Sommerhår

Nå er jeg herlig blond igjen og har faktisk fått hele 60 centimeter med hår! Så langt har det aldri vært før. Hadde litt flaks, i og med at Hendrix Hair ikke har tatt inn denne lengden i alle fargene ennå, men  i akkurat min hadde de fått inn. Er etterspørselen stor nok, skal de visst ta inn flere farger. Jeg har så mange som 4 forskjellige fargekoder på hodet nå, alt for å få litt spill. Si ifra om noen lurer på hvilke, så har jeg informasjonen dere trenger. Carina er så utrolig flink, det var til og med en jeg var i møte med tidligere som nesten ikke trodde meg da jeg sa det var extensions. Og han har peiling!

A lot of hair!

Viser dere bedre bilder senere, iphonebilder blir gjerne så som så. . Men er det ikke bedre enn ingenting? Nødløsninger må til på tur.

Nå raster jeg på bensinstasjonen i Drammen (haha, følte den setningen hadde LITT rånerpreg over seg) før jeg skal kjøre videre. Skal bli helt skjønt å komme hjem. Sommerfugler i magen etter å ha vært borte fra mannen i tre dager kan ikke være annet enn bra? Vi skal lage god og enkel mat i kveld: Fondue. Så har vi satt Amazing Race på opptak slik at vi kan se det sammen. Gleder meg!

112 kommentarer

 1. Fina! Så kjempebra ut 😀

 2. kan vi værså snill få se hvordan du ser ut uten extensions? 😀 hadde vært såå arti 😀 ha en fiiin onsdag!

 3. Så fin du ble 🙂 Jeg har også extention fra Hendrix og er veldig fornøyd. Hvor ofte skifter du tape? Jeg har snart gått i 3 måneder, men nå kan jeg ikke la håret henge løst, for tapen vises. Bruker du rettetang eller krølltang for å lage bølger/krøller i håret? Jeg sliter litt med å bruke rettetanga til dette 🙂

 4. Heisann!
  Jeg lurte egentlig bare på åssen biler dere har? Har dere 4-hjulstrekk siden dere bor litt utpå landet? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har en med firehjulstrekk og en uten 🙂

   – C

 5. Hei, jeg lurte på hvor mye du gav for håret ditt og hvor mye du hadde i det?:) Hvor langt har du naturlig?:)
  Jeg må si jeg liker bloggen din:) Er du fullt dedikert til lavkarbo?:) Jeg synes det er flott du skriver om det for det gjelder ikke bare folk som velger denne dietten men også folk som har cylaki:D
  Jeg må si en siste ting, du er veldig naturlig vakker:D

 6. Utrolig fint hår du har, elsker det! 😀

 7. Alexandra Nygård

  Hvor mye betalte du for det? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *