Den gang da

Da jeg fikk se klippet fra VGTV-serien Fotballfruer i går, hadde jeg nødt til å bla litt i arkivet mitt og sjekke de første bloggpostene mine fra 2009. Det var jo faktisk på grunn av VG og denne serien at jeg kom på navnet Fotballfrue til bloggen. De var hos meg i april en gang, og bloggen ble til 27.mai 2009. Skal si både jeg og bloggen han endret seg i løpet av 3 år, men det er jo egentlig bare naturlig og en endring som jeg bare er glad for.

Sjekk de to første antrekksbildene:

Tuppering ♥

Jeg synes det var SÅ FLAUT å posere!

Og her er en fantastisk drøm jeg følte for å dele med dere:

Da jeg omsider sovnet, hadde jeg selvsagt mareritt. Jeg kunne egentlig bare spart meg for å sovne. I hvert fall når drømmen inneholdt en stolt mamma som trodde hun hadde gjort et kupp, da hun overrakte meg en sort brudekjole.
To dager
 før bryllupet!

I tillegg ble jeg gravid, og fødte hybelkaniner i kirken.

Haha 😀 Skal ikke stå på humoren, i hvert fall!

Nå skal jeg pakke atter en gang, jeg skal ikke til Siljan igjen før tirsdag kveld, så det blir en full koffert. Aiaiaiai. . Mye koseklær blir det i hvert fall, jeg setter jo kursen mot hytta etter boksigneringen i morgen. Gleder meg!

Håper dere har en fantastisk fredag! Her skinner solen. Hurra for det ♥

103 kommentarer

 1. hei. jeg sittter med fadderen min og vi ser på bilder av deg fra før. du er veldig fin. det hadde vært gøy om du hadde konkuranse om å vinne en pc for jeg fr ikke lov å ha egen pc lenger forid jeg snakket med mange fremmede på msn før.men ikke nå. hvorfor er du så brun tok du så mye selvbrunging hele tiden?

 2. Kan du kanskje lage et innlegg hvor du sammenligner stylingen til et klesplagg som du har bilde fra da, og hvordan du ville stylet og kombinert det plagget nå? Hvis du ikke har gitt bort/kastet dem?

  God helg <3

 3. Andrine

  FOR ei fin og stor rompe da! SEXY!!

 4. Nydelig da, nydelig nå 🙂

 5. Hei!
  Går man ned eller opp i vekt når man begynner med lchf? 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Du kan gå både opp og ned i vekt på LCHF. Ofte opplever undervektige å gå opp i vekt, mens overvektige går ned. Grunnen til det er at LCHF gjør det lettere for kroppen å finne riktig energi-inntak, noe som igjen fører til at de som følger LCHF finner sin idealvekt 🙂

 6. Alltid vært vakker du, Caroline! Men allikevel syns jeg du bare blir vakrere og vakrere for hvert år:) Går det ann å bli finere?:p Du har en fantastisk kropp, et nydelig ansikt, den beste stilen og verdens fineste personlighet! Digger deg, Caroline 😀

 7. Michaela

  Hei! Bare lurte på om du har noen rabattkode til getinspired.no? 🙂
  God aften!

 8. Marigona

  ååh herremin! Alltid like pen du 🙂

 9. tatt silikon siden da, eller bare blitt flinkere å finne korrekt undertøy? :p er selv flatbrystet, og lurer på hvordan det kan se ut som om du har mer titts nå, selvom det samtidig ser ut som om du har en lavere fettprosent? Bare å kle seg mer til fasongen, eller undertøy som passer til oss med lite å ta i? 🙂

 10. Jeanett

  Unnskyld at jeg sier det, men rompa di ser FANTASTISK ut på bilde nummer to! 😀

 11. Det er så morsomt å se tilbake på gamle bilder! Jeg husker det første innlegget jeg leste på bloggen din var et om at du hadde tatt en graviditetstest, haha. Så deg på Washera (eller noe i den dur..) og måtte sjekke ut 🙂

 12. Fantastisk! Gikk tilbake i tid i dag.. Ryddet klesskapet! Det ble fire poser til Fretex, veldig fulle, hahahahaha! Føler med deg 😉

 13. Du var minst like pen da, som det du er nå! 🙂 Men jeg ser at du har forandret deg en del, både i utseende og sånn stilmessig sett! Men de fleste opplever jo en del slike «variasjoner» eller stilbytter opp gjennom årene, og særlig desto gamlere en blir. Jeg synes du har en mer unik og særpreget stil nå enn tidligere. Det var jo veldig inn i tiden å ha tuppert hår, solbrun hud og en krøll nederst på håret:P Nå ser du mye mer naturlig ut, og du har en classy stil, litt mer elegant om jeg kan si det sånn. Dessuten så synes jeg du ser mye mer sunn slank ut nå (om jeg kan si det sånn), men det kan kanskje være bildene som spiller meg et puss. Du er uansett veldig flott Caroline, og: Alt kler den smukke!! <33

 14. Morsomt hvor fort tiden går! Husker du spiste mye brunost på den tiden, kan man spise brunost på LCHF? Eller inneholder det for mye sukker? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nok for mye sukker :/

   – C

 15. Haha 😀 Morsomt å se tilbake 🙂

 16. Alltid vært like pen! 🙂
  Fulgt bloggen din siden 2009, og du blir bare bedre og bedre!
  Men, har du tatt silikon?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Nei.

   – C

 17. Du har forandret deg mye på de siste årene, jøye 😀
  Det skjer jo (heldigvis?) mye akkurat disse årene…er selv 27, og er overrasket over hvor mye som forandrer seg og hvor mye tryggere man blir..
  ..men sett bort fra slikt, så var selvfølgelig håret det første jeg la merke til på foppal-innslaget, hihi! Antrekkene på bildene her var absolutt lekre spør du meg, men dagens hår er nok mer…»riktig» 😉

  Takk for at du deler 😀 – og humoren var jo fantastisk!

 18. Victoria

  WOW! Morsomt at jeg har fulgt deg nesten hver dag fra nesten helt i begynnelsen av bloggen din! Du er fantastisk, og har gitt meg så enormt mye inspirasjon. Merker jeg har blitt veldig dårlig til å kommentere, men vit at jeg alltid har vært her og blitt glad og inspirert av alle innleggene dine! Føler jeg kjenner deg, haha! Du blir vakrere og vakrere for hver dag som går, og jeg unner deg all suksess du har oppnådd. Du har jobbet så hardt for ting, og det er fantastisk å se at jobbing gir resultater! Du virker som en helt nydelig person tvers igjennom 🙂 Dette ble en lang og litt klein kommentar, men du fortjener å få masse bra feedback. Håper du har en fantastisk helg 🙂

 19. Hahah, du er herlig 😀 Har forandra deg endel, ja!

 20. Emilie Solberg

  Hehe, du var da fjortiss! 😉 Flirer!!

 21. Det er litt morsomt, vi har nemlig endel felles venner fra VGS og jeg husker deg fra endel fester fra den gangen, du hadde enda høyere hår den gang 😉 Men fin har du alltid vært! Gøy å følge deg, da 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, festlig 😀

 22. oj, jeg husker faktisk disse antrekksbildene! har tydeligvis fulgt med bloggen din lenge, og gleder meg til å lese i årene framover 🙂 håper på at det innkluderer barn, haha

 23. Du har fått litt mer muskler på kroppen også! Du ser mye bedre ut nå, selvom du så bra ut i 2009 også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *