4 nydelige pastellringer

Av alle ting og tang jeg har på assesoarhyllen min for tiden, er det oval sirkel-ringen ringene fra Hasla som er nærmest mitt hjerte akkurat nå. Mine favoritter er de som har steinene Rosenkvarts, Phrenite, Bergkrystall og Chalcedone.

Det som er ekstra fint med disse ringene er at hver ring er unik, fordi de er laget av naturstein.

♥ Rosa er rosenkvarts som står for kjærlighet.

♥ Den grønnaktige er phrenite (fargen kan variere fra lys grønn til gul) som også står for kjærlighet.

♥ Den klare er bergkrystall som står for visdom (hadde den dessverre ikke tilgjengelig for bilder, men den finnes i nettbutikken)

♥ Den lyseblå er en naturstein som står for vennskap. Det sies at den kan styrke bærerens følelse av positivitet og sunn egenverdi.

I tillegg er jo pasteller noe av det fineste du kan kle deg med denne sesongen, derfor passer disse ringene til så og si alle vår-og sommerklærne mine.

Er de ikke helt skjønne? Finnes her.

Treasures.no hadde jo også påskenøtter gående i påsken, hvor hovedpremien skulle være det dyreste smykket i nettbutikken, nemlig Dobbel Kolibri Fjær til en verdi av 3. 250,-

Den heldige vinneren ble Mette Holter. Gratulerer så mye! Du kommer til å elske dette smykket!

Vi trakk en vinner hver dag i påsken, og resten av de som vant premier fra Treasures.no ble Hilde Øino, Tonje Myklebust, Mona Dalen, Marianne Tvedt, Tom Green, Kjerstin Knudsen, Silje Hansen, Beathe Kaarevik og Maylinn Hansen.

Dere vil alle motta epost ♥

75 kommentarer

 1. Great colours of those rings that can go almost with everything an be styled in many different ways, I like that.

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 2. Nydlige ringer, men er eg blind elller er det bare tre ringer?

  1. Fotballfrue

   Hadde ikke den siste inne akkurat nå :p Men den finnes i nettbutikken 🙂

   – C

   1. Oki takk <3

 3. Så flotte!
  Men! Hvor har du kjøpt den skoen til å ha ringer oppi? Me LOVE!

  1. Marthe Cecilie

   Ja hvor kommer den fra 🙂 ??
   Kanskje dette er ett bra DYI prosjekt :)?

  2. Dei har i alle fall hat tden på Black Design i Bergen før, men finnes sikkert mange stadar

 4. Marthe Sveen.

  Når Kommer Video’n Fra Ferien I Desember? Gleder Meg Så 🙂

 5. Jeg vurderte faktisk å spørre deg om ringen du hadde på da du postet boksigneringsantrekket. Er ikke det den rosa du hadde på deg?
  Jeg synes de er kjempefine, med utrolig koselig og dyp tanke bak. <3

  1. Fotballfrue

   Jo, det er det 🙂

   – C

 6. Stine Jeanette

  Håper du vil kjøre flere sånne konkurranser 🙂

 7. Åh de var nydelige <3 Er helt vill etter pastell selv om dagen, var i London og shoppet noen godbiter i helgen så disse ringene hadde vært perfekt tilbehør 😀

 8. Hei!

  Det smykkeskrinet som det står «smycken» på er så fint 🙂 Hvor kan man få tak i det? har du noen tips til hvor man kan få tak i noen fine og rimelige smykkeskrin elllers? Har sett etter det, men finner ingen som faller helt i smak. hehe..Ellers elsket jeg ringene <3

  1. Hei Linn.
   Smykkeskrinet er kjøpt i Sverige på SIA 🙂

   1. Fotballfrue

    Det er faktisk fra Lille My, men det ser ut til at den er utsolgt, derfor linket jeg ikke :/

    – C

   2. Visste jeg hadde lest det en plass serru 🙂
    Derfor trodde jeg det var fra SIA.
    https://fotballfrue.no/?p=13409

 9. So lovely pictures! I like this post!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 10. hei,
  du har sikkert skrevet det før..men hvor får du kjøpt den søte skoen? 😉

 11. Hei!
  Det armbåndet i nettbutikken som heter BIG Lucite – er det et armbånd som sklir av siden den er stor i strl? Jeg har sååå lyst på den, men det er jo litt dumt hvis den er kjempestor. På H&M så bruker jeg vanligvis small/medium i slike armbånd (de er merket med S/M og M/L osv). Tror du den kan passe meg da?

  1. Fotballfrue

   Det er nok litt for stort for deg da :/

   – C

   1. Marlene

    Kan du skaffe det i mindre strl? :))))

 12. kan du publisere noen fine jakker til våren, ikke korte men freshe søte elegante?=)

 13. Hei, hvor har du fått tak i den skoen som du hadde ringene i? Helt nydelige ringer 🙂

 14. Karoline

  Kjempefine! Men hvor er den søte skoen du har de i fra?? 🙂 En sånn vil jeg ha!

 15. Her er den klare ringen fra HASLA 🙂
  https://www.treasures.no/hasla-1/oval-sirkel-bergkrystall.html

  Og jeg må si at jeg synes det er ordentlig synd at jeg ikke vant noe i påskenøttene! 🙁 Jeg deltok hveeer dag!! 🙁
  Hvordan kåret du vinnerne Caroline?

  1. Fotballfrue

   Vi hadde et tredjepartsprogram som trakk vinnere. Vi hadde over 1200 unike deltagere, og over 3000 svar, så det var ikke så lett å vinne :/

   – C

 16. De er utrolig fine, og har forelsket meg helt i det smykket fra Hasla som du har (de ringene) <3 Men de ringene, er de kun i en størrelse? Evt hvilken størrelse?

  Ha en god kveld. Ser på amazing race her også:)

  1. Fotballfrue

   Ringene er justerbare 🙂

   – C

 17. De var jammen vakre! Nesten så jeg må vurdere å begynne å bruke ringer – eller, smykker generellt, kanskje 🙂 Har alltid vært utrolig glad i smykker av naturstein, det er så flott!

 18. Nydelige ringer, og veldig fin ringholder! Det var noe for skoavhengige som meg 🙂

 19. De er utrolig fine! Lurte på om ringene er one size? har litt tykke ledd, noe som gjør at jeg ikke passer alle ringer 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle ringene er justerbare 🙂

   – C

 20. Er det bare en størrelse? Veldig fine ringer!

  1. Fotballfrue

   De er justerbare 🙂

   – C

 21. Virkelig flotte ringer! Men det som fanget oppmerksomheten min var den nydelige skoen for å ha ringene i! 😀 HVOR har du fått tak i den? =)

 22. De ringene minnet meg om en månestein-ring jeg har. Har dere det på hjemmesiden?
  Veldig fine ringer!

 23. Frøken Flyvertinne

  Hei 🙂 Hender det noen ganger at du våkner opp om morgenen og «glemmer» at du er Norges største blogger og alt eventyret som følger med? Og at du blir dritglad når du kommer på det? 🙂 hihi.

 24. Kan du si hvor den skoen du har ringene i er kjøpt? 🙂 Hadde den i handlekurven min før, men så slettet loggen seg og siden jeg fant den på ble borte 🙁

 25. Nydelig ringer 🙂

 26. Anne Hasla

  Dette var fantastisk, Caroline! Overveldende å se et så fint innlegg, med så nydelige bilder!
  Du kler stilen og fargene helt ypperlig! Blir like stolt hver gang jeg ser du bærer et smykke fra Hasla!

 27. Michelle

  Synes hele kolleksjonen til Hasla er helt nydelig! Ønsker meg selv en av de ringene, men aller mest smykke som du har bilde av nederste der <3 ahhhh, så vakkert!! Hvor er den "skoen" du har ringene dine fra? kjempe feminin, perfekt til å pynte opp rommet 😀

 28. Hei kjære Caroline! Først og fremst, vakre ringer. Har lyst til å unne meg en sånn, såå fine! :O
  Men det jeg lurer på har med SmileLab å gjøre; jeg har LITT gule tenner (naturlig – drikker verken mye brus eller kaffe og røyker ikke), tror du da en stripe annenhver dag holder, og hvor lenge holder dette etter jeg har sluttet? Har klikket det hjem i kveld 😀

  Klem til deg/ dere!

 29. Så nydelige ringer, liker den duserosa ringen fra Hasla sååå godt 🙂

 30. SV: Åååå! 😀 Hehe! Så koselig å høre! Og trust me, jeg følger med hos deg også ! : ) Og er like stolt av deg som alltid! Også håper jeg på besøk her i storbyen av deg og Lasse mens jeg bor her 😉

 31. Kom over artikkelen om «breddefotballfrua», og jeg må bare si at jeg blir litt provosert på din vegne når noen påstår at du er alt for tynn, ikke jobber og alt det der… Alle er forskjellige, og du har jo en veldig krevende jobb du aldri får fri fra 🙂 I tillegg til et stort hus, to hunder, familie og nettbutikk. Jeg beundrer deg veldig og ser opp til alt du får til 🙂 Holdt nesten på å glemme at du er forfatter i tillegg :0)

  1. Fotballfrue

   Det virker som om enkelte har en litt fjern virkelighetsoppfattelse :/ Jeg synes det er så synd. .

   Klem!

 32. evy-ann :)

  Kjempe fine!

 33. Merkuria

  Nydelige smykker, en lyseblå ring er akkurat hva jeg trenger, også effekten av den 😉
  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og selv om jeg har en personlighet milevis fra din, inspirerer du meg alltid med din positivitet og gode tips.
  Nå har det kommet en blogg som skal ta for seg hverdagen til en -frue med noe liktklingene kallenavn som ditt,
  men det må jeg si; jeg leser ikke blogger for se hvor kjip hverdagen kan være, jeg leser for å få en vitamininnsprøyting, og det får jeg her! 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre! Tusen takk 🙂

   Klem!

 34. Nydelige ringer, og helt breathtaking smykke! Og så fine bilder, Caroline. 🙂

 35. Åh, de var bare helt nydelige !

 36. Hei 🙂

  Den skoen du har ringene dine i, hvor har du fått den fra? Vet du hvor jeg kan kjøpe en storre en?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, men denne er fra Lille My. Kjøpte den i desember, så det ser ut til at den er utsolgt :/

   – C

   1. Cecilie

    Skoen blir lagt ut i nettbutikken igjen i løpet av ettermiddagen, men vi har kun 4 stk igjen.

    Lille My

   2. Fotballfrue

    Topp 😀 Tipper de forsvinner som varmt hvetebrød 😉 Jeg skal linke den!

    Klem!

 37. Nydelige ringer! 🙂

 38. Veldig fine ringer, men 1400,- er altfor dyrt. Sånne ringer kan man finne flere steder til en mye billigere penge. Bl.a. mineralbutikken rett ved Arkaden, Bergmannen på Majorstua eller markedet på Youngstorget.

  1. Fotballfrue

   Nei, det kan du nok ikke. For det første er ringene i sølv, og for det andre er det et prisvinnende design. Er som å si at det er for mye å betale 3000,- for en bukse fra Dolce & Gabbane, fordi de selger bukser til 100,- på Grønland Torg.

 39. ahhh, nydelige. Sparer for å kjøpe meg et hasla smykke:D du kom på en ting når jeg rota i sminkeskuffen isted. Jeg har kjøpt meg en en sånn penn som skal gi fyldigere vipper og øyebryn (som man tar på før man legger seg) tror det var noe du også prøvde for en stund siden. Merket du noe forskjell på det?

  1. Fotballfrue

   Jeg startet jo med vippeextensions, og da jeg brukte middelet vokste de så fort at etterfylling ble altfor ofte, haha! Så ja, det funker. Men nå som jeg har en pause fra vippeextensions skal jeg prøve igjen 🙂

   Klem!

 40. Christina Unanue

  Kjære fotballfrue, du som har så god smak og sans for design så anbefaler jeg absolutt smykker fra http://www.Lorange.no. De har også butikk på Bislett. Hun som driver butikken er smykkedesigner og lager absolutt alle smykke selv. De et unikt og flott og passer deg veldig godt. Ta gjerne en titt. Personlig kjøper jeg alle smykkene mine der og det som er fantastisk er at ingen andre har de:)

  Christina

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   – C

 41. Dette er veldig fine smykker som ser ordentlig ut, liker dem!

 42. Jeg har fått smykke i rosenkvarts av kjæresten min. Liker det så godt, iallefall nå som du sa det sto for kjærlighet også. Men så du ikke hadde smykken i butikken? Når kjæresten min kjøpte det hadde de bare et inne og det var visst ikke produsert så mange av det enda. 🙂 Nettbutikken har blitt veldig fin, sammens med huset som ser helt fantastisk ut!! 😀

  1. Fotballfrue

   Hvilket smykke tenker du på? 🙂

   Klem !

 43. Så fine ringer, Caroline! 🙂

  Jeg ser at en del spør om den skoen som du har ringene i. Jeg har selv kikket på en sånn, og vet at de skal ha inne forskjellige typer, på «Upstairs» – med mindre alle er solgt ut. Vet ikke om det er alle byer som har den butikken… Vi har den ikke i Ålesund hvor jeg opprinnelig kommer fra, men butikken finnes i allefall i Kristiansand 🙂 (Og da sikkert de andre storbyene også?)

 44. Hei!!
  Er en av vinnerne, og lurer på når du skal sende mailen til oss.
  Lurer også veldig på hva det er vi vinner? :))

  1. Fotballfrue

   Det får dere på mail, selvfølgelig 🙂 Mailen vil bli sendt ut ila. dagen 🙂

   – C

 45. De ringene er så utrolig fine, spesielt i rosa!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Nå synes jeg nesten den blå er enda finere :p

   Klem!

 46. Josefine

  Synes du bør merke innlegget som reklame ettersom det er det du driver med her!

  1. Fotballfrue

   Jeg må ikke det, nei 🙂 må ikke merke som reklame når det er min butikk. Har dialog med Forbrukerombudet 🙂

   – C

 47. Hei! Ville bare si at nå har vi lagt ut ringskoen i nettbutikken vår igjen! Du finner den her: https://www.limy.no/productdetails.php?product=1635

  Hilsen Lille My-jentene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *