Boksignering: Sandvika

God morgen!

Her er noen bilder fra rommet vi bor på:

Nespresso ♥

Hugo vil inn og vekke pappa, Ronaldo sover selvfølgelig fortsatt. .

Avis på døren ♥

Jeg har vært våken siden klokken syv, får aldri sovet når det er noe som skal skje, så jeg er i hvert fall veldig våken nå. Deilig. Tok verdens lengste dusj, fønet håret, drakk kaffe og koste meg før jeg vekket Lars-Kristian rundt klokken ti. Nå sitter vi og spiser frokost, og skal snart dra avgårde til Sandvika for boksignering. Der skal jeg møte Vegard fra forlaget og se litt på Norli før det starter klokken 13.

Kjører på med sommerbukser i dag, deilig med noe som ikke er stramt når jeg skal sitte en hel time. Skjorten er fra H&M, slingbacks fra Zara.

Håper vi sees ♥

99 kommentarer

 1. Gratulerer så masse med (vel overstått nå?) boksignering! Det er imponerende hvor mye du har oppnådd og hvor veltilpass du virker i det hele 🙂

  Som en «noe eldre» leser må jeg si du appellerer til en variert leserskare, og jeg finner alltid noe interessant å lese når jeg titter innom her. Så klart har vi alle ulike meninger, men personlig ser jeg ikke behovet for å fortelle deg at jeg ikke liker noe du har skrevet, det være seg maten din eller klærne dine..for hvor kjedelig ville det ikke vært hvis vi alle likte nøyaktig det samme? Uansett..innleggene dine er velskrevne, positive og gjør meg glad,- og det holder for meg (og deg?) i hvert fall!

  Fortsatt god helg til deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, spennende at jeg når ut til et så bredt publikum, om jeg kan kalle det for det 😉 Setter stor pris på lesere som deg, det skal du vite 🙂

   God helg, og klemmer 🙂

 2. Så nydelig hotelrom! Heldig 🙂 Jeg kjøpte boken din i dag, elsker den, mye nyttig!
  Kos deg på hytta 🙂

 3. Hei,
  nå har jeg laget iskremen fra boken din. Bytta kremfløte med lettere kremfløte og håper det ikke har noe å si for resultatet. Jeg fikk hvertfall pisket det. Men jeg lurer på når det gjelder den ostekaken din, kan jeg bytte ut seterrømme med kesam eller mager kesam? Eller er kaken avhengig av det fettinnholdet som er i seterrømmen? Og kan jeg bruke lettere philadelphiaost?

  Jeg er så glad i gulrotkake, så jeg utfordrer deg til å lage en sunnere utgave av den. Tar du utfordringen? 😉

  Hilsen meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det går fint å gjøre litt endringer 🙂 Men om den vil smake like godt, kan jeg ikke garantere 😉

   Jeg tar utfrodringen, GØY 😀

   Klem!

   1. Andrine

    JA til gulrotkake!! Gleder meg!

 4. Camilla

  Kan du ikke komme på boksignering til Sørlandet til sommeren?:D Gjerne Arendal;)

  1. Fotballfrue

   Kanskje det 😀 😀

  2. JA, gjerne Arendal! hehe 🙂

 5. Så koselig å ha med voffene på hotell. 🙂 Er så glad for at det går an å ha med seg hunder på såpass mange hotell her i landet. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det setter jeg veldig stor pris på også 🙂

   Klem!

 6. Ville bare si at det var gøy å se dere på foppall på vgtv 🙂 Må si at jo mere jeg ser av deg (senkveld, p3morgen osv) jo mere har jeg sansen. Et mer nyansert bildet tegner seg, og det er bare positivt. Nyt hyttelivet 😀

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 😀

   Klem!

 7. Hei! Når velger du vinner for konkurransen du hadde om nelly? Kos deg videre på tur!

  1. Fotballfrue

   Jobber med saken samme med Nelly 😀

   Klem!

 8. Nora Leikvoll

  Hvilken etasje bodde du i? 🙂 Jeg har også bodd på enn sånn suite på det hotellet! Gøy:-DD

 9. Nydelig antrekk 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – c

 10. Spennende med boksignering! 🙂

  Hihi, hunden vår står også på samme måte og venter på å få komme inn til «pappa» og vekke han hvis det bare er jeg som står opp tidlig på morgenen. Han får egentlig ikke lov til å være i senga vår, men han har funnet på en rutine selv at han må inn å kooose med den som ikke har stått opp enda.. Han er så skjønn der han kommer i full fart og ikke vet helt hvor han skal gjøre av seg fordi han er så glad så da får han lov å kose litt et par minutter 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Å, hygge <3

   Klem til deg, Martine <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *