Myk start

God morgen, verdens beste lesere ♥

*strekkeseg*

Tenk å sove helt til klokken åtte på en mandag, jeg føler meg heldig! Når det er sagt kom vi ikke akkurat tidlig i seng i går, dere vet. Kamp = adrenalin og håpløst å få Lars-Kristian i seng. Jeg er sikker på jeg kunne holdt TIDENES nakenshow, og han hadde fortsatt ikke blitt med inn på soverommet. Kanskje. . Uansett! Jeg er mer enn klar for en ny uke, og den starter med en rolig dag fylt med trening og hjemmekontor, før jeg atter en gang skal til hovedstaden farlig tidlig i morgen. Har jeg sagt hvor lei jeg er av den veien. . ?

Ellers har jeg nettopp stått og smurt frokost til oss begge, og plutselig kom mannen tuslende ned på kjøkkenet også.

Nå sitter vi og nyter hver vår tallerken med verdens mektigste frokost, på hver vår mac. Han på twitter, jeg på mail. Fin start.

Senere må jeg innom en sportsbutikk før treningen, skochipen min har streiket, og det er plutselig ikke like gøy å løpe lenger.. I kveld er det Amazing Race dere! Jeg gleder meg! Sitter og vrir hjernebarken for å komme opp med noe nytt snacks jeg kan lage innen klokken åtte.

Håper deres dag har vært finfin hittil ♥

114 kommentarer

 1. Thea ls

  Har du alltid vært sånn morgenfugl? Jeg er 15, og kommer meg så vidt opp klokken halv åtte på morgenen, og det er ganske sent til å være skoleelev! 🙂
  Ha en super dag, gleder meg til Amazing race jeg også! Må jo bare elske det programmet! 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, ja, jeg har nok det 😉 Folk er jo forskjellige, søsteren min er VELDIG motsatt av meg på det der, hun sover og sover og sover. . og sover 😉

   – C

   1. Trude A

    Kanskje det er et lillesøster-fenomen. Min lillesøster er iallfall et skikkelig A-menneske, mens jeg hater å stå opp tidlig og egentlig ikke fungerer før klokken nærmer seg 11 :p

   2. Fotballfrue

    Haha, kanskje det :p

    Klem 🙂

 2. Hei hei. Har du sett dagens twitternovelle av Frode Grytten? Tror muligens du er inspirasjonskilden 🙂 Takk for mange gode oppskrifter.

 3. Synne B

  Åå jeg beundrer deg Caroline, du har virkelig stå-på-vilje til 1000! Du er så flink 😀

  Men bare et spørsmål, hvor er kjøkkenet deres fra? Det er så fint!

 4. Michelle

  hahaha, likte kommentaren din om tidenes nakenshow! Har selv vert sammen med en fotballspiller av samme slag.. Fotball tid er fotball tid og ingenting kan komme i mellom 😛 hehe.. deilig å sove til åtte da, det fortjener du som ellers alltid er tidlig oppe. Jeg var opp 04.50 for å få en god styrkeøkt før skolen i dag! blæææ, det er tidlig, men jeg er a menneske, med stor A!! hehe
  ha en super dag videre Caroline!

  1. Fotballfrue

   Wæææ, ja, det er søren ikke dårlig! Takk for inspirasjon til min tidlige økt i morgen, satser på å være på ELIXIA 0630 🙂

   Klem 🙂

   1. Michelle

    Men det greier du vettu 😉 Takk selv for all inspirasjon du har gitt meg!!

 5. Gud, du aner ikke hvor mye jeg beundrer deg! Er kun 15 år enda, men håper jeg får ett like fantastisk liv som det virker som du har!
  Elsker bloggen din virkelig mye og kunne ikke drømt om å ha ett bedre forbilde 😀

  1. Fotballfrue

   Herlighet, så søt du er! Tusen takk! Du må bare jobbe mot drømmene dine, så er alt mulig 🙂

   Mange klemmer 🙂

 6. Hei, jeg skulle bare si at du bruker utrolig lang tid på den påskekonkurransen. Den ble avsluttet for 3 uker siden og du har enda ikke publisert vinnerne? I tillegg lovte du ha det klart i løpet av helgen. Tror ikke det er så veldig mange som synes det er noe greit når du ikke holder det du lover.

  1. Fotballfrue

   Det er faktisk ikke opp til meg. . Men jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer halv ni, så da får du følge med 🙂

   – C

 7. Hei.
  Hva er en skochip ? 🙂

 8. du er så utrolig herlig og søt, jeg føler jeg kunne sittet og pratet med deg i timesvis om alt og ingenting… haha:)

  1. Fotballfrue

   Søta 😀

 9. Har du bare sensurert alt eller har folk virkelig latt være å kommentere vilt angående ditt beskrevne nakenshow?
  Ville tenkt at noen av dine elskverdige fans/lesere ba deg om å «pLiZ pliz legg ut en video blågg der du jør nakenshow!!!!!!<33<3<3<"….

 10. Hei Caroline,
  Jeg forstår at strekningen Siljan-Oslo er kjip, men du som er så glad i bøker kan jo høre på lydbok på bussen, og laste ned podcast fra nrk med både underholdning og aktuelle magasinprogram, slik holdes du oppdatert og underholdt. Og husk, de timene er jo gull verdt for et rivjern som deg, tvinger en til å ta det litt med ro:)

  God tur!

  Klem Tine

 11. Hei=)

  Fantastisk gøy og interessant blogg du har:)
  Jeg lurer på hvilke sko du bruker til løping? Har du testet mye forskjellig? Jeg har lyst å bli flinkere til å løpe ute og trenger derfor tips til skikkelige gode sko:-)

  Ha en fin kveld=D

 12. Where did u buy the pants and the shirt? Please let me know 🙂 Greetings from Germany!

  1. Fotballfrue

   It’s both from H&M 🙂

   Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *