trist. Dere har misforstått grådig..

   2. ElisabethH

    Jeg må dessverre si meg enig med Steven. :/ Det er ikke ment som kritikk til deg Caroline, for tanken din bak innlegget var veldig god – og det er ikke du som styrer hvem som sender inn bilder til deg såklart – men uansett hvordan man vrir og vrenger på det kan man ikke komme bort fra at bildene som er inkludert i collagen inneholder nesten utelukkende slanke/veltrente kropper. Noe som for all del ikke er negativt i utgangspunktet, men som virkelig sender feil signal til mange. Jeg føler ikke at jeg har misforstått – jeg faller selv i kategorien ‘slank og veltrent’ – jeg skulle bare ønske at flere som var litt utenfor normen hadde våget å sende inn bilder! Da hadde effekten av dette innlegget vært så utrolig mye bedre!
    Med det sagt – samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre – dere kan være superstolte!! 🙂

 108. Eline-Vic.

  Liker! Tøffe jenter som har sendt inn bilde:D

 109. […] jeg syns det er, så ble jeg faktisk glad da jeg så collagen hun hadde laget. Den kan dere se her. Og det sier jo litt når hun har mange tusen lesere hver dag, og bare rundt 100 jenter turte å […]

 110. Ble også litt skuffet over at det bare var normale/slanke kropper her.. Noen litt fyldigere enn andre, men likevel helt normale og de fleste slanke. I mine øyne da!:)
  Men sendte ingen større inn, så sendte vel ingen større inn.. Får håpe vi/de gjør det neste gang en sjanse melder seg.

  1. Du kunne ha gjort det selv. 🙂

 111. Hei! 🙂
  Du er så utrolig! Fantastisk tiltak du har satt igang:-)
  Ha en stråålende dag, Caroline!

 112. Christina

  Her var det mange sunne, flotte kvinnekropper! Jeg heier på at man skal være stolt av kroppen sin uansett form og fasong – og ikke være redd for vise den frem! Bra!

 113. Herregud!! Hva har BMI å si om du er feit? Veldig lite… Alle disse jentene er jo skikkelig slanke, uansett om de er har en BMI på over 30.. Det bil vel sikkert si at du har utrolig masse muskler, for BMI er bare kroppsvekten din, ikke fettet ditt.. Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak.
  Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail! 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn.
   Du kan heller ikke si at dette er fail, da jeg allerede har fått mange eposter OG kommentarer med takknemlige meldinger 🙂 Dette er et godt utvalg av Norges kvinner, flotte og varierende, i alle former og fasonger 🙂

 114. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av 15-16 år gamle jenter ( de fleste av dem) med flat mage og smale bein. Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene. Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage. Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene.

  Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett. Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for. Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline! Du er fantastisk!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Gjennomsnittet på denne collagen er på min alder 🙂 Mange er i 30-årene, og noen få er under 20.

   Det er damer her i strl. xxs-xl, så variasjonen er veldig stor. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Vi er alle forskjellige, men likevel så fine uansett størrelse 🙂

   1. martit

    Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene. Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work!

   2. Unnskyld meg, men hvis du skal gi meg/oss kritikk for at vi sendte inn et bilde, så er det noe alvorlig galt. Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en. Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former.

    Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det.

    Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Du gjorde så jeg ga meg selv motivasjon til å trene mer, men også at jeg er fin som jeg er 🙂

 115. Victoria

  Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline! Det er, som mange har nevnt, 90% unge, slanke jenter som har sendt inn bilder. Det er på en måte litt synd, for denne kollagen representerer ikke 90% av Norges kvinnekropper i en alder fra 18-50. Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott!

  1. Fotballfrue

   Det er kvinner her fra 18-50 i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det. Og det er jo bare helt fantastisk 🙂 Synes selv at dette er et flott og varierende utvalg 🙂

   – C

 116. For en flott samling av bikiniklare jenter – i alle fasonger!
  Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over (både positive og negative) om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min! 🙂
  Du er fantastisk <3

 117. så kjapt gjennom bildene tidligere og fikk litt samme inntrykket som en del her i kommentarfeltet (at alle var så slanke), men så leste jeg gjennom kommentarene nå og så gjennom bildene en gang til – og jaggu er det ikke mange flotte kvinner som nok er L-XL + i collagen også! Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!:) Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse – så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!:)

 118. Jeg kom ikke med:(

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg vet det! Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere. Kanskje neste gang? 🙂 Flott var du uansett 🙂

   Klem!

   1. Så jeg var en av de 3:p Typisk! Kanskje neste gang ja:D Veldig flott initiativ uansett!!! Du er flink, Caroline:) Stor inspirasjon i hverdagen. Både når det gjelder trening og kosthold:)

   2. Fotballfrue

    Uff, ja, det ser slik ut :/ Tusen takk 🙂

    Håper dagen din blir fin!

 119. Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med! Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: at kvinnekroppen er vakker så lenge man føler seg vakker.

 120. Hei Hei 🙂 Idag har jeg vært på FIT FOR BEACH 🙂 Har du fått vært på den timen nå Caroline?
  Den kan anbefales!! Var i Porsgrunn i dag, greit å variere litt fra og til i Skien og Porsgr synes jeg 😉
  Ang LCHF, så lurer jeg på om en kan spise seg god og mett eller om en bør begrense inntaket og regne kcal hvis en vil ned litt i vekt!
  De målte meg på ELIXIA idag, og jeg hadde en fettprosent på 20,7 .. Er det ok? 🙂 Takk for svar Vakre <3

 121. Jeg tar av meg….klærne for dette her! Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Kvinnekroppen engasjerer mange.
  Men det er trist at det budskapet som nettopp er ment å komme frem – at vi jenter/damer skal være stolte av oss selv uansett kroppsfasong eller -størrelse – utløser kommentarer fra enktelte om at de er «skuffet» over utvalget. Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen?

  Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem. Til h***** med janteloven!

 122. Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda – hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? 🙂 Jeg har litt mer flesk på kroppen så kan gjøre disse missfornøyde litt gladere ;-P

  1. Fotballfrue

   Det er jeg enig i, men jeg har bare 860 pixler i bredden, og da kom jeg frem til at 5 i bredden på 172 ville være bra 🙂 Det kan gjerne være at det blir flere slike 🙂

   Klem!

 123. Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene. Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. 🙂 Synes ikke folk har rett til å klage, med mindre de sendte inn ett bilde som ikke kom med (og det har jo ikke skjedd, slik jeg har fortsått det).

  Uansett – bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! 🙂 Og til alle damene på bildene – DERE ER FLOTTE!

 124. fantastisk caroline!!! alle kvinnene er vakre, og dette er utrolig bra gjort av deg å komme med noe sånn. DU ER NORGES BESTE BLOGGER!!! jeg digger deg så ufattelig mye.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Ikke minst: Takk til alle som ville bidra, synes collagen ble veldig, veldig bra 🙂 Hadde aldri klart det uten deres hjelp 🙂

   Klem 🙂

 125. Hurra! 😀 Jeg ser meg selv!! 🙂
  Utrolig stilig det ble! Kvinnekroppen er flott gitt 🙂

 126. Hvis folk ikke har bikinibilder av seg selv så er det ikke verre enn å ta ett bilde av seg selv inne i bikini – det har jeg gjort tilfelle hun vil ha flere bilder 🙂

 127. Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det! Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så..

  Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her. Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her. Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig! Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG! Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet?

  🙂

 128. Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år. Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset. Utrolig flotte jenter, i alle størrelser 🙂

  1. Karianne

   Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.? 😛

   1. Det varierer sikkert alt etter hvor folk kommer i fra. For noen er vel svenske damer verdens vakreste, og noen andre er norske damer verdens vakreste.. :o) Jaja, vi får bare gjøre så godt vi kan! :o)

   2. SKANDINAVISKE = Norge Sverige Dannmark !! 🙂

   3. Nettopp – og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter :o) Tror det der varierer sterkt :o)

 129. For et flott innlegg, Caroline!
  Du er virkelig et fantastisk menneske som velger på bruke din posisjon
  til å inspirere andre i forhold til kosthold og trening hver eneste dag,
  og nå til å hjelpe andre til å sette pris på kroppen sin. Utrolig bra tiltak! 🙂
  <3

 130. Dwightinha

  Kjempebra!!!! Av deg, og alle de 95! Kunne ønske jeg var like modig.
  Men det skal du og bloggen din ha, du har gjenopplivet mitt treningsregime fra døende til aktivt. Jeg har funnet tilbake til gode gamle meg og det gir SÅ mye glede og overskudd.
  Nå skal jeg ta tilbake gleden over kokkelering ved hjelp av boken din også.

 131. Hvis du har tenkt å lage enda en collage; hvilken epost-adresse skal man sende til? 😀 Dette er bare fantastisk, og jeg merket at min egen selvtillig føyk til værs!

  1. Fotballfrue

   Jeg legger den ut når den tid kommer, jeg 😀

   Klem!

 132. Ang LCHF, så lurer jeg på om en kan spise seg god og mett eller om en bør begrense inntaket og regne kcal hvis en vil ned litt i vekt!
  De målte meg på ELIXIA idag, og jeg hadde en fettprosent på 20,7 .. Er det ok?

 133. Så mange flotte kropper, herlig!

 134. Så utrolig flotte damer, denne collagen ga meg frysninger! Hurra for kvinnekroppen! 😀
  Håper virkelig folk snart kan skjønne at vi ALLE kommer i forskjellige former og størrelser, og at det aller viktigste er å akseptere seg selv, og gi litt faen i hva alle andre «kanskje sier og mener»!!!
  Og til alle dere som sier det bare er tynne jenter her, se en gang til! Her er det jo litt av alt!

  Og kjære Caroline, du er fantastisk!
  Håper du gjør noe sånt en gang til, da skal jeg være med! 😀

 135. Lars Holbein

  Fantastiske alle sammen!

 136. Flott!!! Kvinnekroppen er fantastisk bare man tør i vise den frem:) Synes det var stor variasjon på bildene og mange forskjellige størrelser her!
  Synes det blir feil av så mange her å kommentere at det ikke er variasjon nok i bildene. For det første kan ikke Caroline kontrolere hvem som sender inn bilder, og for det andre så er det ikke sikkert man er fornøyd med kroppen sin selv om man har en flat mage (som så mange «klager» over at alle på bildene har)… Noen har kanskje flat mage, men ville hatt mer muskler, eller de har armer, hofter og lår de ikke er fornøyd med. Eller man kan ha flotte ben, men er ikke fornøyd med puppene.. Synes det er kjempe tøfft av de som har sendt inn bilder!! Hurra for dere 😀 Og hurra for Caroline som satte i gang dette!!

 137. Jeg ser at det er mange som skriver at ingen av disse jentene har noen grunn til å grue seg til bikinisesongen.. Jeg valgte selv å sende inn bildet, så kroppen min er avbildet her. Det betyr ikke av den grunn at jeg er fornøyd med kroppen min. Jeg nærmest tvang meg selv til å sende dette bildet til Caroline, fordi jeg følte jeg hadde godt av en slik utfordring. Jeg vet selv at jeg ikke har en «tjukk kropp», men jeg har store komplekser for kroppen min, og jeg har allerede gruet meg i flere måneder til bikinisesongen begynner. Så dermed syns jeg det blir feil å si at «disse kroppene ikke trenger å grue seg». Man kan være tynn eller tjukk, bred eller smal, høy eller lav – og likevel syns det er forferdelig å vise seg selv i bikini (eller det stikk motsatte selvfølgelig). Men det er jo min mening da 🙂

  (Jeg syns det er feil (og egentlig litt dårlig gjort) av alle dere som kommenterer at disse jentene ikke har noe å grue seg til, for jeg er sikker på at det er flere enn meg som er avbildet her som føler seg ukomfortabel på stranda, og som innerst inne egentlig ikke turte å sende inn bildet..)

 138. For så vidt bra tiltak. Hvis det da kan legges til at dette nok ikke er et representativt utvalg av kroppene til norske kvinner. Gjennomsnittet er det nok ikke, mange av oss har langt mer å drasse på. Og mye kommer med årene. 😉 Og det er vel i hovedsak mange yngre lesere på dennebloggen

 139. Fantastisk <3

 140. Virkelig INGEN der var annet en slank! Hadde håpet å se noen fyldige flotte damer 🙁 Men er vell ingen av dem som tørr å sende inn bilder, desverre.

 141. Michelle

  Så utrolig kult av alle som har sendt inn! Applaus og respekt til de 😉 BRA innlegg Caroline 😀

 142. Helt fantastisk! 🙂

 143. Mamma Be

  Jeg må bare kommentere en gang til her, for jeg blir rett og slett så irritert på alle klagerne her inne!! For det første, hva tror dere dere vet om alderen på jentene her?? Hva vet dere om noen av de har fått barn?? Hva vet dere om selvtilliten til disse jentene?? INGENTING! Det er mulig å ha kjempedårlig selvtillitt i forhold til sin egen kropp, selv om en er tynn og sunn! Dere trenger ikke kritisere bare fordi dere ikke er fornøyde med egen kropp og dere ikke finner akkurat deres kroppstype på bildene. For det er det, kombinert med sjalusi og at dere ikke ser hvor fine deres egne kropper er, som gjør at dere klikker i vinkel her! Dere kaller de perfekte, men tror dere helt ærlig at de selv synes de er prikkfrie og ingenting de skulle ønske var annerledes? En hyllest til kvinnen trenger ikke være en kraftig overvektig kropp – er ikke tynne, fyldige eller normalvektige kropper godt nok for denne collagen kanskje? Dere kan ikke påstå noe av det dere påstår – jeg selv har en kropp som er veldig lik mange her, og jeg er midt i 20årene og har fått et barn for halvannet år siden. MÅ jeg være tjukk og slapp fordi jeg har fått et barn? Må jeg være 15år fordi jeg har en BMI på 19?? Må jeg ha god selvtillit fordi jeg har en slik kropp? Nei, dårlig selvtillit kommer med alle aldre, fasonger og med eller uten et svangerskap. Skjerp dere og heller gi Caroline skryt for at hun tok initiativ til dette!! Makan til oppførsel på voksne damer har jeg sjelden sett.

  PS. Sorry, Caroline for en litt hissig kommentar, men jeg måtte bare 😉

  1. Utrolig bra skrevet! jeg er så enig med deg! Signerer 🙂

 144. Fantastisk mange vakre kvinner, men ikke så mange som har tørt å sende inn en frodigere kropp?

  Jeg ser at en av Sveriges toppbloggere har gått hele veien og lagt ut naken bilde av seg selv. Hun
  er frodigere enn alle de som har sendt inn bilder til deg.

  Hva kan det skyldes tror du Caroline?

  1. Fotballfrue

   At hun er frodigere enn alle her, stemmer nok ikke. Her er flotte jenter i alle størrelser 🙂

   At det ikke er noen frodigere/tynnere som har valgt å sende inn, kan vel forklares med at jo større/mindre du er, og jo lenger «vekk fra normalen» du føler deg, jo vanskeligere er det å dele bikinibilder.

 145. Ble litt misunnelig på alle sixpack magene jeg;D men jeg er fornøyd som jeg er.

 146. Dere som er så skuffa over at det ikke var bilder av noen «større» jenter, hvorfor sender dere ikke inn bilde av dere selv? Det blir litt for dumt å klage over syns jeg. Caroline tok la ut de bildene som ble sendt til henne, ikke hennes problem at de med noen ekstra kilo ikke sendte inn bilde av seg selv. Jeg har strekkmerker og noen kilo for mye etter svangerskap, men blir slettes ikke sur fordi andre er tynnere eller mer trent enn meg. Det er kun meg selv som kan gjøre noe med det 🙂 Jeg har gått ned 17 kg og har 8 igjen så jeg vet hvordan det er å være «feit».
  Virkelig fine bilder folk har sendt til deg 🙂

 147. Hei Caroline!

  Så utrolig genialt av deg å sette sammen noe så fint. Her ser vi alle mulige kropper – og flere finnes det. Jeg leste noen av kommentarene ovenfor, og blir litt oppgitt på at det alltid er en eller annen som er nødt til å kommentere unødvendige kommentarer.

  Ønsker deg en fantastisk fin uke!

  Klem fra meg

 148. Hei!

  Blir faktisk lei meg/sur av å lese mange av disse kommentarene. Kan jeg få spørre hva som er problemet til alle dere som sier det BARE er tynne og veltrente jenter her? Det er faktisk mange tynne jenter som sliter med det å være for tynn, derfor gruer de seg like mye til bikinisesongen som hva en overvektig jente gjør. Tror dere som slenger negative ting at det er noe annerledes for en jente å høre at hun er for tynn enn hva ei som får høre at hun er for tykk? Man er fine uansett hvordan man ser ut.

  Det virker nesten som at dere tror Caroline hadde en baktanke med dette. Akkurat som at hun planla og «bare» lage en collag av «tynne» jenter, så dere litt «større» skulle føle dere dårlig? Syns dere skal skjerpe dere litt nå. Mange av dere er voksene damer… Som sitter der og klager på de som er tynne. Hvis du ikke trives med vekta de og vil bli tynn så kan du bare gjøre en ting, og det er å trene. Løpe. Gå deg en tur. Jobb for det og gjør deg fortjent til det. Ingen fortjener å bli kommentert etter om de har noen kg for lite eller for mye og det sure as hell gir dere ingen, absolutt ingen rett til å si noe stygt.

  Synes det her var en kjempefin ide fra Caroline sin side! Det er kjempetøft at så mange har sendt inn bilder av kroppen sin:) alle var superfine!!

 149. Alexandra

  Jeg er med på collagen, og jeg kan uten problem innrømme at jeg hverken veier 50 kilo eller bruker str xs. Og om jeg forsto det rett – var det vel heller ikke det som var poenget? Jeg er som mange jenter; lang ifra fornøyd med mitt eget utseende og min egen kropp. Med en gigantisk latiner-rumpe som ikke passer i normale bukser og en ellers formull og liten kropp, kan jeg sitte og se på bildet av meg selv på collagen og være stolt over kroppen som jeg ellers er så misfornøyd med. Poenget her var nemlig å få hente fram disse egenskapene hos de som faktisk turte å begi seg ut på konseptet, slik at de som ønsker og prøver – kan innse hvor viktig det er å hente frem riktig fokus når vi snakker om kropp og helse.

  Blir helt oppgitt av å lese om de som ikke føler seg representert og urettferdig sett- dere får da søren meg sende inn bilde av dere selv og vise frem de vakre sidene ved dere selv! Det er noe tull at folk sitter der hjemme i sofaen og legger skylden på Caroline, mediene og jentene på collagen for deres dårlige selvbilde. Din selvtillit er det kun du som kan gjøre noe med. Det ville aldri i livet falt meg inn å kritisere Caroline for et tiltak som dette, kun fordi at hun veier mindre enn meg, trener mer enn meg, har et bevisst kosthold, har på sin egen unike måte en fantastisk kropp og føler seg en del av det kvinnelige mangfoldet. Om du er misfornøyd med deg selv og din helse, er det noe kun du kan gjøre noe med. Og om det er vanskelig, finn hjelp og løft deg selv og andre opp, i stedet for å dra andre ned.

  Jeg forstår at mange føler ukomfortable med å sende inn slike bilder, men om du ønsker å få til en forandring og representere din del av det kvinnelige mangfoldet i samfunnet, nytter det ikke å sitte der hjemme- initiativløse og depressive. Er 100% sikker på at flertallet av jentene (definitvt inkludert meg) på collagen måtte tenke seg om en gang eller to før de sendte Caroline bikinibildet av seg selv – både de fyldigere og radmagre. Hvem har virkelig rett til å anta en kroppsform automatisk har bedre selvtillit enn en annen? Og om det er slik, er det kun du som kan gjøre noe med det.

  Og nei, jeg synes absolutt ikke at alle kroppene på collagen er like. Jeg ser noe unikt i hver og en, og er stolt over å være en del av dette mangfoldet. Og ja – forhåpentligvis vil samfunnet en dag vise og akseptere et videre mangfold i forhold til alder og vekt, og jeg synes at dette konseptet var et flott tiltak i veien mot dette! Som Caroline sier; fokuser heller på de viktige verdiene i livet, og la helse komme foran utseende. Kvinnekroppen er et fantastisk mesterverk, og vi kvinner er eksperter på å vise den fra sin beste side (både stor, liten, slapp, fast, kort og lang), om vi bare gidder! 🙂

 150. det flotteste en kvinne kan kle seg i er selvtilitt! ved å gjøre slike ting som dette hjelper du flere til å vrenge av seg negative tanker om seg selv, og kle seg om i en fargesprakende posjon med selvtilitt! du har lenge vært og vil lenge være ett forbilde!

 151. Cathrine

  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før Caroline, men etter å ha lest dette kommentarfeltet så må jeg jaggu!
  Vi jenter idag er veldig flinke på å være misfornøyde med vår egen kropp, og gud så flinke vi er til å finne bittesmå ting vi ikke er fornøyd med, det være litt ekstra fett på mage/lår/hofter. Ting vi selv ser VELDIG godt når vi ser oss selv i speilet, men også ting andre absolutt ikke ser når de ser på andres kropper. Jeg er 20 år, og jeg har mage, for meg er den absolutt ikke en såkalt flat mage, men jeg er sunn, jeg trener og jeg spiser godt. Når jeg nå ser på disse bildene, så ser jeg også at mange av de er tatt i mange gode vinkler, stående opp, liggende nede. Og det jeg tror mange ikke tenker over.
  At til og med mange mager ser nettopp flat ut, for andre når de står rett opp og ned eller ligger, men for en kvinne som er selvkritisk til sin egen kropp og som til tider har ett litt forvridd syn, og kanskje ikke tenker på at hvordan andre ser på din kropp, kan ligge LANGT fra hvordan du selv ser den.

  Dette ble langt, men vi er bare så utrolig flinke til å hakke på oss selv, og dermed også hakke på alle andre. Det du ser på som for eksempel litt for mye fett her og der, kan være den perfekte kroppen for mange andre. Vi må slutte å være så jævla kritiske hele tiden. Er du absolutt ikke fornøyd med din egen kropp, så hjelper det heller ikke å sitte foran pcn og kritisere mange andre sine kropper. Vi er alle herre over vår egen kropp, og til syvende og sist, så er det kun oss selv som kan endre noe vi ikke er fornøyd med! Hurra for kvinnekroppen! Og sorry for lang kommentar 😀

 152. For et flott innlegg, Caroline 🙂 En hyllest til kvinnekroppen 😀

 153. Så utrolig bra konsept Caroline. Kan ikke få sagt hvor bra det er at du gjør noe sånt!

 154. Synnøve

  Kjære Caroline! Det gjør meg oppgitt og trist at du ikke ser at innlegget har bare bilder av ulike variasjoner av en SLANK kropp. Jeg skjønner at du ikke har knotroll over hvilke bilder som kom inn og har laget innlegget ut i fra bildene som kom inn. Men.. kanksje du kunne sett igjennom bildene og laget et lite innlegg hvor du oppmuntrer flere å sende inn bilder før du laget kollagen? Nettopp for å prøve å få et litt større spekter.

  1. Fotballfrue

   Jeg er svært uenig med deg, her er det nemlig kropper fra den minste til den største størrelsen. At du ikke ser det, viser bare hvor forskjellig syn alle har på kropp. Disse kroppene er flotte alle sammen, xl eller xs 🙂

   – C

   1. Mildrid

    Mener du virkelig at noen av damene i collagen har den største størrelsen? Jeg håper virkelig du tuller nå. Eventuelt skulle jeg likt å vist hva du ser på som den største størrelsen, du har tydeligvis et litt annet syn på dette en hva vi andre har.
    – M

   2. Fotballfrue

    Ja, dette vet jeg, fordi vedkommende skrev det i mailen til meg. Det at noen har strl. xl / xxl betyr ikke nødvendigvis at det ser slik ut 🙂 Det er tydeligvis DU som har et litt annet syn på dette. Trist.

   3. Mildrid

    Men xl og xxl er overhode ikke den største størrelsen. Man må nok putte mange x-er foran før man nærmer seg. XL er jo faktisk en helt vanlig størrelse. At du definerer den som den største er jo bare trist.

   4. Fotballfrue

    Når har jeg definert det som største størrelse? Det har jeg så avgjort ikke! Jeg sier bare collagen dekker dette spekteret. Du har misforstått formålet med dette innlegget, for mitt poeng kommer så absolutt frem her: Å vise at kvinnekroppen er vakker UANSETT størrelse. Det er HELSE som spiller en rolle, ikke FASONG. Det vises her. Så dette var ikke annet enn veldig vellykket 😀

   5. Mildrid

    Du er ikke sann. Man er faktisk ikke annet en normalvektig om man bruker XL og det er langt fra den største størrelsen, noe du kvatrer om her i innleggsfeltet. Jeg håper virkelig du bare skriver dårlig og at du faktisk ikke mener at det ikke finnes størrelser over dette. Når du definerer bildegalleriet ditt over her som fra minst til størst må jeg le, de fleste er da absolutt normalvektig og det å definere dem som størst er ganske latterlig. Jeg håper virkelig du innser at ingen av de i collagen din er størst.

   6. Fotballfrue

    Jeg har aldri sagt at XL er den største størrelsen. Jeg har sagt at XL er den største størrelsen her. At collagen dekker fra xxs-xl. Slutt å vri på det jeg skriver 🙂 Collagen er laget av alle bildene jeg fikk inn, og for å vise at alle kropper er flotte uansett størrelse, for å vise at det ikke finnes en normal, men at alle er unike. At det er helse som spiller en rolle. Jeg er klar over at det finnes større strl. enn XXL, men det var ingen som sendte inn bilder, og kjære deg Mildrid, det er ikke min feil. Jeg fatter ikke hvordan du kan vri dette til noe negativt, dette er gjort for å hylle kvinnekroppen, og slik jeg og de fleste her ser det, har jeg lykkes ved å vise fantastiske kvinnekropper i mange, forskjellige fasonger. Er det ikke flott? Slutt å vær så sur og vrang! Det er SOL!

   7. Christina

    Implisitt sier du det.

    Du skriver under her at du har fått inn ALLE størrelsene («Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn, og det FLOTTE er at her er det ALLE størrelser! «). Samtidig skriver du her at collagen dekker størrelsene XXS-XL.

    Det er greit at du ikke mener dette. Men hva du skriver antyder noe annet, og det du skriver antar selvfølgelig andre er det samme som du mener. Hvis det du skriver er feil, er det jo ikke vanskeligere enn å si akkurat det.

   8. Fotballfrue

    Da er det bare klønete sagt av meg, det jeg mener er at det er mange forskjellige størrelser her, ikke bare s eller m, som mange sier. Det jeg vil frem til er at collagen viser mange størrelser over et bredt spekter. Jeg synes uansett det er dumt at fokuset på nettopp strl er så stort, da det er fasong og helse som egentlig er poenget her. Det finnes jo ingen normal kropp uansett hvor hardt vi leter. Vi kommer i alle fasonger og strl og det er flott uansett! formålet med collagen var å vise nettopp det, ikke å vise alle strl i hele verden/Norge, det hadde væet en umulig oppgave..

   9. Christina

    Hvordan kan du si at collagen dekker formålet med å vise at kvinnekroppen er vakker uansett størrelse, når ikke alle størrelsene er med?

   10. Fotballfrue

    Formålet var å vise at det ikke finnes en normal. Det finnes ingen normal!! Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn! Formålet er NÅDD 😀

   11. Christina

    Jeg klandrer ikke deg for at ikke alle størrelser ble sendt inn.

    Men når du skriver at formålet var «Å vise at kvinnekroppen er vakker UANSETT størrelse», så har du faktisk ikke lykkes og målet er ikke nådd. At du nå vrir om på hva du mener er formålet slik at det skal passe målet, gjør ikke saken bedre.

    Det er en fin collage for å hylle den slanke kvinnekroppen, enkelt og greit. Den hyller derimot ikke kvinnekroppen på generell basis.

   12. Fotballfrue

    Vet du hva? Herregud.. Jeg kan ikke si annet, i tillegg til å riste på hodet. Du bare kverulerer, og forsøker snu en god tanke over til noe negativt. Dessverre, det får du ikke til. Jo, formålet er nådd! Her er mange forskjellige strl, og alle er flotte uansett. Jeg sa aldri at dette skulle dekke alle strl., det hadde aldri gått.

   13. Christina

    Jeg prøver ikke snu dette til noe negativt, da leste du ikke kommentaren. Dette er en fin collage for å hylle den slanke kvinnekroppen, og det er da ikke negativt. Og alle er flotte!

    Men å påstå at den hyller kvinnekroppen, blir feil uansett hvordan du snur og vender på det. Til det er ikke spekteret bredt nok. At spekteret ikke er bredt nok er selvfølgelig ikke din feil, men en konsekvens av hvem som ønsket å sende inn.

    At du velger å kalle dette en hyllest til kvinnekroppen er opp til deg. Det er derimot veldig mange andre her som ser på det som en hyllest til slanke kvinnekropper.

   14. Fotballfrue

    Beklager, men da ser du det du vil se. Her er, som jeg har sagt, alt fra xxs-xxl, og det dekker et bredt spekter av oss 🙂 Dessuten er det mange forskjellige fasonger her, og det var poenget 🙂

   15. Christina

    Å si at dette dekker et bredt spekter ved å si at bildet viser størrelser fra XXS-XXL er å manipulere fakta. Det hadde vært et bredt spekter om det hadde vært like mange bilder av ulike størrelser, mens det her er en mindrevekt av f.eks. de største størrelsene.

    Ja XXS-XXL er et bredt spekter (dog ikke fullt spekter), men fordelingen av dette spekteret er ikke jevnt.

   16. Mamma Be

    Vet du hva! Hvis du ser på alle jentene her som under str M, da er det noe galt med DITT syn på kropp. En kropp trenger ikke se ut som et hvalross for at den skal bruke str XL, en kan se veldig flott og slank ut men fortsatt bruke store størrelser. Høye mennesker feks, trenger større klær enn lave mennesker fordi de har lenger kropp og naturligvis også bredere lår/mage/skuldre enn lave mennesker. Den største størrelsen er vanligvis str 42 eller 44, størrelser over det er ikke vanlige og det er gjerne folk som er farlig overvektige som bruker de størrelsene. Jeg har på følelsen at dere sitter bak pc skjermene deres, misfornøyde med deres egne kropper og hater alt og alle som er mindre enn dere. Det kan ikke være et godt liv, så jeg foreslår at dere heller gjør noe med det og ikke anklager folk for å være undervektige, unormale og andre ting som ikke stemmer. Adios 🙂

   17. Mamma Be

    Det var forresten ment til Synnøve og Mildrid 😉

 155. Kjenner jeg blir provosert av dette innlegget……neste gang kan du kanskje vurdere å ta med litt flere størrelser? Kan se MAKS tre personer som er str M eller mer.

  1. Fotballfrue

   Du tar fullstendig feil! Ikke skyld på meg! Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn, og det FLOTTE er at her er det ALLE størrelser! SLUTT å kveruler! Herregud!

 156. Utrolig hvor forskjellig kropper mennesker har 🙂 Alle er fine på sin måte selvfølgelig 🙂

 157. Kine Marie

  Kjempeflott tiltak av deg, Caroline! 😀

 158. Hvorfor tok du ikke med bildet av meg?! Er det fordi jeg er lang og tynn? Altfor mange fordommer og misunnelse av lange tynne jenter…

  1. Fotballfrue

   Beklager, men jeg har søkt opp din mailadresse, og finner ikke noe bilde av deg. Hvor sendte du?

   Klem!

   1. Nora C

    Tror «L» lyver.

 159. Tror dere ikke tynne mennesker også kan føle usikkerhet rundt kroppen sin? Selvtillit følger ikke automotisk med! Tynne jenter har like mye rett til å være på denne kollagen som alle andre. Jeg synes dere som kommenterer gjør dere vel vanskelige. Og for å være ærlig er dere ikke særlig fintfølende i kommentarene deres heller… Tenk litt på personene på bildene, og tanken bak!

 160. Kjempebra innlegg! Ikke bry deg om alle de negative kommentarene over her om at folk føler seg verre e.l. etter dette. Hvis man ikke er fornøyd med kroppen sin, må man gjøre noe med det – enkelt og greit. Man kan ikke forvente at jenter med flotte kropper skal bli tabubelagt bare fordi noen mennesker ikke har like flott kropp. Jeg synes det er blitt ALT for mye fokus på at tykke mennesker skal føle seg bra med den kroppen de har (noe som selvfølgelig er helt flott!), og det har ført til at sunne jenter blir stemplet som anorektiske/usunne/dårlige forbilder osv.

 161. Wow! Fantastisk innlegg!!

 162. så mye kritikk! kjempeflott innlegg, og fint at en toppblogger tar seg tid til det 🙂 ja, jeg synes sikkert 70 % av disse jentene har slank og perfekt kropp, men jeg ser da at det er andre kroppsformer også (selv om de er i fåtall) :p
  Og det er jo uansett ikke noe du har bestemt!

  Slanke, trente, normale, kanskje litt fyldige.. eneste som mangler er strekkmerker, haha! her sitter jeg som nybakt mor på 19 full av merker, og ser aldri noen i samme situasjon.. perfekt hud på alle, og skulle tro det hørte til sjeldenhet.. håper noen sender inn slike bilder også en gang, for vi finnes selv om jeg aldri ser slike bilder 😛 (forståelig nok)

 163. Jeg tror ikke mange av de som kommer med motargumenter til innlegget mener at du har gjort en dårlig jobb, at de på bildene er tynne eller tykke eller at vi som motargumenterer er misfornøyd med egen kropp. Det går heller ut på at du mener at bildene er et godt utvalg av kvinnekropper. Først burde du definere hva du mener med kvinne. Er det jenter mellom 20 og 30 år, så ja da har du et godt bilde. Men for meg vil jeg si at et godt utvalg er jenter mellom 20 og 60 år. Og gjennomsnittet da er 40 år. For å få en litt bedre fordeling burde det da vært, ut i fra nesten 100 bilder, 20 stykker som er 20 år, 20 stykker som er 30 år, 20 stykker som er 40 år, 20 stykker som er 50 år, og resten av jentene kan være noen under 20 år og noen over 60 år. Og halvparten burde hatt 2 barn eller mer. Dette bygger på mattekunnskaper, som igjen bygger på fakta. Du kommer med argumenter med at ei er 53 år, og mange er 30 år, og noen har barn. Vel, det er vel ikke med på å gi et godt utvalg. Og du sier selv at gjennomsnittsalder på lesere er 23 år. Så lenge du ikke sov i mattetimen, og heller ikke kan si at fordelingen på bildene er sånn jeg har forklart, så kan du ikke si at bildene representerer et godt utvalg og veldig varierende, for det vil bli helt feil. Jeg vet at du brukte de bildene du fikk, og at det ikke er din feil, men jeg tror bare folk reagerer da du mener at det er et godt utvalg!!

 164. Mange flotte kropper her 😀

 165. Jeg blir så utrolig glad for å se jenter og kvinner på sitt beste! Jeg føler meg vakker når jeg ser dette bildet, jeg føler meg kvinnelig. Er så stolt over å være kvinne og ha former!:)

 166. Kjenner det koker i meg når jeg leser denne diskusjonen som stakkars Caroline har måttet begi seg ut på. Dere er jo BARE ute etter å hakke på. Ta og send inn bilder av dere selv, hvis dere ikke mener det er godt nok! DETTE ER BILDENE HUN HAR FÅTT INN!

 167. Nå ble jeg faktisk så provosert at jeg måtte kommentere. Selv har jeg lest denne bloggen sporadisk «for moro» fordi jeg har syntes det å kalle en blogg for «fotballfrue» var utrolig teit og jeg har ledd litt for meg selv og har følt at Caroline lever i en boble med sin slanke kropp, veldig mange høye heler og lipgloss, vært mest opptatt av trening og lavkarbo. Men så må jeg innrømme at jeg har fått et bedre inntrykk etter hvert. Så så jeg dette innlegget og synes det var en FANTASTISK idé. Utrolig bra at du gjennomførte det og resultatet synes jeg er veldig bra. Så klart er det flere slanke som sender inn bilder. Det kan da ikke være noen overraskelse for noen. Men jeg tror du har fått et relativt representativt utvalg, selv om det såklart vil være litt skjevt fordelt mot den slanke siden. Så når folk blir sure og sier at det blir enda værre å kle seg i bikini etter dette. Ja, da har de virkelig misforstått. Er jo veldig trist at noen har så dårlig selvbilde, og hvis de har det burde de kanskje finne inspirasjon andre steder. Hvis man er seriøst overvektig så tror jeg ikke veien til bedre selvbilde er å se på bildene av superslanke Caroline hver dag. Flott innlegg Caroline! Og KUDOS til deg for å gidde å svare på alle klagere og kverrulanter. Noen blir aldri fornøyde og vil bare ha noe å klage på, og det er kanskje derfor de ikke har sendt inn bilde av seg selv heller.

  1. Og jeg må jo si: Sinnsykt kult gjort av alle som har sendt inn! Alle ser forskjellige ut og alle er kjempeflotte 🙂

   1. Fotballfrue

    Enig! 🙂

  2. Kristina

   Dette var en ærlig og bra kommentar!

 168. kristina

  Jeg er hun i blå bikinitopp og rosa truse 😀 woow takk for at jeg fikk være med! og til dere som kommenterer dritt, skaff dere et liv. alle er ulike og noen kan ikke for at de ikke legger på seg heller..

 169. Du er et fantastisk menneske, Caroline. Virkelig. De som kan komme på å kommentere dritt på et så flott og oppløftende innlegg.. Jeg skjønner det ikke. Dette har løftet mange herlige kvinner som fortjener det !

 170. Nå gruer jeg meg bare mer til sommeren. Hadde håpet at dette innlegget kanskje skulle vært mer rettet mot personer i alle størrelser. Hjalp nok hvertfall ikke oss med valker både foran og bak å nok en gang få trykket inn i ansiktet at flat mage er det man skal være stolt av å ha.

  1. Fotballfrue

   Da er nok fokuset ditt litt feil, frøken :/ Ikke alle her har flat mage, men flotte mager er det uansett! En flott mage trenger ikke være en flat mage!

 171. Kristina

  Jeg lurer på om vi ønsket at kvinnene som sendte inn bilder av seg, skulle se «dårligere» ut en oss selv, slik at vi kunne føle oss bedre. For å kunne se at jeg har ihvertfall bedre kropp enn noen. Hvis det var det mange av oss egentlig ønsket, så er det vel egentlig vår skyld at vi føler oss litt dårligere etter å ha sett bildene. Da er det vel heller jeg (og mange andre) som burde endre fokus. Vi burde være stolt av vår egen kropp til tross for hvordan andre ser ut. Selvfølgelig er det vanskeligere sagt en gjort. Men det handler fortsatt om oss selv og vårt fokus.
  I tillegg la jeg merke til at jeg lette etter de kroppene som så best trent ut. Igjen er det mitt fokus jeg burde endre. Jeg synes Caroline gjorde en flott jobb, og du fikk vist(til en viss grad) at vi ser forskjellige ut og at det viktigste er at vi er stolte av kroppene våre.

 172. Så gøy å se så mange normale kvinnekropper i bikini – var ikke mange supermodellkropper her, nei. Så denne sommeren tenker også jeg å stille i bikini; er i godt selskap ser jeg! Takk Caroline, nå fikk selvtilliten min et sårt trengt løft før bikinisesongen.

 173. Ser flere her reagerer på at det ikke er noen «store» jenter på bildene, og jeg må dessverre si at det var min første tanke også. Ikke misforstå, alle disse jentene ser amazing ut, rett og slett! De har absolutt grunn til å være stolte av kroppen sin, men det kan jammen meg såkalt «store» jenter også være! (banna bein!) Nå er vel jeg veldig gjennomsnittlig, med «altfor» små pupper og litt for mye på hofter og lår. Samtidig trener jeg tung styrke 3-4 ganger i uken, og er -om jeg kan gi blanke i janteloven- drit fornøyd med den kroppen jeg har! Hurra for pupper, rumpe og mage sier nå bare jeg, og det kommer fra ei jente som i mange år slet med anorexi og depresjoner. Jeg elsker å trene, men jammen elsker jeg ikke smågodt like mye… 😉
  Poenget mitt er vel egentlig at jeg syns det er litt feil å legge ut bilder av jenter som ser «for» bra ut, altså… Hvordan skal jeg forklare.. Ærlig talt så er jo disse jentene i det øvre sjiktet av flotte, og det er overhodet ikke feil! Men det hadde jo vært fint å se noen fyldige jenter med stor selvtillitt også? Samtidig ser jeg flere av jentene her kommenterer at de får motivasjon og et selvtillittsboost av å se bildene, noe som er vanvittig fett!

  Det jeg egentlig prøver å si, er at alle jenter burde være fader så stolte av kroppen sin! Trenger ikke ha flat mage eller sprettrumpe for å gi f i janteloven og si «jeg er jaggu meg et stykke deilig dame!» Rump, lår, pupp eller ikke -herregud jenter, så lenge dere nyter livet og tar vare på dere selv, så utstråler dere sexy attitude uansett! Hurra for pupp sier jeg bare. 🙂

 174. Flott innlegg, man skal verken dømme kvinner enten om de er tynne eller har litt ekstra flesk på kroppen. Men på den andre siden bør det være en balanse mellom skinny – og curvy idealet. hvis man er for tynn kan man få helseproblemer og motsatt. Mye av dette kroppshysteri er fiktiv, i tillegg velger hvor mye man vil bli påvirket av media og hvor mye man putter i munnen.

 175. Birgitte

  Denne kollasjen du har laget var det første jeg tenkte på da jeg så VG sin! Tragisk at de først kommer med kritikk og deretter gjør akkurat det samme du gjorde, haha herregud! Stå på Caroline 😀

 176. Flotte Bilder!! Må bare kommentere når det gjelder størrelser, jeg hadde sendt min mor til butikken for å handle julegave, ønsket meg treningstøy, str S i bukse, men L i topp, dette fordi jeg ikke liker toppene når de er for trange, samt at noen av dem krymper litt i vask. Den unge mannen hun skulle handle hos mente det gikk ikke an at jeg skulle ha S i bukse og L i trøye, enten var jeg stor eller så var jeg liten…
  Poenget med dette er at vi er forskjellige i kroppen, jeg er 170 cm lang, veier 65 kg, men er bred over skuldrene og bruker noen ganger L i gensere, andre ganger M, ikke heng dere så mye opp i størrelser, men bruk klærne som passer!!

 177. benedicte

  Måtte bare se disse bildene igjen! Må nesten måpe, se så mange vakre kvinner vi har i dette landet!! Jeg har ofte slitt med selvtilitten, men når jeg ser dette tenker jeg: herlighet, når mange av disse ser så bra ut, så ser jo søren meg jeg også bra ut. La oss elske kroppen vår og som Caroline sier ¨hylle den¨ vi kvinner er sterke å kan få til de utroligste ting. Elsker synet av at vi kan bevise for oss selv og andre at det ikke finnes noe fasit for hva som er perfekt, jeg syntes alle disse jentene ser nok så perfekte ut.

 178. Helt herlig! Kan du ikke gjøre det i år igjen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *