En hyllest til kvinnekroppen

Bikinisesongen nærmer seg med stormskritt, og jeg vet så godt at mange jenter og kvinner gruer seg til å blottlegge mage, bein og lår på stranden, men hvorfor er det slik? Presset fra samfunnet er enormt, mest fordi alle peker én vei og kaller én bestemt kroppstype for prototypen. Jeg er så lei av dette. Det er ikke lett å passe inn, det er nesten som at kroppen «din» er feil uansett hvordan du ser ut. For tynn, for tykk, før smal, for bred, for høy, for lav, også videre, også videre. .

// fra kampanjen til Dove

Ukjente, nye leserne som klikker seg innom her er spesielt flinke til å kommentere kroppen min. Når ble det ok å kalle noen syk eller usunn, å trekke slike konklusjoner? Hvorfor gjør noen det? Ja, jeg har en offentlig blogg og må tåle det ene og det andre, men hvor mange ganger må jeg si at jeg er slank fra naturens side? Det er helse og livsstil som er viktig for meg. Jeg elsker jo å trene.

Og atter en gang må jeg si: Det er like sårende å høre at du er for tynn, som å høre at du er for tykk. Det VET jeg at mange jenter er helt enige i. Jeg får ofte eposter fra jenter som føler seg for tynne og blir beskyldt for å være syke, men som ikke er det. De har ikke lyst til å vise seg verken i dusjen på ELIXIA eller på stranden med venninner. Samtidig får jeg like ofte eposter fra jenter som føler stikk motsatt.

Som jeg har sagt så veldig mange ganger før, men som jeg ikke kan få sagt ofte nok: Alle kvinner er forskjellige. Vi kommer i alle størrelser. Jeg har min kropp, du har din, venninnen din har sin, og sånn er det. Men vi er alle unike, og jeg vil ikke gjemme meg fordi noen mener at min kropp er «slankere enn normalen». For hva er «normalen», og hvem bestemmer hva som er normalt?

Og nå til poenget mitt: Du skal heller ikke føle at du må gjemme deg. Du skal glede deg til du endelig kan ligge på stranden i en liten bikini. Det viktigste du kan fokusere på, er helse. Hvordan står det til med den? Det er den du skal fokusere på. Fokuser på det å være sunn, ha et godt forhold til mat og trening. Vær aktiv, spis sunt, men ikke bli fanatisk. Kos deg og lev. Det å trene og holde seg i form, og være opptatt av å lage sunn og god mat, er ikke synonymt med å være syk, selv om altfor mange trekker den konklusjonen i dagens samfunn. Hva er galt med å være opptatt av helse? Det er faktisk livsviktig. For meg er trening og mat lik helse. Og det er DER fokuset bør være. Jobb med ditt eget forhold til din egen kropp slik den er skapt, og sist, men ikke minst, aksepter at alle er forskjellige. Først da vil du kjenne at du er flott akkurat som du er, smalere hofter enn hun ved siden av deg på stranden eller ikke.

// foto: Benny Ottosson

Jeg har så utrolig lyst til å oppfordre alle mine kvinnelige lesere til å sende meg et bilde av seg selv i bikini. Tør dere det? Så kan jeg lage et innlegg med collager av strandklare, flotte jenter fra Norges land. Det hadde vært så utrolig tøft om vi sammen kan vise at kvinner kommer med ulik form og fasong, men at vi likevel er fantastiske alle sammen. Vi skal ikke være redde for å kle av oss på stranden. Hadde ikke det vært en fin boost for oss alle? Dere er selvfølgelig anonyme, og kan gjerne klippe bort hodet deres før dere sender det avgårde til meg.

Håper dere er med meg!

EDIT: Takk for alle bidrag fra over 100 flotte damer! Gleder meg til å dele bildene!

481 kommentarer

 1. Tusen takk Caroline 🙂 Dette er rett å slett fantastisk!

 2. Therese

  Wow! Utrolig bra skrevet, og en god ettertanke 😉 Du skal ha cred for det du gjør, for jeg VET du mener det.
  Ha en alle tiders regnfull dag Caroline 🙂
  Hilsen Skiens jente

 3. Jeg har egentlig veldig lyst til å sende inn et bilde! Jeg er jo gravid nå, og jeg vet at veldig mange gravide er redde for å vise seg i bikini. Vet ikke om du tar i mot flere bilder nå da, ettersom du har fått såpass mange 🙂 <3

 4. Veldig flott å lage slike innlegg som det her. Det vil hjelpe samfunnet til ein bedre plass å leve i. Flott at du deler dine tankar og bidrar til eit bedre samfunnt! Det kan øydelegge så mange liv det med å ikkje føle seg tilstrekkelig bra nok i forhold til andre.

 5. Flott initiativ! 😀

 6. Syns dette med bildene var et utrolig bra initiativ:) Jeg tror veldig mange er så fokusert på at sin egen kropp ikke er perfekt (men hva er det?), og derfor glemmer å se seg rundt når de er på stranden, man er ikke alene om å være veldig slank eller ha formfulle former:) Når man ser bilder av jenter med former jubler man, hvorfor er man ikke da mer fornøyd med sine egen former.. Eller om du er ganske slank, dette frontes på en positiv måte det også. Tror vi jenter bør bli flinkere til å fokusere på det ved oss selv vi er super fornøyd med, da stråler vi som bare det!

 7. Anne Siri

  Likte innlegget svært godt og synes det er bra at du tar opp slike temaer, spesielt når det er så mange som på din blogg kan får det med seg 🙂 Jeg vet selv hvor vanskelig det kan vere å ikke føle seg fin nok, og hvor vondt det er når noen andre sier det til deg; at du ikke er fin nok.. Det kan vere lett og si til andre at de bør føle seg fine, men de er jo faktisk det, alle og en hver er helt unike og vakre mennesker.
  Stå på c:

 8. skulle ønske det å gå i bikini var lettere… ikke bare føler jeg meg tykk, men jeg har arr over hele kroppen etter selvskading..
  Men vil si at du er kjempe flink å inspirere:) fikk faktisk et helt annet syn av deg nå… til det positive:)
  stå på!

 9. Dette var et superflott innlegg, Caroline! Og endelig er det noen som tar opp det at det sårer minst like mye å bli kalt FOR tynn. Det har jeg selv fått kjenne på, da det gikk rykter om at jeg hadde anorexia og gudene vet på ungdomskolen.. Mens sannheten er at jeg alltid har vært tynn fra naturens side, og med en ekstremt høy forbrenning legger jeg ikke på meg. Til slutt måtte jeg gå til ernæringsfysiolog fordi det jeg vanligvis spiste (helt vanlig og sunn mat!) ikke var nok. Jeg er fortsatt tynn av natur, men jeg tror hvert fall ingen vil si at jeg er sykelig tynn den dag i dag 🙂

 10. Åh, jeg må bare kommentere denne! Fantastisk initiativ, skulle gjerne sendt inn bilde selv 🙂 Jeg viste meg ikke i bikini i det hele tatt i ungdommen fordi jeg hadde spiseforstyrrelser og syntes at jeg var for feit. Jeg fikk to barn tidlig i tjueårene, og ble da «tvunget» til å vise meg i bikini på stranda, men mislikte det. Jeg har både vært litt smålubben og undervektig, men nå har jeg endelig funnet trivselsvekta mi, spiser sunt og trener. Denne sommeren er den første jeg virkelig GLEDER meg til å dra på stranda å vise meg frem i bikini, fordi det er så utrolig deilig å ikke være flau over kroppen sin lengre! Jeg er faktisk stolt, og det trodde jeg virkelig aldri ville skje 😀

  Jeg trener aktivt 5 ganger i uka. Og hver gang jeg mangler motivasjon til å sette i gang med dagens økt, så går jeg inn på bloggen din, da får jeg automatisk inspirasjon og motivasjon til å kaste meg rundt! Du er et fantastisk forbilde, og jeg mener at norske jenter er HELDIGE som har deg til å gi oss inspirasjon og motivasjon gjennom bloggen din. Du signaliserer at det er greit å være lykkelig og gjøre ting for seg selv, drite i janteloven og våge å stikke seg frem på tross av kritikk. Stå på! Jeg håper du vil holde på i flere år fremover 🙂

 11. MariaCO

  Takk for et flott innlegg! Skulle gjærne sendt bilde, men posten ovenfor skriver du at du stopper nå ^^ Ble virkelig innspirert av dette!

 12. Dette har nok ingenting med innlegget å gjøre, men jeg skulle ønske menn begynte å se og fortelle overvektige damer hvor vakre og sexy og nydelig de er… Det har jeg aldri opplevd selv. Jeg hører menn (flere enn jeg har kan lenger telle) si at de overlever vel men vil gjerne ha damen slank og tynn og veltrent og vakker.. Ikke rart damer får dårlig selvbilde da :o( Er ikke jenta i seg selv som i utg.pkt. var født med dårlig selvbilde, det ble skapt og formet etterhvert som hun vokste opp med «samfunnskravene». Å bare så det er sagt, en kan ha god kondis, spise sunn mat og være kjempesterk i musklene selv om man er overvektig, hvis noen lesere skulle finne på å si at «det er jo bare å slanke seg da..» Æsj… :o/

  1. Tro det eller ei, de finnes! Bare synd de er så fryktelig vanskelig å få tak i. Jeg har vunnet i Lotto og funnet en fantastisk mann som hver dag forteller meg hvor deilig og nydelig jeg er, og det til tross for at jeg for tiden bærer 94 kilo fordelt over 160 cm. Jeg har sagt rett ut til ham at jeg ønsker å gå ned i vekt (ikke fordi jeg vil bli tynn, men fordi der er slitsomt å veie så mye, det er ikke heldig sett fra et helsemessig perspektiv, og om jeg skulle bli gravid er det ikke bra verken for meg eller barnet), noe han forstår, og vil hjelpe meg fram til.

   Jeg tror nok mange menn liker å ha «litt å ta i», men jeg tror ikke det er «lov» å innrømme det ovenfor andre. Hang in there, du vil nok finne en kjæreste som er perfekt for deg og som elsker deg slik du er 🙂

   1. Maren, tusen takk for en så flott kommentar, du er helt nydelig du altså :o)

    Ja, jeg håper jo at det finnes en mann der ute både for meg og andre jenter/damer som ikke har fått «etablert seg» :o)
    Forresten syns jeg selv at menn med «litt å ta i» er supersexy og nøler ikke med å uttrykke det i passende stunder :o)

  2. De finnes vel. Men det er jo smak og behag da. Jeg forteller jo heller ikke overvektige menn at de er sexy og nydelige, fordi jeg synes jo ikke det? Men som sagt. De finnes nok 🙂

 13. Rebecca

  Dette innlegget var akkurat det jeg trengte!

  Jeg er født naturlig tynn, ligger veldig godt i genene på min fars sin familie. Alle er naturlig tynn i min familie. Jeg er 22 år og folk ser ikke på meg som normal fordi jeg er tynn og slank. Kan spise det jeg vil uten at det skal gå utover «fettet» på kroppen min.
  De på jobben «mobber» meg fordi jeg er så tynn og spør om jeg ikke kan ta fett sugin snart. Har selv vært hos legen fordi det plager meg at golk sier når man er naturlig tynn så er man ikke normal, man er en undervurdert barbie dukke som sikkert har spise forstyrrelser. Man blir like mye mobbet som overvektig som tynn. Vis jeg ikke har lyst på snop, så er jeg enten gravid eller på slanking. Irriterer meg så sinnsykt med alle de spydige dumme kommentarene. ! Jeg trener engang i blant, men har mistet motivasjonen fordi i følge folk så slanker jeg meg eller jeg har vist et dårlig selvbilde og vil bli tynnere. For en verden vi lever i dag!
  Enten er man for tynn og dum eller så er man for overvektig og lat.

  Så jeg vet faktisk ikke lengre hva Normal er. Vis noen kan fortelle meg det?

 14. Bra tiltak! Gleder meg til å se resultatet!

 15. Elisabeth

  Du passer utrolig godt til tittelen Norges beste blogger:D for et flott innlegg!

 16. fantastisk ide! Jeg pleide også å få høre det veldig ofte før at jeg var så tynn, spiser jeg riktig? lever jeg sunt? jeg må spise mer og få mer kjøtt på beina? når ble det stygt å kalle noen for tykk, men ok og kalle noen for tynn! det ødela selvtilitten min helt! … hvorfor kan man ikke bare la kropp være kropp, hærregud vi burde vær sjeleglad for at vi er forskjellige!

 17. Et veldig bra tiltak Caroline, og utrolig tøft gjort! Tror dette er et steg i riktig retning for å få hver enkent jente/kvinne/dame til å bli fornøyd med akkurat den kroppen de har fått! 🙂 Stå på!

 18. Kristin

  Du er så fantastisk Caroline! Sprer bare positivitet du 🙂 Helt enig i det du skriver. Spis sunt, tren regelmessig, men ta deg en sjokolade i blant om du har lyst på det. Vi lever bare en gang, så hvorfor bekymre seg så mye? Det er så trist at samtlige venninner vil slanke deg. De er jo så nydelig som det er. Forstår ikke hvorfor samfunnet har blitt slik. Jeg hadde faktisk en elev på 13 år som ville slanke seg. Det er alvorlig!

  Uansett så spiller ikke kroppsfasong så stor rolle. Personligheten er det viktigste, og den kommer du langt med! Vi har alle ulike preferanser på hva som er fint. For noen kan litt kraftige jenter være nydelig, mens for andre kan slanke jenter være pent. Vi kvinner må slutte å tenke på hva alle andre synes, og heller være tilfreds med den kroppen vi har. Det er ikke kropp som avgjør om du er sexy f.eks, men et smil, selvtillit og utstråling.

  Da jeg var yngre var jeg umoden, og kunne ikke være sammen med en gutt om han ikke var kjekk. Men etter hvert viste det seg at vi hadde null kjemi og ikke klikket overhodet. Nå som jeg har blitt eldre, så er jeg mer opptatt av å finne en jeg kan ha det gøy og le med. Hvordan han ser ut er ikke så viktig lenger. Jeg er glad for at jeg har vokst fra meg disse tankene, og nå får jeg ikke lenger dårlig samvittighet om jeg spiser en isboks heller.

  Ha en fantastisk dag Caroline! 🙂

 19. Det er slike ord som er med på å få opp sjølvfølelsen til jenter! Eg vil vera tynn og ha ein fin kropp eg kan vera stolt over å visa. Men eg eg kraftig og føler meg ikkje vel i bikini. Eg går ikkje i bikini i det heile tatt. Eg badar ikkje på badestranda eller i badebasseng med masse andre mennesker. Derfor likar eg heller ikkje å gå med intilsittandes klær fordi eg føler alle ser det buler ut. når eg gjekk i 8.klasse slanka eg meg og fekk det betre, men etter kvart er eg berre blitt mindre å mindre fornøyd med kroppen min..

  Desse orda hjelper veldig! Men eg kjem ikkje til å tørre å vise meg i bikini før eg anser meg sjølv som tynn.

  Eg er innom bloggen kvar dag fleire gonger å diggar bloggen!! 🙂

 20. Så fint et indlæg, Caroline!

  // http://www.fielind.blogspot.com

 21. Hei Caroline!

  Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, og synes både inlegget, men også forslaget om å lage en kollasje var en riktig god idé. Jeg blir like provosert som deg når folk rakker ned på andres kropp, enten de måtte mene at vedkommende er enten for tynn eller tykk. Hvem i all hverden har gitt de rett til å kommentere slik de ofte gjør, uten å vite bakgrunnen for at vedkommendes utseende. Jeg, som deg, er utrolig glad i å trene og har et stort fokus på kosthold. Dette er ikke fordi jeg ønsker å se ut som en eller annen kjendis, men fordi den kroppen vi har- den skal vi leve med helt til vi dør, og det er bare du som kan påvirke hvordan kroppen din skal ha det. Som du sa, riktig kosthold og trening= god helse. Jeg trener 6-10 ganger i uken, er på en streng diett og får høre at jeg er «gal», og at mitt fokus er «skremmende». Jeg på min side, jeg forteller aldri mine venninner som spiser ferdig-pizza og annen ferdig mat daglig, nesten aldri dekker det anbefalte intaket av proteiner, vitaminer og mineraler, trener kanskje 1-2 ganger i uken, er på byen 2 ganger i uken, at fra mitt stå-sted, er dette galskap og skremmende. Det handler om å vise hverandre respekt, men også akseptere at andres verdier kan være anderledes enn dine egne.

  Masse lykke til med alle dine prosjekt!

  Klem Ane

 22. Fantastisk innlegg! Du er så vakker <3 Utrolig fint bilde forresten (:

  – L

 23. Dersom man holder det treningsregimet du gjør og deretter kaller seg naturlig tynn blir dette desverre ikke riktig. Hvis du hadde prøvd 1 år ca å spise vanlig og å ikke trene så hadde du kunne sett om du var naturlig tynn. De aller fleste mennesker, uavhengig om de har en sårbarhet for fedme, ville vært tynne dersom de hadde trent og spist som du gjør. det er fakta. Du har den vekta du har, og det er greit, men der blir helt feil å påstå at du er naturlig tynn, for det har du ikke belegg nok for å hevde.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Lene, det er helt naturlig for mennesket å være i fysisk aktivitet, derfor er det absolutt ikke feil å si at man er naturlig tynn selv om man trener. Se bare på bilder av Caroline fra da hun var liten, hun var tynn da også.

   1. Men hun hadde mye mer former tidligere…Jeg trente på samme senter som Caroline da hun var yngre, og hun så ikke ut slik som hun gjør nå!

    Greit at du ikke poster denne..men mange kjøper ikke det du skriver!

   2. Fotballfrue

    Haha, det der er bullshit, «Hilde», og det vet du. Jeg har aldri gått ned i vekt, at jeg eventuelt har endret kroppsfasong er ikke så rart, nå er jeg voksen og trent, da var jeg tenåring og hadde nettopp startet å trene. Skulle bare mangle om jeg ikke har endret meg, men at jeg hadde mer former før er ikke tilfellet.

 24. FANTASTISK, Caroline! Rett og slett!! Du imponerer stadig – for et flott menneske du er! Og takk for at vi får delta i hverdagen din! 🙂
  Klem fra fast leser!

 25. Kristin

  DU ER HERLIG! Dette innlegget elsker jeg!! 😀 det er fantastisk!

 26. Måtte lage et blogginnlegg om ditt blogginnlegg! Et viktig budskap som burde settes et stort fokus på. Helse, overskudd og vær fornøyd med slik du ser ut i en kombinasjon. Om du vil se innlegget er det her: http://hegeliland.com/2012/04/25/en-hyllest-til-kvinnekroppen/

 27. JorunnPorunn

  Jeg syns dette er helt fantastisk, Caroline! You go girl!

  Grattis med bok, med gode og sterke meninger og som en kvinne som oppnår det du vil!

  Keep it up – 🙂

 28. Helt enig med deg her 🙂 Veldig bra innlegg. 🙂 du er s flink du Caroline 🙂 Verdens beste blogg 🙂

  Jeg skulle virkelig ønske noen ville si til meg at jeg er altfor tynn, skulle virkelig ønske jeg hadde kroppen din, fordi den er akkurat perfekt.

  Jeg har et lite spørsmål til deg angående vekt, har du noen gang måtte snakke med noen fordi du er usikker på deg selv og vekten. Jeg har det sånn og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Alle sier at jeg er helt normal, men jeg hater og se meg selv i speilet og jeg får lyst til å gråte når jeg gjør det. Jeg er ca 160 høy å veier 55 kg, føler meg ikke vel i min egen kropp og liker ikke gå i bikini eller lignede. I tilliegg har jeg store fødselsmerker på hele kroppen noe som gjør meg veldig usikker på meg selv.
  Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å føle meg bedre, begynner å bli veldig syklig og mamma har måtte gjemt badevekten fordi jeg veier meg flere ganger daglig i håp om at jeg har godt ned, sliter med å spise mat og tror jeg trenger noen råd nå?

 29. Jeg ville gjerne sende et bilde, men du har stoppet det : kjipt

 30. Hei. Takk for et utrolig flott innlegg, det var virkelig fantastisk. Jeg har alltid hatt problemer med min egen kropp, vet ikke helt hvorfor, i og med at jeg ikke er overvektig i det hele tatt, er utrolig opptatt av kosthold og trene omtrent like mye som du(trening er virkelig fantastisk, og gir meg SÅ mye mer. føler meg rett og slett dårlig om jeg ikke trener de dagene jeg skal:-) likevel er kropp og utseende en stor del av hverdagen min- noe jeg ikke vil det skal være. jeg tror grunnen til dette kan være kroppsfasongen min. jeg har brede hofter, og på grunn av dem føler jeg meg tykk, selv om vekta sier noe annet. jeg la på meg etter jeg begynte å trene(men dette er vel muskler) og har fått mer markerte muskler. men likevel, hver dag jeg ser meg i speilet føler jeg meg misslykket og ekkel. Har du, som et forbilde, tips til hvordan jeg kan bli kvitt denne følelsen? den går meg virkelig på nervene..

  hilsen meg.

 31. Tusen takk..Du aner ikke hvor mye dette innlegget betydde for meg! <3

 32. Åh, vet du hva? jeg fikk lyst til å gi deg en STOR og GOD klem akkurat nå! Takk for at du tar opp så viktige tema 🙂

  1. Fotballfrue

   Så god du er! Tusen takk <3

 33. Bra innlegg,.! Du er flott akkurat som du ser ut, og jeg er flott sånn som jeg ser ut. Og tenk hvor kjedelig det hadde vært hvis alle var like? (typisk mamma-kommentar)’ men det er jo sant da 😉
  Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, ja! Men veldig sant 🙂 Mor har som oftest rett 😉

   Klem!

 34. et fantastisk innlegg caroline. Føler meg faktisk bedre her jeg ligger på sofaen(med brukket ben) og litt for store lår,rumpe og er gravid i 4 måned i tillegg:). hos meg ligger kroppsfasongen min til min fars side av familien,og du aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt «jeg kunne ønske jeg lignet mamma» som var liten og slank. Men har endelig begynt og innse at det er sånn jeg er skapt:) så lenge jeg spiser sunt og har god helse er det jo egentlig ikke noe problem! Stor klem fra gravid to-barns mor med brukket ben:)

 35. Flott skrevet! Du gir meg selvtillit!

 36. Det er så fint når du bruker bloggen til å spre sånne flotte budskap! Jeg blir så glad! 🙂

 37. Er det forsent å sende inn bilde? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk så mange på så kort tid (som er overveldende og veldig flott) og jeg vil ikke utelukke noen, derfor tenkte jeg det var greit å avslutte før det ble over 100 :/

   Klem!

 38. Jeg vil bare føye til noe som ikke kommer frem her, men som etter min mening henger veldig sammen med det du skriver. Ut fra kommentarene du får, er det åpenbart at spesielt de som er kritiske til det du skriver, ikke er fornøyd med sin egen kropp. Og akkurat det med å være fornøyd med seg selv og hvordan man ser ut, er alfa omega. Jo mer man slår seg til ro, og føler seg komfortabel med seg selv, jo vakrere blir man. Er man ikke fornøyd med seg selv har man to valg. 1. Endre kroppen gjennom sunnere kosthold og mer trening. 2. Jobbe med seg selv og sin egen selvfølelse for å bli mer fornøyd. En kvinne som er fornøyd med seg selv, og bærer sin kropp stolt, er vakker, uansett hvilken figur <3

 39. Bra initiativ! Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, samtidig som jeg stadig tar meg i å påpeke feil ved meg selv. Men jeg vet at jeg har en flott kropp, sånn egentlig! Den kommersielle verden er så opptatt av å fremheve syltynne jenter, og jeg synes fokuset blir helt feil. Det viktigste er å være fornøyd med seg selv, for da vil man få en egen glød og utstråling som er SÅ mye viktigere enn om man lever opp til dagens ideal! Du er fantastisk <3

 40. Du imponerer og inspirerer<3

 41. Fantastisk innlegg! Gleder meg til så resultatet 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg også 😀 Dette blir veldig bra 🙂

 42. Tusen takk for det flotte innlegget! Jeg føler meg mer selvsikker, men også mer motivert til å gå ut å springe. Jeg har ikke noe bilde qv meg i bikini akkurat nå, desverre! Men takk igjen for en flott oppmuntring i midten av tentamen, eksamen o.s.v.

 43. Som om æ sku sakt det sjøl! You go girl!
  Håpe du får en helt fabelaktig dag/uke videre, og at du fortsette med å være akkurat den du e:)
  Æ skal forresten også til Kreta, om 7 daga! Gledes 😀

 44. Utrolig fint innlegg! Ble både glad og rørt av å lese det :))

 45. Så bra! Som jeg har kommentert til deg tidligere, du er deg selv 100%, og nå får du andre til å være det og! Så bra! Du er fantastisk flott, og tenk så bra om du får andre kvinner til å innse at de er flotte og? Du virker så opprikig opptatt av at andre skal ha det bra, og i tillegg til din posetive innstilling, er du med på å gjøre verden til et bedre sted (selv om det hørtes veldig klissete ut…)! Stå på, og alltid vær så positiv!! 😀

 46. camilla

  Flotte ord, tusen takk <3 <3 <3

 47. Jeg kommenterer sjeldent, men på dette innlegget føler jeg at jeg må. Jeg spiser det jeg føler for og trener 2-3 ganger i uka. Som student er det ikke alltid tid, motivasjon og penger som strekker til når man ønske å være sunn, sprek osv. Jeg følger altså ikke noe spesielt kosthold og er (for å være ærlig) litt skeptisk til LCHF. I alle fall i forhold til meg selv…Selv om dette ikke er meg, synes jeg det er imponerende at du er såpass flink som du er. Trening, spise hjemmelaget god mat, jobbe, være sosial og alt det du driver med. Uansett, det er mye bra å si, men det jeg ville fram til var at jeg også er som deg; tynn av natur. Jeg har hele oppveksten fått kommentarer fra folk som synes jeg har vært for tynn. Når jeg har vært på stranden med venninner og kompiser har ikke dette vært det alle morsomste. Jeg har fått kommentarer som: du, er du syk? Dette er ikke gøy, og du har helt rett. Jeg tror det er like ille å få slengt i trynet at du er for tynn, som å bli fortalt at du er tykk. Man kan også DA føle seg unormal og vil være som de «normale» jentene i vennegjengen..Nå har jeg begynt å fått et gradvist mye bedre forhold til kroppen min. Jeg tenker nesten aldri på at jeg skulle vært tykkere, bare når jeg har en dårlig dag. Og det har alle innimellom. Jeg vet nå at folk kan se at jeg er ei sunn og frisk jente. Mye er vel takket være min fantastiske kjæreste som sier jeg er fin, men mye tror jeg også er pga deg! Takk for at du er deg, Caroline. Stå på videre og ha en fin dag!

 48. Victoria

  Fikk ikke lest innlegget før nå, men for et fantastisk innlegg det var 😀 Utrolig flott initiativ, og så inspirerende! 😀 Stå på videre!

 49. Gleder meg til å se det ferdig resultatet 😀
  Du er en stor inspirasjon, og du ser fantastisk ut fordi du er lykkelig og frisk!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg gleder meg jeg også!

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *