Nummer 1 hos Norli!

God morgen, fine lesere ♥

Håper dere har sovet godt i natt. Jeg sover egentlig ganske dårlig dagen før jeg skal i ilden, så det ble ikke mye søvn på meg. Men jeg føler meg likevel opplagt, og har vært oppe og hoppet siden klokken syv. Nå er jeg klar for å dra avgårde til Liertoppen, der blir jeg hos Norli fra 12-14. Kanskje vi sees?

Forresten, vet dere hva? Denne uken ligger boken min på 4. plass på bestselgerlisten! Og dette er kun salg hos bokhandlere. Hos Norli ligger jeg på 1. plass. Noe så utrolig gøy! Jeg er så takknemlig. Dette er over all forventning!

Håper dere får en fantastisk lørdag, vi skrives snart igjen ♥

72 kommentarer

 1. Må bare si at jeg elsker bloggen din!<3
  Og boka di er super den å <333
  Kommer du til Kristiansand for å singnere?
  Isåfall når?

 2. Gratulerer! Må være herlig å se boken sin så høyt oppe på slike lister 😀

 3. Michelle

  Du har så stor grunn til å være stolt over deg selv, jeg er faktisk stolt over deg! eler blir glad på dine vegne med alt du har fått til, spesielt boken! den er jo kjempefin 😀 håper du koste deg i dag! klem til deg <3

 4. Så kjekt ! Gratulerer !!!

 5. bilder av huse snart? 😉

  1. Fotballfrue

   Kommer om ikke alt for lenge, har faktisk kjøpt kameralinse kun til det formålet 🙂

   – C

 6. Hadde såå lyst til å komme, Caroline!
  Helt til jeg måtte jobbe (uventet) ….
  Jeg som hadde gledet meg sånn! 🙁

  1. Fotballfrue

   Det var veldig synd :/ Men kanskje vi sees en annen gang? 🙂

   Klem 🙂

 7. på det første bilde smilte du i alle fall litt mer ekte

  1. Fotballfrue

   Huh?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *