There’s something about Mondays

God morgen, fininger!

Lovet mamma og pappa full oppmerksomhet i går, de synes at jeg sitter for mye på dataen og jobber når vi skal være sammen, så da tok jeg kvelden fri, spiste middag og så film. Veldig koselig. Arme riddere. Ikke fullt så koselig, men likevel . . fin? Morsom? Litt ekkel? Jeg vet ikke. Hadde sansen for filmen i hvert fall, selv om både jeg og mamma måtte ut på kjøkkenet for å trekke pusten et par ganger. Haha! Men uansett: I dag er jeg tilbake for fullt, og veldig klar for freshe oppdateringer og en ny uke. Faktisk gjennomførte jeg 12 km. rett etter klokken halv ni i dag, veldig forfriskende og svett (!!!) start på uken!

Hehe, du har jo ikke trent skikkelig hvis det ikke renner av deg *ødelagt*

Denne uken kan jo ikke bli annet enn knall! Nå skal jeg sitte i godstolen i barndomshjemmet og besvare et ukjent antall mails, før jeg tar turen til farmor litt senere i dag. Det blir fint. Så skal jeg rote litt i albumene her og se om jeg finner noe gøy jeg kan vise dere!

Ha en fantastisk mandag ♥

107 kommentarer

 1. Hei! Er det du viser bildet av med ant. km, tid osv en mobil app? Hvis, hva heter den? 🙂 Fantastisk hverdagsmote, noen spesielle magasiner du blar igjennom for tips? :))

 2. Kristine

  Heisann:) Jeg blir utrolig innspirert av å lese bloggen din. Syns det er bra at du er så positiv og du innspirerer folk til å trene og ta vare på helsen sin. Jeg lurer på hvordan du begynte med lavkarbo go hvordan du syns første perioden var? syns du det var vanskelig å finne oppskrifter og prøve å lage helt ny type mat?:) Koser du deg av og til med vanlig sjokolade og chips eller holder du deg fullt og helt til lavkarbo?:) Jeg begynte pa det for to uker siden og jeg føler meg som ett nytt menneske! har masse energi og har ikke den sultfølelsen jeg hadde før. Jeg klarer a trene lengre uten å bli sulten. Det eneste jeg syns er vanskelig er kostholdet og hva jeg kan lage og spise uten at det blir ensformig i lengden. Har du noen gode tips? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg og Lars-Kristian har aldri vært spesielt glad i godteri, derfor var aldri det noe problem når vi la om kostholdet 🙂

   Når det gjelder oppskrifter o.l, vil dette være en utfordring i begynnelsen. Men etter hvert som tiden går, vil det bli mer og mer naturlig, og til slutt slipper du å tenke over det. Jeg vil anbefale deg å gå til innkjøp av noen oppskriftsbøker, 2 – 3 stykk, da vil du etter hvert sitte med en god mengde «faste måltider», noe som vil gjøre det enkelt 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *