Tour De Preppy: Vinn klær for 100.000

Har du kunnskapen som skal til for kalle deg en ekte preppy, og vet du hva stilen egentlig går ut på? Det kan du finne ut ved å delta i Jean Paul sin egen dannelsesreise, Tour de Preppy. I tillegg kan du bli den heldige hovedvinneren av 100.000 kroner!

Totalt består Tour de Preppy av 6 etapper. Hver uke åpnes en ny etappe, der den med best tid blir vinneren av et gavekort på 10.000 kroner. Du kan prøve å forbedre tiden din én gang per etappe. Hovedvinneren som stikker av med 100.000 kroner vil motta 2 gavekort på 10.000 kroner årlig i fem år!

Klikk her for å delta i konkurransen

Under har jeg satt sammen et antrekk med plagg fra Jean Paul som jeg synes er veldig fint. Noe lignende kunne jeg fort brukt på hytta, synes mange av deres klær passer ekstra godt der, for de har ofte et maritimt preg over seg.

Lykke til ♥

annonse 

17 kommentarer

 1. Er litt kjedelig når samtlige toppblogger tilfeldigvis reklamerer for det samme. Sunspa overalt, tour the preppy overalt, coverbrands overalt :/ siden ALLE anbefaler alt, virker det enda mindre sannsynlig at det er deres favoritter..

  1. Fotballfrue

   Jeg ser den, men det får jeg ikke styrt. Jeg har kontakt direkte med SunSpa, og er den eneste i Norge som har det. De andre bloggerne benytter seg av utsalgsstedene, og det kan jeg ikke kontrollere :/

   Det jeg kan si, er at SunSpa virkelig er et godt produkt, det ser du på før og etter bildene 🙂

 2. Åh, satt faktisk og tenkte på deg under en prøve idag. Jeg tenkte bare på Siljan da vi fikk et spørsmål om hvor hovedpersonen i en bok vi hadde lest tidligere i uke bodde.

 3. Har regnjakken selv. Veldig fornøyd med den. Tror du kan forbedre tiden din en gang hver dag.

  1. Fotballfrue

   En gang per etappe har jeg fått oppgitt 🙂

   – C

   1. Monica Solberg

    Man kan forbedre tiden sin en gang pr dag på hver etappe – både mens etappen er aktiv, og etter at den er avsluttet for å forbedre sjansen til å vinne sammenlagt 🙂

   2. Fotballfrue

    Aha! Godt å vite 🙂

    – C

 4. Personlig synes æ ikke derre passe sæ på ei hytte..
  ikke av den ordentlige klassiske hyttetypen iallefall ;p
  på ei hytte vil æ heller gå me store, baggy, passe utslitte klær, ala. treningsklær
  det du valgt der bli nesten for fint, men det e bare min mening da 🙂

  1. Med all respekt for deg Caroline, så må jeg si meg enig i dette! På en hytte skal man ikke bruke dyre merkeklær, på ei hytte skal man slappe av og ikke tenke særlig på hva man har på seg, så lenge det er behagelig 🙂
   Det er i hvertfall det jeg forbinder med en hytte.

   1. Fotballfrue

    Jeg synes dette antrekket er fantastisk på en hytte 🙂 gummistøvler og maritime farger 🙂 Går i joggebukse på hytta selv, jeg. Sier bare jeg synes at også dette passer til hyttetur 🙂

    – C

   2. Jeg mente ikke at du ikke skal gå i det, det er samme for meg! Jeg bare sier at jeg ikke ville kjøpt meg så dyre klær for å bruke på hytten 🙂 Men jeg skjønner hva du mener med at slike klær passer på hytta, hvertfall hvis den er ved sjøen 🙂
    Foresten liker bloggen din veldig godt, så ikke meningen å kritisere 🙂 sa bare min mening jeg!

   3. Sverre

    Oda: Jeg slapper bedre av i mine dyre joggebukser fra Gant eller Jean Paul, enn i noen filler fra H&M 🙂

 5. Hytteklær faktisk, ja, man må vel gå med spesielle klær for å befinne seg på hytta!? Si meg, finnes det noe annet enn materialistiske drømmer og tanker inni hodet ditt? Hadde vært interessant og sett deg i slike klær til hverdags istedet for Barbie-dukke klærne!

  1. Fotballfrue

   Hahaha, du er morsom! 🙂 Jeg går jo i treningsklær og joggeklær ofte her på bloggen 🙂 Følg med før du spyr ut slike ting 😉 Det er bare pinlig..

   – C

   1. Jeg ler! At folk tenker så høyt om seg selv at de har nerver til å fortelle deg hva du skal og ikke skal ha på deg på hytta! Kommentarfeltet ditt er noe av det morsomste jeg kan lese noen ganger. Slår VG sitt på en god dag! Gidder ikke komme med hele den «stå på, blås i hva alle sier»-regla, for du er så sterk at det klarer du på egenhånd. 🙂

   2. Sier meg enig med Cecilie at kommentarfeltet her er god underholdning! Selv er jeg innom bloggen flere ganger daglig og får min dose Caroline! Love it! Kommenterer svært sjelden, selv om jeg har fulgt med fra starten. Caroline – jeg bøyer meg i støvet for deg og alt du får til.

 6. Sunshine

  JP, alltid en klassiker..

  Men har du sjekket ut Redefine Your Identety hos Match? Dette er et merke som en av Norges største designere står bak. Et helt nytt merke, laget kun for Match. Både dame- og herrekolleksjon. Designeren heter Frank Remme, ikke så kjent i norge, men en stort navn i utlandet. Han bl a Dior på CV’n. Ta en tur innom den hyggelige Match-gjengen på Herkules:) Fått inn noen nydelige kjoler, avslappet og funksonelle plagg, men en touch av designer-feelingen. Har selv sett noen av «show» coture-kjolene til Remme, FANTASTISK! Men sjekk ut RYI! Anbefales. Tenkte dette hadde vært spennende å sjekke ut;)

  Ha en fortsatt fin Helg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *