Antrekket på boksigneringen

Da er jeg hjemme igjen, etter 2 kjempefine timer hos Norli på Liertoppen. Jeg blir like sjokkert hver gang det kommer så mange for å hilse på meg, det er så utrolig hyggelig! I dag reiste jeg derfra med en gave til hundene i tillegg, som en leser stakk innom med. Pelsdottene er helt i hundre her, så nå blir det helgesnacks på de firbeinte. Tusen takk, og bjeff fra både Hugo & Ronaldo ♥ Gleder meg allerede til 10. mai på Strømmen Storsenter!

Rakk å ta antrekksbilder ALTFOR tidlig i dag, men dette er i hvert fall hva jeg hadde på meg:

Favorittshorts fra Gina Tricot og bluse fra BikBok 

Pumps fra Nelly.com / Belte fra Nelly.com (utsolgt) / Ring og smykke fraHasla – Treasures.no 

Nå må jeg på butikken en tur og handle inn til morgendagens etter-kamp-pizza. Det blir treningsfri i dag også, så gyver jeg løs på ukens siste og femte treningsøkt i morgen tidlig før svigers kommer på besøk. Gleder meg til kamp 😀

Vinneren av Nellykonkurransen jeg hadde i påskeferien ble forresten Ingerid, som ønsket seg denne kjolen fra Estradeur med følgende forklaring:

En rå sommerkjole som vil tiltrekke oppmerksomhet! Dette er ikke en typisk åletrang kjole, men heller en forfriskende og røff kjole, som vil slå an på en fin sommerdag med sol og grilling. De sorte skoene gjør at kjolen også kan brukes på en finere sommerfest.

Vinneren er trukket i samarbeid med Nelly.com.

Håper dere har en fantastisk kveld ♥

61 kommentarer

 1. Hei, Caroline! Så flott du er i dag, noe du for så vidt alltid er! Hehe 🙂
  Din motivasjon i forhold til trening, gjorde at jeg fikk så utrolig lyst til å ut å løpe i dag. Og gjett hva? Jeg gjennomføre hele 9 km (noe som jeg synes er veldig bra selv), og det har jeg deg å takke for! Nå har jeg bare lyst til å løpe, løpe og løpe 🙂 Herlig!
  Ha en kjempefin dag videre 😀

 2. Hege Darrud

  Hei Caroline! Superfint antrekk! Jeg digger stilen din, den er noe alle og enhver kan like, samtidig som det ikke koster en formue.
  Jeg lurte på, siden du spiser LCHF mat og ikke hvetemel, har du en form for hveteintoleranse eller cøliaki? Jeg tror jeg har hveteintoleranse, men det kommer ikke resultat på blodprøver. Vil LCHF mat være noe jeg kan spise? Er det noe gluten eller mel i noen av oppskriftene i boken din? Hadde satt stor pris på svar! 🙂 Klem Hege

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg benytter absolutt aldri hvetemel, men hundre prosent glutenfritt kan jeg ikke love at oppskriftene er. LCHF kan garantert være riktig vei for deg 🙂 Selv har jeg ingen diagnose, men får vondt i magen av bla. hvete og stivelse :/

   Klem 🙂

 3. Gratulerer så masse med det gode salget!! Jeg ELSKER boken din selv! Nå begynner den å se ut som en ekte kokebok, med litt søl fra matlagingen her og der. Eller kanskje dette skjærer i dine «perfeksjonist-ører», hehe :p Du får ta det som et kompliment at den har vært aktivt brukt siden påske! Jeg bestilte den også i gave til en venninne av meg, og hun ble også super fornøyd. Jeg har sett flere har kommentert dette, men jeg vil også skryte av lille måne. Boken kom raskt, selv om jeg bestilte begge bøkene til utlandet 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, en smule 😉 Men veldig deilig å lese at du bruker den, heller det enn at den kun ligger på utstilling 😉 Så gøy at de kom såpass fort, lille måne er et veldig bra forlag 🙂

   Klem 🙂

   1. Det er bare noen dråper sjokolade, fra jeg lagde konfekten. Jeg var vel litt for ivirg mens jeg fylte hjerteformene 😉
    Jeg håper du får en fantastisk søndag fine Caroline 😀

 4. Camilla

  Kjempefint antrekk, du inspirerer meg i klesveien:D
  Håper du kommer på signering på Sørlandet til sommeren;)

 5. Your heels are gorgeous! Love this outfit!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

   Hugs!

 6. Fint antrekk. Kjøpte boken din i dag og må si at den er utrolig fin. Herlige oppskrifter og fine bilder. Gleder meg til å prøve oppskriftene. Skal du ha noen signering i Skien eller i nærheten en gang snart? Vil så gjerne møte deg. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre 😀 Gjør meg så glad! Jeg oppdaterer etter hvert ang hvor jeg skal 😀

   Mange klemmer 🙂

 7. Er det noen sjangs for at du kommer til Arendal også eller? 🙂 Det hadde vært så utrolig gøy!

  1. Fotballfrue

   Det hadde vært gøy 😀 Om etterspørselen er der, er det sikkert mulig 🙂

   Klem 🙂

   1. Camilla

    Enda en som vil ha deg til Arendal;)

 8. Du er nydelig! Jeg lurte på om du kunne legge ut en program på åssen du trener rompe? 🙂

 9. emilie- caroline berg eriksen fan

  alltid like velstelt<3<3<3<3<3

 10. Kommer du til Ski storsenter?

 11. Skal du komme til Ski storsenter?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke, men det er mye mulig 🙂

   Klem 🙂

 12. Hei. 🙂 Har du noe forslag til hva jeg kan ha på over denne her?
  http://shop.mango.com/NO/p0/mango/clothing/jumpsuits/denim-jumpsuit/?id=63452450_TM&n=1&c=0&ie=0&m=

 13. Hei! jeg må bare si du har en utrolig bra blogg som jeg har følgt siden evigheter..
  Tingen er at jeg kunne trengt litt hjelp. jeg er en jente på 21 år som har mistet all motivasjon for trening og kosthold, pga det har vært et litt tøft år. Jeg har tenkt å begynne på lavkarbo til sommeren(nå er jeg en super fattigstudent som deler kjøkken med mange!) Tingen er at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få nok informasjon (har søkt litt på google). har du noen tips til hvor jeg kan lese om vite mye om lavkarbo? Ikke bare oppskrifter men også hvorfor man burde gå på det kanskje..

  Håper på positivt svar.

  <3

  1. Fotballfrue

   Mitt tips er å gå til innkjøp av gode bøker, evnt. låne 🙂 Les masse om det! Jeg startet med boken til Dr. Dahlqvist, men i ettertid har jeg lest både treningsuksess med lavkarbo av Bjørn Ferry og Kenn Hallsetnsen, samt Frisk med lavkarbo av Dr. Hexeberg. Bloggen til Dr. Espen Rostrup er også veldig informativ og fin 🙂

   Klem 🙂

 14. Hei! Et lite spørsmål. Vet du hvor mammaen din kjøpte kjolen hun brukte i bryllupet ditt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra By Malene Birger 🙂

   – C

 15. Jannicke

  Du er vakker!
  Nydelig antrekk i dag! Elsker farger!

  Jeg håper og få tid til boksigneringen på Strømmen…vet du når klokka det er?
  Har jo kjøpt boken din, og er kjempefornøyd!
  Har prøvd ørret på grønnsaksseng denne uken…NAM! og i dag blir det pizza etter oppskrift fra boken;)
  Kampomeletten skal prøves til frokost i morgen! Gleder meg!

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Det er på kveldstid, vet jeg 🙂 Kommer tilbake til tiden, men mener på det er rundt 18. Herlig at du liker maten 😀

   Klemmer 🙂

 16. Hei, så hyggelig å møte deg i dag. Var kjempe stas. Legger du ut bildene dere tok ut på bloggen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Veldig hyggelig at du tok turen 🙂 Ja, jeg skal legge ut litt bilder, må bare spare litt på det :p

   Klem!

 17. Hei. Tror du at du kan lage et innlegg med hvilke styrketreningøvelser du gjør? Og hvordan du trente helt i begynnelsen?

 18. Martine

  Du er så nydelig og flott 🙂
  Elsker shortsen, er den å få tak i fortsatt?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg dessverre ikke, men skinnshorts selges jo i flere av kjedebutikkene fortsatt 🙂

   Klem!

 19. Kjempefint antrekk! Må ærlig si at jeg ikke aner om jeg hadde klart å gå med så tynne hæler! Med litt trening får man vel til det meste, tipper jeg 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Øvelse gjør mester 😉

   Klem 🙂

 20. Så fin! Elsker metallhælene på skoene. <3

 21. Ina Kristine

  Hei. Må først si at jeg elsker bloggen din. Har kjøpt boken også 🙂 Jeg lurer på klokkeslettet du er på strømmen storsenter?

 22. Kjempe fint! 🙂

  Forresten! Jeg har kjøpt silikonformer – hjerte, idag. Gleder meg til å prøve ut konfekten fra boken din! 😀 Ha en fin lørdagskveld videre 🙂

 23. Hei
  Hvor har du kjøpt endestykkene til gardinstangen i stuen ?

  1. Fotballfrue

   De fulgte med huset 🙂

   – C

 24. Er det en mulighet for at du kommer og signerer bøker på Sunnmøre?:)
  Det hadde jo vært veldig gøy! 😀

 25. Kjempefint antrekk 🙂 Elsker bloggen din!

 26. Ingvild

  Nydelig som alltid du 🙂
  Ville berre sei at ej e glad for at det går so bra for dej no for tida, og det virka som at du endelig he litt overskudd igjen 🙂 He no nesten våre stressa på dine vegne ej.. Håpa du klare å suge til dej alt som skjer, so du klare å nyte det fullt ut 🙂
  Klem

 27. åårhh, fineste stilen! sykt vakker du eer.
  elsker bloggen din, og du er et så stort forbilde for mange!!♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

 28. FruKarlsen

  Elsker fargen på blusen, kler deg godt ♥

 29. Gøy at du kommer til Strømmen Storsenter! 😀 Bor jo i området, så skal prøve å stikke innom for å hilse på deg! 🙂

 30. Great outfit! 🙂

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

 31. Reiser du til Nord-Norge for å signere bøker i nærmeste framtid?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :p

   – C

 32. Elsket antrekket!
  Noe jeg lurer på: er du plattfot? Jeg er nemlig det. Strever med å finne treningssko som ikke gjør at jeg får vondt i føttene.. Tips?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er jeg nok ikke. Men jeg er sikker på det finnes god hjelp i sportsbutikkene rundt omkring 🙂

   Klem!

  2. Kristin

   Vibram Fivefingers anbefales til alle med plattfot. (forøvrig også alle andre).

 33. Hei søte du 🙂

  Har et spørsmål som ikke har med dette innlegget å gjøre, men jeg har tenkt til å legge om til et lavkarbo-kosthold etter å ha lest en del bøker om lavkarbo. Det jeg lurer på er hva kan jeg drikke på fest o.l? Er ikke så glad i rødvin eller hvitvin, holder meg for det meste til rusbrus eller øl, er det noe lignende jeg kan erstatte dette med? Av de få rødvinene jeg liker så er det iallefall viner med en syrlig/frukt smak 🙂 Og før jeg legger om kostholdet så vil jeg gjerne ha så mye kunnskap om dette som mulig, så viss du har noen gode forslag til bøker jeg kan lese , så hadde jeg blitt takknemmelig 🙂

  1. Kristin

   Rusbrus og øl er fy på lavkarbo. Tørr hvitvin er en fin greie.

   1. Fotballfrue

    Rødvin er også knall 😀

    – C

 34. ingeborg

  Lest bloggen din lenge, om må si at du fasinerer meg. Skal gifte meg til sommeren med over 100 gjester, og har funne mye inspirasjon på sidene dine(invitasjoner,dekor,etc.ect.)Og som du gjorde Funne drømmekjolen..! Men mest av alt..Så gleder jeg meg til å gifte meg meg mannen i mitt liv– Tror der er mangen som glemmer å tenke over det..Selv om de kanskje føler det..Altså- Alt handler om fremtiden og den du skal dele det med..

  Den følelsen..;)

 35. kommer du opp til nord-norge også? haha nei det blir vel litt for langt.. kjempefint outfit <3

 36. Du er SÅ fin 🙂 Og tillykke med din bog!

  Norge ser så smuk ud på dine billeder, får helst lyst til at tage på ferie dertil – også selvom jeg altid kun har været til badeferier 🙂

  http://www.tinaparna.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste 😀

   Klemmer!

 37. Så glad på dine vegne! 🙂
  Var i Siljan i går, så Lars Kristian på butikken, morsomt 🙂

 38. Hei Caroline 🙂
  Du er nydelig! Også er du så utrolig inspirerende både når det kommer til trening og mat! 🙂 Håper du tar turen til Kristansand for å ha boksignering, det hadde vært utrolig moro!
  Håper du har en fin dag! 🙂

 39. Marte H

  Hei vakre Caroline.
  Tusen takk for den flotte boken din! Etter at jeg lese den fra perm til perm, ville jeg ikke at den skulle være ferdig! Den er bare så fantastisk, og kommer til å bli til en stor hjelp og motivasjon. Håper du kommer med flere bøker:)

  Du er virkelig en av de største inspirasjonskildene mine.

  Marte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *