Kunst ala herr & fru Eriksen

God kveld ♥

Sitter og ser på opptak av gårsdagens Amazing Race (MÅ jo elske Cathrine & Michelle) mens vi spiser pisket krem og bær. Så deilig! Etter at Treasures fikk en ekstra ansatt har vi plutselig fått litt fritid på kveldene, og det kjennes utrolig bra.

Da jeg var i Oslo på tirsdag var jeg innom allkopi og fikk hentet opp et bilde vi bestilte for en stund siden, og nå er det endelig på plass på veggen. Og det beste av alt: Dette bildet tok jeg selv da vi var på Maldivene i vinter! Er det ikke flott? Elsker fargene!

Bildet bestilte vi via idekor.no, og valgte det som heter akryl. 

Nå mangler vi bare et lite, rundt teppe her, så er stuen nede ganske så ferdig. Endelig 😀 Også må vi få oss en ny Nespressomaskin. Vår streiket plutselig, og den er noen år nå. Godt vi har back up! Håper dere har en fin kveld ♥

140 kommentarer

 1. Cathrine og Michelle

  Koselig att du følger med oss Caroline hihi:) Go Blondes ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Yey 😀

 2. Veldig fint du har det! Og det bilde ga rommet en helt nytt (fantastiks) perspektiv!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 😀

   – C

 3. Therese

  Var det her jeg skulle bo? Den ene stolen der passer perfekt for meg og overnatte i! 😀 Jaaaa :p

  Jeg har et heeelt off topic spørsmål som jeg håper du og alle andre kan hjelpe meg med. Jeg skal på noe så elegant som harryhandel i Sverige til helga. For 1 mnd siden begynnte jeg for alvor på lavkarbo, og lurer på hva som er lurt å kjøpe der for å spare litt penger? Jeg eeeeelsker å stå på kjøkkenet, og prøver så og si ut alt av oppskrifter, så da trenger jo jeg det meste.. Kom gjerne med tips! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, velkommen skal du være 😉 Det du sparer mest på å kjøpe er vel vin, kjøtt, kylling og ost vil jeg tro? Meieriprodukter får du jo til ca. samme pris her hjemme 🙂

   Klem 🙂

 4. Hei, så fint dere har det! Jeg lurer på hvor du har kjøpt lenestolene? Har veldig lyst på sånne selv 🙂

  1. Fotballfrue

   TM Design 😀

   – C

 5. Ingvild

  Ååh, fint å ha noe så unikt på veggen! Blir liksom noe som ingen andre har 😀 Et annet spm: Kunne du tenke deg å komme til Trøndelag for boksignering??

  1. Fotballfrue

   Ja! Men det er dessverre ikke opp til meg hvor jeg drar :/

   Klem!

   1. Ingrid

    Jeg stemmer for Bergen, ASAP 😀

   2. Fotballfrue

    😀

 6. Beautiful!!!

 7. Så fint bilde! 😀 Jeg heide mest på de fra sørlandet, jeg …(husker ikke hva de heter) men de røyk ut 🙁

 8. Kitch`n har kampanjedager på Nespresso maskiner til info 🙂

 9. God morgen!
  Herlig bilde og en veldig god ide:-)
  Hvor kommer det lille bordet mellom de to stolene fra?:-)
  Klem Stine:-)

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂 Vi kjøpte siste her i Skien:p

   – C

 10. God morgen, Caroline! 🙂
  For et vakkert bilde, og en nydelig stue.
  Jeg har lest bloggen din siden lenge før bryllupet, og du fasinerer meg hvordan tiden strekker til alt.
  Jeg har skole/jobb hver dag fra 0700-2000, og har tenkt.. «nei, det er for slitsomt å trene etter jobb..» men etter å lest ditt motivasjonsinnlegg tenkte jeg at dette kan jeg gjennomføre. Så i går dro jeg på trening fra 20.30-22.00, og følte meg SÅ fresh etterpå! la meg med god samvittighet, og har samtidig skaffet meg en treningskompis. DIGG!
  Nå ser jeg frem til mye både inne og utendørstrening utover vår og sommer, før en setter kursen mot sydligere strøk i juli!
  Ha en fantastisk dag. Du er herlig! <3

  1. Fotballfrue

   Herlighet, imponerende! Håper du er stolt av deg selv 🙂

   Klemmer:)

 11. Ååh, nydelig 😀 Heier også på Cathrine og Michelle, de er så rå og så utrolig hyggelig !

  – L

 12. Så utrolig flott bilde Caroline 🙂 det var kjemeplekkert, og passer perfekt inn!!
  Kontraster er jo så morro, det skaper liv 🙂 Du er så dyktig i alt du gjør!
  Kjapt spm, har dere valgt 4 eller 10 mm dybde på bildet? Ble litt inspirert til å prøve meg på denne siden selv 🙂

  Ha en fortsatt fin dag, og en riktig god helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Vi har 10 mm. dybde 🙂

   Klem!

 13. elsker det lille bordet. Hvor kjøpte du den?
  Ha en fin fredag!

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂

   – C

 14. Utrolig fint!
  Hvilken linse bruker du?

  1. Fotballfrue

   Her brukte jeg standardlinsen 🙂

   – C

 15. Fantastiske bloggen din er en deilig avbrekk i herdagen og titte innom og hente glede og inspirasjon fra. Jeg må bare spørre… hvor er det flotte vitrineskapet ditt fra?
  God helg til deg og dine.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 fra IKEA 🙂

   Klem 🙂

 16. Bilde i seg selv var kjempe fint =) Men syns ikke det passet helt inn. Fikk litt 90 talls flashback =P Så plutselig for meg stuen din i sånn typisk grønnfarge fra 90 tallet, sofa i rødt med blå og grønne ruter og store pompøse gardiner i rødt og gult =P Kan være fordi vi hadde et lignende bilde på veggen hjemme hvor jeg vokste opp =P og det er noe med den klipsrammen som gjør det litt gammeldags =P

  1. Fotballfrue

   :O klips??

 17. utrolig fint bilde!, men syns kanskje det ble litt kontrast i forhold til de andre «duse» fargene rundt? men absolutt, bildet er utrolig<3

 18. Flott bilde av en vakker solnedgang. Men enig med de som synes det var sterke farger til alt det andre interiør. Ville ha satt antireflexbehandlet glass i, og en lys/gyllen ramme rundt, så hadde det gått bedre inn. Ha en super dag og god helg! 😀

 19. Så lekkert! 🙂 hvor har du kjøpt vedkurven?

 20. Nydelig bilde men var litt mørkt i forhold til den lyse stuen.

  1. Fotballfrue

   Det er lysere i virkeligheten 🙂

   – C

 21. Elisabeth

  For et lekkert bilde! De mørke fargene gikk liksom litt igjen på stolbeina, vakkert!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 det er enda finere i virkeligheten 🙂

   Klem!

   1. Elisabeth

    Det tror jeg på!! 🙂

    Klem klem!

 22. Sinnsykt fint hus du har… Heldig! Du lever jo som..ja en kjendis.

 23. Christina

  Hei!

  Må bare spørre deg. hvis du ser på fargene på det bildet, synes du det passer inn med resten av shabbychic-stilen din?
  Bildet er fint, men ja..

  1. Fotballfrue

   Vi har ingen shabby chic stil 🙂 Dette passer perfekt, jeg elsker å mikse og blande interiør.

   – C

   1. jeg får litt vibben av harry-80-talls-palmer-stilen av dette bildet. personlig synes jeg det virkelig ikke passer inn med resten av de duse-fargene. men at du synes det er «perfekt» er vel greit, du, lars-christian og de designhundene som bor der ja;)

 24. Hanne C.

  Du lagde jo en teaser for film fra siste turen deres til Maldivene. Når legger du ut selve mesterverket?:)

 25. Snyskaveln

  Følte det faktisk som en nødvendighet å kommentere denne posten, for dette bildet var virkelig vakkert og passet veldig godt inn i stuen!
  Synes det er så utrolig fint med egentatte bilder og er med på å gi et nydelig særpreg. Liker masse! 🙂

 26. Hvor har dere tv-en?

  1. Fotballfrue

   Oppe i tv-stuen 🙂

   – C

 27. Så nydelig bilde! :)<3

 28. Nå har jeg vært fraværende en stund, men er herved tilbake! Jeg må si at jeg forundrer meg stadig over hva folk kommenterer. «For mye ting i huset ditt» vs «for lite ting i huset ditt». Jeg leste på bloggen til Line Victoria at du til og med hadde fått spm om hvilket prevensjonsmiddel du bruker. Nordmenn er noe inni granskauen nysgjerrige, og går ikke av veien for å komme med «tips». det er jammen godt alle er forskjellige, med forskjellig smak. for min del føler jeg iallefall ikke for å kommentere om noen har det annerledes enn meg og jeg ikke liker stilen. det er jo slett ikke sikkert de hadde likt min, heller.

  Ha en god helg!

 29. Det bildet kan du LETT selge på nettet! Lag flere eksemplarer og selg dem, er sikker på at de hadde gått som bare det 🙂

 30. Linnsorl

  synes d passer veldig godt med det bildet i stuen deres:) innmari fint å ha et møblement som står litt i kontrast til resten av interiøret. og da er det jo perfekt når det er et bilde, som betyr noe spesielt for dere begge:)

  Flott blogg du har!

  Jeg har ei fosterdatter på 13 år, og jeg har anbefalt henne din blogg, for jeg synes du er et flott forbilde!!

  Ha ei riktig fin helg:)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, det setter jeg veldig stor pris på 🙂

   God helg <3

   Mange klemmer!

 31. Fru Fotokyndig.

  Det er et fantastisk bilde!

  Men jeg tror jeg hadde gått for et annet bilde til denne plasseringen.
  Bildet har en dramatikk og mange fantastiske farger
  – men som kolliderer med den ellers så harmoniske atmosfæren i rommet med duse farger og møbler.

  Jeg ville nok ha gått for et vertikalt bilde med hvit parspatur.
  Kanskje da med en nøytral ramme – eller med en ramme med romantiske utskjæringer / rund form.

  Jeg ville nok også valgt et av motivene fra bryllupet deres, da gått for et sort-hvitt bilde.

  Tror det til sammen vil kunne opprettholde den romantiske stilen rommet har.
  Men gi mannen din skryt for det flotte bildet! For det er absolutt fint 🙂

  God helg!

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede et sort hvitt bilde fra bryllupet på veggen 🙂 Det er jeg som har tatt bildet, men takk 😉

   – C

 32. I think the picture should be framed in white, it will be much better!

 33. Flott bilde, men synes det ble litt skarpt i stuen deres. Synes det hadde blitt bedre med et litt mykere bilde på veggen der.

 34. Åj, det der likte jeg skikkelig godt:) Det er så kult med kontraster. Synes det er så rart at folk tidligere har klagd veldig på at du har alt for lite farger i huset ditt, og når du viser fram dette vakre bilde fullt av lys og farger, er det tacky og harry. Noen blir aaaldri fornøyd.

  Var forresten innom Notabene i dag og jaggu så jeg ikke boka di. Titta litt i den, og før jeg visste orde av det dro jeg kortet:) Skal kose meg med den i dag og noen glass rødvin:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, det hadde vært håpløst å høre på alle sine meninger i hvert fall, det er alltid noe jeg gjør feil uansett :/

   Så herlig! Håper du koser deg med den 🙂 Blir rødvin her også 😀

   Klem 🙂

 35. Sykt fin leilighet!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Vi bor i hus 🙂

   – C

 36. Kjempe fint bilde! 😀
  Lurer på en ting 🙂 Hvor har du kjøpt vitrineskapet ditt og hva kostet det ? 🙂 er på leit etter et selv 🙂 hehe

  1. Fotballfrue

   Det er fra IKEA 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *