Hyttesøndag

God morgen! Har ligget i sengen og endelig fått lest litt i den nye boken min, og surfet på nettet helt til nå *strekkeseg* Fantastisk måte å våkne på. Skulle selvfølgelig hatt mannen her også, men myk dyrepels er en ganske fin erstatter sammen med pappa sin plystring og mamma sin skramling med kaffekopper ute på kjøkkenet. Deilig søndag.

Det ble ganske sent i går, tror jeg var i seng rundt klokken to, og da hadde jeg vært vitne til mamma og pappa sin nye dans litt for lenge. Haha! De er verdens søteste!

Fantastisk mat ♥

Senere skal vi hjem for å se kamp, også skal jeg begi meg ut på uken sjette og siste løpeøkt. Den blir nok kort, for jeg gleder meg sånn til kampen! Nå er det frokost her. Håper dere får en deilig søndag ♥ Heia ODD!

99 kommentarer

 1. Hvor ligger hytta?:D

 2. Etter å ha vært fristet til å lage noe av oppskriftene dine leeeenge, handlet jeg inn mandelmel, fiberhusk, sojamel osv. Etter å har brukt over 600 kr tenkte jeg at nå skulle det bakes. Begynte med humburgerbrødene dine, for så å bake bollene. Må dessverre si at jeg ble skuffet av begge oppskriftene. Brødene smakte rett og slett omelett :-/ så akkurat ut som dine, men smaken uteble. Det samme med bollene, som andre har skrevet så er det lite som minner om boller, eneste er kardemomme smaken. Jeg brukte mørkt mandelmel, som du gjorde første gangen og jeg ser det er stor forskjell fra når du brukte mørkt og lyst mel. Når du bakte skoleboller skrev du at bollene kom til å «skli» ut, men disse her gjorde ikke det på noen måte.
  Ikke for å være kritisk, for jeg liker bloggen din veldig godt. Kanskje det bare var jeg som hadde enorme forventninger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så trist at det ble sånn, jeg har kun fått gode tilbakemeldinger på folk som har testet oppskriftene mine :/ Spesielt på bollene 😀 Jeg har aldri fått omelettsmak på mine burgerbrød, så det høres veldig rart ut :/ Du spiste de ikke alene? Det har jeg nemlig ikke prøvd. De skal jo brukes med burgeren 🙂 Konsistensen på mine boller blir veldig lik hveteboller. Skolebollene skled litt ut i og med at jeg presset hull i midten på dem 🙂 Når jeg ikke gjør det, sklir de ikke ut 🙂 Men de hever ganske bra, og blir veldig fluffy 🙂 Du ser det sikkert på bildene, bilder lyver ikke 😉

   – C

 3. Nice dogs) beautiful flowers)

 4. Heidi Marie

  Hei! hvordan trener du bein, jogger du kun eller styrke ved siden av? Noen gode mage/rygg øvelser, for sommerkroppen ? også lurte jeg på hvordan en vanlig treningsuke ser ut for seg? 🙂 Du skriver en utrolig inspirerende blogg! et godt forbilde 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal se om jeg får laget et innlegg 🙂

   – C

   1. Kristina

    Slenger meg også på den kommentaren, spesielt i forhold til beintrening. 🙂

 5. Så koselig! Den hytta deres er så utrolig fin! Og for noen nydelig bilde av hundene 🙂 Maten så heller ikke verst ut 🙂 Håper du har hatt en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Håper du har hatt en deilig søndag også 🙂

   Klem!

 6. Hei!
  Bare lurer litt på om det er normalt at neglene til den tibetanske spanielen deres skal være så lange? Selv har jeg vært borti rotweiler og alaska husky, og for der det svært smertefullt med så lange negler…
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jada, de er helt fine. Vi er jevnlig hos dyrlegen 🙂

   – C

 7. Marte F

  Nå har jeg lest denne bloggen i lang, lang tid, men aldri kommentert. Men nå synes jeg du fortjener en tilbakemelding på boka di! 🙂 Jeg gikk til innkjøp av boka i går, og jeg må bare si at du har gjort en kjempebra jobb 😀 jeg har bladd og bladd i boken i hele dag og er helt bestemt på at alt skal bakes/lages! Fantastiske oppskrifter og nydelige bilder. Jeg blir rett og slett skikkelig motivert og glad av å se i den:) thumps up! Så tidligere i dag serverte jeg minipannekaker til samboeren og nå står lunsjbrødet i ovnen:) gleder meg til å smake på det!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastisk tilbakemelding 🙂 Håper du liker alt du prøver på 😀

   Klem!

 8. Hei! jeg får ikke kommentert i kommentarfeltet, så da sender jeg heller e-post og håper på svar! 🙂

  Jeg lurte bare på hvordan du trener ben, trener du styrke itilegg til jogging?, noen gode mage/rygg øvelser? og hvordan en treningsuke ser ut for deg?
  Du er inspirerer meg hverdag, du er et godt forbile! 🙂

 9. Hundene dine er akkurat like skjønne som deg :o)

 10. Nam, så god maten så ut! Å for noen søte hunder du har:)

 11. Elsker bildene dine! 😀

 12. Såg utrolig koselig ut:) Kjempefine bilder!

 13. Hvilken type rase er den «største» hunden deres? Utrolig nydelig!

  1. Fotballfrue

   Tibetansk spaniel 😀 Han er skjønn!

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *