Fredag

God morgen fra webcamera! Glemte å lade kameraet mitt i natt, så det var dødt da jeg våknet tidligere. En bloggers verste mareritt? Haha, neida 😀 Tenkte jeg skulle få Hugo til å smile til dere, men han vil jo bare kysse. Og Ronaldo, vel. Han hater å bli løftet, begynner å pipe og sprelle med en gang. Hvorfor skjønner han ikke at dét alene kan ende med at jeg mister ham?

Uansett. Nå skal jeg snart hoppe i treningstøyet, og kjøre avgårde for en PT-time med Alexander. Det er alltid gøy! Det har forresten kommet en ny time på ELIXIA nå som heter Fit For Beach. Noen som har prøvd den? Jeg har lyst! Men jeg må få med meg noen først, hater å gå på gruppetimer alene.

Ellers begynner jeg å bli ganske a jour med det meste som gjelder kontorarbeid for denne uken, så bortsett fra et møte klokken 15, tror jeg det blir tidlig helg. Det skal bli godt, for det er lenge siden sist! For ikke å snakke om frilørdag *lykke* Ha en deilig sistedag før helgen ♥

62 kommentarer

 1. Marita Ø

  God morgen! For et herlig morgenbilde av dere to da gitt 🙂 Skulle mer enn gjerne blitt med deg på gruppetimen jeg altså, meeeen dessverre litt for langt å reise :O Hehe! Håper du får en fantastisk treningsøkt med PTen din, lurer på om det blir joggetur ute igjen her i dag, været er så fiint 😀 Fin fredag <3

 2. Så koselig morgen stund!! Har en Yokier terrier selv og vi MÅ alltid kose om morgnen. Etter jobb i dag blir det bake kveld. Mannen min bare ELSKER brødet fra boka di, så her må det bakes. Og så skal vi ha den gode pizzaen til fredags kos 😉
  Ha en knall fredag!!
  Ps! glad jeg «møtte» deg. Det var i grunn helt tilfeldig. Vi skulle til Lisboa og så googlet jeg det, der dukket du opp!! TAKK for det!!

  1. Fotballfrue

   Haha, så herlig 🙂 Det er jo snart 1år siden allerede :O

   Klem 🙂

 3. Ahh, endelig fredag! Lykke 🙂 Ønsker deg en herlig dag og en nydelig helg, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme til deg 😀

   Klemmer!

 4. Hei Caroline!

  Jeg skal ha kjærestehelg i Oslo denne helgen. Bo på hotell, spsie ute og shoppe:) Hvor skal vi gå å spise evt ta et glass vin? Har tidligere prøvd Eik Annen etg, San Leandro og diverse andre plasser men vil gjerne prøve noe nytt denne gangen:) Tips? Spiser lchf, men det pleier jo alltid å gå greit på restauranter:)

  1. Fotballfrue

   Klosteret er helt fantastisk!! 🙂

   Klem 🙂

 5. Ha en deilig fredag 🙂 Hvor har du kjøpt morgenkåpen kimonen din?

 6. Frilørdag, for ikke å snakke om frihelg er luksus. Blir neste helg for min del. Kos deg masse med din <3

 7. Thora Marie

  God fredag til deg også!
  Det er ikke noe spørsmål om å ikke dra på Fit For Beach, det er en SUPER time som fokuserer på det en jenter vil fokusere på før sommeren. Jeg elsker den timen og er høydepuktet i uken! Du burde prøve den, jeg skjønner godt at du vil få med deg noen på gruppetimer, fint å motivere hverandre:)

  Ha en super start på helgen!

 8. Karoline

  Du blir nevnt på misjonen med Golden og Antonsen på p4 idag! 🙂

 9. Atle og Johan har et poeng. Jaaaaaa MORNA! Ha ha ha!

  1. Fotballfrue

   Hæ? Hva var poenget? 🙂

 10. Marianne

  hihi, jeg var sikker på at det var torsdag i dag. Ble veldig glad når jeg så overskriften din =) God helg til deg, mannen og dyrene 🙂

 11. Fit for beach er knallhardt, det er (ihvertfall i Lillehammer) sirkeltrening med to øvelser på hver stasjon. Og alt gjør like vondt, jeg var støl i en uke etterpå :p Men det er ingen tvil om at det er effektivt! Og timen gikk veldig fort 🙂

 12. Cathrine

  God Fredag! 😀

  Fit for beach timene er utrolig effektive! Gøy er de og 😉 Men alle timene er ulike, ettersom det er PT-ene som legger
  opp disse timene slik som de selv ville trent for å komme i form til stranden! 😉 Jeg har vært på 3 fit for beach timer, og alle
  var lagt opp forskjellig! Like spennende hver gang 😉 Må prøves!

 13. Have fun! Du er så flink til å trene. Skulle ønske jeg hadde samme pågangsmot. Men det smitter litt over fra deg når jeg leser bloggen din! 🙂

 14. Deilig med fri:) Rart spørsmål, men er du aldri redd for at noen skal hacke seg inn på macen din? tror jeg hadde vært livredd for det… ( men finnes sikkert gode sikkerhetssystem på slikt, har bare ikke peiling!:))

 15. Ønsker deg en riktig god helg, Caroline. Nyt frilørdagen din maksimalt.
  PS! Pakken er nå på vei til deg….
  Klem 🙂

 16. Aww, så herlig Hugo er! 😀 Jeg starta helga med å dra hjem fra jobb i barnehagen fordi jeg er syk… -.-

 17. Koselig bilde av dere 🙂 kan tenke meg det blir herlig med frihelg, er vel en stund siden sist nå? Uansett, kos deg masse! 😀

 18. Har prøvd den, veldig bra 🙂 Litt sånn som gymtimene på ungdomsskolen, der man har forskjellige stasjoner rundt om i salen, første halvtimen med beinstasjoner og siste halvtimen med core!

 19. Hei Caroline 🙂 i går kjøpte jeg smile lab, men fikk ingen resulater? vet du grunnen til dette? får man ikke resultater før man ahr brukt stripsen flere dager på rad? elelr skal resultate komme med en gang?

  1. Fotballfrue

   Jeg får resultater med en gang, og det gjør Lars-Kristian også. Har også fått mange kommentarer fra andre som har prøvd, med samme resultat som oss :/ Du får prøve igjen, men det er jo ikke gitt at det funker på alle :/

   – C

   1. madelen

    takk for raskt svar, jeg skal prøve igjen. jeg så i innlegget ditt at hvis man bruker det for første gang så får man best resultat hvis man bruker det over 1-2 uker 😀 så jeg gir ikke opp hehe. Ble bare litt usikker på om det kan ha med at jeg får så mye spytt på stripsen… men men det fikser seg nok 😀 ha en fin dag i dag 😀

   2. Fotballfrue

    Bare hyggelig! Håper du merker effekten, for de er virkelig bra 🙂

    Klem!

   3. For en verden vi lever i når til og med menn bruker seltan og tannbleking…

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Ja, nå går den snart under… 2012 Maria, 2012 🙂

   5. Camilla

    Hvor blir det av liker-knappen når man trenger den?!;)

   6. Karoline

    Men noen jenter liker fortsatt ordentlige MENN! 😉 Selv i 2012…

   7. Lars-Kristian Eriksen

    I mine øyne har ikke dette noe med definisjonen mann, å gjøre. For meg er en ordentlig mann en som står for sine valg, støtter sine nærmeste, og tør å være seg selv 🙂 Det er mulig at i forrige årtusen, så ble menn definert ut i fra hvor mye hår de hadde på brystet.

   8. Typen min skrur bil,spiller bedriftsfotball,drikker øl og ler av pondus.Samtidig koser han seg med fruktsalat og frustrerte fruer på tirsdagene sammen med meg, i tillegg til at han tar boblebad og bleker tennene. Maco man of the house and gay best friend all rolled into one;)

   9. Fotballfrue

    Hehehe! Liker 🙂

   10. Jannicke

    LER! Menn er menn uansett om de skrur bil etc, barberer seg hvor enn, tar sol/tan etc. JEG er såvisst jentejente selv om jeg skifter dekkene mine selv, skrur og monterer, og tekninske ting er jeg selveste prinsessen av 😉
    Thumbs up for selvstendighet! Likevel elsker jeg å dolle meg – kjoler, skjørt, sminke og høye hæler er gull! Når ble slike ting definisjonen av hvem vi er?
    Sier som flere andre her: vi lever ikke på 50-tallet, våkne opp da!

    Tips til madelen: jeg tar enden av en vaskeklut inni munnen når jeg har stripsene på, på den måten får stripsene virke helt uten spytt og vaskekluten kastes i skittentøyskurven etterpå 😉 får resultater jeg!

 20. Benedicte

  Hei! Kjempe flott blogg. Får en så god følelse når jeg leser den. Jeg lurte på om du kanskje kunne lage ett innlegg om bikini? Hvor man kan kjøpe det? Nå er det snart sommer, jeg skal på ferie og vil ikke ha en eller annen kjedelig bikini. Har sett en del på Victoria S. men er så usikker på hvordan str. der er..

  Ha en flott helg!

 21. Så skjønn 😀 Jeg har også en krabat som hater å bli løftet. Så vi må kose på gulvet :p

 22. Hei, og takk for en super blogg! Lurer på om du har tips til hvor en kan kjøpe seg selskapskjole på nett? Har vært innom helenkjoler.com, men er liiiiiittt skeptisk. På forhånd takk for tips 🙂 og god helg!

 23. Så søte dere er 🙂 God trening!

 24. Kommer jeg gjennom nå da tro?? Takk for en fin blogg. Leser den jevnt, men har aldri postet noe her inne før..
  Jeg lurer på om du har noen tips til hvor en kan få kjøpt kjoler på nett (gjerne på mål). Har kikket litt på helenkjoler.com, men er liiiiiittt skeptisk. På forhånd takk for tips og god helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kom gjennom i stad også, jeg bare rekker ikke godkjenne på løpende bånd 😉

   Jeg elsker onlineformals.com 😀 ganske dyre kjoler, men fantastisk kundeservice og kvalitet! Lipsy.co.uk har også mye lekkert 🙂

   – C

  2. lightinthebox.com <3

 25. Jeg ser ikke hele teksten på innleggene dine.. Reklamen på siden er i veien. Først trodde jeg det var pga iPhonen, men det blir sånn på minipcen også :S

  1. Fotballfrue

   Vi jobber med en app 😀

 26. Ah, så nydelige dere er begge to 😀
  God fredag til deg!

 27. Du er unnskyldt med webcam i alle fall 😀 Nydelige lille vofsen, han er så søt 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 28. Så koselig bilde!
  God helg til dere skjnninger:)
  Dere skal vel se The Voice i kveld? Hvem heier du på?
  Spennende!:D

  Klem

 29. Hei, Caroline! 🙂

  Jeg trener på Elixia i Skien, og var på Fit for Beach timen til Monica i går, og herlighet, for en fantastisk time!! Det er en time med 5 pulstopper! Først en del med Step, så en liten del med styrke på armer, så en del med Cardio Energy, så en del med styrke på mage og rygg helt til slutt!

  Anbefaler deg virkelig å gå på Fit for Beach timen til Monica, som går hver torsdag klokken 20:00! HELT fantastisk, hehe 🙂

  Hilsen Hanne

 30. Er exstensionene dine clip-on eller festet til hodebunnen?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker hendrix hair som er teip 🙂

   – C

 31. Beautiful! 🙂

 32. Hva heter innlegget hvor du var i bryllup og hadde på deg en lang,gul, fotsid kjole? Har søkt etter det her og der, men ikke funnet det:S

 33. Michelle

  aahhh, heldig!! Nyt frihelgen Caroline 🙂 her er det eksamenlesing hele helgen og første eksamen på mandag :/ blææææ
  Kan ikke vente til alt som heter eksamen er over og sommerferien ringer inn!! Det SKAL feires 😀

  1. Fotballfrue

   DET skjønner jeg! Tenk den følelsen du får når du er ferdig, da! Kommer til å bli fantastisk 🙂 Lykke til <3

   Klem 🙂

   1. Michelle

    Takk, du er god 😀 <3

 34. Jeg kunne godt vært med deg, for jeg bor i Skien! 😉 Vet du om det er aldersgrense på ELIXIA?

  1. 15 år er aldersgrensen:) Er du under 18 må du ha underskrift av foresatte.

 35. Camilla Sveen

  Hei 🙂
  Ja, jeg har prøvd Fit for beach på Elixia Lillehammer! Utrolig nyttig trening 🙂
  Man får mye ut av timen og skal definitivt på det igjen 🙂

 36. Fit for beach, ja.. Prøvde det på Elixia Colosseum! Første og siste gang:) Likte det ikke i det hele tatt! Ble litt for 10.klasse-gymtime for meg. Første gang jeg har prøvd noe på Elixia jeg ikke har likt 🙁

 37. Inspirert

  Hei Caroline! Må bare kommentere for første gang, jeg har akkurat begynt å trene ordentlig, har trent nå i 4 mnd, og jeg elsker det! Jeg har lest bloggen din lenge, og jeg må innrømme at jeg har tenkt at du er en superkvinne, og alt det du har skrevet om hvor bra man føler seg av trening er tull, fordi jeg alltid har tenkt at det er et slit og vanskelig, og at man selvfølgelig får mer energi av å slappe av på sofaen. Og de 3-4 første gangene måtte jeg «tvinge» meg selv litt til å dra på trening, men etter det har jeg virkelig bare hatt mer og mer lyst til å trene, og utrolig mye mer energi! I tillegg har jeg merket at apetitten har gått opp, jeg er mye mer sulten enn før, og det er en positiv ting! Jeg er fortsatt ikke på ditt nivå, men som du selv sier, alle er forskjellige, og jeg tror 3-4 ganger i uken er perfekt for meg. Jeg føler meg så mye bedre, og det handler ikke om vekt eller form eller noe, men kun om følelsen, det føles godt å trene! Det er utrolig overraskende å si, for 4 mnd siden kunne jeg aldri sett det for meg! Så jeg vil bare si unnskyld for å ha forhåndsdømt alt du har sagt om trening, etter å ha virkelig prøvd det selv så skjønner jeg MYE mer av det du sier og skriver! Min motivasjon i begynnelsen var bare det at jeg betalte en formue til Elixia, så da skulle jeg virkelig bruke det, nå er det bare fordi jeg VIL! Jeg kan kun trene gruppetimer, da klarer jeg å presse meg mye bedre enn hvis jeg gjør det alene, og min nye favoritt er Fit For Beach, men jeg tror det kommer veldig an på hvilken instruktør du har! Ellers liker jeg også cardio og power! Takk for inspirasjon!

 38. Henriette

  Hadde vært veldig hyggelig å sett deg på en Fit For Beach time på Elixia!! 🙂 Endten Porsgrunn eller skien ..
  Alle timene er jo ulikt bygd opp, det er ikke sånn at det er kun personlige trenere som lager dem, men det er et ganske fritt konsept. Så man kan gjøre omtrent akkurat som man vil! 🙂 (For oss som lager de … )

  Lykke til:)

 39. God morgen! Aww, Hugo er så fin liten vovs! Selv liker jeg ikke gruppetimer, men bestevenninnen min pleier å dra på Fit For Beach og hun sier det er fantastisk bra! Hun får mye ut av det, og hun trener 1-2 ganger om dagen.. Du burde prøve det og fortelle om hvordan det var 🙂

 40. Benedicte

  Var på Fit For Beach her for litt siden! Det var rått. Man kan presse seg så mye man selv orker. Jeg gikk alene, men ble delt inn i grupper, og fikk god kontakt og motivasjon fra de på gruppen jeg var med. Alle ville støtte og motivere hverandre til å gjøre en best mulig innsats! Kjempe gøy! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *