Sommerhår

Nå er jeg herlig blond igjen og har faktisk fått hele 60 centimeter med hår! Så langt har det aldri vært før. Hadde litt flaks, i og med at Hendrix Hair ikke har tatt inn denne lengden i alle fargene ennå, men  i akkurat min hadde de fått inn. Er etterspørselen stor nok, skal de visst ta inn flere farger. Jeg har så mange som 4 forskjellige fargekoder på hodet nå, alt for å få litt spill. Si ifra om noen lurer på hvilke, så har jeg informasjonen dere trenger. Carina er så utrolig flink, det var til og med en jeg var i møte med tidligere som nesten ikke trodde meg da jeg sa det var extensions. Og han har peiling!

A lot of hair!

Viser dere bedre bilder senere, iphonebilder blir gjerne så som så. . Men er det ikke bedre enn ingenting? Nødløsninger må til på tur.

Nå raster jeg på bensinstasjonen i Drammen (haha, følte den setningen hadde LITT rånerpreg over seg) før jeg skal kjøre videre. Skal bli helt skjønt å komme hjem. Sommerfugler i magen etter å ha vært borte fra mannen i tre dager kan ikke være annet enn bra? Vi skal lage god og enkel mat i kveld: Fondue. Så har vi satt Amazing Race på opptak slik at vi kan se det sammen. Gleder meg!

112 kommentarer

 1. Nydelig hår du har altså! 🙂 Kan ikke huske å ha lest noe om hvilke produkter du bruker per dags dato? =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 2. yaya nova

  Hei:) så fin du ble! hvor langt er håret ditt i forhold til dine extensions? 🙂

 3. Christine

  Hvor lenge hadde du de «gamle» extensionene før du byttet til nye? Og hvordan får du lagt de bakover i hestehale? :- ) Kjempe fint!

 4. caroline

  ja, jeg vill gjerne vite vlken farge du bruker i håret ((røtter) du har den perfekte blondfargen. så bruker du farge eller bleiker du røtter/utveksten din.
  kjøpte også detnye i dag og du er like søt og god som vanlig. stor klem fra FAN 😀

  1. Fotballfrue

   Ved røttene er det kun min egen farge og foliestriper 🙂

   Klem 🙂

 5. Lekkert med nytt hår da !:D skulle ønske jeg fikk festet på sånt,men har forsåvidt langt og tykt naturlig hår, but still! ha en fin tirsdag!

 6. Nydelig! Drømmer stort om like langt hår selv, hadde vært så fint å ha i sommer 🙂

 7. Christine

  Hvor lenge gikk du med dine «gamle» tape extensions før du skiftet? Og hvordan får du lagt det bakover i hestehale? Ble kjempefint! :- )

  1. Fotballfrue

   Du kan fint løfte det 3-4 gange før du bytter 🙂 Du løfter det ca. hver 2-3 mnd 🙂 Det er ikke noe problem å ta det i hestehale, det gjør du på normal måte 🙂

   – C

 8. Oi, så langt og fyldig det ble:) Kjempe fint! Og ser helt naturlig ut på iphone bilde, så da regner jeg med at det ser naturlig ut på ekte også:)

 9. Så fint! Det er deilig å være litt ekstra blond på sommeren:-) Du minnet meg på at jeg bør booke frisørtime selv;-)

 10. Beautiful hair!

 11. Vet du hva det beste med deg er? At du er deg selv 100 %. Så du fikk pes i et tidligere innlegg om at du er for fornøyd med deg selv, eller hva det nå sto… Men jeg synes det er så BRA at du innrømmer at du er fornøyd med puppene, magen osv, i steden for å si at du ikke er fornøyd, selv om du er det (hvis du skjønner hva jeg mener! Du framstår så bra når du er ærlig, og alle burde være fornøyde med seg selv, selv om jenter har en tendens til å ikke være det, inkludert meg selv… Fortsett å vær den du er, for du er hærlig! 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Du gjør meg utrolig glad, tusen takk!

 12. fast leser

  Hei! Får du sponset frisør? Klem<3

 13. Hvilke farger bruker du ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Carina striper håret mitt med folie, helt vanlig blekemiddel. Men fargene på håret jeg setter på er 613, 60, 613/51 og nr. 8 😀

   – C

   1. Takk for svar 🙂

 14. Heidu. Jeg er ei jente som har slitet med hårtapet i et år nå og har mistet enormt mye. Hadde en skikkelig manke, men nå er det ikke så mye igjen. Heldigvis så har hårtapet stoppet opp litt og begynt å vokse smått ut igjen. Men det tar jo tid. Lurte litt på om det er ok å sette på hår? Selv om man har lite i utgangspunktet? Er det skadelig? og detter det eventuelt av mer? Sliter veldig mye med å gå ut og vise meg «offentlig» pga hårtapet, og dette har ført til deprisjoner, sosial angst osv osv… Tenkte jeg skulle høre med deg. Men letet etter mail, men slet litt. Så jeg spørr deg her. hadde satt stor pris på svar. Masse lykke til videre. Du er flott. 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig leit å høre, men flott at det er på vei tilbake 🙂 Kan du ikke ringe Hendrix Hair og høre? Jeg vil helst ikke gi råd i denne sammenhengen da jeg ikke sitter på nok info. om det :/

   Mange klemmer 🙂

 15. Du ble kjempefin! Ja tenker det skal bli fint å komme hjem til mannen 🙂 kos dere masse <3 klem!

 16. Du er veldig flott med langt hår, men jeg skjønner ikke at ikke du og alle andre med løshår, som ikke er syke eller lignende, heller vil spare sitt eget framfor å bruke håret til andre kvinner? Jeg innbiller meg liksom at du har et ganske fint hår selv, hadde skjønt det bedre hvis du hadde «problemhår» eller veldig tynt hår. Håper du ikke blir sur for spørsmålet, men det er noe jeg ofte tenker på når jeg ser noen med påsatt løshår. Håper ellers våren kommer til Siljan, den har så smått kommet hit jeg bor i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Om du ser posten med bilder fra mine yngre dager, eller bloggen fra 2009 / 2010, ser du mitt eget hår 🙂 Det er fint nok det, men jeg liker å ha enda litt ekstra 🙂

   Klem!

   1. Fotballfrue

    Håret jeg bruker er fra Kina, fairtrade . .

    – C

   2. Jeg synes folk kan få gjøre som de vil med sitt eget hår. Men det jeg synes er trist, er at kvinnene i for eksempel India sparer håret sitt for å ofre det til Gud. Ikke for at frisørene verden over skal tjene millioner på det!

   3. Fotballfrue

    Jeg bruker heldigvis fairtrade hår fra Kina 🙂

    – C

   4. Merete

    Takk for svar, og se der ja… ja, håret ditt er absolutt fint nok uten påsatt ekstra! Kan jo også skjønne at det er gøy med ekstra lengder 🙂
    Blir glad over å lese at du bruker fairtrade-hår, det er det viktigste 🙂

    Klem igjen! 🙂

 17. Hei. Sitat mannen min: «ohau for et hår!!! » hehe han elsker langt hår! Han sier det er skillsmisse grund hvis jeg klipper mitt hahaha. Bare et lite tips: vet ikke om dere spiser squas på lchf, men hvis du deler i 2, tar ut midten, hvor det er steiner og bruker ostehøvelen til å skjære den ( slik at det blir mørk grønn tynn stripe på alle) koker den par min i kryddret vann. Vips så har du «båndspagetti»

  1. Fotballfrue

   Hahaha, herlig :p Takk for tips, det har jeg faktisk hørt om før, men har ennå til gode å prøve 🙂 Skal absolutt gjøre det 🙂

   Klem 🙂

 18. «Rapunzel Rapunzel slipp håret ditt ned, så jeg kan klatre det gyllene tre» 😉
  Det ble kjempe flott! Det er alltid deilig å freshe opp hårfargen, eller klippe tuppene o.l. Håret ser så velstelt ut med en gang.
  Kos deg med fondue og din kjære i kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Å!! Den fortellingen <3

   Tusen takk, er veldig fornøyd nå 😀 Og nå er jeg endelig hjemme hos mannen 😀 😀

   Klemmer 🙂

 19. Å, Caroline! Dette passer kanskje ikke å si rett etter at du har fått enda lengre hår, men prøv å legg hendene over håret ditt fra litt nedenfor skuldrene på det øverste bildet, og se hvor utrolig søt og stilig du ville vært med en litt lang bob! 🙂 Har du noengang hatt (så) kort hår?

  1. Fotballfrue

   Aldri hatt kort hår før, nei. Tror ansiktet mitt hadde blitt veldig. . merkelig da :p Kommer nok aldri til å prøve 😉

   Klem!

   1. Skal du ha langt hår etter at du har fylt 40 også? Syns ikke det er så pent på voksne damer.

   2. Fotballfrue

    Jeg skal ha langt, grått hår når jeg er 90 også 😀 Det er vakkert å bare sette det opp, som hun på Titanic <3

    - C

   3. Haha, PRESIS som eg alltid har drømt om ♥ Langt grått hår, både laust og oppsatt, er så fint! Eg sitt forresten her og storkoser meg med den lekre, gjennomførte og inspirerande boka di, Caroline! 🙂 Er ca halvvegs i boka, og har felt tårer to gongar 😉 haha. Når eg las LK sine ord til deg, og dine ord til han i juni-delen. De er så flotte! 🙂

    stor klem til deg ♥

   4. Merete

    Yes! 🙂

    Det er noe forferdelig deprimerenede tull at kvinner over 40 ikke kan ha langt hår! Blir nesten provosert. Hvem har bestemt det? Hvorfor skal man ha en kjedelig kort guttesveis fordi om man er 40 +? For meg er håret en del av identiteten min, og jeg skifter ikke identitet p å40-årsdagen?

    Så om dere ser to gamle kjerringer med langt, grått hår om en del år, så er det kanskje meg eller Caroline :fnise: <3

   5. Fotballfrue

    Hahah, herlig 😀

    Klem!

   6. Madeleine

    Dummeste jeg noengang har hørt. Herregud, man blir vel ikke kjerring bare man runder 40 år? Skal alle på 40 år klippe seg korte? Blir provosert av sånt jeg. Jeg SKAL ha langt hår så lenge jeg lever. Så sant det lar seg gjøre.

 20. Det ble skikkelig fint! :))
  Du er så pen!

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀

   Klem!

 21. Raste på bensinstasjonen i drammen,hohoho,der måtte jeg le høyt.hadde aldri trodd jeg skulle lese den setningen på bloggen din 🙂 Veldig ulikt det bilde jeg har av deg 😉

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀

   – C

 22. Så fint det ble!

 23. Hei. Jeg har bare et spørsmål ang brudekjolen din. Hvordan gjorde du det når du kjøpte kjolen i utlandet? Måtte du f.eks reise tilbake på prøving?

  1. Fotballfrue

   Ja, vi var i London 3 ganger totalt 🙂

   – C

 24. Hei! Jeg vil bare skryte litt av servicen på lille måne 🙂 trykket hjem boken din i går, og i dag dumpet den ned i postkassen min 😀 akkurat i tide slik at jeg kunne lage hamburgererbrødene i dag 🙂 (mine ble litt omelettaktige, noe jeg ser flere har kommentert tidligere) hvor lenge pleier du å la dem hvile før dere spiser? 🙂 de blir vel stivere desto lenger dem hviler vil jeg tro?

  Dette er mitt første «skikkelige» lchf måltid, ble skikkelig inspirert av boken din.. Mannen i huset har bestilt sjokoladefondanten i kveld, så vi får se om det blir litt hverdagskost i kveld!

  Ha en strålende dag videre 🙂 du er helt fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Å, så spennende 😀

   Jeg lar de hvile i ca. 15 min. Men du må huske på at de aldri vil bli som ordentlige hamburgerbrød :/ Omelettaktige høres likevel merkelig ut :/

   Klem!

   1. De ble mye mer brødaktige etter å ha hvilt en liten stund 🙂 mulig jeg ikke lot «røren» svelle lenge nok før jeg heiv de i ovnen..

    Der var smilelab og sunspa også trykket hjem 😉 mannen bare rister på hodet og lurer på om «jeg har lest den fotballfrue bloggen igjen» 😛 han sier alltid det hvis jeg får lyst til å trene, lage mat eller kjøpe meg noe nytt.. Du er en inspirasjonskilde jeg er glad jeg har funnet 🙂

   2. Fotballfrue

    Godt å høre 😀

    Haha, gøy! Jeg lover deg du blir fornøyd, jeg kunne ikke klart meg uten 🙂

    Klemmer 🙂

   3. Må bare fortelle deg at jeg fikk Smilelab og Sunspa i posten i dag, utrolig gøy… gikk ganske raskt i posten også, og liten overraskelse fra Sunspa i tillegg;) Har tatt en runde med sprayen, og det var jo veldig enkelt å se hvor «det kom»:) gleder meg til å se i morgen. Og stripsene var jo kjempegreie å sette på, kanskje enklest på øverkjeven. Kjempemorro, fortsett med tipsingen Caroline, nå har du klart å få meg inn her hver dag:) 🙂

   4. Fotballfrue

    Hurra, så glad jeg blir 😀

    Klem 🙂

   5. Får du ising i tennene av blekemiddelet fra Smilelab?…(blekemiddel fra tannlege kan ise endel)…Greit å vite før jeg evnt kjøper:-)

   6. Fotballfrue

    Jeg har ikke opplevd det, men så har jeg sett at andre har opplevd det, så jeg tror det er veldig individuelt 🙂

    – C

 25. Nesten like langt hår som jeg hadde før jeg klippet meg i påsken 😉
  Kan tenke meg at du gleder deg til å komme hjem, det forstår jeg godt <3 Kos dere masse i hverandres selskap i kveld 🙂

 26. Hei :):)

  Lurte på hvilken type extensions du har? Er det tape on eller? Har også litt tynt hår, så lurer på å sette på exptensions, men vet ikke helt hvilke som er minst skadelige for håret, for å si det sånn da! 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Du trenger ikke ha tynt hår for å bruke dette, du kan også ta det for lengden sin skyld 🙂 Jeg bruker Hendrix Hair sitt eget merke, det er tape 🙂 Veldig fornøyd 😀 Har brukt det i over ett år nå 🙂

   Klem!

 27. Nydelig! Deilig med langt hår!

 28. Du er nydelig vakker, Caroline! Og for et fantastisk flott hår:) *misunnelig*

  Lurer forresten på hvilken hastighet (km/t) du løper på under dine 45sek / 15sek pause – intervaller?

  1. Fotballfrue

   Starter på 12 og går oppover 😀 Ender ofte på 18 🙂

   Klem!

   1. Kan du skrive om intervallene? du sa tidligere at du skulle gjøre det 🙂

   2. Hvor mange drag tar du da? 🙂 Altså hvor mange 45 sekundere?

   3. Birgitte

    Er det forskjell på hastigheten på Sats og Elixia sine tredemøller?

   4. Fotballfrue

    Det er det ikke hvor jeg har vært 🙂

    – C

   5. Kristine

    Det lurer jeg også på 😀

   6. Fotballfrue

    30 minutter 🙂

    – C

   7. Wow! Du er flink:)

 29. Nydelig hår! Jeg hadde 60 cm extension i fjord sommer. Den følelsen av å ha det lange håret nedover ryggen er bare helt utrolig! Mitt problem med extensionsene var det at jeg har så mye krøller til vanlig og da bare tugget det seg så jeg brukte evigheter på å børste det etter hver gang jeg dusjet. Det er ikke til å anbefale for å si det sånn!
  Har du så glatt hår naturlig eller bruker du å rette det?
  Ha en strålende dag!
  MVH. Ragnhild =)

 30. Hei du!

  Bare lurte på hva du egentlig har gjort med ansiktet ditt – er det restylane/ fillers du har brukt enkelte steder for og liksom gjøre det «fyldigere»? Ser jo helt klart at du har fylt i leppene, de er jo mye fyldigere enn de var tidligere. Jeg ser alt dette veldig godt, og bare lurte på om du har nevnt disse «inngrepene» et sted i bloggen? Det er veldig kledelig, uansett. Bare så det er sagt 🙂

  1. Fotballfrue

   Altså, hvor kommer disse spekulasjonene fra? Er du seriøs nå, eller tuller du med meg? Jeg har da aldri gjort noe med ansiktet mitt!

   1. Hei! Jo, du har jo tidligere skrevet om at du har brukt restylane?

   2. Fotballfrue

    Restylane er et naturlig stoff som forsvinner etter 3 mnd. Dette var i 2010.

    – C

 31. Så fint det ble! Fresht og fint 🙂

 32. Så fint hår:D Lagde grønnsaksmuffinsene dine som tilbehør til kyllingfilet,det var kjempegodt:D Skal gjøre et nytt forsøk på vaflene i kveld til fruene, har prøvd før,da ble de mislykket….hadde for lite veske tror jeg.

 33. Det ble utrolig fint 🙂 Minnet meg på å bestille frisørtime for siste stuss før bryllupet 😀
  Kos deg med mannen!

 34. Fikk boken din i posten i dag, og du bør virkelig være stolt over deg selv! Har ikke lest gjennom hele, men av det jeg har sett, så ser det kjempebra ut 🙂 Fikk en liten tåre i øyekroken da jeg leste det Lars-Kristian hadde skrevet til deg, hihi 🙂 Stor klem!

  1. Fotballfrue

   <3

 35. Oj, ender på 18?! Det er raskt! :):)
  Hvor mange drag/repetisjoner tar du da?

 36. Hvilken størrelse har du i victoriassecret bikiniene dine, har du den uten stropper i en cup-strørrelse mindre?:) ønsker å bestille en sånn skjønner du

 37. Håret ditt <3

 38. jeg ønsker å vite mer on VS bikiniene dine(størrelser, modeller og slikt), kan du lage et eget innlegg?:)

  1. Det vill jag också veta!:) Var så snill å laga ett inlægg! <3

 39. Hei!

  Så nydelig hår du har 🙂
  Nå har jeg kjøpt en del på salget på Nelly. Elsker salg! Så da er det bare å leve på havregryn de neste dagene. Haha

  Også må jeg bare si du er en utrolig inspirasjon. Jeg har virkelig tatt opp treningen nå, og du har mye av æren for det! 🙂 Lurte på om du noen gang bruker Elipsemaskin? Er det bedre trening å løpe på tredemølle?

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Haha :p Noen ganger er det verdt det 😉 Jeg bruker faktisk aldri den, men det er fordi jeg foretrekker møllen 🙂

   Klem!

 40. Det ble kjempe fint! Jeg bor ikke i Oslo, så jeg lurte på om det er andre type frisørsalonger som driver med det samme? Hvor mye koster det for 60 cm? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fullt sett blir ca. 6000,- 🙂

   – C

 41. Hei<3 Lurte på om du kunne begynne å ha "ukens spørsmål"? Har sett at mange andre blogger har det og det er sikkert mange som lurer på mye… 😉

  Må bare si at du er helt fantastisk! Mitt store forbilde 😉

  Klem fast leser:)

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde det før (sjekk arkivet / kategoriene), men jeg svarer så mye i kommentarfeltet at jeg føler ikke det er behov for det? 🙂

   – C

 42. Så utrolig fint det ble! Håper du har hatt en fin dag!:)

 43. I dag fikk jeg en helt super overraskelse av bestevenninden min!!
  Hun fortalte meg på lørdag at hun hadde motivasjon til eksamen/hurra du snart ferdig på skolen/ gratulerer med jobb-gave til meg, og jeg ble selvfølgelig kjempenysgjerrig!!
  Tror du ikke hun hadde sneket seg avgårde på Sandvika storsenter og kjøpt en signert bok til meg hvor det står:
  Til Silje. Lykke til med eksamen <3 Klem Caroline <3
  Jeg ble så glad at jeg nesten måtte hyyyyyle 😀 Boken din er fantastisk inspirerende, gjennomført og jeg blir glad av å lese den!
  (Vi kommer nok på Liertoppen på lørdag uansett da! 🙂 )

  Klem tilbake!

  1. Fotballfrue

   Å, det husker jeg 😀 Så herlig! MASSE lykke til med avslutningen, håper det går prikkfritt 🙂

   Klemmer 🙂

  1. Fotballfrue

   Linken funker ikke, men jeg tror jeg vet hvilke du mener ut fra teksten i linken! Haha, er det de plattformskoene fra JC? I så fall: Bah. Utrolig stygge :/

   Klem!

   1. Amalie S

    Haha, ja det er dem! Jeg klarer bare ikke se HVA som er fint med de. Ha en fin dag 😀

   2. Fotballfrue

    Ikke jeg heller :p Minner meg litt om buffaloskoene med 10 cm. platå :p

    – C

 44. Christina

  Jeg har extensions nå, men jeg sliter fryktelig med floker og tover! Jeg bruker en god balsam beregnet for håret, samt Morroccan Oil,men 10 minutter etter jeg har gredd ut håret er de nederste festene en eneste stor klump..For ikke å SNAKKE om når jeg bruker plagg med krage! Det er liksom så tørt og frusete.

  jeg syns det er så synd,for jeg kan bare ha håret i flette,og selv da må jeg gre det på nytt når jeg tar ut strikken.Jeg har brukt håret en gang før,men da var det helt perfekt! Hva tror du det kan komme av? Det er i hovedsak håret bak på hodet helt nederst,det på sidene oppfører seg normalt…

  Jeg tenker at det kanskje er fordi festene er satt veldig tett sammen, eller fordi frisøren gjorde/glemte å gjøre noe med håret da det ble renset?

  1. Fotballfrue

   Uff, så ille :/ Hva slags ex. har du? Selv bruker jeg shampo, balsam og kur fra noe som heter s-factor nå, som fungerer utrolig bra, men før det brukte jeg kun moroccan oil som fungerte like bra 🙂 Anbefaler begge disse merkene til ex.hår, i hvert fall hendrix hair som jeg har 🙂

   Klemmer 🙂

 45. Så nydelig hår du har! Virkelig! Men siden du extensions, hvor langt hår har du egentlig? 🙂
  Kjøpte det nye av deg her om dagen! Du stråler virkelig alltid!
  Stor klem fra fast leser!

  1. Fotballfrue

   Til skuldrene 🙂

   – C

 46. jeg elsker bloggen din! du er sinnsykt pen, og har også en veldig kjekk mann :)) du har veldig fint hår! er det ekte?

 47. Det ble smashing!! 😀

 48. Ah, når jeg så det øverste bildet kan man på en måte se at du hadde kledd en lang bob veldig godt. Ser for meg lengde ned til halsen på genseren liksom! Er det ikke snart på tide å kvitte seg med alle de centimeterne? :p Huff, nå er jeg en av de som legger seg bort i utseendet ditt! ;p men det var et kompliment! Hadde sett dritkult ut!

 49. Fina! Så kjempebra ut 😀

 50. kan vi værså snill få se hvordan du ser ut uten extensions? 😀 hadde vært såå arti 😀 ha en fiiin onsdag!

 51. Så fin du ble 🙂 Jeg har også extention fra Hendrix og er veldig fornøyd. Hvor ofte skifter du tape? Jeg har snart gått i 3 måneder, men nå kan jeg ikke la håret henge løst, for tapen vises. Bruker du rettetang eller krølltang for å lage bølger/krøller i håret? Jeg sliter litt med å bruke rettetanga til dette 🙂

 52. Heisann!
  Jeg lurte egentlig bare på åssen biler dere har? Har dere 4-hjulstrekk siden dere bor litt utpå landet? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har en med firehjulstrekk og en uten 🙂

   – C

 53. Hei, jeg lurte på hvor mye du gav for håret ditt og hvor mye du hadde i det?:) Hvor langt har du naturlig?:)
  Jeg må si jeg liker bloggen din:) Er du fullt dedikert til lavkarbo?:) Jeg synes det er flott du skriver om det for det gjelder ikke bare folk som velger denne dietten men også folk som har cylaki:D
  Jeg må si en siste ting, du er veldig naturlig vakker:D

 54. Utrolig fint hår du har, elsker det! 😀

 55. Alexandra Nygård

  Hvor mye betalte du for det? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *