Tips til detaljfrikene

Hei skjønneste!

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og planlegger både 17.mai og en større middag vi skal ha i løpet av sommeren. 17. mai i Skien blir HELT sprøtt! Jeg har ikke feiret andre steder enn Oslo siden 2007, så jeg gleder meg, men er veldig spent. Vi får foreldrene våre på besøk, så det blir veldig fint. Vi skal se ODD banke Sandnes Ulf den 16.mai, også blir det feiring av landet vårt dagen etter. Holder på med invitasjoner nå. De blir så fine!

Mitt lille inspirationboard til kortene ser slik ut:

I boken min kommer jeg med en del borddekkingtips, blant annet til 17.mai. Her er noen bilder av bordet jeg dekket, ikke alle er i boken, men i boken går jeg mer i detalj:

Brettet med velkomstchampagne:

Kommer til å bli ganske likt på nasjonaldagen, skal også servere panacotta med bringebærsaus og blåbær. Rødt, hvitt og blått ♥

Dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg er en detaljfrik, jeg ELSKER å planlegge ting som dette her, og det skal helst være detaljer og et gjennomgående fargetema. En siden jeg har hentet loads of inspiration fra siden vi skulle gifte oss i 2010, er denne: blog.wtm.com – Hostess With The Mostess.

Dere som er like detaljglade som meg kommer til å ELSKE denne siden, fatter ikke hvorfor jeg ikke har tipset dere tidligere. Her er det forskjellige temaer til både bryllup, bursdager, forlovelsesfester, babyshowers og alt du kan tenke deg, i tillegg til en del DIYs (do it yourself). Alt her er SÅ gjennomført! I LOVE ♥  Kan sitte og glane i timesvis.

Snart helg 😀

125 kommentarer

 1. Sandnes Ulf KNUSER ODD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

 2. Du er virkelig en husmor glamour! 😀 Ikke dårlig ment altså.
  Oh, gleder meg til din 17mai blogging, spesielt til antrekket ditt. Håper du viser deg i din vakker bunad i år også.
  Men samtidig håper jeg på en post med tips om festantrekk, kjoletips og masse skoooo 😀
  Personlig er 17mai min favoritt høytid. Jeg har bodd i dette vakre landet kun i 6 år, men er så utrolig forelsket i det.
  Så fantastiske tradisjoner.

 3. Hei!:) Lurte på om du kunne lage et innlegg om antrekk til 17 mai? Jeg studerer i Oslo, men bunaden min ligger desverre hjemme hos mamma og pappa.

  Klem!

 4. Kathrine

  Syntes desverre 17.mai i Grenland er en nedtur i forhold til at det ikke skjer noe særlig i byen etter toget….
  Men kan man pynte slike fine bord kan man like gjerne kose seg hjemme 😀

 5. Michelle

  Så utrolig fint Caroline 😀 Du er jo best i alt som heter mote, dekor, beauty etc! Digger stilen din 🙂

 6. fantastisk bra innlegg. Digger linken du la ut. Du har ikke tilfeldigvis prøvd å lage den rød og hvitstripede desserten i glass?! Eller har en link til siden bildet kom fra? kunne så veldig gjerne tenke meg å servere den på 17 mai 🙂 Ha en fin lørdag.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe vanskelig, bare å lage panacotta og la laget stivne før du legger nyt lag 🙂

   – C

   1. Tuuuusen takk for tipset. Er ikke så veldig erfaren på kjøkkenet, men jobber med saken 🙂 Skal absolutt prøve desserten. Tror du det de rød stripene også er rød pannacotta? PS: Blir glad av 17-maibordet du har dekket. Super inspirasjon! Natta!

   2. Fotballfrue

    Det er helt sikkert saus av bringebær eller rips som er tilsatt litt stivelse slik at den ikke flyter over i panacottaen 🙂

    Klem!

 7. Så fint 😀 Skal absolutt gjer noke meir ut av 17. mai i år 🙂

 8. Marianne

  Hei!
  Kjempe bra side Caroline. Inspirasjon til tusen 🙂 Jeg elsker å pynte og stæsje, så dette var midt i blinken.
  Vet du hvem Tori Spelling er, fra serien 90210? Det går en realityserie med hun og familien på tv Fem hver dag i uka. Jeg elsker å se på den serien, blant annet fordi hun holder noen helt utrolig fantastiske fester. Kjempe morro, hun er veldig perfeksjonistisk og detaljorientert 🙂 hehe

  Klem M

  1. Fotballfrue

   Jajaja, jeg glemmer aldri Beverly Hills <3 Men den serien har jeg ikke sett :O Skal sjekke når jeg får tid 😀

   Klem 🙂

   1. Marianne

    Det er flere sesonger av serien. Alt fra at de flytter forskjellige steder i USA, får barn osv. Også er det veldig gøy å se alt hun driver med ved siden av, som design av klær og smykker! Den beste sesongen synes jeg er når hun og mannen jobber sammen som brullypsplanleggere 🙂 Utrolig fint! Ja, du må se det, hehe

    <3

 9. ida johannesen

  PS: det er ikke 17. mai enda….

  1. Fotballfrue

   . . og poenget ditt er?

 10. Camilla

  Hadde man bare hatt fri på 17. mai så… Men likte dekerasjonene dine, du er så kreativ, beundrer deg virkelig der 😉

 11. Hei! Har studert på hvilken farge dere har veggene i stuen, så må jeg bare spørre. Hvilken farge er det? Det ser nemlig ikke ut som den er hvit, så var vanskelig å definere hvilken farge det er 😛 Det var en fin kombinasjon til de hvite listene!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke dessverre, det er jo de som bodde her før som har malt :/ Enig i at den er veldig fin, da :p

   – C

 12. Hei! Har du tips til hvor man kan kjøpe hvite tøyservietter på nett? Håper på svar 🙂 Bryllupsplanlegging!

 13. Kan du legge ut noen bilder av noen fine kjoler til 17 mai? helst så fort som mulig ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har gjort det allerede 🙂 http://fotballfrue.no/?p=15732

   – C

 14. Hei, har du tips til hva en kan servere til frokost 17. mai? Har invitert 12 stykker, og har ingen anelse om hva jeg skal gjøre!:O Hva tenker du om et spleiselag, er det kanskje ikke like hyggelig som å komme til dekket bord?

  1. Fotballfrue

   Eggerøre, scones, omelett, alt mulig av pålegg, laks er et must, hardkokte egg, brød, rundstykker, jordbær og annen frisk frukt, knekkebrød. . Ja 🙂

   Du kan jo fint be gjestene ta med seg et pålegg hver som settes på ferdig dekket bord? 🙂

   Klem!

 15. TAKK!:) Det var noe i den duren jeg har sett for meg, ja.:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *