Fredag

God morgen, spreke mennesker!

Fredag allerede? Jeg skjønner virkelig ikke hvor dagene og ukene blir av. Jeg var jo nettopp på hytta med mamma og pappa. . Klarer ikke forstå at det snart er en uke siden allerede. Skummelt hvor fort tiden går. Jeg titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin skole- eller arbeidsdag, og for å vise dere denne:

MakeStyle sendte meg 5 stykk i går, og i morgen blir 5 ekstra heldige bokkjøpere vinnere av denne også. Den er så fin!

Jeg står på farten ut døren nå, og har en del å gjøre i byen i dag. Når jeg kommer hjem igjen er det vaskefredag med stor V. Her trenger både gulv, hyller og lister en omgang.

Ha en deilig dag så lenge ♥

49 kommentarer

 1. May-Britt

  Jeg bestillte boken din allerede i februar 🙂

  Ha en super helg!!

 2. Så koselig med et så tidlig morgens innlegg : )
  Sitter på skolen og piner meg gjennom en engelsktime – DRYKT!
  Perfekt og klikke seg inn på bloggen din å se et nytt innlegg, det gjør timen litt bedre : )

  Ha en kjempefin dag og god helg! : )

  Klem fra Guro, Sør Trøndelag.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 😀 håper helgen blir fin <3

   Klemmer 🙂

 3. Ib Alexander Thorvaldsen

  takk for det her sitter jeg på en skole -pc og kjeder meg!! ha en god dag da 🙂

 4. Annette

  Siden du nevner vasking.. Jeg har også en tibbe, og gulvet mitt er ca likt ditt i farge.. Sliter dere med potemerker etter hundene?

  1. Fotballfrue

   Ja. . Når de har vært ute er det ikke til å unngå, slitsomt :O Går med moppen hele tiden :p

   – C

   1. Annette

    Haha, gått det ikke bare er her! 🙂

 5. God morgen selv 🙂

 6. Michelle

  Jeg føler meg faktisk ganske sprek i dag. var på trening 2 timer i dag veldig tidlig. Beinøkt og kondisjon 😀 Skal faktisk også vaske huset etter en tur til byn :)) ha en strålende fredag Caroline! Lykke masse til med boksigneringen, kom til Bergen også da 😀

  1. Fotballfrue

   så flink du er 😀

   God helg med god samvittighet <3

 7. Elisabeth

  Hei!

  Syns du hadde fine joggesko på deg i går. Er det bra demping på dem? Er de gode å løpe i? Har du en link til hvor jeg kan finne dem?

  Ha en strålende helg!

  Mvh
  Elisabeth

 8. Så akkurat klippet av dere som ligger ute på vg i dag. Morsomt å bli litt kjent med Lars Kristian på en litt annen måte, herlig par dere er 🙂

  1. Fotballfrue

   Så vittig 🙂 Takk 😀

   – C

 9. Nydelig veske !

 10. Vrææææl, den var nice! (Jeg dævvær som dem sier i østfold). Hva med oss som ikke skal på liertoppen da 😉 Den ser ut til å passe fint til en ipad, stemmer det, eller lyver bildet? Får jeg kjøpt den på makestyle?

  Ha en fin dag og en deilig helg!

  -Maria

  1. Fotballfrue

   Hahaha .D ja, se selges der!

   Klem 🙂

 11. Hei Caroline. I dag skal jeg trene, inspirert av deg! Du skrev i et tidligere innlegg at du brukte Lady-Comp. Hvor får man kjøpt det? Hilsen meg.

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte den på nett, husker ikke siden :/ bare å Google 🙂

   Klem 🙂

 12. Nå legger jeg igjen en kommentar 🙂
  Nå har jeg lest bloggen daglig siden jeg oppdaget den sent i 09 mens jeg gikk i mammapermisjon.
  Men har aldri skrevet noe …

  Ønsker deg en fantastisk dag, vil gjerne kjøpe boken *krysser fingrene for å vinne også*

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for kommentar <3 En gang må bli den første 😉

   Klem!

 13. god helg til dere og 🙂 må si at boken din er utrolig flott…har prøvd flere av oppskriftene den siste uken…har gått på lavkarbo før,men glapp før jeg nå har holdt ut en uke snart…er såååå glad i sjokolade at jeg allerede sliter 🙁 så bare sende litt motivasjon ;P ellers er jeg innom bloggen din dgl. flott hus dere har 🙂 nyt helgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre 😀 rusen takk!

   God helg tilbake <3

 14. Åh, den er så fiin! Ha en deilig fredag vakre deg <3

 15. Den var nydelige<3

 16. kan jeg spørre hvor du henter treningsmusikken din fra? Er det noe spesielt nedlastningsprogram eller noe du bruker? 🙂

  1. Hun bruker WIMP, skrev det til en kommentar i et tidligere innlegg 🙂

 17. Den var utrolig fin! Kunne ønske jeg kunne komme på boksigneringen i morgen, men jeg må jobbe.. 🙁 evig lei meg for det!

 18. Da har jeg endelig fått kjøpt boken din, og ville bare si at jeg elsker den! Fantastisk flott bok med mange spennende oppskrifter 🙂 Du har gjort en fantastisk bra jobb. Du burde være stolt av arbeidet du har gjort! 🙂 Selv om jeg ikke går på lavkarbo har jeg brukt en del av oppskriftene dine fra bloggen, og de er fantastisk gode og enkle å forstå seg på for en som meg som absolutt ikke hører hjemme på kjøkkenet. I dag laget jeg kokos og bær-smoothien din! AAAAAH, fantastisk!!!!

  Tuusen takk til deg vakre Caroline for at du er den du er! Du inspirerer meg så mye med kosthold, trening, mote, interiør og skjønnhet!
  Håper du får en fantastisk helg <3

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre, Maria! Jeg håper du kommer til å bruke den masse 🙂

   Klemmer 🙂

 19. Kan du skrive et innlegg om dine meninger om plastisk kirurgi? Hadde vært interessant å lese 🙂

 20. Beautiful klutch)

 21. Hei Caroline 🙂
  Fikk bestillingen min fra Treasures idag og det gjorde at smilet mitt trillet rundt 😀 Hurra!

  Jeg synes du gjør en veldig god jobb med bloggen 🙂 Jeg liker den veldig godt. Er innom flere ganger om dagen, er på en måte blitt litt avhengig 😛

  Ha en fin dag videre! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀

   Veldig fin dag tilbake <3

   Klemmer!

 22. Fin fredag til deg, Caroline. Regner med at du tar ansvar for at jeg mistet trikken i sted, ble nemlig sittende å se i boken din noen minutter (et kvarter) lenger enn planlagt… Den er så fin! 😀 Lykke til med boksigneringen!

  1. Fotballfrue

   Å, haha 😀 Så hyggelig! Men likevel kjedelig at du mistet trikken :p Uff. Veldig glad for at du liker den, håper du tester ut oppskriftene 🙂

   Klemmer 🙂

 23. Åh, den var helt nydelig 🙂

 24. kjersti

  God helg,kos dere:-)

  Har kjøpt boken din ,og gleder meg til å lese den og prøve oppskriftene dine:-)

 25. kristina

  ÅÅh Caroline, kan ikke vi få se huset deres i sin helhet snart?? 😀 er så spent på kordan resten ser ut 😀

  Ha en flott helg! klem

  1. Fotballfrue

   Joooda, må bare bli ferdig først 😉

   Klem!

 26. Kathrine S.B

  når skal du kåre den nelly konkurransen, der vi kunne vinne et antrekk? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvert øyeblikk 😀

   – C

 27. Christie

  Jeg har ett spørsmål ang vekt og høyde. Jeg leser mye på bloggen din å jeg synes helt ærlig at du har idealkroppen. Probleme mitt er at jeg vet ikke hva som er den ultimate vekten. Jeg er nå 172 cm å 60 kg, men har vanskeligheter med å se eget kroppsbilde i forhold til normalvekt. Jeg har sett mye på BMI, men har hørt mye negativt om det å sammenligne seg selv med denne formen for kropps måling. Hjeeelp

  Mvh,

  Christie

  1. Fotballfrue

   Det er dessverre vanskelig for meg å svare på, idealkroppen er jo så mangt, det viktigste er at du er fornøyd med deg selv, at du er frisk og sunn 🙂

   – C

 28. Så utrolig nydelig veske, elsker den fargen! <3

 29. Hei Carolina 🙂 Mitt navn er Elena, jeg fra Russland jeg er din fan og beundrer av stilen din du er den beste!) Kan ikke gjøre en dag uten bloggen din!) Jeg malte et portrett, og jeg ville at du skulle sette pris på det 🙂 Jeg prøvde veldig hardt) fortelle er det mulig?))

 30. Josefine

  Jeg har vasket huset fra kvar over ett og er akkurat ferdig! Merkelig hvor fort det blir skittent og støvete. Herlig å gå inn i helgen med rent hus, og vi har fullt i orkideer, det er en av yndlingsblomstene mine 😀

 31. Hvorfor godtok du ikke kommentaren min «gulver?»

  1. Fotballfrue

   Hva da om gulver? Gulver er noe vi sier i Østfold, forresten 🙂 Skrev det i starten, men rettet det etter ca. 30 min. fordi jeg ikke orket noen diskusjon om det :p

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *