Helg i hovedstuen

Hei dere ♥

Da er det fredag i stuen, og jeg har fått på plass en utrolig skjønn orkidé foran det fine bildet vårt. Du vet det er helg når friske blomster er på plass i huset!

Her er originalbildet, for de av dere som ville se det. Det blir jo så mye mørkere på bildene jeg tar, av en eller annen grunn. Aw, Maldivene! Jeg lengter. .

Tror vi skal gjøre dette med flere bilder. Naturmotiv er jo så fint.

Nå har jeg planer om en lang dusj, før jeg skal spraye meg med SunSpa. Da rekker jeg akkurat å dusje det av meg igjen, før det er sengetid. Må jo se fresh ut når jeg skal signere bøker i morgen, haha!

Det ble forresten en tung styrkeøkt med Alexander i dag, i tillegg til løping på tilsammen 50 minutter. Spiser alltid som en hest etter disse øktene. Styrketrening er. . tungt. Hadde det ikke vært gøy om han kunne tipse oss jentene om de ultimate øvelsene frem mot bikinisesongen? I så fall skal jeg høre om han er med på det.

Kveldens middag blir ostefylt laks med hasselnøtter og spinatsalat med cherrytomater og hjemmelaget dijonvinaigrette. Dette er for tiden min favorittoppskrift fra boken min. Kan spise dette til jeg sprekker! Yum!

Ha en fin fredagskveld, flotte mennesker ♥

123 kommentarer

 1. Fina blommor, gärna snittblommor tycker jag, gör SÅÅ mycket för hemmet 😀

  God fredagskväll och massa lycka till på boksignering imorgon!

  Kramar

 2. Irene Thorsen

  Åå, beundrer den kroken der, altså.. Utrolig stilig bilde! Må jo forresten si _jatakk_ til treningstips fra Alexander :))
  Ha en super duper kveld, skjønne!

 3. Jaaa, det vil jeg at PTen din skal gjøre!! Vil ha tynnere armer, mage, rumpe og lår…
  Ha en fin kveld<3

 4. Gleder meg forresten veldig til du kommer for å signere bøker i østfoldhallen!! Da skal jeg være der hvertfall:D
  Når klokka er det?
  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Det kommer jeg tilbake til 😀

   Klem 🙂

 5. Hei!

  Nå har jeg mottatt både sunspa og smilelab. Sitter med stripsene i munnen nå. Men er ikke stripsene veldig korte? De dekker kun til første jekselen min både oppe og nede.. Er dette normalt, eller er det jeg som har store tenner? :p

  1. Fotballfrue

   Det er sånn de skal være 😉

   Klem!

 6. Benedikte

  JA, det trengs virkelig! Hadde blitt overlykkelig om du kunne gjort det! 😀

 7. hei jeg lurer på om du snart kan ha spørsmålsrunde ? klem !

 8. Godt å høre 🙂 da får vi krysse fingrene for at tennene mine blir hvite 😀

  Ha en fin kveld videre! 🙂

 9. Kristine

  Elsker bloggen din og blir utrolig inspirert av deg til å trene! Problemet mitt er at jeg får utrolig fort sting/hold (uavhengig om jeg spiser/drikker før, eller hvor mye – får det uansett), vet du hvordan jeg kan unngå det? Er liksom kjempegira til å jogge, men så må jeg stoppe etter 30 sekunder fordi magen min bare vrenger seg. Er ikke spesielt dårlig trent heller, ligger sånn midt på treet… Hadde blitt utrolig glad hvis du kunne svart meg, er sååå irriterende at noe så lite skal stoppe meg i å holde meg i form.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Hvor lenge før trening spiser du da?

   1. Kristine

    2 timer, cirka!

   2. Fotballfrue

    Så merkelig, jeg pleier jo å spise ca. 1 time før, og merker sjelden eller aldri sting. Men vet du, om jeg har drukket for lite i forkant, kan det noen ganger komme. Eller kanskje du bare kjører deg for hardt med en gang?

    Klem 🙂

   3. Kristine Ullebø

    Hm, kanskje jeg bør begynne litt roligere da… Tusen takk for svar:-)

 10. Camilla

  Hadde vært fantastisk med tips til styrketrening for å komme i bikiniform! 😀

 11. Michelle

  ja, ja JA!!!! gode treningstips får man aldri nok av!!! sofastuen deres ser kjempe koselig ut nå 😀 kos dere masse i kveld og masse lykke til i morgen <3

 12. JAA! hør med han om treningstips 😀

 13. Hei Caroline, jeg så deg på Herkules idag ;D
  Hadde vært supert med noen treningstips til bikinikroppen!
  God helg til deg 🙂

 14. Camilla

  Hei

  Har PT treneren din fått deg til å ta Bulgarsk utfall?? Hvis ikke MÅ du det, helst med tunge manualer i hendene, tar du nok rep merker du det godt i etterkant! Ikke det at du har så behov for det men er en super øvelse for beina!

  Camilla

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg hater den øvelsen, så den tar jeg helst ikke :p

   – C

 15. Linnsorl

  Synes bildet gjorde seg innmari bra i stua di:)
  Å ha et møblement som står i kontrast til resten av interiøret er veldig riktig.
  og ekstra fint er det når det er noe som betyr noe spesielt for deg.

  jeg har ei fosterdatter på 13 år, og jeg har anbefalt henne og følge bloggen din, for jeg synes du er et flott forbilde å ha:)

  Ha ei kjempefin helg!!

 16. Fikk boken din i posten i dag 🙂 Utrolig fin! Gleder meg til å lage mat nå ja 😀
  Ha en fin helg 🙂

 17. Kristin

  Jeg har et superviktig spørsmål til deg! Siden januar så har jeg trent ca. 3 ganger i uken med styrke og 2 ganger med intervall. Alle vet jo at trening er bra, men dessverre har jeg gått ned en bh-størrelse pga dette. Dette er jo helt krise! Til og med en kompis kommenterte dette. :/ Det er alltid brystene mine som har vært min favorittkroppsdel, men nå er føler jeg meg usikker på meg selv. Er dette vanlig? Har det skjedd med deg? Noe tips til hva jeg kan gjøre? Silikon er uaktuelt, men tydelig at man ikke kan både få i pose og sekk ang. trening nei.

  Skal se om jeg får tid til å komme på Liertoppen i morgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Har du gått ned i vekt også? Hvis du har gjort det, så er det naturlig at brystene også blir mindre, de består jo av fett 🙂 Je har veid ca det samme over en svært lang periode, og har derfor ikke merket noen forskjell på de.

   – C

   1. Kristin

    Jeg har vel ikke gått ned i vekt, men blitt mer fit. Jeg får velge om jeg vil ha fin mage eller store bryster da. Haha. Dette er jo krise!

  2. Har du bare begynt å trene, eller har du lagt om til lchf kost også? Jeg gikk ned markant i bh størrelse når jeg la om til lchf kosthold og begynte å trene mer. Har «alltid» trent, litt i rykk og napp og vekta har gått opp og ned litt, men puppene stort sett vært samme størrelse. Men puppene var det første jeg merka det på når jeg gikk over til lchf! Nå hadde jeg ganske så store pupper, og er egentlig bare glad for at litt ble borte! Men kjipt hvis du ikke ville det selvsagt…

 18. Heisann!
  Eg er blitt avhengig av å lesa bloggen din, hehe. Du skriv kjempebra og tar mange inspirerande bilete! 🙂
  Har eit spørsmål ang. lavkarbo; kva gjer du viss du er på middagsbesøk eller langvarig besøk hos nokon som ikkje går på same dietten? Et du berre det same som dei, eller lagar du din eigen mat? Hadde vore veldig fint med eit innlegg kor du tar for deg lavkarbo igjen 🙂

 19. Den lakseoppskriften var utrolig god, spiste det på tirdag;) Og de mektige rundstykkene, OMG de smakte jo som «vanlige» og kjempegode:D Jeg er stor fan av boken din, du har vært kjempeflink:D

 20. Enig i at bildet ikke passet helt og at det er litt høy på harryfaktor, men det kan være pga glasset og klipsene. Det var sikkert en vakker solnedgang, men jeg synes selve motivet er uheldig. Det kunne kanskje hjulpet om dere hadde klippet det til (altså før dere bestilte) slik at horisontlinjen ikke lå nær midten av bildet, jamfør det gyldne snitt. Nå erdet ingenting som er i fokus; hav og himmel flyter sammen, og det blir bare masse fine farger uten kontur.

 21. e du interissert i naturbilda burde du sjekk ut denher sia: http://www.lundeimages.com
  masse fine bilda fra nord-norge!:-)

 22. Har dere ikke TV på stua? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har to stuer, den andre er oppe, og der står tv’en 🙂

   – C

 23. hei:)
  hvor har dere kjøpt det lille sølv bordet som står under det nydelige bildet??kjeeempe fiint:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *