REGN

Fy søren! Har nettopp vært ute på tur med hundene og vi er klissvåte alle tre. Gresset kan ikke klage på tørketid, i hvert fall. . Vi gikk en tur ned til postkassen og opp igjen (det er faktisk en tur i seg selv) og der lå det en kjempehyggelig overraskelse og ventet på meg. Se hva jeg har fått:

Disse er det Chantal som har tegnet. Er hun ikke utrolig flink? Og hun er bare 17 år! Jeg blir så rørt når jeg får tilsendt ting fra dere! Tusen takk  ♥

I dag er det hovedsaklig hjemmekontor som gjelder, og godt er det. Var på posten og hentet en DIGER pakke til Treasures i går, så nå blir det masse nyheter fremover. Skal pakke opp og se hva vi har fått blant annet, husker at jeg har bestilt utrolig mye sommerlekkert. Må likevel til byen en tur, så jeg får vel komme meg i klærne. Regner med jeg ikke er den eneste som sliter med motivasjonen til å kle i dette været? Bah. Lurer på gummistøvler. Tar meg fri fra trening i dag, kroppen er litt kjørt etter gårsdagen, men også overraskende fin. Segnet om på sofaen rundt ti i går, helt fullstendig ødelagt. Sånn merkelig sliten. Dessuten spiste jeg nesten et helt lavkarbobrød med smør og ost før middag, uten å merke noe særlig til det. Haha 😀

Håper dere får en fin torsdag til tross for regnet! Snart helg ♥

77 kommentarer

 1. Så hyggelig med tegninger i posten, og fine var de også!
  Skjønner godt at du er sliten i dag, så en treningsfri dag bør du nyte til det fulle. Med hjemmejobbing og litt kos. 😀

 2. Føler for å kommentere forrige innlegg og applaudere med kjempe bra innsats Caroline! 😀
  Du har rett: den beste konkurrenten er en selv 🙂
  Selv løper jeg 20-27 km rett som det er. Noen ganger inne, men for det mest ute. Syns slike drag er mer opplevelsesrikt ute i naturen, samtidig som det krever mer av kroppen.

  Mølla gjør jo “halve jobben” med drivende løpebånn, null luftmostand og flatt underlag. Så det å få testet seg ute gir virkelig svar på hvordan det står til med den reelle løpsøkonomien. Har du tenkt å gjøre det? Se hva tiden din blir på 20 km utendørs?

  1. Fotballfrue

   Det er mye mulig jeg gjør det ute i løpet av sommeren 🙂

   Klem!

   1. Usikker på om du har svart på dette før – men har lurt lenge på om du har stigning på mølla når du løper?

    Evt forskjellig stigning når du løper intervaller vs langkjøring?

    Ha en fin dag til tross for regnet! :-S

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker å løpe med 0.5 eller 1 i stigning på langkjøring, og når jeg løper intervaller varierer jeg med litt mer 🙂

    – C

  2. Hensikten med denne kommentaren var vel neppe og applaudere ?

   1. Stine H

    Så hva mener du den var, da?

   2. Heller tvert imot! Som Andrea under her påpeker.

   3. Fotballfrue

    Hehe, kan ikke si kommentaren gjorde meg supergira, men for meg er det uansett stort å ha løpt et halvmarathon 😀

   4. hah, ser den. Det er jo uansett helt fantastisk bra gjort! Ha en strålende helg.
    Klem 🙂

   5. Andrea

    Hehe, fikk ikke helt det inntrykket jeg heller.. Selv liker jeg å gi andre ros uten å framheve egne prestasjoner 🙂 Litt det samme som at jeg skulle ha gratulert en venn med en solid C på eksamen, for så å tilføye «selv får jeg stort sett A og B». 😀 😀

   6. Fotballfrue

    Hehe, sant :p

    Klem!

   7. Takk for tips, men det er ikke de samme, dessverre! (o:. jeg har sett på disse også, men disse er med tett tå. Hennes er med åpen tå, litt gråere beigefarge, og ser ut som de er i ruere materiale. Tips mottas gjerne!

   8. Fotballfrue

    Du tenker på de fra Sam Edelman? Lorissa Spike 🙂 De kjøpte jeg et eller annet sted på nett, tror det var katekuba.com eller noe? 🙂

    Klem!

 3. SÅ utrolig kjekt Caroline!;D Hun er virkelig dyktig da !! Det må jeg si..

  Ønsker deg en nydelig torsdag.
  KLEM

  Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 4. Så fantastisk fine de var! 😀 Så flink hun er! De må vel opp på veggen, eller hva? 🙂

 5. Marita Ø

  Ta på gummistøvler du, kan like den stilen 😀 Ikke rart man blir sulten etter 2 mil! Bare veldig viktig med påfyll etter en slik økt, også i dag når man restituerer 🙂 Blir nok deilig med litt hjemmekontor i dag da, ønsker deg en fin dag – med eller uten regn 🙂 Klem

 6. Så koselig. Så flink hun er.

 7. For noen flotte tegninger! Spesielt den av dere begge, nydelig 😀

 8. De var utrolig fine. Skulle ønske jeg var så flink til å tegne 😀

 9. Wow, for noen fine bilder 😀

  Kan du gjøre et innlegg hvor du skriver om skjerf? Jeg elsker skjerf, men hadde vært morsomt å få noen forslag om hvordan type skjerf passer til hvilket antrekk, og forskjellige måter og bruke et skjerf på 🙂

  Klem!

 10. Ble så imponert og inspirert av blogginnlegge ditt i går. Løpe 2 mil på litt over 2 timer, utrolig bra ! 😀 Gratulerer masse.
  Jeg bare lurte på om du spiser/drikker noe sports drikke eller noe sånt etter trening eller under?

  Elsker bloggen din! : )

  Hilsen Guro fra Sør Trøndelag.

 11. Rebecca Edvardsen

  Hei Caroline! jeg er en litt desperat jente som skal konfirmeres om 10 dager. Og i den anledning så har jeg kjøpt denne kjolen:http://www.jenjenhouse.com/no/A-formet-Prinsesse-Stropplos-Gulv-Lengde-Chiffon–Charmuse-Brudepikekjoler-Med-Frynse-007004093-g4093. Men jeg har ett lite problem. Jeg vet nemlig ikke hva slags jakke jeg kan ha til. Har du noen tips? Plis si at du har det… Håper du kan svare med innen ikke så altfor lenge! Hilsen Rebecca Edvardsen

  1. Rebecca; den kjolen var nydelig!! tok det mange dager før du mottok den, og var den lik som på bildet?

   1. Rebecca

    Det er en thaisk nettside, det tok kun 7 dagen før jeg fikk den! Men hvis du vi få den skreddersydd så må du regne 2 uker ca. Og ja, fargen var helt lik:) husker ikke helt hva fargen hette, men den jeg valgte var helt lik den på bildet.

 12. Nydelige portretter, talentfull jente!

 13. Wow, ble helt satt ut av de tegningene! Fy søren så flink hun er! Dere er jo bare nydelige 🙂 Håper bildene finner plass på veggen deres? =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 14. Hei Caroline!

  Sånn helt utenfor «topicen», men har du testet Miracle Noddle før? Funderer på å kjøpe en del pakker for å prøve de ut. Da slipper jeg stå å lage squash spgetti og annet hver eneste dag til middag. Jeg prøver å få i meg så lite carbs som mulig da kroppen min bli dårligt av karbohydrater. Mem med mye stress i hverdagen og lite tid når man kommer hjem ser jeg på dette som noe veldig smart og enkelt, men det er jo bare 10 kcal per 100 g sier de så får se hvor mettende det er. Om det er sånn at du har testet de ut hadde jeg satt stor pris på å høre hva du synes 🙂 Vet at det er mange andre som driver med LCHF som har testet ut disse og liker de godt. Det finnes både i ris-, nudler- og spagettivarianter.
  http://www.miraclenoodle.se/ Du kan lese om de her, men det virker som om det er enklere å få tak i de i Sverige, der jeg bor med min samboer.

  Ellers følger jeg deg hver dag og blir insipert både av trening og matlaging. Du er flink og disiplinert. Skulle ønske jeg hadde din styrke og motivasjon, men prøver så godt jeg kan å få tid til alt jeg vil! Og selvom du er tynn så er det slik du er og man ser at du er sunn, og ikke sykelig. De som skriver sånt til deg er nok mest misunnelige da vi som «følger» deg ser hvor mye mat du egentlig får i deg hver dag. Noen er naturlig sunne og andre har naturlige former, uansett hvor mye man spiser eller trener. Så stå på og så lege du er fornlyd med din kropp så skal du ikke bry deg om hva andre sier, de vet ikke hva de prater om.

  Klem fra meg

  1. Spennende. Husk at det er ca halv pris på iHerb, i forhold til i Norge. http://www.iherb.com/Miracle-Noodle

   1. iHerb är inte alls billigare! Dem har ett fraktavtal med DHL (&UPS) som ingen annan forhandlere i hela Skandinavien får, och därmed kan dem leverera hem till folk till ett rimligare pris. Men blir ditt packet upptäkt på tullen är det en väldigt dyrt affär!

    För övrigt finns Miracle Noodle att köpa på flera ställen runt hela Norge: http://www.miraclenoodle.se/vart-koper-jag-mirakelnudlar/store-locations/

    /Miracle Noodle Scandinavia

 15. Hei! Jeg lurte på om du har funnet tredemølle enda? er på jakt jeg også, men syns det er fryktelig vanskelig å bestemme meg! :O

  1. Fotballfrue

   Jeg tror jeg har funnet en på sportsmaster.no 😀 Sier ifra om det blir derfra eller ei 🙂

   Klem!

 16. Hei 🙂 Bare et lite spørsmål utenfor innlegget. Jeg har lenge leitet etter nike free sko både i butikker og på nett, men finner ikke noe bra sted å handle på. Har du tips til butikker eller troverdige sider med nike free sko? 🙂

  Du har en utrolig bra blogg, som virkelig motiverer til å stå på!! :-))

  1. Fotballfrue

   Nike.com 😀

   Klem!

 17. Så utrolig fine tegninger, også 17 år a gitt! Du er super heldig 🙂
  Men et spørsmål innen trening. Hjelper treningsrockering mot cellulitter?
  Jeg håper på svar.
  Jeg elsker bloggen din! 🙂

 18. Hmm… er det ikke lurt å ha noen mer mettende ingredienser i det brødet så du ikke trenger å spise så fryktelig mange brødskiver? Jeg bruker matyoghurt som væske i mitt lavkarbobrød samt speltmel eller sammalt mel istedetfor annet mel/fiberhusk etc. det gir behagelig metthetsfølelse. :o) Jaja, det finnes jo sikkert hundreogto forskjellige måter å lage brød på så man må jo bare finne noe som passer en selv :o)

  1. Fotballfrue

   Mettende ingredienser? Det brødet metter hundre ganger mer enn vanlige brød 😉 Bare å regne ut kcal innholdet. Når vi har gjester, påpeker alle hvor mettende det er :p

   Jeg satt setningen litt på spissen, spiste selvfølgelig ikke hele brødet, da det sikkert inneholder 3-4000 kcal alene 😀

   1. Ehhh.. da tenker du jo over kaloriene i kosten da..!?

   2. Fotballfrue

    Nei, flere kcal betyr i de felste tilfeller raskere mett. I og med at brødet er svært kaloririkt, hadde jeg ikke hatt sjans til å spise alt.

    – C

   3. Det er absolutt ingen sammenheng mellom kalorier og metthet! I alle fall ikke etter min erfaring. Fett derimot, ja! men om jeg spiser 1000 kcal med snop, blir jeg ikke like mett enn ved 1000 kcal i egg f.eks! Enten missforstår jeg deg totalt, ellers må vi være svært uenig på dette området. 🙂

   4. Fotballfrue

    Nei, der er jeg helt enig med deg, og det er jo derfor svært mange som spiser snop og sukkertøy går opp i vekt. Nøtter er også et eksempel, det er svært energitett, men jeg kan spise mye. Forskjellen der er at jeg holder meg mett lenge, i motsetning til sukkertøy.

    Når det gjelder dette brødet, så metter i hvert fall det ganske så bra 🙂

    – C

   5. Selvom hun har sagt at hun ikke teller kalorier, eller bryr seg om hvor mye kalorier hun får i seg, er det uansett ganske viktig å ha en viss peiling på hvor mye kalorier forskjellige matvarer inneholder! Jeg teller ikke kalorier jeg heller, men jeg veit sånn ca hva alt inneholder. Synes det er viktig å være litt bevisst på dette jeg. Uansett om man er tjukk eller tynn! Det handler om at man er litt bevisst på hva man putter i kroppen, og ikke bare sluker alt rått og uvitende!

   6. Kristin

    Enig med deg Fugl! Er greit å ha litt kontroll. Eksempel: så små mengder mat som f.eks. en pose med nøtter, noen ss med olje til matlaging/salatdressing og vips så nærmer jeg meg faktisk halvparten av energibehovet mitt for en dag. Nå skal ikke jeg ned i vekt, men det er greit å være litt oppmerksom på det, dog uten å være fanatisk:)

    Som Caroline også nevner mhp det energitette brødet 🙂

 19. Trude A

  WOW! Det var jo helt likt!

 20. Utrolig fine bilder! 🙂

 21. hei!

  De skoene i innlegg fra 24.april… Er de fra Nelly? I så fall har de dem ikke igjen. Dersom du bruker str 39 (og har kjøpt str 40, da de jo er små i str), så må du veldig gjerne selge dem til meg!!!! (o: Jeg kjøper dem gjerne! Veeeeeldig stilige!!!!! (De har noen som ligner, men de er uten åpen tå, og ikke så fin beigefarge.) Hilsen Maria

 22. Veldig fine bilder!! 🙂
  Jeg har et spørsmål om LCHF – er det ikke vanskelig å holde seg under 5% karbohydrater? Jeg er ny og prøver virkelig at tabe mig, men inntaket er aldri mindre enn 5% selv om jeg prøver. Når jeg har spist agurk, tomat og andre grønnsaker er karbohydratinntaket mit over 5%. Bør jeg kutte ut noen av grønnsakene?

  Elsker ellers bloggen din! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er absolutt ikke meningen at du må holde deg under 5 prosent fra karbohydrater. Hvor har du fått det i fra?

   – C

   1. Det har jeg lest på mange hjemmesider.. det står over alt, at det daglige inntak skal ligge på 25 gram
    for eksempel:
    http://www.kostmedmere.dk/page003.html
    http://www.livinlowcarbdiscussion.com/showthread.php?tid=6371

    hvad skal karboinntaket så ligge på?

   2. Fotballfrue

    Ja, inntaket kan være såpass lavt, men det er som regel for mennesker med særskilte behov. Enten i form av kraftig vektnedgang, diabetes o.l.

    Både jeg og Lars-Kristian kan ligge opp mot 100 gram per dag, men det varierer jo litt. Uansett defineres lavkarbo som alt under 100-150 gram karbohydrater.

    – C

   3. ok, da gjorde du hverdagen min mye enklere 🙂

    takk for svar og ha en god dag! 😉

 23. Så fine, beundrer folk som er så flinke til å tegne! 🙂

 24. Cecilie!

  Så utrolig flotte teginger. Dette er inspirasjon til ei tegneglad jente! 😀 Heldig er du, som får slike tilsendt!
  Over til noe annet jeg gleder meg til, når kommer bildene av norges flotte jenter/damer i bikini? 😀
  Jeg gleder meg, oppdaterer bloggen din mange ganger i halvtimen, i håp om at dette snart kommer 😀

  Når det er sagt, jeg syns du er så utrolig fantastisk, Caroline! 😀
  Stå på med det du driver med, og fortsett å være den fantastiske inspirasjonen du er for mange jenter 😀
  Men regnet med! 😉 klem fra meg.

 25. Wow, for noen fine tegninger. Ja, utrolig kjipt vær i Skien idag. Siden jeg har kjøpt meg så fin regnkåpe og har gummistøvler jeg er glad i, så får jeg nesten litt lyst til å gå ut og danse i regnet likevel.

 26. Å HERRE !! 17 år og tegner slik allerede 🙂 FLINK!!

 27. Åh,de var utrolig fine!!!!Snakk om talent:D

 28. Åh, SÅ utrolig flink hun var! De ligner jo helt på dere!

 29. Camilla

  Så flotte tegninger!
  Ha en flott dag:D

 30. Så utrolig flink! Koselig å få noe sånt i postkassen 😀

 31. Ingrid Flobak

  Oii, utrolig fine!

 32. Wow!
  Tusen takk!!
  Glad du likte dem, men utrolig at du i det hele tatt ville legge dem ut :O

 33. Så utrolig flink til å tegne, rørende å få flotte tegninger i posten 🙂 Har fått tegning fra en leser selv, og det varmet virkelig hjertet <3

 34. Ønsker du barn i nærmeste framtid? 🙂

 35. De bildene burde gaa paa veggen!!!

  Lurte paa om noen her vet et alternativ for fiberhusk? Evt om det kan kjopes et sted pa internett nar man bor i utlandet?
  Og et sporsmal til Caroline som jeg har spurt om for: Hva burde man ha i skapt av grunneleggende matvarer for aa kunne bake lavkarbo brod som man kan bestille fra Iherb?Hvis du har noen erfaring med den siden? 🙂 OG evt basics for lavkarbo generelt?
  TAKK!!

 36. Wow, utrulig flink å tegne! All creds til ho 🙂

 37. Fantastiskt fina teckningar. Och jag känner igen bröllopsbilden hon tecknat av 🙂

 38. Michelle

  hehe, jeg har også vært helt merkelig sliten i dag og i går OG spiste et helt hjemmelaget protein brød (proteinbarer) selv!! Men lyttet dessverre ikke til kroppen i dag tidlig, tok meg en økt jeg kanskje skulle å holdt meg uten.. får bruke helgen på å hente meg inn igjen 🙂
  Gleder meg til å se hva for noen nyheter butikken får 😀 Nydelige tegninger forresten!! :O

 39. Wow! For et utrolig talent. Jeg er utrolig imponert! Og misunnelig!

 40. Wow, for noen fantastiske tegninger! 😀

 41. Elisabeth

  Wow! De var kanonfine! Virkelig digget de.
  Utrolig kjipt med været da, ødelegger motivasjon og alt. Vi får krysse fingrene for at solen titter fram i morgen 🙂

 42. hvorfor er du egentlig hele tiden så opptatt av å understreke at alt du spiser er lavkarbo? i dette tilfellet «lavkarbobrød»!? kan du ikke bare skrive «brød» da? tror alle har fått med seg at dere spiser lavkarbo uansett hva!

  1. Fotballfrue

   fordi det da vil komme tyve kommentarer som lurer på hvorfor jeg plutselig spiser vanlig brød….. Derfor 🙂

   – C

 43. Woow, utrolig bra tegna! Helt likt jo 😀

  – L

 44. Hold da op – de er godt nok flotte!

  // http://www.fielind.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Å, jeg elsker dansk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *