Tips til detaljfrikene

Hei skjønneste!

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og planlegger både 17.mai og en større middag vi skal ha i løpet av sommeren. 17. mai i Skien blir HELT sprøtt! Jeg har ikke feiret andre steder enn Oslo siden 2007, så jeg gleder meg, men er veldig spent. Vi får foreldrene våre på besøk, så det blir veldig fint. Vi skal se ODD banke Sandnes Ulf den 16.mai, også blir det feiring av landet vårt dagen etter. Holder på med invitasjoner nå. De blir så fine!

Mitt lille inspirationboard til kortene ser slik ut:

I boken min kommer jeg med en del borddekkingtips, blant annet til 17.mai. Her er noen bilder av bordet jeg dekket, ikke alle er i boken, men i boken går jeg mer i detalj:

Brettet med velkomstchampagne:

Kommer til å bli ganske likt på nasjonaldagen, skal også servere panacotta med bringebærsaus og blåbær. Rødt, hvitt og blått ♥

Dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg er en detaljfrik, jeg ELSKER å planlegge ting som dette her, og det skal helst være detaljer og et gjennomgående fargetema. En siden jeg har hentet loads of inspiration fra siden vi skulle gifte oss i 2010, er denne: blog.wtm.com – Hostess With The Mostess.

Dere som er like detaljglade som meg kommer til å ELSKE denne siden, fatter ikke hvorfor jeg ikke har tipset dere tidligere. Her er det forskjellige temaer til både bryllup, bursdager, forlovelsesfester, babyshowers og alt du kan tenke deg, i tillegg til en del DIYs (do it yourself). Alt her er SÅ gjennomført! I LOVE ♥  Kan sitte og glane i timesvis.

Snart helg 😀

125 kommentarer

 1. nydelig!

 2. wow!! Det er så gøy å gå på fester hvor ting er så gjennomført. Man føler seg så velkommen og spesiell.
  Jeg kommer gjerne 😀

 3. Så fint! Jeg elsker å dekke opp bordet og sånn, men akkurat invitasjoner og bordkort blir litt i overkant når det er snakk om familie og venner som skal samles hjemme hos noen. Men det er jo gøy å lage 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja. Det er derfor jeg gjør det, fordi det er gøy 😉

   Klem!

 4. For et herlig tips! Skal definitivt lagre den siden i bokmerkene min! Elsker å planlegge slikt selv! 😀
  Utrolig fint du hadde satt sammen 17.mai bordet også! Flinka! <3

 5. Tipset*! Hehe, tispet! Men er jo ikke ofte du har skrivefeil så… 🙂
  Hehe, ha en fin dag videre! 😀

 6. SarpeRaz

  Flotte bilder!

  ps. du har skrevet tispet.. Og jeg lo littegrann.

  1. Fotballfrue

   Haha, rettet opp i det nå 😉

   – C

 7. Dette var virkelig gjennomført og flott! Tror du hadde gjort det godt som profesjonell Party Planner/Wedding Planner!

  1. Fotballfrue

   Det hadde vært SÅ gøy 😀

   1. Haha, slenger meg like godt på her og spør hva ca hadde tatt dersom du hadde fått forespørsel om å planlegge et bryllup ^^ Tenker for sånne som har barn og fulltidsjobb utenfor hjemmet så er det ikke så lett å få tid til alt ^^

   2. Fotballfrue

    Haha, det aner jeg ikke :p Men gøy hadde det vært 🙂

 8. hei hei 🙂 lurer på om du kan skrive et innlegg med noen tips om hvordan kle seg i bryllup? Litt inspirasjon og sånn. Skal selv i bryllup i mai og aner ikke hva jeg skal ha på:/ Du er så flink, så hadde blitt veldig glad om du kunne gjort det :))

  1. Fotballfrue

   Det gjorde jeg for ikke lenge siden, om de forskjellige dresskodene 🙂 Det er bare å bruke søkefeltet mitt 🙂

   Klem 🙂

 9. Kristine

  Når kommer bikinibildene du snakket om?
  De som hadde sendt mail/bilde til deg?

  1. Fotballfrue

   Søndag 🙂 Må bruke helgen på collagen, tar sin tid 😉

   – C

   1. Kristine

    Supert ! 🙂 gleder meg..

 10. Så flott altså!!! Takk for inspirasjon! 😀

 11. Ingrid E

  Superbra innlegg! Gjerne mer av det 🙂

 12. Tanntrollet

  Nydelig.Helt nydelig…….Du er så flink!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀

 13. Du er så flink til å ordne, Caroline:)
  Du har faktisk en drømme jobb, håper du tenker litt på det noen ganger. For tiden går fort:). Du er heldig som kan ordne ting, pleie med deg selv og trene mens du jobber på et vis. For da har du noe å fortelle om her, hehe:). Selv om jeg skjønner det ligger mer bak det enn som så:)

  Liker deg veldig godt! Herregud, du må ha så enorm med guts for å komme så lang som du har kommet:):) heldig!!

  ps: Men det amerikanseflagget blir litt feil til 17.mai:) hehe

 14. Du er så dyktig til dette!

 15. Hei Caroline.

  Lurer på om du har noen tips til trendy olashortser for sommeren? De aller fleste som selges i butikk er det jeg vil kalle altfor korte for min del. Jeg har en normal kroppsfasong, sett bort fra mine store lår som jeg har veldig komplekser for. Jeg føler derfor at alle shortsene stopper før lårene eller er såpass trange at lårene tyter ut. Du har jo ikke samme problemet selv, men kanskje du har sett noen eller har tips om butikker jeg kan sjekke ut for å finne noe som passer meg?

  1. Fotballfrue

   Du får jo også shortser som ikke stopper under rumpa, men som går litt ned på lårene, som du for eks. kan brette opp 🙂 Har du sett disse https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/bukser-shorts/only-589/nicolai-boyfriend-shorts-589534-33/ og https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/bukser-shorts/jfour-280/butter-shorts-d204-243-100940-33/?

   Klem!

   1. Anette

    Den første synes jeg blir altfor baggy og lang, men nummer 2 var helt nydelig. Dog dyr, men noe må man vel investere for å føle seg vel 🙂 Tusen takk for tipset, kanskje jeg investerer i denne mens jeg jobber hardt med trening i håp om at noe skal forsvinne <3

   2. Fotballfrue

    Du er helt sikkert flott som du er! Shortsen er kjempetøff! Vel verdt investeringen 🙂

    Klemmer 🙂

   3. For ei dame du er Caroline!! Du viser virkelig at du bryr deg om leserene dine når du leter opp og bruker tiden din på å hjelpe andre enkeltpersoner med å finne klær på nettet! Hatten av for en snill Caroline <3

 16. Opphøyet rose er så fint bestikk! 😀

 17. Klarer du å lære fra deg hvordan du alltid er så organisert ned til fingerspissene,både når det gjelder utseendet,klær,trening,hus og mat? 🙂

 18. Men oj så originalt med norske flagg til 17.mai!!!!

  1. Fotballfrue

   åååååw 😀 Alltid så positive E <3

   1. Hele vitsen med 17.mai historisk sett er vel norske flagg. Det er en dag hvor man feirer den nasjonale identiteten vår og lite representerer det bedre enn flagget. Det er dagen hvor jeg samler min (meget internasjonale) familie og omkranser hele dagen i rødt, hvit og blått.

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle om vi ikke hadde norske flagg på 17.mai 🙂

    – C

   3. …men så er det jo tross alt NORGE vi feirer da? Skulle vi liksom dekka bordet med svenskeflagg? 😉

   4. Jeg kaller meg også E,men håper du ser forskjell på mail adr 😛

   5. Fotballfrue

    Hehe, det gjør jeg absolutt 😉

    – C

 19. Anja Julie

  Så gøy at du skrev dette i dag=) Har akkurat handlet inn lys og litt pynteting til nasjonaldagen=) Men hvor finner du sånne bånd i rødt, hvitt og blått=)?

  1. nille, bokhandlere, rema 1000, stoff/sy butikker….. evt på nett 🙂

 20. Så mye herlig inspirasjon! Du er superflink med sånt, gleder meg til å se hvordan det blir hos dere på 17.mai 🙂

 21. herre!!! så flink du er;) digger deg!. Du må aldri slutte å blogge;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God helg <3

 22. Raddioprogrammet Kommisjonen på p4 hadde et innslag om deg og bloggen i dag, på formiddagen. De setter ting på spissen om dette med blogger, humoristisk ment. Du kan høre det hvis du går inn på p4 og på programmer.

 23. Takk for tipset 🙂

  Bra det er flere av oss detajl friker der ute ♥

  God helg!

  ~Natalie~

 24. GO Sandnes ULF!!! hehe, utrolig fine bilder =) Elsker boggen din =) Hilsen ei Sandnes jente 😉

 25. Hei. Hvor har du fått tak i de små flaskene du har navnelappen på?
  klem

  1. Fotballfrue

   Panduro 🙂

   – C

   1. Jeanett

    Hei!
    Tusen takk for at du alltid svarer så fort!! 😉

   2. Fotballfrue

    😀 iPhone <3

 26. Hei

  Det så jo kjempelekkert ut.
  Har du oppskriften på den desserte som er oppe til vesntre på bildet, den med forskjellige lag???

 27. Ser du på Paradise Hotel? Har du en mening om programmet?:D

  1. Fotballfrue

   Haha, nei. Jeg så første sesong, men nå har det bare blitt så . . . altfor dødt. Ser veldig lite TV egentlig, men amazing race må med 😀

   – C

 28. Så flott 17. mai bord 🙂 Ble i litt høytidelig stemning jeg nå 🙂 Du er så utrolig flink til å lage det hyggelig for andre. Jeg er sikker på at gjestene setter utrolig pris på det. Det hadde jeg iallfall gjort!

  Det bestikket var helt nydelig, så nostalgisk og vakkert. Hvilket er det?

  Ha en fin helg fine deg!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Vi ønsket oss til bryllupet, og fikk faktisk til 12 stk. av mamma og pappa, det er så vakkert! Opphøyd rose heter det 🙂

   Klemmer 🙂

 29. Har du fortsatt i teip extensions, og hva syntes du om de? går det liksom fint og ha hestehale, flette, sove med de, trene med de, dusje med de, tar det lang tid før du må ta de ut? syntes de når du har håret opp? syntes de ellers?:)elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt det i over ett år nå, er fortsatt like fornøyd 🙂 Har opplevd floker én gang, men da var det noe galt med leveransen, så det ble fort ordnet opp i 🙂 Før var det peaks hair jeg brukte, som jeg satt på hos Hendrix Hair, men nå har Hendrix Hair kommet med egen extensions som er like bra, om ikke bedre enn peaks. Du kan også få opp til (ned til – hehe) 60 cm. om du vil, jeg er SÅ fornøyd! Jeg trener jo relativt ofte, så hestehale er null problem, frisyrer varierer jeg også en del med, heller ikke noe stress. Sover ofte med flette. Alt går 🙂 Det eneste som er litt kjedelig er å føne det, så jeg lufttørker så ofte jeg rekker, selv om det er sjelden. bruker å løfte håret etter 2-3 mnd., og kan bruke samme hår om igjen 2-3 eller 4 ganger (så lenge har jeg aldri prøvd selv, men har hørt om folk som har hatt det såpass lenge)

   Klem!

 30. Liten ida

  4 løpeturer denne uken! Ikk så langt- 5,3 , 5,3, 5,7, 6,5, God start!! Takk for inspirasjon!!!

  1. Fotballfrue

   Flinka! Kos deg med god samvittighet i helgen 🙂

   Klem 🙂

 31. Flinka! Du styrer og ordner, Caroline, men oi så fint det blir! 😀

 32. Hei!

  Har et spørsmål som ikke gjelder den fine bordpynten din (:
  Lurte på om du noen gang har fått sår på siden av foten, det vil si mellom helen og «tåballen» Der det går innover?
  Har nylig i det siste fått en god del vannblemmer når jeg løper langt, som gjør innmari vondt. Lurt på om du hadde
  fått det noen ganger, og hvsi du har det, om du har noen råd ? (;

  1. Fotballfrue

   Det har jeg aldri opplevd :/ Kanskje noen andre har?

   Lykke til uansett 🙂

   Klem 🙂

  2. Hei.
   Er du sikker på at du ikke er plattfot? Det vil si at du trokker på hele foten, når foten ikke er i belastning kan det se ut til at den går inn, men når du trokker på den kan det hende at du går på hele foten. Hvis du ikke bor langt unna Oslo ville jeg anbefalt deg en tur innom Løpelabben. De ha en tredemølle du løper på og der kan de se hvor du belaster når du løper og få sko etter det.
   Er det vannblemmer bør du la dem være, i værste fall kan du stikke hull på de så væsken kommer ut. Da blir de mindre vonde, men IKKE fjern huden. Det er det beste «plasteret» du kan ha.
   Håper dette kan hjelpe deg
   MVH en Fotterapeut

   1. Cecilie

    Hei!
    Takk for svar! Bor ikke så langt unna Oslo så skal ta turen inneom Løpelabben neste gang jeg er der!
    Har aldri opplevde dette før selv om jeg har vært aktiv ballidrettsspiller i flere år, men når jeg begynte å løpe flere kilometer på
    tredemølle, oppsto altså dette problemet!
    Får håpe jeg får noen svar neste gang jeg er i Oslo! (:

  3. Mitt beste råd: Stikk til en fysiterapaut eller lignende og få dem til å støpe en såle for deg! 🙂 Jeg fikk en støpt, og etter en 2 ukers bruk ble den godt formet etter foten min, så alle blemmer osv uteble 🙂 Det kostet vel en 1000-lapp for sålen, men til gjengjeld kan du bruke den i alle skoene dine. Grei investering!

  4. venninnen min har akkurat samme problemet, men det kom først etter hun hadde vært på løplabbet og fått nye sko. Om du har byttet sko i det siste kan det kanskje bare være en innkjøringsfase? Jeg anbefaler det samme som Jeanett – ta en tur til en løpeforretning, de vet nok råd:)

 33. Så fint! Må si du har et talent og «øye» for ting som dette 🙂
  Takk for tipset om den siden! Blir nok sittende der og glane en stund ja 😛

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, I know! Den siden er avhengighetsskapende :O

   Klem!

 34. Kjempe flott innlegg 🙂 Du er superflink Caroline <3

  Ha en fortryllende deilig helg med mannen din 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Herlig helg tilbake <3

   Klem!

 35. Sandnes ulf banke Odd mener du? 😉

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 36. Hei 🙂 du er så flink! Har et spørsmål : syns du det er teit å ha babyshower her i Norge? Siden det er jo egentlig en engelsk tradisjon. Bare lurer på hva du mener om dette? 🙂
  Håper du får en herlig helg du fantastiske <3

  1. Fotballfrue

   Ikke teit! GJETT om jeg skal arrangere det når den tid kommer! Alt er nesten planlagt allerede 😉

   Klem!

   1. Skal du arrangere det for deg selv da?
    I min vennekrets er det vanlig og arrangere det som en overaskelse for den som er gravid.. 🙂 Syns det hadde vært litt rart hvis jeg skulle lagt det til meg selv 😉 Heldigvis har jeg fått perfekte babyshowers begge gangene jeg har vært gravid av mine fantastiske venninner <3

   2. Fotballfrue

    Nei,jeg snakket ikke for meg selv 🙂

    – C

   3. Er jo venner som skal planlegge din babyshower da 😉

   4. Fotballfrue

    Jeg vet det, ordla meg kanskje litt klønete, jeg mente i hvert fall at jeg vet hvordan jeg skal arrangere det når den tid kommer (for venninne mine) 🙂

    – C

  2. silje (2) :p

   jeg hadde babyshower for ei venninde i februar. hun ante ingen ting og ble kjempeglad:) men fikk høre av mange etter på at det var litt skummelt å ha sånn før babyen kom, sånn i tilfelle det var noe som gikk galt før babyen kom eller under fødselen…. Men den hun som er blitt mamma satt veldig pris på det, og alt er bra med begge to 🙂

 37. 17 mai i skien er fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Yey, det håper jeg 😀

   – C

 38. Sandnes ulf vinne!! Hehe, nydelig bord!

  1. Fotballfrue

   Haha :p Skal du på kampen? Noen som skal gifte seg på stadion den dagen også 😉

   – C

   1. Nei, jeg skal ikke det 🙂 Så kult da! Du er så fantastisk! Du svarer leserne dine og står imot teite kommentarer! Du vet det – men ikke bry deg om de! Du er nydelig, unner deg alt godt!

 39. Jeg lurer på en liten ting : Går det an at du enkelt sjekker hvor mange kommentarer jeg har skrevet på bloggen? Hadde vært morsomt å vite! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, sånn ca. :p Haha, vil du vite det?

   Klem!

   1. Ja, jeg vil vite det! 😀
    Hehe 🙂

 40. I Like <3

 41. FY så mye fint på den sida! Tror faktisk jeg skal prøve på noe jeg fant der, til konfirmajonen mine (kun 8 dager til, så nå må jeg være effektiv! :p)

 42. Marielle - snart tobarnsmamma

  Nesten slik jeg vurderer å hente deg en tur til Bergen for å planlegge bryllupet mitt neste sommer 😉
  Du er råflink!!

  1. Fotballfrue

   Aw, så herlig du er! Tusen takk <3

   1. Du kan få lov te å kom nordover å hjelp mæ å planlegg mitt bryllup åsså! Æ ska gift mæ på sankthansaften og æ har fremdeles ikke peiling på kordan ting ska se ut! *panikk* 😉

   2. Fotballfrue

    Uææææ, du er gæærn som ikke har planlagt noe ennå :O Men jeg er sikker på det kommer til å bli flott uansett, og reflektere deres stil 🙂

    Klem 🙂

 43. Åh, nå ble jeg sittende leeenge å se på den siden selv.. Inspirasjon 🙂

  Forresten helt nydelig 17.mai oppdekking du hadde ordnet i stand! Så gjennomført 🙂 Flinka!

 44. Hei Caroline!
  Vil starte med ä si at du er et stort forbilde for meg 🙂 har fölgt bloggen din en god stund nä, du er full av godhet.
  jeg er en jente pä 20 är har bestemt meg for ä trene skikkelig. men hadde et spörsmäl, vet du hvordan man kan fä trene bort sideflesk? vet du om noen bra sider?

  LOVE U.

 45. Marita Ø

  Jeg blir like imponert over deg hver eneste dag jeg! At det går an, du legger virkelig sjela de i absolutt ALT du jobber med (sånn jeg har forstått det, i alle fall)! Og jeg digger det 😀 Sånn vil jeg virkelig gjøre selv når jeg får mitt eget hus i fremtiden, legge masse arbeid i å pynte og stelle, spesielt til det kommer gjester i hus! Utrolig koselig 🙂 God helg, klem 🙂

 46. beautiful decoration!

 47. Hei Caroline!

  Jeg har lyst til å tipse deg om en dame jeg kjenner, som er like glad i detaljer som deg. Hun har en blogg som heter bestemorshage.blogspot.no. Det står veldig mye om hage der, men det er også innlegg om mat, og hvordan hun pynter huset sitt til jul, påske osv. I tillegg skal datteren hennes gifte seg til sommeren, og de skal ha bryllupet på låven, på gården der de bor. Jeg blir SÅ inspirert. Og jeg er så heldig at jeg har fått lov til å jobbe for henne siden 2006, hver gang hun har trengt hjelp til oppussing, servering osv. Helt genialt når mennesker som deg og henne kan hjelpe oss andre, som ikke er like strukturerte 🙂 Håper du tar en titt. Tusen takk for bloggen DIN Caroline!

 48. Du er så flink med detaljer! Helt nydelig.

 49. Dwightinha

  Nå ble jeg så glad. For det første gjør du det samme som jeg med den lange sløyfen på bordet, men jeg siktet egentlig til at du holder fast ved det du mest sannsynlig har tatt med deg av tradisjoner hjemmefra. Jeg vet ikke om noen andre enn meg selv som legger så mye i detaljene.
  Jeg er like strukturert som deg også, og måtte dra på smilebåndet av at du allerede har det «taped».
  Jeg er dødsimponert. Jeg er sikker på at ingen i Telemark har sett slik oppdekking en gang. (selv om de har fantastiske andre tradisjoner).
  Det blir kjempebra Caroline! Hvilken inspirasjon du er.

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 😀 Tusen takk 🙂

   Klemmer 🙂

 50. Sandnes Ulf KNUSER ODD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

 51. Du er virkelig en husmor glamour! 😀 Ikke dårlig ment altså.
  Oh, gleder meg til din 17mai blogging, spesielt til antrekket ditt. Håper du viser deg i din vakker bunad i år også.
  Men samtidig håper jeg på en post med tips om festantrekk, kjoletips og masse skoooo 😀
  Personlig er 17mai min favoritt høytid. Jeg har bodd i dette vakre landet kun i 6 år, men er så utrolig forelsket i det.
  Så fantastiske tradisjoner.

 52. Hei!:) Lurte på om du kunne lage et innlegg om antrekk til 17 mai? Jeg studerer i Oslo, men bunaden min ligger desverre hjemme hos mamma og pappa.

  Klem!

 53. Kathrine

  Syntes desverre 17.mai i Grenland er en nedtur i forhold til at det ikke skjer noe særlig i byen etter toget….
  Men kan man pynte slike fine bord kan man like gjerne kose seg hjemme 😀

 54. Michelle

  Så utrolig fint Caroline 😀 Du er jo best i alt som heter mote, dekor, beauty etc! Digger stilen din 🙂

 55. fantastisk bra innlegg. Digger linken du la ut. Du har ikke tilfeldigvis prøvd å lage den rød og hvitstripede desserten i glass?! Eller har en link til siden bildet kom fra? kunne så veldig gjerne tenke meg å servere den på 17 mai 🙂 Ha en fin lørdag.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe vanskelig, bare å lage panacotta og la laget stivne før du legger nyt lag 🙂

   – C

   1. Tuuuusen takk for tipset. Er ikke så veldig erfaren på kjøkkenet, men jobber med saken 🙂 Skal absolutt prøve desserten. Tror du det de rød stripene også er rød pannacotta? PS: Blir glad av 17-maibordet du har dekket. Super inspirasjon! Natta!

   2. Fotballfrue

    Det er helt sikkert saus av bringebær eller rips som er tilsatt litt stivelse slik at den ikke flyter over i panacottaen 🙂

    Klem!

 56. Så fint 😀 Skal absolutt gjer noke meir ut av 17. mai i år 🙂

 57. Marianne

  Hei!
  Kjempe bra side Caroline. Inspirasjon til tusen 🙂 Jeg elsker å pynte og stæsje, så dette var midt i blinken.
  Vet du hvem Tori Spelling er, fra serien 90210? Det går en realityserie med hun og familien på tv Fem hver dag i uka. Jeg elsker å se på den serien, blant annet fordi hun holder noen helt utrolig fantastiske fester. Kjempe morro, hun er veldig perfeksjonistisk og detaljorientert 🙂 hehe

  Klem M

  1. Fotballfrue

   Jajaja, jeg glemmer aldri Beverly Hills <3 Men den serien har jeg ikke sett :O Skal sjekke når jeg får tid 😀

   Klem 🙂

   1. Marianne

    Det er flere sesonger av serien. Alt fra at de flytter forskjellige steder i USA, får barn osv. Også er det veldig gøy å se alt hun driver med ved siden av, som design av klær og smykker! Den beste sesongen synes jeg er når hun og mannen jobber sammen som brullypsplanleggere 🙂 Utrolig fint! Ja, du må se det, hehe

    <3

 58. ida johannesen

  PS: det er ikke 17. mai enda….

  1. Fotballfrue

   . . og poenget ditt er?

 59. Hadde man bare hatt fri på 17. mai så… Men likte dekerasjonene dine, du er så kreativ, beundrer deg virkelig der 😉

 60. Hei! Har studert på hvilken farge dere har veggene i stuen, så må jeg bare spørre. Hvilken farge er det? Det ser nemlig ikke ut som den er hvit, så var vanskelig å definere hvilken farge det er 😛 Det var en fin kombinasjon til de hvite listene!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke dessverre, det er jo de som bodde her før som har malt :/ Enig i at den er veldig fin, da :p

   – C

 61. Hei! Har du tips til hvor man kan kjøpe hvite tøyservietter på nett? Håper på svar 🙂 Bryllupsplanlegging!

 62. Kan du legge ut noen bilder av noen fine kjoler til 17 mai? helst så fort som mulig ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har gjort det allerede 🙂 https://fotballfrue.no/?p=15732

   – C

 63. Hei, har du tips til hva en kan servere til frokost 17. mai? Har invitert 12 stykker, og har ingen anelse om hva jeg skal gjøre!:O Hva tenker du om et spleiselag, er det kanskje ikke like hyggelig som å komme til dekket bord?

  1. Fotballfrue

   Eggerøre, scones, omelett, alt mulig av pålegg, laks er et must, hardkokte egg, brød, rundstykker, jordbær og annen frisk frukt, knekkebrød. . Ja 🙂

   Du kan jo fint be gjestene ta med seg et pålegg hver som settes på ferdig dekket bord? 🙂

   Klem!

 64. TAKK!:) Det var noe i den duren jeg har sett for meg, ja.:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *