Imponert!

God morgen, fineste lesere ♥

Dere imponerer meg! Fy søren! Over 100 eposter med bilder av flotte jenter på bare noen timer er helt utrolig bra. Jeg har jo så lyst til å ta med alle sammen, så jeg lurer på om vi rett og slett må stoppe nå? Så skal jeg jobbe med innlegget i dag og i morgen. Litt usikker på hvordan jeg vil gjøre det ennå, men jeg ser for meg en eneste stor plakat / collage, så det kommer til å bli et LANGT innlegg med masse bilder. Herlig!

Her er det forresten lite som minner om sommer i dag, det blåser og regner noe helt vanvittig. Har våknet flere ganger i løpet av natten fordi jeg har vært sikker på at taket har blåst av huset! Haha. Heldigvis er det på fortsatt på, og jeg sitter her med mann, frokost og kaffe, snart klar for ELIXIA. I dag er det bare 6 uker til vi reiser til Hellas, og herregud som jeg gleder meg! Tror faktisk jeg må starte jakten på bikinier snart. En annen ting jeg skal ha med meg loads of til Hellas, er olashortser. Har handlet noen lyse, slitte på H&M, også kom denne i posten til meg i går:

Jooo. . . Så ble jeg bitt av runwaydreamzbasillen jeg også. Jeg pladask for fargene på denne her! Så bohemsk og lekker! Nydelig med fjærøredobber og en lys, ledig bluse. Flate sandaler. Bikini under. Ah, sommer!

Fra runwaydreamz.com 

Var ganske skeptisk til om den skulle være for kort, men siden den er såpass høy på livet, rekker den godt over rumpa, faktisk litt ned på lårene. Størrelsene er ganske normale etter min erfaring.

Tror garantert jeg skal bruke dette smykket til. Det er en av mange rimelige nyheter hos Treasures.no. Bare 49,- her

Ønsker alle en strålende dag, skrives snart igjen ♥

104 kommentarer

 1. Veronica

  Caroline, hvor fantastisk er du ikke? Du er så utrolig vakker, nydelig, omtenksom og alt godt. Du virker som en super person, som alle bare må elske. Vi ser hva du lever for, å du er en så positiv jente som er en stor inspirasjon for mange jenter der ute. Jeg vet at mange jenter ser opp til deg, kroppen din og livet ditt! Å etter det forrige innlegget tror jeg mange jenter ble mye mer sikker på seg selv, i grunn. Mannen din er utrolig heldig som har deg, du fortjener alt godt. Du er fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Herlig du er! Tusen takk, fineste deg!

 2. Du er verdens vakreste kvinne! Du burde være så stolt av deg selv, din fantastiske flotte person! Mannen din , vennene dine, familien din og kollegaene dine burde være så stolt av deg! DU ER FANTASTISK! 🙂

 3. Hei!
  Kan jeg spørre har du kjøpt den puffen? og de stolene på stua di. De var så fine 🙂

  1. Fotballfrue

   TM Design 🙂

   – C

 4. I like this shorts!
  XOXO

 5. jeg lurte på en ting 🙂 du har skrevet at vi bør spise sunn mat osv (som er en selvfølge), men jeg er faktiskt ikke helt sikker på når jeg spiser sunt .. ?
  er liksom ris, pasta, poteter osv sunt?
  kunne du laget et innlegg der du skriver hva du bør spise til frokost, lunsj, middag og kvelds :)? det hadde hjulpet så utrolig mye!
  og helst mat som ikke bare er for lavkarbo 🙂

 6. Hei C.
  Har fulgt bloggen din en stund, lurer paa om du kan svare meg paa hvilken modell den brune Mulberry vesken din er, er det Alexa? Og hvor har du kjopt den? Beklager at det blir doble aa’er, skriver paa et utenlandsk tastatur, er i utlandet akkurat naa.
  A.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en alexa oversized 🙂 kjøpte den i Oslo, i Mulberrybutikken der 🙂

   – C

 7. Hei Caroline!

  Ville bare tipse om et foredrag den 28. april i Oslo, som jeg håper at du kan fortelle videre om. Det er ei kjempeflott dame/jente som har slitt med spiseforstyrrelser i mange år, og har de siste 2 årene kommet seg ut av den onde sirkelen og har nettopp begynt å holde foredrag om den vonde tiden. Dette er et vondt og tabubelagt tema, og jeg håper at du som med så mange jenter i ung alder kan videreformidle info om foredraget.

  «Springerinne» gir info om foredraget på bloggen sin: http://springerinne.blogg.no/1334752825_foredrag_til_lesarane.html

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 8. Utrolig kult det kjedet der!

 9. Rebecca Edvardsen

  Hei Caroline! jeg er en litt desperat jente som skal konfirmeres om 10 dager. Og i den anledning så har jeg kjøpt denne kjolen:http://www.jenjenhouse.com/no/A-formet-Prinsesse-Stropplos-Gulv-Lengde-Chiffon–Charmuse-Brudepikekjoler-Med-Frynse-007004093-g4093. Men jeg har ett lite problem. Jeg vet nemlig ikke hva slags jakke jeg kan ha til. Har du noen tips? Plis si at du har det… Håper du kan svare med innen ikke så altfor lenge! Hilsen Rebecca Edvardsen

  1. Jeg ville gått for en enkelt, kort og sort dressjakke 🙂

   1. Rebecca Edvardsen

    er litt usikker, har vurdert det, men jeg har bare den vanlige tynne dressjakken fra h&m.. så er veldig usikker :/

 10. Fant selvfølgelig ut at bikinien min ikke passer til meg – så da blir det vanskelig å få bli med denne gangen =/ Kanskje du kan ha et nytt slik prosjekt når det er ennå nærmere sommeren? =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 11. Så utrulig kul 😀

 12. Den shortsen var nyyydelig!!! <3

 13. Hei Caroline,
  utrolig nydelig shorts, og du er jo helt fantastisk. Du fortjener alle de bildene, og e-mailene fra leserne dine.

  Lurte på om du kunne legge til den videoen jeg lagde til deg for en stund siden, det hadde betydd utrolig mye å se den på bloggen min og virkelig vise hvor inspirerende du er!

  Link: http://www.youtube.com/watch?v=Y3LEeFQqB04 🙂

  Mvh Madeleine Klepp Kraiem!

  1. Fotballfrue

   Den skal jeg se på, tusen takk <3

 14. Utrolig kul shorts:) Vet du om den er utsolgt?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/ http://www.runwaydreamz.com – Olivia heter den 🙂

   – C

 15. Nathalie

  Hei!! 🙂

  syns det er litt vanskelig å velge str i shortsen, hvilken str tok du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Xs 🙂 Synes den er helt normal i strl. 🙂

   – C

 16. Ohh nooo…jeg digga ideen men rakk ikke sende i går så skulle gjøre det nå i kveld… 🙁

 17. Runwaydreamz? Hm, trodde ikke det var helt din stil

 18. Anna Martine

  Du er en utrolig flink blogger og et fantastisk forbilde! 🙂 Når du bestilte shortsen regner jeg med at den er bestilt fra utlandet (USA?) hva måtte du betale i frakttoll?
  Klem <3

 19. Kristina

  Men jeg har jo ikke fått somlet meg til å ta bildet og sende enda 😉 men fint å høre at så mange andre sendte inn, selv om enkelte av oss er litt for treige til å rekke:) gleder meg til å se innlegget. Slike boost som dette du har satt igang her trenger vi mer av. Godt jobba Caroline

 20. Hei! Jeg syns runaways-shortsene er såå kule, og lurer veldig på hvilken pris de ligger på? 🙂 Takk.

 21. Tror dere ikke vi ville spart Caroline for mange arbeidstimer dersom vi hadde LEST blogginnlegget og fått med oss relativt essensiell info på innlegget? ALLE spør hvor den er kjøpt og noen sier at hun er heldig fordi hun har fått den. Alt dere vet er feil :-p

 22. Hvor mye koster smykket med frakt ? 🙂

 23. H&M på nett har nå en denim shorts som har en viss likhet med Olivia shortsen.Den har lignende fargerikt mønster og vask.
  Kan være et alternativ for de som fikk må ha følelsen..:)

  http://www.hm.com/no/product/98705?article=98705-A

 24. Elsker shortsen!
  Har selv sett meg ut flere plagg fra runwaydreamz, så det er vell bare å bestille!

 25. Nyyyydelig shorts!! Vurderer sterkt å kjøpe en selv, men jeg er litt redd for å få sjokk av regninga… Hvor mye kom regninga på til slutt (inkl. frakt, toll osv..)? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *