Sunspa Body Fitness

Nå har jeg vært flittig bruker av SunSpa i snart ett år, og har funnet min favoritt i sprayen chocolate som jeg skrev om i dette innlegget. Siden den gang har jeg rukket å trykke en annen spray fra samme merke til brystet, nemlig SunSpa Body Fitness. Denne er helt fantastisk og en DRØM for oss som er aktive.

SunSpa Body Fitness er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh!

SunSpa sine produkter er ikke kremer, men en spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker.

Nyttig informasjon om sunspa tan-in-a-can: 

♥ fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ inneholder ikke parabener

♥ inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ ikke testet på dyr

♥ fargen avtar etter 3-5 dager. Jeg har opplevd at den forsvinner gradvis og ikke flekker underveis

Halleluja! Skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank!

Sitat Woman 2011

Les anmeldelsen til magasinet Woman her. SunSpa har vært testvinner flere ganger, senest i Hjemmet 2012 og på styleintuition.dk med 6 av 6 stjerner. 

Her er før / etter av armen min etter én sprayrunde med Body Fitness.

Bildene er tatt med samme innstilling på kameraet, men på litt forskjellige tider på døgnet.

Jeg tok ofte solarium tidligere, men har slått dette mer og mer fra meg på grunn av helsefarene det kan medføre. Nå besøker jeg solariumet kanskje en gang hver tredje måned, og da er det mest fordi jeg savner å kjenne varme på kroppen. Fargen opprettholder jeg med sunspa tan-in-a-can, som jeg sprayer i ansikt, på hals og bryst cirka annenhver uke. Hele kroppen sprayer jeg sjelden, men den får en omgang de gangene jeg skal noe spesielt. En  sprayboks holder lenge dersom du bruker den i ny og ne som meg, men dersom du vil spraye hele kroppen holder den i cirka 2-3 omganger.

Favorittene er absolutt Body Fitness og Chocolate. Chocolate gir en litt dypere farge enn Body Fitness, men sistenevnte egner seg best for deg som er aktiv. SunSpa har også et eget produkt for menn, som dufter helt fantastisk. Les mer her. Denne bruker Lars-Kristian.

Nå har SunSpa et tilbud til deg som leser bloggen min, og du får 10 prosent rabatt på hele nettbutikken dersom du oppgir koden CAROLINE ved bestilling. De 40 første som bestiller får i tillegg en gave med på kjøpet. Tilbudet gjelder fra i dag til og med 22. april.

Nå er det kamp 😀

annonse 

100 kommentarer

 1. Hei:) har no bestilt sun spa fitness men lure på korleis den blir i ansikte i forhold til daglig rens av huden? vil fargen forsvinne/ skjolder når eg renser huden morgen og kveld?

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri merket skjolder, men det er klart den forsvinner fortere hos meg enn hos Lasse, for eks. :/

   – C

   1. lure på kor langt i frå huden man skal spraye, skal man føle man blir våt på huden av sprayen?

   2. Fotballfrue

    Ca 20 cm. Ja, du må kjenne at det treffer deg 🙂

    – C

 2. Hei! Hvor lenge pleier en flaske å vare?

 3. […] Klikk her for å lese / se bilder fra testen jeg gjorde med SunSpa Fitness. […]

 4. […] Mine favoritter er chocolate eller body fitness på overkropp og 3 day lotion på bein. Det optimale er å gjøre dette uten en tråd, men det hadde vel blitt litt i drøyeste laget om jeg skulle vist meg kliss naken 😉 Til vanlig sprayer jeg kun ansikt og hals, om noen skulle lure. Dersom jeg skal bort eller i selskap og lignende, sprayer jeg hele kroppen. Du kan lese anmeldelse om de andre produktene i tidligere innlegg: 3 day lotion / Body Fitness. […]

 5. Thianna Nguyen

  Du har anbefalt Xen Tan tidligere, vil du si at sunspa er bedre eller på lik linje? og hvorfor :)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *