Hyllest til kvinnekroppen: 95 bilder av Norges kvinner

Dette er ingenting annet enn overveldene og utrolig flott. Da jeg satt og bladde meg gjennom alle bildene, hadde jeg konstant frysninger over hele kroppen, fordi dette er så bra gjort av dere! For ikke å snakke om de fine ordene dere la ved hvert bilde ♥

Under er altså et knippe av Norges kvinner, nærmere bestemt 95 bilder. Blant disse er kvinner som har funnet igjen treningsgleden og som fortsatt jobber med å finne livsstilen som passer dem, her er kvinner som har slitt med spiseforstyrrelser, men som har kommet seg tilbake igjen, her er kvinner som aldri før ha vist seg i bikini, kvinner som har opplevd store endringer på kroppen etter fødsler, men som likevel elsker kroppen sin, og kvinner som bare ville dele seg selv med andre. De eneste fellestrekkene er at alle er opptatt av helse fremfor fasong, og at alle er stolte av den de er, av sin kropp. Vi er så flotte!

Ps. Dette var alle bildene jeg fikk inn, det eneste var et jeg måtte droppe 3 bilder på grunn av collagens 5 bilder i bredden, og hvilke dette ble er selvsagt helt tilfeldig. I tillegg var det noen som var altfor små til å kunne brukes på web, men det var ikke mange. Det har vært mye jobb og mange bilder, håper dere like resultatet!

319 kommentarer

 1. Dere som er så skuffa over at det ikke var bilder av noen «større» jenter, hvorfor sender dere ikke inn bilde av dere selv? Det blir litt for dumt å klage over syns jeg. Caroline tok la ut de bildene som ble sendt til henne, ikke hennes problem at de med noen ekstra kilo ikke sendte inn bilde av seg selv. Jeg har strekkmerker og noen kilo for mye etter svangerskap, men blir slettes ikke sur fordi andre er tynnere eller mer trent enn meg. Det er kun meg selv som kan gjøre noe med det 🙂 Jeg har gått ned 17 kg og har 8 igjen så jeg vet hvordan det er å være «feit».
  Virkelig fine bilder folk har sendt til deg 🙂

 2. Hei Caroline!

  Så utrolig genialt av deg å sette sammen noe så fint. Her ser vi alle mulige kropper – og flere finnes det. Jeg leste noen av kommentarene ovenfor, og blir litt oppgitt på at det alltid er en eller annen som er nødt til å kommentere unødvendige kommentarer.

  Ønsker deg en fantastisk fin uke!

  Klem fra meg

 3. Hei!

  Blir faktisk lei meg/sur av å lese mange av disse kommentarene. Kan jeg få spørre hva som er problemet til alle dere som sier det BARE er tynne og veltrente jenter her? Det er faktisk mange tynne jenter som sliter med det å være for tynn, derfor gruer de seg like mye til bikinisesongen som hva en overvektig jente gjør. Tror dere som slenger negative ting at det er noe annerledes for en jente å høre at hun er for tynn enn hva ei som får høre at hun er for tykk? Man er fine uansett hvordan man ser ut.

  Det virker nesten som at dere tror Caroline hadde en baktanke med dette. Akkurat som at hun planla og «bare» lage en collag av «tynne» jenter, så dere litt «større» skulle føle dere dårlig? Syns dere skal skjerpe dere litt nå. Mange av dere er voksene damer… Som sitter der og klager på de som er tynne. Hvis du ikke trives med vekta de og vil bli tynn så kan du bare gjøre en ting, og det er å trene. Løpe. Gå deg en tur. Jobb for det og gjør deg fortjent til det. Ingen fortjener å bli kommentert etter om de har noen kg for lite eller for mye og det sure as hell gir dere ingen, absolutt ingen rett til å si noe stygt.

  Synes det her var en kjempefin ide fra Caroline sin side! Det er kjempetøft at så mange har sendt inn bilder av kroppen sin:) alle var superfine!!

 4. Alexandra

  Jeg er med på collagen, og jeg kan uten problem innrømme at jeg hverken veier 50 kilo eller bruker str xs. Og om jeg forsto det rett – var det vel heller ikke det som var poenget? Jeg er som mange jenter; lang ifra fornøyd med mitt eget utseende og min egen kropp. Med en gigantisk latiner-rumpe som ikke passer i normale bukser og en ellers formull og liten kropp, kan jeg sitte og se på bildet av meg selv på collagen og være stolt over kroppen som jeg ellers er så misfornøyd med. Poenget her var nemlig å få hente fram disse egenskapene hos de som faktisk turte å begi seg ut på konseptet, slik at de som ønsker og prøver – kan innse hvor viktig det er å hente frem riktig fokus når vi snakker om kropp og helse.

  Blir helt oppgitt av å lese om de som ikke føler seg representert og urettferdig sett- dere får da søren meg sende inn bilde av dere selv og vise frem de vakre sidene ved dere selv! Det er noe tull at folk sitter der hjemme i sofaen og legger skylden på Caroline, mediene og jentene på collagen for deres dårlige selvbilde. Din selvtillit er det kun du som kan gjøre noe med. Det ville aldri i livet falt meg inn å kritisere Caroline for et tiltak som dette, kun fordi at hun veier mindre enn meg, trener mer enn meg, har et bevisst kosthold, har på sin egen unike måte en fantastisk kropp og føler seg en del av det kvinnelige mangfoldet. Om du er misfornøyd med deg selv og din helse, er det noe kun du kan gjøre noe med. Og om det er vanskelig, finn hjelp og løft deg selv og andre opp, i stedet for å dra andre ned.

  Jeg forstår at mange føler ukomfortable med å sende inn slike bilder, men om du ønsker å få til en forandring og representere din del av det kvinnelige mangfoldet i samfunnet, nytter det ikke å sitte der hjemme- initiativløse og depressive. Er 100% sikker på at flertallet av jentene (definitvt inkludert meg) på collagen måtte tenke seg om en gang eller to før de sendte Caroline bikinibildet av seg selv – både de fyldigere og radmagre. Hvem har virkelig rett til å anta en kroppsform automatisk har bedre selvtillit enn en annen? Og om det er slik, er det kun du som kan gjøre noe med det.

  Og nei, jeg synes absolutt ikke at alle kroppene på collagen er like. Jeg ser noe unikt i hver og en, og er stolt over å være en del av dette mangfoldet. Og ja – forhåpentligvis vil samfunnet en dag vise og akseptere et videre mangfold i forhold til alder og vekt, og jeg synes at dette konseptet var et flott tiltak i veien mot dette! Som Caroline sier; fokuser heller på de viktige verdiene i livet, og la helse komme foran utseende. Kvinnekroppen er et fantastisk mesterverk, og vi kvinner er eksperter på å vise den fra sin beste side (både stor, liten, slapp, fast, kort og lang), om vi bare gidder! 🙂

 5. det flotteste en kvinne kan kle seg i er selvtilitt! ved å gjøre slike ting som dette hjelper du flere til å vrenge av seg negative tanker om seg selv, og kle seg om i en fargesprakende posjon med selvtilitt! du har lenge vært og vil lenge være ett forbilde!

 6. Cathrine

  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før Caroline, men etter å ha lest dette kommentarfeltet så må jeg jaggu!
  Vi jenter idag er veldig flinke på å være misfornøyde med vår egen kropp, og gud så flinke vi er til å finne bittesmå ting vi ikke er fornøyd med, det være litt ekstra fett på mage/lår/hofter. Ting vi selv ser VELDIG godt når vi ser oss selv i speilet, men også ting andre absolutt ikke ser når de ser på andres kropper. Jeg er 20 år, og jeg har mage, for meg er den absolutt ikke en såkalt flat mage, men jeg er sunn, jeg trener og jeg spiser godt. Når jeg nå ser på disse bildene, så ser jeg også at mange av de er tatt i mange gode vinkler, stående opp, liggende nede. Og det jeg tror mange ikke tenker over.
  At til og med mange mager ser nettopp flat ut, for andre når de står rett opp og ned eller ligger, men for en kvinne som er selvkritisk til sin egen kropp og som til tider har ett litt forvridd syn, og kanskje ikke tenker på at hvordan andre ser på din kropp, kan ligge LANGT fra hvordan du selv ser den.

  Dette ble langt, men vi er bare så utrolig flinke til å hakke på oss selv, og dermed også hakke på alle andre. Det du ser på som for eksempel litt for mye fett her og der, kan være den perfekte kroppen for mange andre. Vi må slutte å være så jævla kritiske hele tiden. Er du absolutt ikke fornøyd med din egen kropp, så hjelper det heller ikke å sitte foran pcn og kritisere mange andre sine kropper. Vi er alle herre over vår egen kropp, og til syvende og sist, så er det kun oss selv som kan endre noe vi ikke er fornøyd med! Hurra for kvinnekroppen! Og sorry for lang kommentar 😀

 7. For et flott innlegg, Caroline 🙂 En hyllest til kvinnekroppen 😀

 8. Så utrolig bra konsept Caroline. Kan ikke få sagt hvor bra det er at du gjør noe sånt!

 9. Synnøve

  Kjære Caroline! Det gjør meg oppgitt og trist at du ikke ser at innlegget har bare bilder av ulike variasjoner av en SLANK kropp. Jeg skjønner at du ikke har knotroll over hvilke bilder som kom inn og har laget innlegget ut i fra bildene som kom inn. Men.. kanksje du kunne sett igjennom bildene og laget et lite innlegg hvor du oppmuntrer flere å sende inn bilder før du laget kollagen? Nettopp for å prøve å få et litt større spekter.

  1. Fotballfrue

   Jeg er svært uenig med deg, her er det nemlig kropper fra den minste til den største størrelsen. At du ikke ser det, viser bare hvor forskjellig syn alle har på kropp. Disse kroppene er flotte alle sammen, xl eller xs 🙂

   – C

   1. Mildrid

    Mener du virkelig at noen av damene i collagen har den største størrelsen? Jeg håper virkelig du tuller nå. Eventuelt skulle jeg likt å vist hva du ser på som den største størrelsen, du har tydeligvis et litt annet syn på dette en hva vi andre har.
    – M

   2. Fotballfrue

    Ja, dette vet jeg, fordi vedkommende skrev det i mailen til meg. Det at noen har strl. xl / xxl betyr ikke nødvendigvis at det ser slik ut 🙂 Det er tydeligvis DU som har et litt annet syn på dette. Trist.

   3. Mildrid

    Men xl og xxl er overhode ikke den største størrelsen. Man må nok putte mange x-er foran før man nærmer seg. XL er jo faktisk en helt vanlig størrelse. At du definerer den som den største er jo bare trist.

   4. Fotballfrue

    Når har jeg definert det som største størrelse? Det har jeg så avgjort ikke! Jeg sier bare collagen dekker dette spekteret. Du har misforstått formålet med dette innlegget, for mitt poeng kommer så absolutt frem her: Å vise at kvinnekroppen er vakker UANSETT størrelse. Det er HELSE som spiller en rolle, ikke FASONG. Det vises her. Så dette var ikke annet enn veldig vellykket 😀

   5. Mildrid

    Du er ikke sann. Man er faktisk ikke annet en normalvektig om man bruker XL og det er langt fra den største størrelsen, noe du kvatrer om her i innleggsfeltet. Jeg håper virkelig du bare skriver dårlig og at du faktisk ikke mener at det ikke finnes størrelser over dette. Når du definerer bildegalleriet ditt over her som fra minst til størst må jeg le, de fleste er da absolutt normalvektig og det å definere dem som størst er ganske latterlig. Jeg håper virkelig du innser at ingen av de i collagen din er størst.

   6. Fotballfrue

    Jeg har aldri sagt at XL er den største størrelsen. Jeg har sagt at XL er den største størrelsen her. At collagen dekker fra xxs-xl. Slutt å vri på det jeg skriver 🙂 Collagen er laget av alle bildene jeg fikk inn, og for å vise at alle kropper er flotte uansett størrelse, for å vise at det ikke finnes en normal, men at alle er unike. At det er helse som spiller en rolle. Jeg er klar over at det finnes større strl. enn XXL, men det var ingen som sendte inn bilder, og kjære deg Mildrid, det er ikke min feil. Jeg fatter ikke hvordan du kan vri dette til noe negativt, dette er gjort for å hylle kvinnekroppen, og slik jeg og de fleste her ser det, har jeg lykkes ved å vise fantastiske kvinnekropper i mange, forskjellige fasonger. Er det ikke flott? Slutt å vær så sur og vrang! Det er SOL!

   7. Christina

    Implisitt sier du det.

    Du skriver under her at du har fått inn ALLE størrelsene («Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn, og det FLOTTE er at her er det ALLE størrelser! «). Samtidig skriver du her at collagen dekker størrelsene XXS-XL.

    Det er greit at du ikke mener dette. Men hva du skriver antyder noe annet, og det du skriver antar selvfølgelig andre er det samme som du mener. Hvis det du skriver er feil, er det jo ikke vanskeligere enn å si akkurat det.

   8. Fotballfrue

    Da er det bare klønete sagt av meg, det jeg mener er at det er mange forskjellige størrelser her, ikke bare s eller m, som mange sier. Det jeg vil frem til er at collagen viser mange størrelser over et bredt spekter. Jeg synes uansett det er dumt at fokuset på nettopp strl er så stort, da det er fasong og helse som egentlig er poenget her. Det finnes jo ingen normal kropp uansett hvor hardt vi leter. Vi kommer i alle fasonger og strl og det er flott uansett! formålet med collagen var å vise nettopp det, ikke å vise alle strl i hele verden/Norge, det hadde væet en umulig oppgave..

   9. Christina

    Hvordan kan du si at collagen dekker formålet med å vise at kvinnekroppen er vakker uansett størrelse, når ikke alle størrelsene er med?

   10. Fotballfrue

    Formålet var å vise at det ikke finnes en normal. Det finnes ingen normal!! Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn! Formålet er NÅDD 😀

   11. Christina

    Jeg klandrer ikke deg for at ikke alle størrelser ble sendt inn.

    Men når du skriver at formålet var «Å vise at kvinnekroppen er vakker UANSETT størrelse», så har du faktisk ikke lykkes og målet er ikke nådd. At du nå vrir om på hva du mener er formålet slik at det skal passe målet, gjør ikke saken bedre.

    Det er en fin collage for å hylle den slanke kvinnekroppen, enkelt og greit. Den hyller derimot ikke kvinnekroppen på generell basis.

   12. Fotballfrue

    Vet du hva? Herregud.. Jeg kan ikke si annet, i tillegg til å riste på hodet. Du bare kverulerer, og forsøker snu en god tanke over til noe negativt. Dessverre, det får du ikke til. Jo, formålet er nådd! Her er mange forskjellige strl, og alle er flotte uansett. Jeg sa aldri at dette skulle dekke alle strl., det hadde aldri gått.

   13. Christina

    Jeg prøver ikke snu dette til noe negativt, da leste du ikke kommentaren. Dette er en fin collage for å hylle den slanke kvinnekroppen, og det er da ikke negativt. Og alle er flotte!

    Men å påstå at den hyller kvinnekroppen, blir feil uansett hvordan du snur og vender på det. Til det er ikke spekteret bredt nok. At spekteret ikke er bredt nok er selvfølgelig ikke din feil, men en konsekvens av hvem som ønsket å sende inn.

    At du velger å kalle dette en hyllest til kvinnekroppen er opp til deg. Det er derimot veldig mange andre her som ser på det som en hyllest til slanke kvinnekropper.

   14. Fotballfrue

    Beklager, men da ser du det du vil se. Her er, som jeg har sagt, alt fra xxs-xxl, og det dekker et bredt spekter av oss 🙂 Dessuten er det mange forskjellige fasonger her, og det var poenget 🙂

   15. Christina

    Å si at dette dekker et bredt spekter ved å si at bildet viser størrelser fra XXS-XXL er å manipulere fakta. Det hadde vært et bredt spekter om det hadde vært like mange bilder av ulike størrelser, mens det her er en mindrevekt av f.eks. de største størrelsene.

    Ja XXS-XXL er et bredt spekter (dog ikke fullt spekter), men fordelingen av dette spekteret er ikke jevnt.

   16. Mamma Be

    Vet du hva! Hvis du ser på alle jentene her som under str M, da er det noe galt med DITT syn på kropp. En kropp trenger ikke se ut som et hvalross for at den skal bruke str XL, en kan se veldig flott og slank ut men fortsatt bruke store størrelser. Høye mennesker feks, trenger større klær enn lave mennesker fordi de har lenger kropp og naturligvis også bredere lår/mage/skuldre enn lave mennesker. Den største størrelsen er vanligvis str 42 eller 44, størrelser over det er ikke vanlige og det er gjerne folk som er farlig overvektige som bruker de størrelsene. Jeg har på følelsen at dere sitter bak pc skjermene deres, misfornøyde med deres egne kropper og hater alt og alle som er mindre enn dere. Det kan ikke være et godt liv, så jeg foreslår at dere heller gjør noe med det og ikke anklager folk for å være undervektige, unormale og andre ting som ikke stemmer. Adios 🙂

   17. Mamma Be

    Det var forresten ment til Synnøve og Mildrid 😉

 10. Kjenner jeg blir provosert av dette innlegget……neste gang kan du kanskje vurdere å ta med litt flere størrelser? Kan se MAKS tre personer som er str M eller mer.

  1. Fotballfrue

   Du tar fullstendig feil! Ikke skyld på meg! Jeg har brukt alle bildene jeg fikk inn, og det FLOTTE er at her er det ALLE størrelser! SLUTT å kveruler! Herregud!

 11. Ida E.A

  Utrolig hvor forskjellig kropper mennesker har 🙂 Alle er fine på sin måte selvfølgelig 🙂

 12. Kine Marie

  Kjempeflott tiltak av deg, Caroline! 😀

 13. Hvorfor tok du ikke med bildet av meg?! Er det fordi jeg er lang og tynn? Altfor mange fordommer og misunnelse av lange tynne jenter…

  1. Fotballfrue

   Beklager, men jeg har søkt opp din mailadresse, og finner ikke noe bilde av deg. Hvor sendte du?

   Klem!

   1. Nora C

    Tror «L» lyver.

 14. Tror dere ikke tynne mennesker også kan føle usikkerhet rundt kroppen sin? Selvtillit følger ikke automotisk med! Tynne jenter har like mye rett til å være på denne kollagen som alle andre. Jeg synes dere som kommenterer gjør dere vel vanskelige. Og for å være ærlig er dere ikke særlig fintfølende i kommentarene deres heller… Tenk litt på personene på bildene, og tanken bak!

 15. Kjempebra innlegg! Ikke bry deg om alle de negative kommentarene over her om at folk føler seg verre e.l. etter dette. Hvis man ikke er fornøyd med kroppen sin, må man gjøre noe med det – enkelt og greit. Man kan ikke forvente at jenter med flotte kropper skal bli tabubelagt bare fordi noen mennesker ikke har like flott kropp. Jeg synes det er blitt ALT for mye fokus på at tykke mennesker skal føle seg bra med den kroppen de har (noe som selvfølgelig er helt flott!), og det har ført til at sunne jenter blir stemplet som anorektiske/usunne/dårlige forbilder osv.

 16. Wow! Fantastisk innlegg!!

 17. så mye kritikk! kjempeflott innlegg, og fint at en toppblogger tar seg tid til det 🙂 ja, jeg synes sikkert 70 % av disse jentene har slank og perfekt kropp, men jeg ser da at det er andre kroppsformer også (selv om de er i fåtall) :p
  Og det er jo uansett ikke noe du har bestemt!

  Slanke, trente, normale, kanskje litt fyldige.. eneste som mangler er strekkmerker, haha! her sitter jeg som nybakt mor på 19 full av merker, og ser aldri noen i samme situasjon.. perfekt hud på alle, og skulle tro det hørte til sjeldenhet.. håper noen sender inn slike bilder også en gang, for vi finnes selv om jeg aldri ser slike bilder 😛 (forståelig nok)

 18. Jeg tror ikke mange av de som kommer med motargumenter til innlegget mener at du har gjort en dårlig jobb, at de på bildene er tynne eller tykke eller at vi som motargumenterer er misfornøyd med egen kropp. Det går heller ut på at du mener at bildene er et godt utvalg av kvinnekropper. Først burde du definere hva du mener med kvinne. Er det jenter mellom 20 og 30 år, så ja da har du et godt bilde. Men for meg vil jeg si at et godt utvalg er jenter mellom 20 og 60 år. Og gjennomsnittet da er 40 år. For å få en litt bedre fordeling burde det da vært, ut i fra nesten 100 bilder, 20 stykker som er 20 år, 20 stykker som er 30 år, 20 stykker som er 40 år, 20 stykker som er 50 år, og resten av jentene kan være noen under 20 år og noen over 60 år. Og halvparten burde hatt 2 barn eller mer. Dette bygger på mattekunnskaper, som igjen bygger på fakta. Du kommer med argumenter med at ei er 53 år, og mange er 30 år, og noen har barn. Vel, det er vel ikke med på å gi et godt utvalg. Og du sier selv at gjennomsnittsalder på lesere er 23 år. Så lenge du ikke sov i mattetimen, og heller ikke kan si at fordelingen på bildene er sånn jeg har forklart, så kan du ikke si at bildene representerer et godt utvalg og veldig varierende, for det vil bli helt feil. Jeg vet at du brukte de bildene du fikk, og at det ikke er din feil, men jeg tror bare folk reagerer da du mener at det er et godt utvalg!!

 19. Mange flotte kropper her 😀

 20. Jeg blir så utrolig glad for å se jenter og kvinner på sitt beste! Jeg føler meg vakker når jeg ser dette bildet, jeg føler meg kvinnelig. Er så stolt over å være kvinne og ha former!:)

 21. Kjenner det koker i meg når jeg leser denne diskusjonen som stakkars Caroline har måttet begi seg ut på. Dere er jo BARE ute etter å hakke på. Ta og send inn bilder av dere selv, hvis dere ikke mener det er godt nok! DETTE ER BILDENE HUN HAR FÅTT INN!

 22. Nå ble jeg faktisk så provosert at jeg måtte kommentere. Selv har jeg lest denne bloggen sporadisk «for moro» fordi jeg har syntes det å kalle en blogg for «fotballfrue» var utrolig teit og jeg har ledd litt for meg selv og har følt at Caroline lever i en boble med sin slanke kropp, veldig mange høye heler og lipgloss, vært mest opptatt av trening og lavkarbo. Men så må jeg innrømme at jeg har fått et bedre inntrykk etter hvert. Så så jeg dette innlegget og synes det var en FANTASTISK idé. Utrolig bra at du gjennomførte det og resultatet synes jeg er veldig bra. Så klart er det flere slanke som sender inn bilder. Det kan da ikke være noen overraskelse for noen. Men jeg tror du har fått et relativt representativt utvalg, selv om det såklart vil være litt skjevt fordelt mot den slanke siden. Så når folk blir sure og sier at det blir enda værre å kle seg i bikini etter dette. Ja, da har de virkelig misforstått. Er jo veldig trist at noen har så dårlig selvbilde, og hvis de har det burde de kanskje finne inspirasjon andre steder. Hvis man er seriøst overvektig så tror jeg ikke veien til bedre selvbilde er å se på bildene av superslanke Caroline hver dag. Flott innlegg Caroline! Og KUDOS til deg for å gidde å svare på alle klagere og kverrulanter. Noen blir aldri fornøyde og vil bare ha noe å klage på, og det er kanskje derfor de ikke har sendt inn bilde av seg selv heller.

  1. Og jeg må jo si: Sinnsykt kult gjort av alle som har sendt inn! Alle ser forskjellige ut og alle er kjempeflotte 🙂

   1. Fotballfrue

    Enig! 🙂

  2. Kristina

   Dette var en ærlig og bra kommentar!

 23. kristina

  Jeg er hun i blå bikinitopp og rosa truse 😀 woow takk for at jeg fikk være med! og til dere som kommenterer dritt, skaff dere et liv. alle er ulike og noen kan ikke for at de ikke legger på seg heller..

 24. Du er et fantastisk menneske, Caroline. Virkelig. De som kan komme på å kommentere dritt på et så flott og oppløftende innlegg.. Jeg skjønner det ikke. Dette har løftet mange herlige kvinner som fortjener det !

 25. Nå gruer jeg meg bare mer til sommeren. Hadde håpet at dette innlegget kanskje skulle vært mer rettet mot personer i alle størrelser. Hjalp nok hvertfall ikke oss med valker både foran og bak å nok en gang få trykket inn i ansiktet at flat mage er det man skal være stolt av å ha.

  1. Fotballfrue

   Da er nok fokuset ditt litt feil, frøken :/ Ikke alle her har flat mage, men flotte mager er det uansett! En flott mage trenger ikke være en flat mage!

 26. Kristina

  Jeg lurer på om vi ønsket at kvinnene som sendte inn bilder av seg, skulle se «dårligere» ut en oss selv, slik at vi kunne føle oss bedre. For å kunne se at jeg har ihvertfall bedre kropp enn noen. Hvis det var det mange av oss egentlig ønsket, så er det vel egentlig vår skyld at vi føler oss litt dårligere etter å ha sett bildene. Da er det vel heller jeg (og mange andre) som burde endre fokus. Vi burde være stolt av vår egen kropp til tross for hvordan andre ser ut. Selvfølgelig er det vanskeligere sagt en gjort. Men det handler fortsatt om oss selv og vårt fokus.
  I tillegg la jeg merke til at jeg lette etter de kroppene som så best trent ut. Igjen er det mitt fokus jeg burde endre. Jeg synes Caroline gjorde en flott jobb, og du fikk vist(til en viss grad) at vi ser forskjellige ut og at det viktigste er at vi er stolte av kroppene våre.

 27. Så gøy å se så mange normale kvinnekropper i bikini – var ikke mange supermodellkropper her, nei. Så denne sommeren tenker også jeg å stille i bikini; er i godt selskap ser jeg! Takk Caroline, nå fikk selvtilliten min et sårt trengt løft før bikinisesongen.

 28. Ser flere her reagerer på at det ikke er noen «store» jenter på bildene, og jeg må dessverre si at det var min første tanke også. Ikke misforstå, alle disse jentene ser amazing ut, rett og slett! De har absolutt grunn til å være stolte av kroppen sin, men det kan jammen meg såkalt «store» jenter også være! (banna bein!) Nå er vel jeg veldig gjennomsnittlig, med «altfor» små pupper og litt for mye på hofter og lår. Samtidig trener jeg tung styrke 3-4 ganger i uken, og er -om jeg kan gi blanke i janteloven- drit fornøyd med den kroppen jeg har! Hurra for pupper, rumpe og mage sier nå bare jeg, og det kommer fra ei jente som i mange år slet med anorexi og depresjoner. Jeg elsker å trene, men jammen elsker jeg ikke smågodt like mye… 😉
  Poenget mitt er vel egentlig at jeg syns det er litt feil å legge ut bilder av jenter som ser «for» bra ut, altså… Hvordan skal jeg forklare.. Ærlig talt så er jo disse jentene i det øvre sjiktet av flotte, og det er overhodet ikke feil! Men det hadde jo vært fint å se noen fyldige jenter med stor selvtillitt også? Samtidig ser jeg flere av jentene her kommenterer at de får motivasjon og et selvtillittsboost av å se bildene, noe som er vanvittig fett!

  Det jeg egentlig prøver å si, er at alle jenter burde være fader så stolte av kroppen sin! Trenger ikke ha flat mage eller sprettrumpe for å gi f i janteloven og si «jeg er jaggu meg et stykke deilig dame!» Rump, lår, pupp eller ikke -herregud jenter, så lenge dere nyter livet og tar vare på dere selv, så utstråler dere sexy attitude uansett! Hurra for pupp sier jeg bare. 🙂

 29. Flott innlegg, man skal verken dømme kvinner enten om de er tynne eller har litt ekstra flesk på kroppen. Men på den andre siden bør det være en balanse mellom skinny – og curvy idealet. hvis man er for tynn kan man få helseproblemer og motsatt. Mye av dette kroppshysteri er fiktiv, i tillegg velger hvor mye man vil bli påvirket av media og hvor mye man putter i munnen.

 30. Birgitte

  Denne kollasjen du har laget var det første jeg tenkte på da jeg så VG sin! Tragisk at de først kommer med kritikk og deretter gjør akkurat det samme du gjorde, haha herregud! Stå på Caroline 😀

 31. Flotte Bilder!! Må bare kommentere når det gjelder størrelser, jeg hadde sendt min mor til butikken for å handle julegave, ønsket meg treningstøy, str S i bukse, men L i topp, dette fordi jeg ikke liker toppene når de er for trange, samt at noen av dem krymper litt i vask. Den unge mannen hun skulle handle hos mente det gikk ikke an at jeg skulle ha S i bukse og L i trøye, enten var jeg stor eller så var jeg liten…
  Poenget med dette er at vi er forskjellige i kroppen, jeg er 170 cm lang, veier 65 kg, men er bred over skuldrene og bruker noen ganger L i gensere, andre ganger M, ikke heng dere så mye opp i størrelser, men bruk klærne som passer!!

 32. benedicte

  Måtte bare se disse bildene igjen! Må nesten måpe, se så mange vakre kvinner vi har i dette landet!! Jeg har ofte slitt med selvtilitten, men når jeg ser dette tenker jeg: herlighet, når mange av disse ser så bra ut, så ser jo søren meg jeg også bra ut. La oss elske kroppen vår og som Caroline sier ¨hylle den¨ vi kvinner er sterke å kan få til de utroligste ting. Elsker synet av at vi kan bevise for oss selv og andre at det ikke finnes noe fasit for hva som er perfekt, jeg syntes alle disse jentene ser nok så perfekte ut.

 33. Helt herlig! Kan du ikke gjøre det i år igjen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *