Fra boksignering til hytteliv

Hei dere!

Herlighet, så fantastiske dere er! Tusen takk for at så mange møtte opp på boksigneringen i dag, jeg var faktisk litt redd ingen skulle komme ettersom været var så nydelig. Men jammen fikk ikke høyrehånden min kjørt seg, den er helt gåen! Neste lørdag er det Liertoppen som står på planen 😀

Fantastiske (og feiende flotte) Veronica som står bak TM Design kom også en tur, med både champagne og montblanc-penn. Den dama! Stor stas ♥

Nå skal vi spise tapas som mamma har laget siden klokken tre i dag, kan ikke annet enn å glede meg 😀 Håper kvelden deres blir. . så bra den bare kan bli 😀

Smooches til alle ♥

101 kommentarer

 1. kan du vise garderoben din?? værsåsnill!:) digger deg btw

 2. Hei! 🙂 Jeg har lenge tenkt at du er ei jeg ikke liker… Men, for en stund siden satt jeg og tenkte litt, og fant ut at alt bunnet i at jeg bare var «misunnelig» på det du har fått til. Du er ei kjempenydelig jente, og jeg håper du er stolt av at du er kommet dit du er! 🙂

  Og nå, så liker jeg deg! 🙂

 3. Hei! I et eldre innlegg skrev du om hvordan dere hadde fått laget spesialtilpassede øreplugger til musikk. Disse så kjempespennende ut, og jeg tenkte dette ville være den perfekte bursdagsgave til kjæresten min. Nå har jeg sittet og bladd og bladd gjennom de gamle innleggene dine uten å finne dem. Jeg ville derfor vært supertakknemlig om du kunne fortelle hvor det var dere fikk gjort dette!

  Fortsatt god helg til dere!

  1. Fotballfrue

   Her er innlegget: http://fotballfrue.no/?p=10855 🙂

   – C

   1. Louise

    Tusen takk! Der reddet du dagen min!

 4. Härlig dag!

  Kommer du till Sverige och signerer böcker?

  http://pernillabredolt.com

  1. Fotballfrue

   Å, det hadde vært gøy 😀 Kanskje det? 🙂

   Klem!

 5. Når kommer du på liertoppen, klokken? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er litt usikker ennå, men mener det var fra 13. Skal sjekke og skriver selvsagt om det 🙂

   – C

 6. Hei

  Jeg skal gifte meg.

  Har du noen tips til bryllupsfrisører, makeupartister, hvor du får falke øyevipper og fransk manikyr? Kunne du laget et innlegg til hvor man og hva man kan gjøre for å bli flott til bryllupet?

 7. Blir det noe boksignering i Drammen? 😀

 8. Hi Caroline!
  I’ve been following your blog for a few months now and I really like it 🙂 I would also love to read this new book of yours but unfortunately I don’t understand your language that well :/ Are you going to publish it also in English? If not, I think I would like to have it in Norwegian anyway but is it available anywhere else but Norway? 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 I don't know yet, but maybe we will :) You can by the book at http://www.lillemaane.no 😀

   Big hugs!

 9. Er det noen mulighet for at du kommer til Kristiansand? 🙂

 10. Kommer du til skien også? :- ) men i såfall når kommer du på liertoppen?

  1. Fotballfrue

   Jeg bor jo der, så det spørs om det ikke blir der også 🙂 Lørdag er det Liertoppen 🙂

   Klem!

 11. Ingvild

  Må bare si at jeg får mer og mer sansen for bloggen din, særlig etter at jeg selv begynte å trene 🙂 Inspirerende.
  Og så lurer jeg på om man får tak i boken din i alle bokbutikker? Også i Skien?

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Ja, den finnes stort sett overalt, men ikke absolutt alle har tatt den inn. Den finnes i Skien vil jeg tro, hvis ikke er det også mulig å bestille den på nett, for eks. hos lillemaane.no 🙂

   – C

 12. Signe :)

  Synes du hadde utrolig fine krøller på disse bildene! Hvordan har du laget dem? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *