Endelig vårfølelse

Fy søren, jeg er HELT kjørt! Det ble 2 timer på ELIXIA i går, den ene med Alexander og kettlebells. Kun styrke så og si overalt. Veldig effektiv trening, jeg kjenner meg i hvert fall mørbanket, og det skal jo liksom være et godt tegn. Gøy å utfordre styrken min litt, jeg kunne jo trenge litt ekstra av nettopp det. Han har lyst til at vi skal trappe opp treningen sammen med enda en økt i uken, så jeg lurer på om jeg skal ta utfordringene. Hva ville dere gjort? Jeg tror i hvert fall det blir treningsfri dag  nummer 2 i dag, hvis ikke jeg skal skvise inn en løpeøkt etter jeg har vært i byen en tur. Jeg skal nemlig snart avgårde for å møte Katrine for en kaffe, forhåpentligvis ute i sola. Katrine er forresten hun som legger så fine negler på meg her i Skien, sjekk ut facebooksiden hennes her.

Slik ser jeg ut i dag, antrekksbildene blir ikke de samme uten Lars-Kristian hjemme. .

Genser H&M / Sko JC Lita Spike / Veske Selected Femme / Belte Nelly / Ring Hasla – Treasures.no

Angående overskriften: Jeg har endelig vårfølelse! Sånn skikkelig. Det er så deilig vær i dag! Selv om det fortsatt er veldig kaldt. .

Ha en fin lørdag ♥

72 kommentarer

 1. Hei nydelig antrekk 🙂 du har så flotte negler, er det akryl eller gele? blir dine egne negler stygge under? Takk for svar! bloggen din er herlig inspo!

 2. Eg er ei jente på 16 år. Eg går idrettslinja og trener aktivt og ganske hardt på fritida og. Probleme er at når veka mi er ferdig, etter frivillige og ufrivillige intervalløkter vil eg berre sette meg ned i sofaen å bli der resten av helga. Mens eg lese på din blogg at du får så mykje energi av å trene. Kunne du laga ett innleg om kor og korleis du får energien din fra? er det fordi du er så lykkelig eller berre en generellt energisk person? 🙂

  Du er forresten en stor inspirasjonskjelde for meg, digger deg!! 🙂
  (vil forresten og få med at eg bryr meg om kva eg ete. Men unner meg sefølgelig noko godt inn i mellom)

 3. Vil først si at bloggen din er helt herlig, hverdagslykke man kan dagdrømme om rett og slett:)
  Ang om du skal ta utfordingen med en pt.time til i uka, vil jeg bare rope ut JAAA! Når du først har kalt det en utfordring må du jo bare ta den, utfordringer er til for å tas;) Jeg har pt selv minst to ganger i uka, noen få ganger tre og det er helt supert. Min erfaring er at man få et raskere og bedre resultat med den ekstra pt-timen i uka. Man klarer mye på egenhånd om man kjører styrke selv og, men disse vidundermenneskene får ut det lille ekstra som må til. Go for it:)

 4. Ja endelig var det vår igjen etter så mye regn og mørke dystre skyer!! Er helt mørbanket og utslitt etter gårsdagens trening selv. Klarer ikke få armene over hodet engang… Au Au absolutt ikke noe godt. (Er også enig med Renate at jeg ikke får så mye overskudd av treningen, blir bare utmattet, hehe). Håper du nyter været ute i dag, sol og fint vær får man ihvertfall energi av 🙂 Stor vårklem !

 5. Deilig vær i Fredrikstad også, men jeg har heldagsprøve i matte på mandag, så jeg må sitte inne og prøve å lære meg sannsynlighet, derivasjon, algebra og alt annet jeg egentlig burde kunne… Det ble en liten tur ut likevel da, må jo nyte sjøen når den er så nærme!

 6. Hei Caroline.
  Jeg trener også med personlig trener en gang i uken og så kjører jeg en til to økter til på egen hånd med de samme øvelsene som PT brukte den ukedagen.
  Hun er veldig flink til å finne nye øvelser til meg og variere. Dette er slevfølgelig veldig individuelt, men jeg velger dette fordi mitt mål er å bli sterkere i hele kroppen.
  Jeg presser meg selv alene også og øker reps eller legger på mer. Dette har fungert veldig bra så jeg har valgt en dag i uka. Det koster jo noen kroner dette og ved å gjøre det slik «har jeg PT lenger». PT satte fart i styrketreningen min og jeg må motvillig innrømme at jeg nå synes det er gøy, ikke kjempegøy, men passe gøy:))

 7. OBS! Hjemmesiden du linker til har et virus !

  1. Fotballfrue

   Uæ, jeg som linket feil :O Fikset nå 🙂

 8. Marita Ø

  Ta utfordringen 😀 Moro! Men husk at du ikke må overkjøre deg selv også da, det er jo kun du som kjenner din kropp 100%, så den endelige avgjørelsen må du nok ta selv 🙂 Flink er du uansett! Så lekker du var i dag, likte genseren spesielt godt, OG ringen! 😀
  Ønsker deg en herlig lørdag videre 🙂 Her blir det litt vin med ost & kjeks til i kveld, gleder meg!

  1. Fotballfrue

   Fiiine <3

 9. Hei caroline. Jeg har et spørsmål til deg som absolutt ikke har noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg tenkte at du var rette person og spørre 🙂

  Jeg har akkurat fått mine første jeffrey Campbell. Kjøpte de sorte i skinn. Også lurer jeg på, syntes du de utvider seg? Jeg kjøpte mine i 39 og syntes de er litt trange. Vet at skinn utvider seg men har ikke noe erfaring med JC. såå, ja, har du et klokt svar til meg? 🙂 har så utrolig lyst til å bruke de med en gang. Kjedelig å måtte sende de tilbake 🙁 Du er fin! Stor klem

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg de gjør. Men ikke så mye :/

   Klem!

   1. Men jeg kjøpte dem i riktig størrelse, altså de passet perfekt og var behagelige å ha på da jeg kjøpte de, men de ble dessverre for store etterhvert. Siden dine er trange så tror jeg de blir passe størrelse etterhvert.

  2. Mine Jeffrey Campbell Jenn er blitt så store at jeg kunne kjøpt en størrelse mindre faktisk…

  3. Andrea Sørlie

   Hei! Jeg har selv JC sko og jobber i skobutikk, så tenkte jeg kunne komme med litt innsikt! Alt som er ekte skinn utenpå vil utvide seg, og jo mer press det er på skinnet jo mer utvider det seg 🙂 Det vil si at er skoene bare litt for trange vil de ikke utvide seg mye, men er de veldig trange vil de utvide seg mer! Fordelen med skinn altså! Skinnet vil også bli mykere og mer behagelig å gå i etter litt bruk. Når det kommer til JC skoene er dette absolutt tilfellet (av mine egne erfaringer hvertfall)! De var litt trange i starten, men nå er de helt nydelig og jeg har ikke brukt de mye 🙂 Håper dette hjalp!

 10. Alexandra

  Vakker! Hehe, morsomt.. Kjøpte meg helt lik genser på torsdag.. Må bare elske pasteller denne våren <3

 11. Har et lite problem! Nå begynner konfirmasjons perioden å dåp’s perioden, å i den anledningen må jeg jo ha på noe! Kan du vær så snill å sette sammen noen antrekk som er aktuelle? Ikke for utringet og helst passe både voksne og ungdom! Hadde satt utrolig stor pris på det! Aner ikke hvordan jeg skal finne noe på så kort tid… Vet ikke om bunad er så vanlig i dåp? Hjelp!

  1. Fotballfrue

   Jeg vil absolutt tro bunad er fint i dåp 🙂

   1. Bunad er absolutt lov i dåp, og det er kjempevakkert! Det er synd at bunaden blir så lite brukt, synes jeg. Jeg kunne ønske den ble brukt oftere, det er jo praktfulle plagg.

 12. Christina

  Gå for det! ABSOLUTT!! Jeg trappet opp treningen min like før jul,og jeg føler meg bedre enn noen gang. Og dette til tross for at jeg har trent jevnlig helt siden jeg begynte på håndball da jeg var elleve. Nå,10 år senere, trener jeg kun på Sats,men jeg er myye sterkere og ser etter min egen mening fantastisk ut 😉

  Når det er sagt betyr det ikke at du trenger det,du ser jo smashing ut allerede!Og det er viktig å kjenne på kroppen,men det gjør du jo uansett regner jeg med:) Uansett skader det ikke å prøve,gjør det vel..? 😉

 13. Fint antrekk 🙂

 14. Skønne skønne billeder

 15. Syns du ser like bra ut med eller uten LK bak kamera! Men jeg skjønner det kanskje er litt stress å trykke på utløser og å springe på plass, for deretter å stå klar og vente. 😉
  Må si at det er imponerende at du klarer å gå rundt på disse klovene, som mamma kaller det. Hvor høy er du med og uten disse skoene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk, søte <3 Jeg er 170 uten, så med er jeg vel 180 eller mer?

   Klem!

 16. Håper du får noen lure tips av PTen som du vil dele med oss 😀 og at du koste deg masse på kafé 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg skal spørre han 😀 Sola stekte på Tullis i dag, kjempedeilig 😀

   Klem!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 17. Det høres jo ut som en utfordring du kanskje kan ta? Er stor tilhenger av styrketrening selv og jobber med instruktør to ganger i uken, i tillegg til egentrening utenom. Er lite som kan måle seg med følelsen av å løfte tyngre vekt enn forrige gang, eller omsider mestre teknikken for tunge løft 🙂

  Vakker topp og ring forøvring, passet veldig godt til det blonde håret ditt 🙂 (og ikke til en rødhåring som meg)

  Fortsatt god helg!

 18. Jeg ville gått for ekstra PT-time! Jeg har to timer i uken med min supre trener og synes det er veldig bra,de øktene gir man alltid 120% 😀

 19. Akkurat som deg synes jeg løping er den treningsformen som gir meg mest. Min PT sier at det ikke er noe i veien for å løpe hver dag, så lenge noen av turene er kortere med laverere intensitet. Alle sier jeg bør prøve yoga, men selv får jeg den samme meditative følelsen, flyten, av å løpe. Vi er skapt for å bevege oss, og siden de fleste av oss sitter stille mesteparten av dagen – på jobb, i bilen osv så er det å trene hver dag IKKE å «overbelaste kroppen».

  1. Fotballfrue

   Er så enig! 🙂 Jeg vet bare ikke om jeg er villig til å bytte ut min femte løpeøkt med PT. Hmmmm *tenke*

   Klem!

 20. Hva koster PT?Har lasangen din til middag Caroline, har blitt en skikkelig slager her i huset!

  1. Fotballfrue

   Rundt 700,- men det varierer litt. Man kan kjøpe diverse pakketilbud også, bare å ringe og høre 🙂

   Klem!

 21. Inne på FAQ, kan du oppdatere den linken til «trening av rumpe/lår»?
  Kommer bare inn til en side om håret ditt :p

  1. Fotballfrue

   Haha, ja, det kan jeg :p

   – C

 22. Hei, Caroline! 😀
  Var å fikk satt på peaks hair på majorstuen igår, fikk beskjed om at hun aldri hadde satt så mye hår på før. 3,8 pakker, hehe 🙂
  Men lurte på hvordan du krøllet håret på de bildene med bunad..? Skal konfermeres neste søndag og hadde vært helt supert om du kunne svart på hva du brukte og hvordan du krøllet det :-)))
  -Marina

  1. Fotballfrue

   Wow, ja, det var en del 😀 Til bunaden har jeg alltid brukt vanlig krølltang, ganske tykk. Søk på Valera i søkefeltet mitt 🙂

   Lykke til med konfirmasjonen <3

   Klem 🙂

 23. Så fin du er i turkis!det burde du bruke mer=)
  Ja,kjør på med PT!gøy med variasjon!styrketrening er viktig!

 24. Bryllupsklar

  Hei! Jeg lurer på en ting og håper du har mulighet til å svare. Rosebladene dere hadde liggende oppover kirkegulvet, var de ekte? Ser de har poser med roseblader på bl. a Decorium, men lurer på om det vil se uekte ut…Håper på svar:)
  Ha en super lørdag!

  1. Fotballfrue

   De var kunstige, men ser veldig naturtro ut fikk jeg høre 🙂

   Klem!

 25. Hei Caroline:) Så nydelig du ser ut.

  Håper du får en strålende helg:)

  Er det forresten dette beltet du har på deg?

  https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/tilbeh%C3%B8r/%C3%B8vrig-tilbeh%C3%B8r/stars-by-jonas-hallberg-2231/marilyn-belt-101319-27/

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Nei, men ganske likt 🙂

   Klem!

 26. Været er nydelig! Ikke sant det er litt ekstra digg å ikke bo i Oslo når det er så fint vær? Jeg syns Skien er skikkelig sommerby, så bare å glede seg til sommeren:-) For ikke å snakke om Brevik og Langesund. Der er det også utrolig koselig om sommeren, og ikke lange kjøreturen.

  1. Fotballfrue

   Veldig enig, det er kjempekoselig i Skien by 🙂 Satt ute på café i dag og nesten svettet i sola 😀 Endelig 😉

   Klem 🙂

 27. Fin du var!:) (som vanlig) <3 nå har jeg endelig kjøpt boka di! Gleeeder meg til å prøve ut oppskriftene 😀
  God klem til deg!:)

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Håper du liker den!

   Klem 🙂

 28. Hei C.
  Mitt inntrykk er at du trener mange økter i uka. Min erfaring er at kroppen også trenger hvile, nettopp for å kunne prestere enda bedre over tid. Samtidig er styrke ganske viktig for oss damer, blant annet for å forebygge benskjørhet.
  Du kjenner jo din kropp best av alle, og vil fort kjenne om en ekstra økt blir for mye dersom du går for det:-)
  Forresten, jeg er nå en LYKKELIG eier av en Alexa oversized, innkjøpt i Amsterdam denne uken (spurte deg om din veske tidligere denne uken).
  Ha en hyggelig kveld, antar du får en lykkelig ODD spiller hjem etter kamp:-) Ser i hvert fall bra ut akkurat i skrivende stund…
  A.

 29. Henriette

  Jeg så dere på VG- fopbal her om dagen, og da la jeg merke til at Lars- Kristian ble kalt Lasse? Heter han Lars- Kristian med blir kalt Lasse? eller hvordan er det?

  ELSKER bloggen din! du gir meg så mye inspirasjon med både trening, mat og outfits! 😀

  1. Fotballfrue

   Han heter Lars-Kristian, ja 🙂 Har alltid blitt kalt Lasse fra han var liten 🙂

   lem!

 30. Kristina

  Hærlig antrekk! Sol gjør så utrolig mye med humøret, jeg har smilt i hele dag 🙂
  Håper dere får en nydelig helg!

 31. Har du glemt kommentaren min om at jeg vil vite hvor mange ganger jeg har kommentert på bloggen din? Hehe, du kan vel svare nå 😉
  Ha en fin kveld! 😀

  1. Fotballfrue

   111 😀 Haha 🙂 Du er god <3

   God helg <3

   1. Woow, visste ikke det var SÅ mange! <3

 32. Igår kveld hadde jeg ikke noe å gjøre, så jeg dro like så godt på treningsstudioet, og jeg klarte å løpe drøye NI km. !! Jeg var så utrolig fornøyd og glad etterpå, at jeg tenkte at dette må jeg bare skrive til deg. Hihi, du er så stor inspirasjon, og selv om 9 km. er lite i forhold til dine 2 mil, er jeg utrolig fornøyd til at jeg vanligvis ikke orker mer enn 4-5 km.

  TAKK for supermotivasjon, superjente!

 33. Hei, skal gå med en kjole uten stropper i en konfirmasjon. Vil bruke en stroppløs BH under, men den glir så lett ned. Har du noen tips? Funker puppetape, og kan jeg ha det både mellom huden og bhen og mellom huden og kjolen? 🙂

  1. Jeg hadde bare latt være å bruke BH! Har gjort det selv og det er mye bedre enn teite stropeløse BHer som ikke holder seg der de skal.

  2. https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/undertøy/bh-topper/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/
   Denne er fantastisk! Verdt den litt stive prisen etter min mening, denne kan du bruke flere ganger 🙂
   Jeg liker den kjempegodt :*

   1. Har kikket litt på den, men hører den er veldig liten i størrelsen. Føler det er litt unødvendig å bruke så mye penger på noe som ikke passer

 34. Så nydelig du er, og flott antrekk =) Jeg tror det kan gjøre godt med to PT-timer i uken, jeg 🙂 Styrketrening er jo bare himmelen =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 35. Hei Caroline!
  Jeg har kjøpt Sunspa fra Selvbruner.no. Lurer på om du bare sprayer den på huden eller jevner du den ut med hendene (med handsker på) i tillegg…? Bruker du den i ansiktet også?
  Eli ;o)

  1. Fotballfrue

   IKKE bruk hendene! Det er hele poenget med sprayen, at du skal slippe å få noe på hendene. Håper ikke du har gjort det :O Jeg bruker den i ansiktet også, kjempeenkelt 🙂 Bare å spraye ansiktet før jeg legger meg, gjort på 1-2-3 🙂

   Klem!

   1. Mathilde

    Er det meningen at man skal dusje etter å ha sprayet seg med sunspa? I tilfelle hvor lenge etter at man har sprayet seg? Jeg har tenkt til å bruke denne selvbruneren i bryllupet, og er superstresset for at det ikke skal se bra ut!:p

   2. Fotballfrue

    Den skal virke 6-8 timer, så må du dusje 🙂 Vask deg skikkelig med såpe, så du får bort all overflødig farge 🙂

    Klem!

   3. Mathilde

    Tusen takk for svar:) Ha en fin søndag!:)

 36. Åhh, jeg har å begynt å få skikkelig vårfølelse nå – deilig! 😀 Sitter bare å venter på telefon fra tanta mi nå – kusina mi er på sykehuset og skal føde…du kan tro jeg er spent!! 😀

  Ha en finfin kveld, vakre deg <3

 37. hater selvutløser og den dumme fokuseringen dens. vurderer og kjøpe meg en fjernkontroll til kameraet mitt! hehe 🙂

 38. Du var på God Kveld Norge i kveld, så du det?
  Har samme genser, elsker den! 🙂 Vårfresh.

 39. Hei! Jeg har til tider klistret på meg de mest fantastiske pupper når jeg har gått med stroppeløs kjole. Du kan tape mellom huden og bh, og mellom bhen og kjolen, og forsåvidt og mellom huden og kjolen 🙂

  Mitt prosjekt: stroppeløs-bh med innlegg, dobbelsidet-puppetape mellom bh og hud, stor «u-formet» puppetape utenpå bhen for å dra den opp (push-up effekt) og enda mer vanlig dobbelsidet-puppetape mellom bh og kjole, og kjole og hud. Denne løsningen sitter som et skudd og du kan gjøre det meste uten at noe sklir 🙂 Kjøpte alt på: https://www.netty.no/. Mye genialt i den butikken 😀

 40. Fine deg Caroline!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *