Royal Christiania

Herregud, for et rom vi har fått! Her er det tre rom, to bad, to digre skap og en stor sittegruppe. Her kunne vi hatt tidenes fest. Gøy 😀 Synd vi bare blir til i morgen. Anbefaler alle som overnatter ofte på hotell å gå til anskaffelse av et medlemskort til Nordic Choice club, da stiger dere i gradene etter hvor ofte dere overnatter. Vi er snart på gullkort, og får mange fordeler. Blir blant annet oppgradert til det fineste rommet om det er ledig. I like!

Vi har hamstret masse godt på Kiwi: Nøtter, jordbær, plommer og oliven (måtte innom den gamle standardbutikken der vi bodde før) og skal få med oss siste delen av The Voice.

Her er de nye sandalene jeg fant hos Zara i går. Kostet kun 399,- Kunne jo ikke la være, da. . Men. Hvor skal de stå? Jeg har ikke plass. Haha!

Kos dere i kveld ♥

92 kommentarer

 1. Råfine 😀
  Du kan jo kanskje selge noken viss det er eit par du ikkje bruka så altfor mykje? 🙂

 2. Veronika

  Håper dere koste dere!

  Var det Bjølsen dere bodde før?

  I så fall hadde det vært artig om dere fortsatt bodde der. Jeg skal flytte dit nå, hehe 🙂 Kiwibutikken blir nok masse besøkt da, for å si det sånn!

  1. Fotballfrue

   Ja, masse 😀

   Vi bodde på St. Hans Haugen / Frdensborg 🙂

   Klem 🙂

 3. Vil du lage et innlegg om skoene med glitter-hæl som vi ser i bakgrunnen på bildene? Så utrolig nydelige ut! 😀

 4. Kristiane

  fyttirakkeren de var fine!!

 5. Fikk faktisk disse i gave av moren min for litt siden. Har ikke fått brukt de enda, men de sitter perfekt rundt foten! Får håpe de er like gode å gå i som utseendet.

 6. kan du vise oss »garderoben» din?????????? pliz

  1. Fotballfrue

   Her er et innlegg: http://fotballfrue.no/?p=13251 🙂

   – C

 7. siste delen av thevoice? er ikke kanalen nedlagt?? jeg bestilte nettopp abonnement fra canaldigital. De sa at thevoice var nedlagt av tvn. Hmm, så jeg valgte derfor familiepakken i stedet. Nå er jeg forvirret. Synes uansett ikke thevoice er noe såååå veldig bra kanal. Men jeg trenger en musikkanal da 😀 hehe

  1. Fotballfrue

   Programmet, ikke kanalen :p

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *