Caroline gjennom tiden

Hei, dere!

Nå har jeg rotet litt rundt i bildeskuffene her hjemme og funnet veldig mye rart. Mange av bildene er litt skurrete, men jeg tenkte vise dere et knippe før jeg drar og besøker farmor. Utrolig gode barndomsminner som skjuler seg her. Ikke minst savner jeg storesøster når jeg ser så mange bilder av oss to sammen. Nå er det heldigvis bare litt over 2 måneder til hun er hjemme igjen. Skal bli helt fantastisk!

Her var jeg ikke store jenta, og Anette var superstolt storesøster!

Dette sengetøyet husker jeg SÅ godt! Det var sånn deilig og knudrete. Finnes sånt ennå?

Hihi 😀 3 år.

Mamma og pappa i 1991. Haha! DØR AV BARTEN!

Første skoledag. Så stolt! Spesielt over hestesokkene og skinnsekken. .

Jeg og bestis Elise. Her var vi 8 år, tror jeg. Vi tok coverbilder til kassettene våre. Vi skulle jo bli barnestjerner!

Her er jeg 15 år. . og litt sløv i blikket.

Du kjente meg vel igjen? Alltid gøy å dra frem gamle bilder. Nå må jeg fyke ♥

169 kommentarer

 1. Hehe 🙂 Nice pisc 🙂
  I love your hair <3

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

 2. Marita Ø

  Jeg dåner helt av bildet fra første skoledag! Herlighet, så søt 😀 Herlige minner, viktig og ta vare på bilder! Elsker når jeg er hos bestemor, sitter å blar fra album til album og mimrer tilbake på »gamledager» 🙂

 3. Du var så utrolig søt og sjarmerende da du var liten, skikkelig søting. Du og Lars Kristian kommer til å få søte barn 😀

 4. Hei herlige deg <3
  Håret ditt er så fint! Hvilken rettetang bruker du? Og ville vært veldig fint om du kunne gitt meg linken 🙂
  Ønsker deg en fantastisk dag! Like fantastisk som du selv er ;*

 5. Åja! Kreppssengetøy kjøpte jeg i fjor da en bølge av nostalgi kom over meg 🙂 Så deilig luftig liksom 😉
  Kjempegøy å se bilder av deg som yngre, og pannebånd, buffalosko, magetopp og slengbukse: Klassisk!!
  Må si meg enig i at når jeg ser bildet av deg som 13-åring, så har du utviklet deg i normal retning til hvordan du ser ut i dag: Slank og
  veltrent og med en mer kvinnelig kropp selvfølgelig 🙂 Kjempefin er du <3

 6. Vilde :)

  ååh slikt sengetøy har vi på hytta, tror det kalles krepp(?) Du var en skjønn unge!

 7. Så morsomt å se hvordan du var da du var liten ! kjempeskjønn var du <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 8. Haha, jeg hylte alltid viss jeg måtte ligge i kreppsengetøy når jeg var liten, NEKTA å sove i det.. 😛
  Har heldigvis kommet over skrekken nå, hah! 😛

  1. Fotballfrue

   Haha, vittig :p Jeg elsket det 😉

   Klem!

 9. Haha så morsomt:-D

 10. Ja det er kjedelig at man har så lite bilder nå; så mye er på pc… Men bare vent til dere får barn; da blir det å lagre bilder på fotoknudsen/japanphoto og fremkalle, og sette inn i album til den store gullmedalje <3 Det begynte hvertfall jeg med når sønnen min ble født, og ofte på kveldene så ser jeg på bildene av ham før jeg slukker lyset på kvelden fordi jeg allerede savner ham <3 Og dere har vel fremkalt bilder til bryllupsalbum?? ;D

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det er klart vi har gjort 😀 Album er gull verdt <3

   Klem!

 11. Ååh, så herlige bilder, søte deg! 🙂
  Elsker å mimre slikt selv, spesielt når det er en stund mellom hver gang.

 12. Liker bloggen din veldig godt, er så deilig at det fortsatt finnes nettsider hvor det ikke står om terrorsaken hele tiden, som ripper opp i fæle minner. Du gjør en god jobb med bloggen, og jeg er imponert over alt hva du har fått til 🙂

 13. Kan du ha en spørsmålsrunde snart??:D

 14. Anniken

  Du er jo så vakker 😀

 15. Solveig

  Visste ikke at du egentlig var brunette… 😉 Kommer du noen gang til å la ditt naturlige hår vokse ut igjen…? Hadde vært fint! Du kledde mørkt hår 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg er ganske mørk, ja 🙂 Jeg var jo lys da jeg var liten jente, da 😉 Trives som blondine, tror ikke jeg tør å farge det mørkt noen gang :/

   – C

   1. er du ikke blond?? hvordan kan du ha så naturlig blondt hår da? de fleste som striper det og blekr det får ødelagt hår. Man ser jo du er lys i håret som liten. Nå skjønner jeg ingenting jeg…

   2. Fotballfrue

    Jeg har tatt striper siden jeg var 13 🙂 Har aldri helbleket det, så stripeeffekten over lang tid gir vel et mer naturlig preg? 🙂

    – C

 16. så fint hår du har hatt hele livet, HELDIG!! BTW, det kommer en sånn banner opp på venstre side iblandt som gjør så man ikke får lest hele teksten uten og scrolle høyre -venstre.. også går det ikke an og kommentere fra mobil.. :p

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det skal være ordnet for mobiltlf. nå, så det var rart :/ Bruker du iphone eller andriode?

   Klem!

 17. Elisabeth

  Utrolig nydelige bilder av deg som liten:D Kunne du be storesøsteren din om å fortelle litt om reisen hennes så formidle det videre til oss? syns å reise verdens rundt høres så spennende ut, hadde vært gøy med et innlegg:D

  1. Fotballfrue

   Det er egentlig bare det at hun er i Asia og gjør akkurat som hun vil 😉

   – C

   1. Hehe, men sikkert MYE å fortelle om uansett hvor hun er, Asia er jo et kjempespenende kontintent! 😉 Gode historier, minner, BILDER 🙂 Jeg hadde elsket et slikt innlegg (om hun hadde hatt lyst selvølgelig).

 18. Haha, er det et deilig 80talls vegg-til-vegg teppe jeg ser? 😉 Det hadde jeg på soverommet(!!!) i min barndom 😉

  1. Fotballfrue

   Hahah, var helt forferdelig her før i tiden, men igjen: Da var det jo dødskult 😉

   Klem!

 19. Hvor er søsteren din?

  1. Fotballfrue

   I Asia 🙂

   – C

 20. Jeg må bare tilføye en ting når det gjelder alle kommentarene på vekten din. Jeg påstår ikke at du har hatt, eller har anoreksi; men jeg må bare få sagt at du kan ha anoreksi helt ned i ti års alderen. Selvom vi ser på bildene her at du alltid har vært tynn, kan anoreksien henge i kroppen og du kan slite i flere år med dette! Altså; om du er liten eller stor kan du bli rammet av anoreksi. Du er helt sikkert naturlig tynn, og det er ikke noe galt i dette, det er jo alle jenters drøm, er det ikke? 🙂 Du er super pen, liker å lese bloggen din!!
  Igjen, jeg mente ikke med dette at jeg påstår eller tror at du har hatt anoreksi…haha, bare sånn du ikke misforstår 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er trist at det kan ramme jenter i så ung alder. Så et program forleden om 8-åringer som var rammet. helt forferdelig.

   Når det er sagt, jeg har alltid bare vært sånn, aldri noe sykdom her. Bortsett fra det halve året jeg har vært åpen om, som var tilfellet i 2006. Men da gikk det heldigvis aldri så langt at jeg gikk ned i vekt.

   – C

 21. For et nydelig barn du var Caroline! Selv på bilde nummer to kjenner man igjen de store, vakre øynene. Jeg husker mitt eget bilde fra første skoledag, og hvor stolt jeg var av den nye sekken min. Jeg var også veldig glad i hårbånd da jeg var liten. Det er alltid like moro å se på gamle bilder. Jeg er dårlig til å fremkalle bilder, men det er jo en fin løsning å fremkalle bilder i slike album du kan bestille bl.a. via Apple o.l. Jeg håper du hadde en flott hyttetur, og har ladet batteriene etter en effektiv periode 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂 Smart å lage album, apple har jo så mange fine muligheter også 🙂

   Tusen takk for fine ord, du er så god <3

   Klemmer 🙂

 22. jeg kommer virkelig ikke over hvor utrolig NYDELIG mammaen din var! jeg har sittet og studert akkurat det bildet i evigheter, helt utrolig. du har gode gener å slekte på 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀 Nå blir hun glad 😀

   Klem!

 23. Anniken

  altså.. her har du påstått at du allltid har vært tynn, men som baby var du jo litt chubby.. 😉 (Jeg antar du forstår at jeg tuller – syns bare enkelte av kommentarene du får noen ganger er på det nivået.. )

  1. Fotballfrue

   Haha, nå begynte jeg å lure :O Skal vel godt gjøres å finne en tynn baby 😉

   – C

   1. haha det der var en perfekt parido eller etterligning av disse folka som nesten virker som de leter etter noe å småpirke på! 😀

 24. Nydelige bilder, så søt at man får hull i tenna!
  Har du noen gang vurdert å gå tilbake til mørkere lokker? Det var vedlig kledelig (men kanskje typen ville protestert…:)?)

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Jeg tror han er ganske nøytral til nettopp det, men han sier jo at han liker meg som blondine 😉 Jeg tror ikke jeg tør en så drastisk endring :/

   – C

 25. mariann

  Så morsomt å se alle de fine bildene av deg og din familie 🙂

  Nydelig som barn og nydelig som voksen er du Caroline 🙂 Stå på og ikke la noen såre deg med «latterlige» kommentarer om du
  har operert ansiktet ditt osv. Alle kan jo se at du er deg selv lik, og alle mennesker forandrer seg fra man er barn til ungdom og til voksen.
  Å forandrer på øyenbrynsfasongen gjør store forandringer i ansiktet, har gjort det selv så jeg vet 😉

  Varm klem til søte deg <3

 26. Det heter krepp sengetøy 🙂

 27. Bilde av lille deg med sekk på ryggen <3 Skjønneste jeg har sett!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 28. Så gøy å se!! ..og OMG! Du ligner på moren din’ Trodde jo nesten det var deg først.. så med andre ord, moren din holder seg bra (selv om det her er lenge siden da 😉

 29. Å, jeg og elsker det dynetrekket <3 Får det hver gang jeg overnatter hos svigers eller besteforeldrene mine. Da kan jeg sove i altfor mange timer. Det er jo så deilig!

 30. WOW! Nice photos!

 31. Hei 🙂

  Leser bloggen din hver dag. Liker den godt 😉
  Angående sengetøyet som du undrer på om finnes: det heter Krepp-sengetøy, og ja: det er utrolig digg.

 32. Marianne

  Hei 🙂

  Angående det med sengetøyet: Tror du mener sengetøy i krepp!

  Se linken her;

  http://www.kk.no/870016/kreppsengetoy-er-trendy-igjen#/

  Går fint an å fortsatt kjøpe det 😀

 33. På bildet av foreldrene dine i 1991 ser man virkelig hvor like moren og søsteren din er! Nå er det du som er en tro kopi av moren din, så morsomt å se! 🙂 Og på bildet av dere begge i like klær er dere søstrene også fryktelig like (det synes jeg ikke dere er nå).
  Utrolig hva hårfargen kan gjøre 😉

 34. Morsomt å se tilbake på slike bilder! 🙂

 35. Wow, skal si du har forandret deg mye siden du var liten! (Men hvem gjør vel ikke det?)

  Hvem var du på bildet av «meg og Elise»? Hehe, klarte ikke se det!

 36. Så herlig 😀 Mormor har sånn deilig og knudrete sengetøy enda 🙂

 37. Høie har ikke det beste kreppsengesettet nei.
  Du burde prøve sengesettet på Princess Interiør, Caroline 🙂
  Kreppsengesett er det beste man kan sove med på sommeren, fordi det er såpass luftig i forhold til vanlig bomull eller sateng 🙂

 38. Hahaha, nå må jeg le. Du ser akkurat som meg da jeg var på den alderen! Prikk like.
  Må få mamma til å scanne inn noen bilder av meg så du kan få se tror jeg,helt sykt faktisk!

  Du er like nydelig som alltid!

  Flaks at det finnes så mange teite mennesker i verden som vi bare kan ignorere!

  Du er toppen!

  Klem fra Lotta

  1. Fotballfrue

   Haaha! Jeg vil gjerne se 😀

   Du er også toppen <3

   Mange klemmer 🙂

 39. Haha jeg lo når du sa at du egentlig så ut som en pinne i bikinien, haha du var veldig søt i hvertfall!! <3

 40. Herregud, jeg hadde akkurat den samme Tobacco buksen!! Eller Toba&Co som det egentlig het.. Anyways, jeg hadde den i imitert skinn/plastikk, og jeg hadde selvfølgelig alltid sort g-streng under. Haha!

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀 Deilig :p

   – C

 41. Hadde samme type sengetøy da jeg også var liten og her om dagen fant jeg et utrolig fint et i samme materiale i fargen hvit på House of Oslo på Vika. Husker ikke hvilken butikk, men den som ligger i samme etage som Meny og går over to etg.

 42. Morro å se hvordan du har forandret deg opp i gjennom årene. Artige bilder! 🙂

 43. Hei Caroline♥
  Du har en SUPER fin blogg! Jeg sjekker den hver eneste dag. Å gud så nydelig hytte du/dere har! Den ville jeg virkelig hatt selv <3
  Men, jeg synes du har den perfekte kroppen som passer deg. Jeg synes folk som skal kommentere alt på kroppene deres ikke bør
  si eller skrive noe♥ Og ikke til deg i vært fall! Men, vet du hva? Vi hadde en foredrag på skolen om barn og ung på nettet og mobilene
  deres! Og han mannen som hadde foredraget spurte om det var mange i min klasse som blogga. Og jeg rakk opp hånda.. Og da sa han har
  du sjekket ut bloggene (fotballfrue) og (trukkjørerfrue)? Og jeg sa nei.. Og etter det foredraget følger jeg DIN blogg♥♥♥ Og Caroline du er en super nydelig jente! Du burde være stolt av deg selv!♥ Kunne du kanskje følge bloggen min også? LilleMines.blogg.no
  Klem Mine♥

  1. Fotballfrue

   Vakre deg, tusen takk for så fine ord <3

 44. Anna H.

  HAHA, første bilde av deg med sekk!! DÅNER, noe så nydelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *