Sunspa Body Fitness

Nå har jeg vært flittig bruker av SunSpa i snart ett år, og har funnet min favoritt i sprayen chocolate som jeg skrev om i dette innlegget. Siden den gang har jeg rukket å trykke en annen spray fra samme merke til brystet, nemlig SunSpa Body Fitness. Denne er helt fantastisk og en DRØM for oss som er aktive.

SunSpa Body Fitness er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel at du ikke får skille etter sportsbh!

SunSpa sine produkter er ikke kremer, men en spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker.

Nyttig informasjon om sunspa tan-in-a-can: 

♥ fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ inneholder ikke parabener

♥ inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ ikke testet på dyr

♥ fargen avtar etter 3-5 dager. Jeg har opplevd at den forsvinner gradvis og ikke flekker underveis

Halleluja! Skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank!

Sitat Woman 2011

Les anmeldelsen til magasinet Woman her. SunSpa har vært testvinner flere ganger, senest i Hjemmet 2012 og på styleintuition.dk med 6 av 6 stjerner. 

Her er før / etter av armen min etter én sprayrunde med Body Fitness.

Bildene er tatt med samme innstilling på kameraet, men på litt forskjellige tider på døgnet.

Jeg tok ofte solarium tidligere, men har slått dette mer og mer fra meg på grunn av helsefarene det kan medføre. Nå besøker jeg solariumet kanskje en gang hver tredje måned, og da er det mest fordi jeg savner å kjenne varme på kroppen. Fargen opprettholder jeg med sunspa tan-in-a-can, som jeg sprayer i ansikt, på hals og bryst cirka annenhver uke. Hele kroppen sprayer jeg sjelden, men den får en omgang de gangene jeg skal noe spesielt. En  sprayboks holder lenge dersom du bruker den i ny og ne som meg, men dersom du vil spraye hele kroppen holder den i cirka 2-3 omganger.

Favorittene er absolutt Body Fitness og Chocolate. Chocolate gir en litt dypere farge enn Body Fitness, men sistenevnte egner seg best for deg som er aktiv. SunSpa har også et eget produkt for menn, som dufter helt fantastisk. Les mer her. Denne bruker Lars-Kristian.

Nå har SunSpa et tilbud til deg som leser bloggen min, og du får 10 prosent rabatt på hele nettbutikken dersom du oppgir koden CAROLINE ved bestilling. De 40 første som bestiller får i tillegg en gave med på kjøpet. Tilbudet gjelder fra i dag til og med 22. april.

Nå er det kamp 😀

annonse 

100 kommentarer

 1. Hva synes du om varigheten på denne sprayen? Sånn til hverdag er jeg ikke så glad i å bruke spray, fordi spray bare legger seg på ytterste hudlag og dermed slites bort fortere.. Krem trekkes lenger inn og varer ofte lengere. Men hadde vært deilig om dette var en spray med lang varigehet! 🙂

  1. Fotballfrue

   I ansiktet varer den i ca. 3 dager 🙂

   – C

 2. Hei! At den er 33 % sterkere, er det at det er en dypere farge eller at den holder lengre? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg mener det er det at den holder lenger (med tanke på svette etc.) men jeg skal ikke si 100 prosent sikkert.

   – C

 3. Annicken

  Var akkurat på utskikk etter noe av denne typen! Men jeg har noen spørsmål.. Hvordan påfører man sprayen, uten at det blir skjollete?:p
  Og hvis man soler seg etter å ha tatt på den, kan man bli brun igjennom?
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg regner med at svaret på det siste er ja 😉 Du holder sprayen 20 cm. fra deg, og sprayer. Den legger seg veldig lett og fint på huden din, det skal godt gjøres å få skjolder 🙂

   – C

   1. Annicken

    Okai 🙂 Men av denne spraye kan man da få pigmentflekker?:S

   2. Fotballfrue

    Pigmentflekker av selvbruning? Har jeg aldri hørt om :/

    – C

   3. Annicken

    Ok, bra! Da skal jeg kjøpe den 🙂 Men tror du at du kan enten lage sån steg for steg hvordan man påfører den.. eller vise en film der du tar det på armen… for skjønner ikke helt hvordan det skal påføres uten at det blir sjollete! ( sånn mellom fingerne og sånn)..

   4. Av mange kjemikaler og parfymerte produkter KAN man jo få pigmentflekker i solen, men har ikke akkurat noe med selvbruningen å gjøre.

 4. Cathrine

  jeg virkelig elsker bloggen din! Og stoler på dine anbefalinger. Har tidligere lest at du bruker Xen-tan som selvbruner og at du var veldig fornøyd med den. Jeg har selv testet den og er storfornøyd. Men mener du at denne spray selvbruneren er bedre en Xen-tan sin dark? Må snart gå i innkjøp av en ny og gøy å teste litt.

  1. Fotballfrue

   Ja, absolutt 🙂 Jeg anbefalte sunspa først i august, og har ikke brukt xen-tan siden, kun om jeg har vært tom for sunspa 🙂

   – C

 5. Hei:) Jeg får opp at rabattkoden CAROLINE er ugyldig: 🙂

 6. Får håpe ODD vinner denne gangen også!:D

 7. Så bra! Syns det er kjedelig å ta spray-tan når det bare holder noen få dusjer etter trening.. Kanskje jeg skulle prøvd ut denne.:)
  Ha en fin søndag.

 8. Veldig fin farge!! Og utrolig praktisk at det ikke er krem, skjolder på hendene er min største fiende..

 9. Kan man bruke body fitness selv om man ikke trener mye?

  1. Fotballfrue

   Jada, men da anbefaler jeg chocolate eller original 🙂

   – C

   1. Cecilie

    Jeg har tenkt å kjøpe Sunspa etter dine anbefalinger, og vil høre hvorfor du anbefaler chocolate/original istedet for Fitness hvis man ikke trener så mye? 🙂 Er fargen finere eller hva? Gleder meg til å prøve!

   2. Fotballfrue

    Ja, chocolate gir fantastisk farge! 🙂

    Klem!

 10. Bestilt ! Gleder meg til å prøve 🙂

 11. Hanne Sol

  Hei Caroline
  Jeg lurte på om du ville lage et innlegg med dine tips til iherb-shopping?
  Har bestemt meg for å begynne med lchf og trenger litt tips 🙂
  Takk for inspirasjonen og motivasjonen du gir med bloggen din!

 12. Så herlig! Denne virket jo fantastisk! Så ut som det ble et flott resultat!
  Er selv fan av xen-tan 🙂
  Ha en finfin søndagskveld!

  1. Fotballfrue

   Det var jeg også, helt til jeg testet denne 🙂

   Klem!

 13. Hahahahaha….tenk nå har jeg bestilt både blekemiddel til tenner og bruning til huden;) Går våren friskt i møte her oppe i det kalde nord. Liker godt når du legger ut gode tips, mottas med stor takk Caroline. Ha en flott uke:) ps, har trålet bokhandlene her oppe, uten resultat.Vet du noe om hvordan jeg kan bestille boka di?

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 🙂 Du kommer til å stråle! Du kan bestille hos lillemaane.no, coverbrands.no, limy.no, makestyle.no, getinspired.no eller hos bokhandlere 🙂

   – C

 14. Great result)

 15. Ha en fin dag 😉
  elsker bloggen din!

 16. THANK YOU HONEY!! 🙂 bestilt :))

 17. Perler på en snor

  Bruker du noen av disse til ansiktet også?:)

 18. kan du ikke lage en sminke video. 🙂

 19. Den må jeg prøve, selvbruning er så vanskelig så det er alltid gøy å høre om en som er skikkelig bra:)

 20. Da er Chocolate bestilt, håper den blir bra!!! Sprayer du den på selv eller får du hjelp?

  1. Fotballfrue

   Jeg sprayer den selv i ansiktet, men skal jeg spraye hele kroppen får jeg hjelp 🙂

   – C

 21. Jeg lurer på en ting. I en kommentar skrev du at Lars-Kristian ikke hadde scoret fordi han er spiss. Men en venn av meg sier han er forsvarer. Hva er riktig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri sagt at han er spiss! Han har alltid spilt back 🙂

   – C

 22. Heii!

  Skrev om deg på bloggen min i går, gå inn å ta en titt! Elsker bloggen din<3

 23. Har de noe annet en selvbruningSPRAY? altså mousse eller krem?:)

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Denne sprayen er fantastisk, så mye lettere enn en krem 🙂

   – C

   1. Men hvordan får du overgangen til ansiktet jevnt? Og i hårskillet? Og jevnt på ryggen, uten hjelp?

   2. Fotballfrue

    Jeg skriver jo at dersom jeg sprayer hele kroppen, får jeg hjelp. Jeg klarer jo åpenbart ikke å spraye ryggen min selv 😉

    Overgangen til ansiktet? Jeg forstår ikke :/ Jeg har aldri fått skille i ansiktet av sunspa i hvert fall. Du vil oppleve spray veldig annerledes enn krem, siden du sprayer fordeler den seg jevnt av seg selv.

    – C

 24. Skjønner ikke hvordan du kan trene så mye, og ikke ha muskler i det hele tatt.

  1. Fotballfrue

   Jeg har masse muskler i mage, rygg, rumpe og lår 🙂 Jobber med armene.

   – C

 25. Må si det er vanskelig å stole på deg.. Du sier du har brukt denne i et helt år, men i dette året har du gitt reklame for xen-tan, hvor du skrøydet av den og den var såå fantastisk. Hva er det som gjør at denne slår xen-tan?

  1. Fotballfrue

   Nesten ett år, skrev jeg 🙂 Denne startet jeg å teste i april 2011, og anmeldte den i august. Før denne bruke jeg xen-tan. Sistnevnte er også god, men sunspa slår den på grunn av jevnheten, lukfriheten, fargen og det at den sitter bedre 🙂 Du kan jo lese testene selv, det er en grunn til at sunspa vinner. Jeg liker xen-tan, men kommer aldri til å gå tilbake til den etter at jeg startet med sunspa. Det eneste jeg har reklamert for xen-tan etter at jeg startet med sunspa var da det var tilbud på den, og jeg fortalte om det.

   – C

 26. Hm, det før-og-etterbilde av armen din var overbevisende. Jeg har visst klikket hjem en slik. Nå skal det sies at jeg er atskillig mer blåhvit i huden enn deg så jeg er spent på hvor vellykket det blir. Det må ikke bli FOR mørkt heller, da ser jo alt helt feil ut. Noen andre blåhvite vikinger her inne som har testet denne? Jeg har til gode å finne et selvbruningsprodukt som får leggene mine til å se friskt solbrune ut…

  1. Fotballfrue

   Bodyfitness gir en veldig fin farge, chocolate hadde nok blitt for mørk for deg. Alternativt kan du bestille den helt lyse 🙂 Håper du blir fornøyd 🙂

   – C

 27. Hei Caroline!

  Jeg har nettopp blitt «fast» leser av bloggen din. Kjempeinspirerende, og MYE bra tips! Fikk også bestilt meg en spraytan idag, med rabatt, så det er ikke dårlig. Gleder meg til å følge din utvikling fremover, da det ser ut til at mye spennende kommer til å skje… Mtp bok osv. Artig! LYKKE TIL!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, velkommen skal du være 🙂

   Klem!

 28. Hei, Caroline!

  Skal bestille nå, og jeg lurer på hvor mørk den Chocolate er? 🙂
  Jeg er ikke lys i huden fra før, men får man et naturlig resultat?

  Takk for flotte blogginnlegg!

  1. Fotballfrue

   tar du 2 runder blir den ganske mørk, men tar du 1 runde blir den litt sånn sydenbrun 🙂

   – C

 29. Jeg har aldri prøvd selvbruning, så nå er det på tide!! Hvis man sprayer seg dagen før med denne sprayen, og dusjer dagen etter, mister man mye farge da? Hvis man skal bruke denne i anledning fest, bør man ta på samme dag eller dagen før? Er det mulig å ta for mye av denne slik at det blir unaturlig? Hehe.. Håper du kan hjelpe meg!:)

  Jeg vet ikke helt hvilken jeg burde ha. Jeg er brunette som ikke er kritthvit på vinterhalvåret, men jeg er heller ikke brun :p så midt på tre 🙂

  1. Fotballfrue

   Du må dusje dagen etter for å miste overflødig farge 😉 Det er da du ser sluttresultatet, etter dusjen. Det blir veldig bra 🙂 Du kan jo starte med original, men selv foretrekker jeg chocolate 🙂 Det holder med en runde 🙂

   – C

 30. Hei Caroline!

  jeg lurer på om sprayen kan brukes i ansiktet eller bare er beregnet for kroppen?

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver jo det i innlegget :p Selv bruker jeg den mest på overkroppen (ansikt, bryst) Den er regnet for hele kroppen 🙂 En boks holder til 2-3 ganger.

   – C

 31. Elisabeth

  Rabattkoden fungerer ikke! Kommer opp at den er ugyldig:(

  1. Fotballfrue

   Da tror jeg du må prøve igjen 🙂 Ringte sunspa for å dobbelsjekke tidligere 🙂

   – C

 32. Love this…have to try it!!

 33. Den ser ut til at fungere perfekt. 🙂

 34. Hei fantastiske Caroline 🙂
  Jeg bare lurer på en liten ting, og det ville vært veldig hyggelig om du ville svart 🙂
  Hvilken rettetang bruker du? Du har så utrolig fint og sunt hår!
  Har hørt mye om ghd rettetangene, vet du om de er bra? Isåfall hvem av dem ville du annbefalt til en jente med bølger og fall i håret? Og holder håret seg rett lenge? eller må du rette håret flere ganger om dagen for å holde det rett?

  Håper du får en fantastisk uke, herlige deg <3

  1. Fotballfrue

   Søta! Jeg bruker GHD, men har også brukt Gorgeous en periode. Synes sistnevnte er veldig god for å være såpass rimelig, men til syvende og sist kan ingen måle seg med GHD 😉

   Klemmer 🙂

 35. Hei, leserne til fotballfrue og fotballfrue 🙂
  Har dere lyst til å like bildet vårt? Er med i en konkurranse om å bli årets radioruss. De 3 bildene med flest likes kommer videre. Vi har kommet ned til 4.plass, og trenger virkelig stemmer. Hadde blitt kjempe glad om dere vil hjelpe oss og like bildet! 🙂

 36. Hei, jeg lurer på en ting angående selvbruningssprayen, siden jeg nå allerede har bestilt den 🙂 Hvordan er det med tanke på den sprayen som ikke «treffer» kroppen? Er litt bekymret i forhold til flekker på fliser/innredning… Noen erfaring der Caroline?

  1. Fotballfrue

   Vi pleier å stå i dusjen 🙂

   – C

   1. Ahhh, takk for tipset 🙂

 37. Da var sprayen bestilt! Hater å ta solarium så håper dette er noe jeg får til å bruke av og til hehe. Takk for tipset, skal prøve å huske å gi oppdatering 🙂
  Ha en fin mandag!

 38. Hei 🙂 Ser ut som gode produkter. Er det bare meg eller opptaterte du mer før?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg oppdaterer 3 ganger om dagen, det har jeg gjort en stund nå, bortsett fra forrige uke. Var veldig hektisk 🙂

   – C

 39. Flott farge! Når skal du begynne å jobbe igjen?

  1. Fotballfrue

   Nå er jeg litt usikker på hva du mener? Jeg jobber stort sett hele tiden.

   – C

   1. Kanskje Tuva mener den jobben du hadde i samarbeid med bl.a Trine Grung? Forstår vel ikke helt spørsmålet selv, har et inntrykk av at du nesten ikke gjør noe annet enn å jobbe hardt for penga dine. 🙂

   2. Fotballfrue

    Skal til Drammen for planlegging på torsdag, faktisk 🙂

    – C

   3. Ja, var det jeg mente 🙂 Blir spennende!

 40. Hei! jeg får ingen av linkene til å fungere 🙁 fler som har det problemet?

  1. Hej Carina – Den virker fint her hos mig. -).

   Får du feil eller?

 41. Hei Caroline, kjempespennende, aldrig prøvd dette før så nå skal jeg bli brun og fin jeg også:)
  Men,, jeg ser at jeg måtte betale både moms og frakt, så boksen ble nøyaktig 100 kr dyrere
  enn anntatt,lurer på om flere har samme erfaring??

  1. Hei Grethe

   Når du bestiller via http://www.selvbruner.no er det ingen moms ekstra fordi den inngår i prisen på 269 kr. Og frakt er helt normalt å betale, slik er det i alle webbutikker

   Og frakten er ganske billig hos http://www.selvbruner.no faktisk….

   Jeg fikk allerede min pakke idag juhu…
   :-)hilde

 42. Jeg har veldig sensetiv hud og tåler ikke en gang parfyme rett på huden, reagerte på Garnier sin selvbrunings spray. Er denne mye parfyme i? Vet du noe om det passer for sånne som meg med så sensetiv hud? Tusen takk på forhånd! 🙂

  1. Fotballfrue

   Prøv å sende en mail til sunspa 🙂

   Klem!

 43. Må bare si aller først at du er veldig flink å svare på kommentarene! Ikke verst til toppblogger å være 😀

  Jeg får heller ikke til å angi koden.. den skal skrives inn der det står kupongkode, sant ?:) Står bare at den er ugyldig.. har prøvd flere ganger

  1. Fotballfrue

   Så merkelig! Den skal jo vare til 22 :O Hvilken nettleser bruker du da?

   Klem 🙂

  2. :-)Hei Frida – den fungere som bare det på https://www.selvbruner.no – Ved checkout angir du den under:

   Rabattkoder Har du en rabattkode kan du skrive den inn her:

   Der er ingen stedder der hedder kupongkode:-)

   Lykke til Maria

 44. Takk for svar! Aner ikke hvordan jeg klarte det, men havnet innpå makestyle, og skulle bestille derifra.. prøvde å se hvilken link som førte meg dit nå, men fant det ikke igjen.. men NÅ fikk jeg jo til 🙂 takk for hjelpen!

 45. Kristine

  Hei 🙂 Eg kjøpte denne og brukte den som anvist. Men når eg reiste på joggetur dagen etterpå, rann brunfargen vekk.. spessielt i armkrokene og ved albuene. Kan eg ha gjort noko feil? Evt har du nokon tips om korleis dette ikkje skjer? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg håper du dusjet og vasket seg grundig med såpe før løpeturen? :p

   – C

 46. Kristina

  Når du sprayer deg, holder du inn knappen helt eller bare har du et lett trykk ? Jeg opplevde da jeg holdt knappet hardt inne at fargen som kom ut var veeldig brun, blir den ikke veldig skjoldete da ? Eller har du noen tips ? :- )

  1. Fotballfrue

   Rist den godt først 🙂 Jeg holder et normalt trykk på den 🙂 Fargen som kommer ut skal selvsagt være brun :p

   – C

 47. Får ikke godkjent når jeg skriver inn Caroline!?

 48. Heisann! Jeg har bestilt SunSpa Original og SunSpa Body fitness, kan jeg bruke de to sammen ? 🙂 Med tanke på at du bruker den som er litt mørkere sammen med SunSpa body fitness 🙂 Setter stor pris på et svar frå deg! Dette blir første gang jeg bruker selvbruning!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker de aldri sammen, jeg liker bare begge to 🙂 Chocolate bruker jeg om jeg skal noe spesielt, mens fitness bruker jeg i hverdagen da den holder lenger ift. trening 🙂

   Klem!

 49. […] fra serien SunSpa. Dette er veldig gode produkter, som blir mer og mer populære. Også bloggeren fotballfrue har falt for denne serien. Det unike med SunSpa er at de tilbyr en selvbruning som er tilpasset de […]

 50. Hei:) har no bestilt sun spa fitness men lure på korleis den blir i ansikte i forhold til daglig rens av huden? vil fargen forsvinne/ skjolder når eg renser huden morgen og kveld?

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri merket skjolder, men det er klart den forsvinner fortere hos meg enn hos Lasse, for eks. :/

   – C

   1. lure på kor langt i frå huden man skal spraye, skal man føle man blir våt på huden av sprayen?

   2. Fotballfrue

    Ca 20 cm. Ja, du må kjenne at det treffer deg 🙂

    – C

 51. Hei! Hvor lenge pleier en flaske å vare?

 52. […] Klikk her for å lese / se bilder fra testen jeg gjorde med SunSpa Fitness. […]

 53. […] Mine favoritter er chocolate eller body fitness på overkropp og 3 day lotion på bein. Det optimale er å gjøre dette uten en tråd, men det hadde vel blitt litt i drøyeste laget om jeg skulle vist meg kliss naken 😉 Til vanlig sprayer jeg kun ansikt og hals, om noen skulle lure. Dersom jeg skal bort eller i selskap og lignende, sprayer jeg hele kroppen. Du kan lese anmeldelse om de andre produktene i tidligere innlegg: 3 day lotion / Body Fitness. […]

 54. Thianna Nguyen

  Du har anbefalt Xen Tan tidligere, vil du si at sunspa er bedre eller på lik linje? og hvorfor :)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *