Siljan, Drammen og tilbake igjen

Klokken er bare 11 når jeg starter å skrive dette innlegget, men jeg har allerede vært i Drammen for et møte med fineste Trine, og nå skal jeg snart tilbake til Siljan igjen. Finnes ikke noe  bedre enn å starte dagen tidlig, og selv om det ble i litt omvendt rekkefølge enn hva jeg er vant til i dag, fungerer det også veldig fint. Det blir nok mye Drammenkjøring i tiden fremover, så jeg får bare bli vant med den UTROLIG kjedelige veien. Bah. Når jeg er vel hjemme blir det å hoppe rett i treningstøyet og avgårde til ELIXIA. Gleder meg!

Jeg er ganske sprudlende for tiden, så selv om været ikke er helt på vår side, kjører jeg på med blomstermønster i dag også:

Bluse og topp BikBok / Veske Selected Femme / Sko Nelly / Ring Hasla – Treasures.no / Smykke Hasla – Treasures.no

Forelsket meg fullstendig i denne buksen da jeg så den nye kolleksjonen til Cameo. De har fått SÅ mye lekkert vår-og sommertøy nå! Me like! Jeg har lyst på. . ALT. .

Vel, nå er det gassen i bånn for min del. Siljan next 😀

Forresten, har dere noe å gjøre på lørdag? Hvis ikke må dere gjerne ta turen til Liertoppen, da er jeg hos Norli for å signere bøker fra klokken 12 – 14. Neste boksignering går til Strømmen storsenter den 10. mai, før Østfoldhallen står for tur den 12. mai. Kom, kom, kom!

120 kommentarer

 1. Karoline

  Leste at det var ei som mente det var blitt for ensformige innlegg på bloggen din den siste tiden,i tillegg til for mye blomsterplagg! Ville bare si at jeg ikke er enig,du som er så flink til å variere! Det oser i tillegg kvalitet av hvert eneste innlegg du poster.. Jeg heier fortsatt på deg og syntes du er strålende!! Og sånn på tampen.. IKKE slutt med å gå i blomsterplagg,vakre jente!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig sagt av deg, tusen takk 🙂

   – C

 2. Så fint outfit søten! Lurer på om du har tatt silikon i løpet av våren? Så gjennom en del bilder, og ser at du ikke har brukt vanlig BH (bare sportsbh/bandeu) og at puppene dine har blitt en del større i løpet av veldig kort tid. Skjønner om du vil holde det hemmelig og ikke tør å svare på det, men det ser ganske åpenlyst ut om man har fulgt med over lang tid 🙂 Uansett kledde du de!! 🙂

  1. Hvis hun tar tatt det, så synes jeg i hvertfall at det ble veldig fint! Er så mange som går i fellen med å ta altfor mye. Har egentlig ikke tenkt så mye på det jeg da, så åpenlyst synes jeg ikke det er i såfall:)

   Fint antrekk Caroline!

 3. Du er SÅ fin! Elsker buksene 🙂

 4. Charlotte

  Hei Caroline!
  Utrolig fin og inspirerende blogg du har.. jeg har fulgt deg over flere år nå 🙂

  Jeg lurer på en ting, det er lite tettsittende klær for tiden og litt ymse annet.. Er du gravid? 😀
  Håper du ikke tar komentaren på en negativ måte, for det er ikke meningen fra min side hvertfall 🙂
  Du er flott uansett! Stå på, mange klemmer 🙂

 5. Østfoldhallen i Fredrikstad? (Baare for å forsikre meg!!)

  Wii!

  1. Fotballfrue

   Jaaaa 😀

   1. Nora C

    :DDDD

 6. Du er alltid så strøken på håret du! hvordan lagde du disse bølgene? Kjempefint Caroline! 🙂 Jeg lurte også på en annen ting! skal du på boksignering i skien ? 🙂

 7. For en lekker bukse! *sikle* 😉 Og du ser fantastisk ut som alltid 🙂

 8. Hei! Leste noen intervju du hadde med en nettside ( husker ikke hva den het, men tror at det var klikk.no?) Der du sa litt om hva folk kommenterte til deg på bloggen osvosv. Du er ikke for tynn, og du er i vert fall ikke feit! Det er bare teit at folk skriver at du ser gravid ut og at du prøver og posere på en måte som får deg til og se tynnere ut. Du er heller ikke for tynn spør du meg. Og at du legger press på andre til og trene det synes jeg heller ikke. Du har gitt meg så mye inspirasjon til og trene! Vær gang jeg trykker på alle «trene innleggene dine» får jeg virkelig lyst til og ta på meg joggeskoene og ta meg en joggetur! Jeg får virkelig lyst til og trene! Har faktisk kjøpt boken din nå pga at jeg har lyst på flere sunne matretter og trenings tips fra deg! Og du er i vert fall ikke «et dårlig forbildet» du er jo en kjempe søt jente 🙂 Du trener, spiser sunt, skriver ikke om «upassende ting», legger ikke ut «lett kledde bilder» og du er veldig positiv! De som sier sanne ting til deg er virkelig bare sjalu. Jeg vet at alle sier: «de er bare sjalu, ikke bry deg» men nå mener jeg det virkelig! Folk sitter og prøver så hardt de klarer og finne feil, du er døds pen mange jenter vill virkelig få samme liv som deg! Du har en kjempe bra blogg, du er super pen, du liker og trene og spise sunt, du har gitt ut en bok, er gift, har et super fint sted og bo, ja du ser listen er lang! 🙂

 9. Åååå, du er så utrolig pen Caroline 😀 😀 Jeg syns håret ditt var finere når det var «pittelitt» kortere. Men ikke missforstå, du ser enda SMASHING UT :-))

 10. I utgangspunktet synes jeg ikke blomsterbukser er så veldig fint, men på deg blir det jo virkelig bra! Er sikker på at du kunne tredd på deg en striesekk og allikevel sett smashing ut! Nydelige du!! 🙂

 11. Hei Caroline 🙂
  Jeg er en jente på tretten år som lurer på hva man kan spise etter/før trening isteden for å spise sjokolade etter man har kommet hjem fra trening.
  Går på fotball å kjenner at jeg må i meg noe når jeg kommer hjem/ før jeg drar.
  Men tenker alltid at det er usunt, så har du noen tips?
  Elsker bloggen din forresten, du skriver utrolig bra! er det rart folk for inspirasjon fra bloggen din?
  Stå på videre, ikke ta deg mot stygge kommentarer! Du er en herlig jente!

  1. Fotballfrue

   Spis nøtter eller knekkebrød med masse deilig pålegg 🙂 Eller yoghurt med mysli, det er kjempegodt 😀

   Takk for fine ord <3

   Mange klemmer 🙂

 12. Hei!
  Vet dette er helt utenfor innlegget, men håper du har tid til å svare.
  Jeg fikk Lita i gave hos kjæresten min i februar og er helt frelst! Tenker derfor å kjøpe meg et par spike, og lurer litt på hvordan de er på størrelsen i forhold? Jeg bruker 36 i lita, og ser at de har inne 36 i spike på nelly, men jeg må bare spørre før jeg går til et eventuelt innkjøp.

  1. Fotballfrue

   Jeg synes spike er litt romslige i strl., men det funker jo med såle? 🙂

   – C

   1. Tusen takk for svar! Jeg syns du er så utrolig flink å ta deg tid til å svare på spørsmål du sikkert har fått tusen ganger før.

    Siden jeg så sjeldent kommenterer så skal dette bli et skikkelig skryteinnlegg:
    Du er en fantastisk inspirasjon, ikke bare når det gjelder trening, men også som kjæreste/kone og som menneske.
    Vet du ofte får kritikk for at du fremstiller alt så «perfekt», men jeg tror du har det veldig bra, og det er inspirerende å se hvor mye du og Lars-Kristian støtter hverandre i alt dere gjør. Selv er jeg 100% sikker på at jeg har verdens beste kjæreste, men for dem som ikke er så heldige og har funnet den rette for seg, så syns jeg overhode ikke noe av det som foregår i livet ditt kan sees på som skryt, eller glorifisering. Tvert imot syns jeg det er en inspirasjon, og noe som kan gjøre folk bevisste på hva de faktisk ønsker i et parforhold, og hvor langt man faktisk kan komme!
    Ellers synes jeg alt du har oppnådd er helt fantastisk og jeg unner deg alt godt som måtte komme din vei.

    -Ida.

   2. Fotballfrue

    Herlighet, Ida! Tusen takk, så fantastisk av deg å skrive dette <3 Slike kommentarer tenker jeg på de dagene jeg føler meg trist eller lei 🙂 Tusen takk 🙂

    Klemmer 🙂

 13. ser ut som om du bor veldig landlig , på landet.
  hvorfor bestemmte dere , dere for å flytte fra byen på landet. Og hvordan var overgangen? trives dere?:D

  1. Fotballfrue

   Vi flyttet hit fordi Lars-Kristian endret lag fra LSK til ODD, som er i Skien 🙂 Forelsket oss i huset. Elsker å være her 🙂

   – C

 14. De buksene er rå lekre og jeg skal nok finne plass til dem i skapet, jeg elsker blomstermønster og har lenge lett etter de perfekte buksene med blomster mønster og plutselig så dukker du opp i en fantatisk outfit i de kuleste buksene noensinne.. 🙂 Du er et evig stil forbildet for meg og jeg prøver nesten alltid å kopiere stilen din, men med min egen stil, jeg pleier alltid å plukke ut de beste godbitene fra stilen din og mikse dem med mine egne klær og det jeg ender opp med er alltid noe lekkert.. 🙂 Tusen takk for at du ikke er som de vanlige motebloggerne, som kjører på med det samme, du velger på en måte noe som ikke alle andre har og det digger jeg deg for.. <3 Fortsett å spre stilen din på den måten du gjør, du er så fantastisk.. <3

  1. Fotballfrue

   Fantastisk tilbakemelding, tusen takk <3

 15. Alexandra

  Hei) Lurte på hvor du kjøpte den veske? Den er kjempe fin!
  Ha en fin dag)

  1. Fotballfrue

   Bubbleroom 🙂 Ser ut til at den er utsolgt :/

   – C

 16. Gorgeous! Du ser helt nydelig ut, og jeg elsker antrekket ditt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

   Klem!

 17. Nydelig antrekk!

 18. Perfect look! Nice pants)

  Lili
  http://natcosmetics.blogspot.com/

 19. Sees på Liertoppen på lørdag 😀

  1. Fotballfrue

   Jaa 😀

 20. charlotte

  Så fin!! du er alltid det:)

 21. Du er helt nydelig ! 🙂
  Ser bare bedre å bedre ut for hver dag!!

  1. Fotballfrue

   Wæ, takk 😀

   Klem!

 22. Oi shitt, du er så tynn!:s Du må huske at du er en KVINNE. Ikke en liten jente:)

  Fine smykker!

  1. Fotballfrue

   Og du må gjerne huske at kvinner kommer i alle former og fasonger, noen er født tynne / slanke, andre er det noen kaller » normal», mens andre er fyldige eller overvektige. Sånn er verden, du burde leve med det i stedet for å slenge ut den smørja der 🙂 Helse er det viktigste, sammen med ditt eget selvbilde.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *