Caroline gjennom tiden

Hei, dere!

Nå har jeg rotet litt rundt i bildeskuffene her hjemme og funnet veldig mye rart. Mange av bildene er litt skurrete, men jeg tenkte vise dere et knippe før jeg drar og besøker farmor. Utrolig gode barndomsminner som skjuler seg her. Ikke minst savner jeg storesøster når jeg ser så mange bilder av oss to sammen. Nå er det heldigvis bare litt over 2 måneder til hun er hjemme igjen. Skal bli helt fantastisk!

Her var jeg ikke store jenta, og Anette var superstolt storesøster!

Dette sengetøyet husker jeg SÅ godt! Det var sånn deilig og knudrete. Finnes sånt ennå?

Hihi 😀 3 år.

Mamma og pappa i 1991. Haha! DØR AV BARTEN!

Første skoledag. Så stolt! Spesielt over hestesokkene og skinnsekken. .

Jeg og bestis Elise. Her var vi 8 år, tror jeg. Vi tok coverbilder til kassettene våre. Vi skulle jo bli barnestjerner!

Her er jeg 15 år. . og litt sløv i blikket.

Du kjente meg vel igjen? Alltid gøy å dra frem gamle bilder. Nå må jeg fyke ♥

169 kommentarer

 1. Du er fortsatt en pinne da;) Men nå ser en ihvertfall at du alltid har vært veldig tynn da. Du har jo hatt markert mage hele tiden også ser det ut som. Det kunne jeg også tenkt meg, hadde det ikke vært for treningen:P

  1. Fotballfrue

   Hahah :p Jeg har heldigvis fått hofter og boobs, da 😉

   – C

   1. hehe du har jo ikke så store pupper akkurat da 😛 en 70 b kanskje?

   2. Fotballfrue

    Hva har det med saken å gjøre? Jeg har ikke planer om å diskutere brystene mine her, alt jeg kan si er at de passer kroppen min og er en av tingene ved meg selv jeg virkelig liker.

    – C

   3. Kaja H.B

    herregud, skal dere begynne å rakke ned på Carolines pupper også? jeg blir flau jeg.
    Du er helt utrolig nydelig, Caroline! Og du har en fantastisk kropp.

   4. Fint at DU synes de passer kroppen din.
    Men så er jo du fornøyd med det meste med deg selv da, du pointerer det ofte på bloggen 😉

   5. Fotballfrue

    Du er så utrolig frekk, hver eneste gang. Lars-Kristian synes også de passer kroppen min. Jeg kunne da aldri hatt 70E til min kropp. Ja, så om jeg er fornøyd med deler av meg selv? Skal jeg formidle noe annet? Det ville i hvert fall gitt feil signaler. Alle kvinner bør være stolte av seg selv. Inkludert deg, selv om hodet ditt ikke virker å være riktig skudd sammen.

    – C

   6. rMarie

    Amen

   7. Utrulig godt at det finnes et flertall av jenter som det Caroline, og et fåtall av sånne som deg Line! Synes faktisk synd på deg Line, for du kan ikke ha det godt med deg selv altså.

    Caroline, jeg syntes det er bra av deg å vise at du er stolt av kroppen din! Og INGEN andre har noen som helst grunn til å rakke ned på den, eller mene den ene eller det andre om den. Den er DIN kropp!:)

   8. Susanne

    SKAM DERE! At det går an! Det er en grunn til at det finnes så mange usikre jenter dere ute, og det er slike kommentarer som de dere kommer med over her. Hvorfor skal dere alltid rakke ned på andre? Det er direkte flaut å se hva dere får dere til å skrive. Caroline har en smal, stram og sterk figur, og (ikke at det hadde hatt NOEN som helst betydning om de ikke gjorde det) puppene hennes passer perfekt til hennes kropp. Og Line, jeg vet om en ting du kunne trengt å skaffe deg; ET LIV. Jeg fatter og begriper ikke at du orker å kaste bort tiden din på å være så ekkel mot andre mennesker.

   9. Fotballfrue

    <3

   10. Kristine

    Du kan vere STOLT av deg sjølv! du jobbar for den kroppen du har og har god grunn til å vise den fram. Du er eit SUNT forbilete 🙂
    Ikkje la dei negative kommentarane gå inn på deg!

    DU er elska av Gud akkurat som du er stor eller liten, små eller store puppar ( du har akkurat passe 😉 )

   11. Fotballfrue

    <3 <3

   12. Ingunn

    Lurer på hva som gjør at Line må kommentere på denne måten. Kanskje dette er grunnen:

    Hvorfor mobber vedkommende?

    – Dette vet man fortsatt lite om, men noe av det de få som tør å snakke om at de mobber sier er at de mobber fordi de er redde, for å hevne seg eller av ren misunnelse.

   13. Ikke alle har 70E, men så finnes det faktisk mer struttende puppemateriale enn FETT fra sjokolader og pølser. Trist at enkelte skal være så sjalu av seg?

   14. Kristin

    Du er nydelig Caroline med eller uten bryster 🙂 Jeg beklager at jeg spurte deg om hvilken str. du har i VS-bikiniene. Ser nå at det var uheldig, og at det kan komme kommentarer om det. Tenkte jeg ikke på.

   15. Fotballfrue

    Det går jo egentlig helt fint, men du kan gjerne sende en melding på fotballfruefanpagen min i stedet 🙂

    – C

   16. Herlighet, man trenger da ikke ha svære pupper for at de skal være fine..? De må jo passe til resten av kroppen – noe dine gjør 😉 Haha, tenk at man skal gå så langt at man begynner å ha puppesnakk ..
    Gå inn i en butikk hvor de selger sengetøy og spør om de har kreppet sengetøy – så skal du nok finne det forresten (:

    – L

   17. Enig 🙂 Jeg synes stramme pupper er det fineste.

 2. Sånt finnes enda, kreppsengetøy, har nettopp kjøpt inn noen selv fordi jeg husker de så godt fra da jeg var liten.
  Fortsatt kjempedeilig 🙂

 3. Burn på alle som sier at du er et dårlig forbilde. dette er jo beviset på at du alltid har vært slank, og at det ikke er noe sykelig over bevisstheten din rundt kosthold og trening.

 4. Åh så gøy å se! Kjenner igjen noen av fasene fra mitt eget liv 😉 Særlig «lage cover til plate for å bli barnestjerne» … been there!

 5. Her er jo et bevis på at du har vært veldig tynn gjennom hele oppveksten (og er det fortsatt).
  Jeg synes det er så ille at andre skal si noe på det, for i ditt tilfelle er det jo helt normalt… Det er jo slik kroppen din er, og alltid har vært!

  Du har en utrolig fin blogg, og jeg er veldig stolt av alt du har klart å få til med treasures, bok – you name it! Du er fantastisk, Caroline!
  Jeg ønsker deg masse lykke til videre. <3

 6. Den typen sengesett heter Klepp- og de finns enda ja:):)! Er Såå deilig!

  For en nydelig mor du har!:) og skulle gjerne likt og sett videoklipp fra ulike forestillinger du har vert med på:) hinthint;)

  1. Regner med du mente krepp? 🙂 Iallefall det jeg tror det heter 🙂

 7. Krepp skulle det stå:p

 8. Så gøy å se, sitter igjen med et smil om munnen! Du er veldig lik deg selv 🙂 Sånt sengetøy finnes forresten fortsatt, kjempedeilig <3

 9. Krepp-sengetøy finnes enda ja! 😀
  Kjente deg faktisk igjen på alle bildene!:) Du er fortsatt nydelig.

 10. Åh, jeg hadde også sånn knudrete sengetøy når jeg var liten. Har det fortsatt når jeg sover hos mormor, og det er så deilig 🙂 Gode minner!
  Man ser veldig godt at det er deg på førsteklasse bildet hvertfall! Haha. Så søt du var:) Ser ut som du og søsteren din hadde lik smak hvertfall;)

  Er alltid så koselig å se på gamle bilder av seg selv, familie og venner:) Lurer på om jeg ikke skal ta frem noen gamle fotoalbum å titte litt selv snart:) Er så hyggelig når jeg, mamma og pappa ser sammen. Da forteller de alltid en liten historie bak hvert bilde:)

  1. Fotballfrue

   Nesten litt synd at vi ikke fremkaller bilder lenger :/ Sitter hos farmor og blar i album nå 😀

   Klem!

   1. Ja helt enig. Man burde absolutt bli flinkere til å fremkalle bilder og sette de i album! Er ikke helt det samme når man ser de på pc.. Hehe.
    Så koselig! Kos dere masse:)

    Klem til deg og 🙂

   2. Jeg prøver å være flink å fremkalle bilder! Men det går litt sånn periodevis så når jeg først skal fremkalle så blir det gjerne for et par år i slengen og flere bunker med bilder… Så litt av en jobb, men absolutt verdt det.

 11. hahahah<3 så artig

 12. Og jeg ler godt av luene dere har på coveret deres 😉 Så søte dere var!!!

 13. Så gøy å se!

 14. Gøy å se bilder av deg fra gamle tider 🙂
  Enig at disse bildene beviser at du alltid har vært en veldig slank person! Synes du er ett bra forbilde 🙂

 15. Så utrolig morsomt å se igjennom gamle bilder. 😀
  Har du egentlig alltid vært brunette?

  Ha en strålende dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Jeg var lys da jeg var liten, så ble jeg mørkere og mørkere 🙂 Farget / stripet håret igjen da jeg ble 14 🙂

   – C

 16. Haha, aaaaw så søt du var! 😀 Morsomt å se bilder fra når du var yngre synes jeg 🙂
  Du har alltid vært pen med andre ord! Kjempe fin er du!

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk 😀

   Klem!

 17. Haha! Ler av de hvite slengbuksene!! den type bukser var sååå moderne når vi gikk på ungdomskolen (vi er ca like gamle :))! drømmen var miss sixty slengbukse med buffalo sko..ahh.. memories 🙂

  morsomt å se deg gjennom tidene!

  maria

  1. Fotballfrue

   Har på meg buffalosko her faktisk :p Vakkert 😉

   Klem!

   1. Hohohohohoho, Buffalo var the shit – hadde svart LAKK 😀

   2. Fotballfrue

    Bahahah 😀

   3. Hei 🙂

    Har du ikke flere bilder fra tiden med buffalo sko ?
    De er jo på vei tilbake på mote nå så hadde vært morro med litt mimmring fra denne moten 😉
    Hadde ikke buffalo sko selv men ønsket meg det noe hinsides den gang 😀

    Liker bloggen din, ser innom her ganske ofte 🙂

    Klem
    Stine ❤

  2. Jeg husker også Miss Sixty og Buffalo-sko, men jeg fikk ikke lov til å gå med det fordi da det ble dødspopulært gikk jeg bare i 5-6-7 klasse!!! Var SÅÅÅÅ sur på mamma for at jeg ikke fikk det 🙁

 18. Tusen takk for tipset av «sunspa body fitness»! Den skal jeg bestille meg. Selv spiller jeg fotball (og bruker selvfølgelig leggbeskyttere) og da er det kjempefint at jeg ble tipset om denne. Fordi jeg har prøvd andre selvbruninger som går av fordi jeg svetter under leggbeskytterene. Tusen Takk! <3

 19. haha, fine hvite bukser! Til salgs? 😀 Neida, søt du var ♥

 20. Hahaha! 😉 Visste forresten ikke at du har hatt brunt hår! :p

 21. Jeanette

  foreldrene dine har jo ikke forandret seg i det hele tatt! Holder seg godt

  1. Fotballfrue

   Haha, pappa har i hvert fall tatt barten 😉

   – C

 22. Så spennende å se! Du var veldig søt da du var liten 😛
  Vil gjerne se flere gamle bilder, det er alltid artig 😀

 23. Hanna Marie

  Hei! Jeg er fast leser av bloggen din og har lest den i lang tid. Jeg liker bloggen din utrolig godt, og leser den hver dag! 🙂

  Jeg bare lurte på om du har fått tak i VIP koden til midseason sale på nelly.com, og kunne dele den med oss leserne?
  Stå på videre, Caroline! Vi digger deg <3 😀

  1. Fotballfrue

   Det skal dere få 😀

   Klem!

 24. Veldig gøy å se disse bildene 😀

 25. Så utrolig tynn du var! Men fine bilder:)

 26. Haha, så utrolig søte bilder! Håper du får en kjempe fin dag:)

 27. Michelle

  Så koselig at vi får se tilbakeblikk på hvordan du var som ung! En ting er sikkert, du har tydeligvis alltid sett fantastisk vakker og søt ut :))
  Blir nok stas å få søster hjem igjen vil jeg tro! ha en fantastisk mandagskveld <3

 28. Fantastisk gøy å se på bildene, så søte 🙂
  Du har alltid vært pen og kommer alltid til å være det 🙂

  🙂

 29. Christina

  Mange herlige bilder her 🙂
  Regner med du mener krepp-sengesett? Det får du hvertfall stort sett over alt hvor slikt selges 🙂

 30. Det jeg synes er så fantastisk med bildene er at alle som har kritisert deg for å være for tynn, får nå faktisk bildebevis på at du alltid har vært tynn, det er kroppen din og det kan du ikke noe for. Vi er født forskjellige å sånn er det, heldigvis, det rare er jo at man alltid skal kritisere en person for kroppen sin og hvordan den ser ut, i ditt tilfelle, så er du ekstremt tynn og javel. Hvorfor skal noen bry seg med det? Jeg har lest så mange stygge kommentarer her på bloggen din, når det gjelder din kropp og at du må være anorektisk fordi du er tynn, vel, du er faktisk ikke anorektisk, du har en naturlig tynn kropp og er heldig med det. Mens andre igjen må slite med overvekt, sliter du kanskje med å legge på deg, sånn er livet, forskjellig. Du er en fantatisk flott person Caroline og du var kjempe søt på alle barnebildene og også ungdomsbildene og jeg håper at du med disse bildene ikke får flere kritiske kommentarer på kroppen din, for det fortjener du ikke. Du er vakker sånn som du er<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Alle kvinner er jo forskjellige, det er alltid det jeg har prøvd å si. Det handler om å akseptere seg selv som man er, være glad i kroppen sin og heller være opptatt av en sunn livsstil 🙂

   Igjen, takk for fine ord.

   Klemmer!

   1. lurven

    Du trenger ikke publisere dette, men jeg syns du bør vente en stund før du svarer folk som er frekke med deg…På den måten kan du unngå å være frekk tilbake 😉 Om du er frekk tilbake så fyrer du bare opp og du får enda mer dritt.
    Du er en offentig person og du har selv valgt å være det. Ergo må du tåle å bli kritisert. Mange er sikkert dødsmisunnelig på deg både for det ene og det andre. Ikke gå i stupen på de som kritiserer, men gi de et saklig svar. (jeg skjønner at det kan holde hardt, men du burde være tøff ok til å takle det)
    Joda, jeg har også kritisert deg…mest pga at bloggen er overfladisk, men aldri kroppen din. Der går grensa..ellers har du en kropp jeg gjerne skulle hatt 😉
    Dette er bare velmenende ord fra en eldre leser som titter innom i ny og ne.

   2. Fotballfrue

    Jeg ser ikke hvor jeg har svart på en dårlig måte her?

    Takk uansett 🙂

 31. Karoline

  Tusen takk for at du deler disse bildene.. Haha…! Så morsomt å se deg yngre. Husker at du har fortalt tidligere at du alltid har vært interessert i sang og dans.. Hva skjedde egentlig med jentebandet du ble med i? Sky High Heels eller noe? Mulig du har fortalt før, men jeg husker det ikke…!

 32. maa le – saa moro at du ogsaa liker knudrete sengetoey! vet nemlig akkurat hva du mener og husker godt hvor deilig det var aa legge seg i de 🙂 og, ja, de finnes fortsatt, men er ikke saa veldig lett aa faa tak i lenger, tror jeg.

  1. Den typen stoff heter krepp 🙂

   Det beste merket heter Høie, uansett om du vil ha krepp, eller sateng 🙂

 33. du så veldig anderledes ut på bildene med brunt hår så naturlig og søt 🙂
  du var kjempe søt og er nydelig nå:)
  har du veldig rask forbrenning eller legger du på deg om du ikke trener på en stund og spiser mer? Ser at du alltid har vært veldig tynn

  1. Fotballfrue

   Jeg har jo på en måte alltid vært aktiv, selv om jeg ikke startet å trene før jeg var 16, så jeg vet ikke hva som skjer om jeg stopper og trene, og starter å spise mer. Da er det jo mest sannsynlig hos folk flest at det skjer noe med kroppen 😉

   Når det er sagt, så tror jeg ikke at jeg hadde orket å spise mer, spiser meg jo alltid mett 🙂

   – C

 34. Josefine

  Hahaha, Caroline! Så utrolig morsomt :- D elsker gamle bilder jeg også, kan se i babyalbumet mitt i flere timer! Men jeg har et spørsmål, hvis man bestiller fra getinspired kan man sende det tilbake om det ikke passer? Jeg trenger nye treningsthigts, men vil ikke bestille om jeg ikke kan prøve det og vet at det passer. På forhånd takk :- D

  1. Fotballfrue

   Ja, det er klart du kan 🙂

   Klem!

 35. Haha, jeg elsker bildet fra USA! Liker at dere har «kledd dere om til middag». Det er SÅ 1997-2002. Jeg hadde også hvite bukser og kort, blå topp. Savner av og til de glade tenårene, men stilen vi hadde er ikke så mye å savne, hihi. Kjempeartig med alle barnebildene, Caroline!

 36. Haha, Buffalo sko 🙂 Så faktisk en jente som gikk med det her om dagen.. Hun fikk mange blikk :p Men jeg lurer fælt på hva det er i koppen med asparges osv fra «Hyttesøndag»(?) innlegget? 🙂 Så godt ut!

  1. Fotballfrue

   Er det rart? Haha, fælere sko skal man lete lenge etter 😉

   Det er aspargessuppe 🙂

   Klem!

   1. Du har ikke tilfeldigvis oppskriften? Alle de andre jeg har funnet ser mye mer kremete ut og det blir litt kvalmende, syntes jeg.

   2. Fotballfrue

    Den er det mamma som har, men jeg kan jo høre 😀

    klem!

   3. For en tid tilbake forutså jeg «the return of the Buffalo». Jeg er brennsikker på at jeg får rett, når man ser den «klumpete» skomoten som har vært en stund nå, er ikke steget så veldig langt til de grusomme Buffalo’ene! Bare sjekk illustrasjonene mine:

    https://frujohansen.no/?p=1313

    Det er ikke så lenge siden jeg så en moteblogg som nevnte det samme, hun hadde vært i Stockholm og der var moten på full fart inn igjen, nå i 2012. Sann mine ord! 😉

 37. Kreppsengetøy er superdeilig og finnes de fleste steder. Ofte benyttes en luteteknikk for å skape bølgeeffekten. Dette «ødelegger» fibrene til bomullen slik at den har kortere levetid enn vanlig bomull. Men det er verdt det! 🙂 Det finnes også satengsengesett i krepp, da er fibrene vevd på en spesiell måte for å oppnå samme effekt. Disse har en helt annen kvalitet enn lutbehandlet krepp. Finnes i helt hvitt på Kid Interiør – superdeilig og fresht! (Nerdete kommentar, jeg vet…:))

  1. Fotballfrue

   Oh, takk for info og tips! Skal sjekke ut 🙂

   Klem!

 38. Så artig å se. Har netopp tatt en slik memorunde hjemme hos mamma og pappa jeg også;) alltid like gøy;) rå bra blogg, forresten;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ingenting er som å dra frem bilder, alltid like hyggelig 🙂

   Klem!

 39. Herregud, for et nydelig barn du var!! Og nydelig er du fortsatt 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte <3

 40. Herlig bilde fra første skoledag 🙂 Lignet skikkelig på et bilde av mamma, det samme lange håret og fine smilet.

 41. Poseringen med henda i bukselommene har du visst hatt i noen år ser jeg 🙂 Hihi, du var en kjempe pen og ikke minst søt unge.

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Lært av mamma 😉

   Klem!

 42. Hehe, så fine bilder:D
  Hadde lik skinnsekk første skolestart selv og buffalo i 6-7 klasse, hehe. Men hvem fra Holmlia hadde ikke det den gang:p

 43. Det er nok sengesett i krepp du vil ha, da 🙂 Hihi 🙂 Artig å se gamle bilder av deg altså, tror jeg skal gå igjennom noen av mine gamle album også =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 44. Det er merkelig hvor opptatt folk er av at du er så tynn, hadde du vært tykk, hadde folk ikke sakt noen ting!!!, det e sykt altså hvordan samfunnet er. Om du er tykk eller tynn, litt for tynn eller litt for tykk, så har det da ingen ting med hvordan man er på innsiden..
  Dagens lille preken! Hehe

 45. Har du tatt noen opprasjoner i ansiktetfjeset ditt gjennom tidene? Lignet ikke på deg på noen av bildene.

  1. Fotballfrue

   Altså, hva er dette for et spørsmål? Jeg har aldri operert noe som helst.

   – C

  2. Eg sjølv har ikkje problem med å sjå at dette er Caroline…. og folk forandrar seg vel i ansiktet med alderen.
   «Hvalpefettet» forsvinner og ein blir jo meir moden i ansiktet etter kvart som ein blir eldre:)

   1. Fotballfrue

    Ser jo på flere bloggere at en forandrer seg fra år til år, det er jo helt normalt 🙂 I mitt tilfelle har jeg endret en del på øyenbrynene,, og de har fantastisk mye å si for et ansikt 🙂

    – C

   2. Akkurat – f.eks. ho som ligger på førsteplass har jo forandra seg vanvittig i løpet av 1 1/2 års periode. Så å komme
    med spørsmål om du har tatt operasjon må ein nesten berre le av. Og JA – augebryn har fantastisk mykje å sei
    for ansiktet. Synes du er nydeleg:)

   3. Caroline ligger på første plass :p

   4. Ein liten feil fra meg der… skulle stå førsteplass på blogg.no;)

 46. Åh, så nydelig du var, hihi 🙂
  Moren din så forresten smashing ut, ser 25 år gammel ut.. Nydelig! 🙂

 47. Line Eugenie

  Wow, moren din holder seg ung, hun har ikke forandret seg mye fra den gang og nå syns jeg 🙂 Dere ligner jo på hverandre så du har fått noen gode gener der 😉

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀

   – C

 48. Det er sikkert en del av leserne dine (blant annet meg!) som er russ i år. kan du legge ut noen bilder fra din russetid?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort før, faktisk 🙂 Bare å søke i arkivet 🙂

   – C

 49. Søsteren min hadde buffalosko, kan tro mange så etter henne da vi var på ferie i Romania, kort skjørt og buffalosko:P
  Koselig å mimre med fotoalbum, blir ikke det samme som å de se på pc på en måte…

 50. Hehe 🙂 Nice pisc 🙂
  I love your hair <3

  I invite you to
  https://fashion-whoknow.blogspot.com/

 51. Marita Ø

  Jeg dåner helt av bildet fra første skoledag! Herlighet, så søt 😀 Herlige minner, viktig og ta vare på bilder! Elsker når jeg er hos bestemor, sitter å blar fra album til album og mimrer tilbake på »gamledager» 🙂

 52. Du var så utrolig søt og sjarmerende da du var liten, skikkelig søting. Du og Lars Kristian kommer til å få søte barn 😀

 53. Hei herlige deg <3
  Håret ditt er så fint! Hvilken rettetang bruker du? Og ville vært veldig fint om du kunne gitt meg linken 🙂
  Ønsker deg en fantastisk dag! Like fantastisk som du selv er ;*

 54. Åja! Kreppssengetøy kjøpte jeg i fjor da en bølge av nostalgi kom over meg 🙂 Så deilig luftig liksom 😉
  Kjempegøy å se bilder av deg som yngre, og pannebånd, buffalosko, magetopp og slengbukse: Klassisk!!
  Må si meg enig i at når jeg ser bildet av deg som 13-åring, så har du utviklet deg i normal retning til hvordan du ser ut i dag: Slank og
  veltrent og med en mer kvinnelig kropp selvfølgelig 🙂 Kjempefin er du <3

 55. Vilde :)

  ååh slikt sengetøy har vi på hytta, tror det kalles krepp(?) Du var en skjønn unge!

 56. Så morsomt å se hvordan du var da du var liten ! kjempeskjønn var du <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 57. Haha, jeg hylte alltid viss jeg måtte ligge i kreppsengetøy når jeg var liten, NEKTA å sove i det.. 😛
  Har heldigvis kommet over skrekken nå, hah! 😛

  1. Fotballfrue

   Haha, vittig :p Jeg elsket det 😉

   Klem!

 58. Haha så morsomt:-D

 59. Ja det er kjedelig at man har så lite bilder nå; så mye er på pc… Men bare vent til dere får barn; da blir det å lagre bilder på fotoknudsen/japanphoto og fremkalle, og sette inn i album til den store gullmedalje <3 Det begynte hvertfall jeg med når sønnen min ble født, og ofte på kveldene så ser jeg på bildene av ham før jeg slukker lyset på kvelden fordi jeg allerede savner ham <3 Og dere har vel fremkalt bilder til bryllupsalbum?? ;D

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det er klart vi har gjort 😀 Album er gull verdt <3

   Klem!

 60. Ååh, så herlige bilder, søte deg! 🙂
  Elsker å mimre slikt selv, spesielt når det er en stund mellom hver gang.

 61. Liker bloggen din veldig godt, er så deilig at det fortsatt finnes nettsider hvor det ikke står om terrorsaken hele tiden, som ripper opp i fæle minner. Du gjør en god jobb med bloggen, og jeg er imponert over alt hva du har fått til 🙂

 62. Kan du ha en spørsmålsrunde snart??:D

 63. Du er jo så vakker 😀

 64. Visste ikke at du egentlig var brunette… 😉 Kommer du noen gang til å la ditt naturlige hår vokse ut igjen…? Hadde vært fint! Du kledde mørkt hår 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg er ganske mørk, ja 🙂 Jeg var jo lys da jeg var liten jente, da 😉 Trives som blondine, tror ikke jeg tør å farge det mørkt noen gang :/

   – C

   1. er du ikke blond?? hvordan kan du ha så naturlig blondt hår da? de fleste som striper det og blekr det får ødelagt hår. Man ser jo du er lys i håret som liten. Nå skjønner jeg ingenting jeg…

   2. Fotballfrue

    Jeg har tatt striper siden jeg var 13 🙂 Har aldri helbleket det, så stripeeffekten over lang tid gir vel et mer naturlig preg? 🙂

    – C

 65. så fint hår du har hatt hele livet, HELDIG!! BTW, det kommer en sånn banner opp på venstre side iblandt som gjør så man ikke får lest hele teksten uten og scrolle høyre -venstre.. også går det ikke an og kommentere fra mobil.. :p

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det skal være ordnet for mobiltlf. nå, så det var rart :/ Bruker du iphone eller andriode?

   Klem!

 66. Elisabeth

  Utrolig nydelige bilder av deg som liten:D Kunne du be storesøsteren din om å fortelle litt om reisen hennes så formidle det videre til oss? syns å reise verdens rundt høres så spennende ut, hadde vært gøy med et innlegg:D

  1. Fotballfrue

   Det er egentlig bare det at hun er i Asia og gjør akkurat som hun vil 😉

   – C

   1. Hehe, men sikkert MYE å fortelle om uansett hvor hun er, Asia er jo et kjempespenende kontintent! 😉 Gode historier, minner, BILDER 🙂 Jeg hadde elsket et slikt innlegg (om hun hadde hatt lyst selvølgelig).

 67. Haha, er det et deilig 80talls vegg-til-vegg teppe jeg ser? 😉 Det hadde jeg på soverommet(!!!) i min barndom 😉

  1. Fotballfrue

   Hahah, var helt forferdelig her før i tiden, men igjen: Da var det jo dødskult 😉

   Klem!

 68. Hvor er søsteren din?

  1. Fotballfrue

   I Asia 🙂

   – C

 69. Jeg må bare tilføye en ting når det gjelder alle kommentarene på vekten din. Jeg påstår ikke at du har hatt, eller har anoreksi; men jeg må bare få sagt at du kan ha anoreksi helt ned i ti års alderen. Selvom vi ser på bildene her at du alltid har vært tynn, kan anoreksien henge i kroppen og du kan slite i flere år med dette! Altså; om du er liten eller stor kan du bli rammet av anoreksi. Du er helt sikkert naturlig tynn, og det er ikke noe galt i dette, det er jo alle jenters drøm, er det ikke? 🙂 Du er super pen, liker å lese bloggen din!!
  Igjen, jeg mente ikke med dette at jeg påstår eller tror at du har hatt anoreksi…haha, bare sånn du ikke misforstår 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er trist at det kan ramme jenter i så ung alder. Så et program forleden om 8-åringer som var rammet. helt forferdelig.

   Når det er sagt, jeg har alltid bare vært sånn, aldri noe sykdom her. Bortsett fra det halve året jeg har vært åpen om, som var tilfellet i 2006. Men da gikk det heldigvis aldri så langt at jeg gikk ned i vekt.

   – C

 70. For et nydelig barn du var Caroline! Selv på bilde nummer to kjenner man igjen de store, vakre øynene. Jeg husker mitt eget bilde fra første skoledag, og hvor stolt jeg var av den nye sekken min. Jeg var også veldig glad i hårbånd da jeg var liten. Det er alltid like moro å se på gamle bilder. Jeg er dårlig til å fremkalle bilder, men det er jo en fin løsning å fremkalle bilder i slike album du kan bestille bl.a. via Apple o.l. Jeg håper du hadde en flott hyttetur, og har ladet batteriene etter en effektiv periode 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂 Smart å lage album, apple har jo så mange fine muligheter også 🙂

   Tusen takk for fine ord, du er så god <3

   Klemmer 🙂

 71. jeg kommer virkelig ikke over hvor utrolig NYDELIG mammaen din var! jeg har sittet og studert akkurat det bildet i evigheter, helt utrolig. du har gode gener å slekte på 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀 Nå blir hun glad 😀

   Klem!

 72. altså.. her har du påstått at du allltid har vært tynn, men som baby var du jo litt chubby.. 😉 (Jeg antar du forstår at jeg tuller – syns bare enkelte av kommentarene du får noen ganger er på det nivået.. )

  1. Fotballfrue

   Haha, nå begynte jeg å lure :O Skal vel godt gjøres å finne en tynn baby 😉

   – C

   1. haha det der var en perfekt parido eller etterligning av disse folka som nesten virker som de leter etter noe å småpirke på! 😀

 73. Nydelige bilder, så søt at man får hull i tenna!
  Har du noen gang vurdert å gå tilbake til mørkere lokker? Det var vedlig kledelig (men kanskje typen ville protestert…:)?)

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Jeg tror han er ganske nøytral til nettopp det, men han sier jo at han liker meg som blondine 😉 Jeg tror ikke jeg tør en så drastisk endring :/

   – C

 74. Så morsomt å se alle de fine bildene av deg og din familie 🙂

  Nydelig som barn og nydelig som voksen er du Caroline 🙂 Stå på og ikke la noen såre deg med «latterlige» kommentarer om du
  har operert ansiktet ditt osv. Alle kan jo se at du er deg selv lik, og alle mennesker forandrer seg fra man er barn til ungdom og til voksen.
  Å forandrer på øyenbrynsfasongen gjør store forandringer i ansiktet, har gjort det selv så jeg vet 😉

  Varm klem til søte deg <3

 75. Det heter krepp sengetøy 🙂

 76. Bilde av lille deg med sekk på ryggen <3 Skjønneste jeg har sett!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 77. Så gøy å se!! ..og OMG! Du ligner på moren din’ Trodde jo nesten det var deg først.. så med andre ord, moren din holder seg bra (selv om det her er lenge siden da 😉

 78. Å, jeg og elsker det dynetrekket <3 Får det hver gang jeg overnatter hos svigers eller besteforeldrene mine. Da kan jeg sove i altfor mange timer. Det er jo så deilig!

 79. WOW! Nice photos!

 80. Hei 🙂

  Leser bloggen din hver dag. Liker den godt 😉
  Angående sengetøyet som du undrer på om finnes: det heter Krepp-sengetøy, og ja: det er utrolig digg.

 81. Marianne

  Hei 🙂

  Angående det med sengetøyet: Tror du mener sengetøy i krepp!

  Se linken her;

  https://www.kk.no/870016/kreppsengetoy-er-trendy-igjen#/

  Går fint an å fortsatt kjøpe det 😀

 82. På bildet av foreldrene dine i 1991 ser man virkelig hvor like moren og søsteren din er! Nå er det du som er en tro kopi av moren din, så morsomt å se! 🙂 Og på bildet av dere begge i like klær er dere søstrene også fryktelig like (det synes jeg ikke dere er nå).
  Utrolig hva hårfargen kan gjøre 😉

 83. Morsomt å se tilbake på slike bilder! 🙂

 84. Wow, skal si du har forandret deg mye siden du var liten! (Men hvem gjør vel ikke det?)

  Hvem var du på bildet av «meg og Elise»? Hehe, klarte ikke se det!

 85. Så herlig 😀 Mormor har sånn deilig og knudrete sengetøy enda 🙂

 86. Høie har ikke det beste kreppsengesettet nei.
  Du burde prøve sengesettet på Princess Interiør, Caroline 🙂
  Kreppsengesett er det beste man kan sove med på sommeren, fordi det er såpass luftig i forhold til vanlig bomull eller sateng 🙂

 87. Hahaha, nå må jeg le. Du ser akkurat som meg da jeg var på den alderen! Prikk like.
  Må få mamma til å scanne inn noen bilder av meg så du kan få se tror jeg,helt sykt faktisk!

  Du er like nydelig som alltid!

  Flaks at det finnes så mange teite mennesker i verden som vi bare kan ignorere!

  Du er toppen!

  Klem fra Lotta

  1. Fotballfrue

   Haaha! Jeg vil gjerne se 😀

   Du er også toppen <3

   Mange klemmer 🙂

 88. Haha jeg lo når du sa at du egentlig så ut som en pinne i bikinien, haha du var veldig søt i hvertfall!! <3

 89. Herregud, jeg hadde akkurat den samme Tobacco buksen!! Eller Toba&Co som det egentlig het.. Anyways, jeg hadde den i imitert skinn/plastikk, og jeg hadde selvfølgelig alltid sort g-streng under. Haha!

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀 Deilig :p

   – C

 90. Hadde samme type sengetøy da jeg også var liten og her om dagen fant jeg et utrolig fint et i samme materiale i fargen hvit på House of Oslo på Vika. Husker ikke hvilken butikk, men den som ligger i samme etage som Meny og går over to etg.

 91. Morro å se hvordan du har forandret deg opp i gjennom årene. Artige bilder! 🙂

 92. Hei Caroline♥
  Du har en SUPER fin blogg! Jeg sjekker den hver eneste dag. Å gud så nydelig hytte du/dere har! Den ville jeg virkelig hatt selv <3
  Men, jeg synes du har den perfekte kroppen som passer deg. Jeg synes folk som skal kommentere alt på kroppene deres ikke bør
  si eller skrive noe♥ Og ikke til deg i vært fall! Men, vet du hva? Vi hadde en foredrag på skolen om barn og ung på nettet og mobilene
  deres! Og han mannen som hadde foredraget spurte om det var mange i min klasse som blogga. Og jeg rakk opp hånda.. Og da sa han har
  du sjekket ut bloggene (fotballfrue) og (trukkjørerfrue)? Og jeg sa nei.. Og etter det foredraget følger jeg DIN blogg♥♥♥ Og Caroline du er en super nydelig jente! Du burde være stolt av deg selv!♥ Kunne du kanskje følge bloggen min også? LilleMines.blogg.no
  Klem Mine♥

  1. Fotballfrue

   Vakre deg, tusen takk for så fine ord <3

 93. Anna H.

  HAHA, første bilde av deg med sekk!! DÅNER, noe så nydelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *