Boyfriend Jeans

Hei, fine!

Nå er vi på vei til Oslo og VGTV for å gjøre være med på programmet Foppal. Det blir bra 😀 Etterpå skal vi møte Charlotte og Philip for sladder og kaffe, gleder meg 😀 Er alltid så lenge mellom hver gang.

Har endelig på meg de nye boyfriendbuksene fra Zara i dag, sammen med pumps fra Kurt Geiger (Carvela), veske fra Mulberry og skjorte fra Zara.

Smykke fra Treasures.no 

Husk å følge meg på Instagram da, dere! Oppdaterer oftere der (fotballfrue) 😀

Håper dere har en fin dag!

179 kommentarer

 1. Marthe:)

  Jeg er helt enig i at slike bukser på styles med høye hæler for at det skal se bra ut! Ser man på bildet av deg forfra, ser antrekket veldig bra ut. Det er heller noe som skurrer når jeg ser bildene fra siden. Tror det har noe med stiletthelene å gjøre. Hva med et par andre sko til? Vet ikke helt hvilke, i og med at jeg ikke helt greier å sette ord på det. Noen med åpen vrist funker iallefall bra, det ser man av bildet som er tatt forfra.
  Men buksene var absolutt fine Caroline, og jeg er ikke enig i at du ikke kledde de, for de satt veldig fint på 🙂

 2. Så sött! Jag gillar verkligen färgerna i bilderna:D

 3. WOW! Great look!!! love your blog!
  http://natcosmetics.blogspot.com/

 4. Synes du ikke skal glemme bloggen din, bare for å oppdatere så ofte i intagram. Vet ikke hva det er engang, vil ikke ha det heller. Vil bare henge her, på bloggen din, og lese ofte oppdateringer :((((

  1. Fotballfrue

   Jeg oppdaterer jo alltid tre ganger om dagen i hverdagene, bortsett fra i går. Noen ganger går det bare ikke. Jeg er veldig opptatt av kvalitet på innleggene, instagram er ofte bare mobilbilder :/

   – C

   1. Aha. Goodt. Bare redd for å bli uten bloggen din 😛 haha.

    Kult kledd i dag, absolutt! 😉

 5. Jeanett

  Hei og god morgen. Ser du har fått varierende kommentarer på buksa di 😉 jeg tror det er mest fordi dette var noe «nytt» å se deg i. Det var det for meg. Synes det er flott at du går i det DU synes er fint og ikke hva allle andre mener. Vi kan jo ikke alle like det samme, er det ikke derfor mote er så varierende???
  Du har klart å inspirere meg!!!
  Masse klemmer

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Så bra at jeg inspirerer, det gjør meg glad 🙂

   Masse klemmer tilbake 🙂

 6. Tror mange er negative fordi de er så vant til å se deg i åletrange bukser. Det er jo tross alt veldig uvanlig at du viser deg med en bukse som ikke er like trang som en strømpebukse 😉 jeg synes det er fint! Fortsett å utforske boyfriends jeansen, tror det hadde vært fint også med en løs halv gjennomsiktig hvit skjorte og åpne flate brune sandaler til sommeren. Og accessories så man holder alt det andre feminint. Du viser for det meste varianter av komboen supertrang bukse + topp + høye hæler, dette var fresht og nytt – me like!

 7. du kler det meste 🙂 men akkurat denne buksa synes jeg kanskje ikke var så pen på deg,mne dert kan rett å slett være fordi jeg synes du er så fin i trange jeans 🙂 vanesak tenker jeg.. ha en strålende fin fredag caroline 🙂

 8. Wow! Denne buksa kledde du. Den sitter jo som et skudd over rumpa. Skjønner ikke hva de andre mener jeg. Ha en fin dag, Caroline:-)

 9. hvor gammel er mannen din lars kristian?

  1. Fotballfrue

   28 🙂

   – C

 10. Boyfriend-buke er kult, men da bør man være lang og tynn slik som du! Jeg er kort, og tror derfor at buksen ville fått meg til å se enda kortere ut.. Hvor høy er du? Så på Fopball på VG-tv i stad, hihi, så søt du der! Skjønner godt at du ikke forstår Ofside, har aldri forstått det selv.
  Håper du får en fin dag 🙂

 11. Karoline

  Kjempekul bukse! Men det passet ikke med de skoa til. Synes jeg da! 🙂

 12. Digger å fyølge bloggen din for litt hverdagsmagi 🙂
  Btw.. kjører du bil med høyhelte sko? funker det?

  Gratulerer med fresht hus!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det gjør jeg 😉 Funker som bare det 😀

   – C

 13. Veldig dårlig kombinasjon av buksene og skoene.

  1. FrenchGirl

   Agree with you.
   Looks like you’re trying too hard to put you outfit together. This boyfriend jean would have been fine with a simple black tanktop and some cute classic lower escarpins for exemple.
   Simpler sometimes works better.
   This look for me has a lack of class.

   But then again everyone has different taste.

 14. Josefine

  Noen som vet om man kan følge instagram på mac? Har ikke iphone og det er ikke noe jeg kan skaffe meg heller.. Håret ditt var kjempe fint :- D

  1. Fotballfrue

   Det går ikke, dessverre :/

   – C

 15. Hvorfor godkjenner du ikke alle kommentarer?

  1. Fotballfrue

   Det gjør jeg absolutt, har godkjent alle på dette innlegget, men ikke sjekket spam ennå. Her er din kommentar, den stå lenger opp, klokken 20:21. .

   Jeg digger som regel outfitsene dine, men akkurat i dag blir det tommel ned!
   Du kledde desverre ikke den jeansen! Hold deg til smale jeans du 🙂

   – C

 16. Nydelig du er!! Ser ut som om du er klipt inn fra en perfekt moteverden i Paris <3 Syns du er enda vakrere nå enn på starten av bloggen din; nå ser du bare så "airbrushed" og perfekt ut på alle bilder 🙂 Stor motivasjon for oss andre jenter! Personlig er jeg ikke glad i boyfriend-jeans (hvertfall ikke om jeg hadde hatt din rumpe og bein), men skjønner jo at du må følge med på trendene 🙂 Ha en toppers helg!!

 17. Jeg syntes dette var både rocka men feminimt. Du kledde det! 🙂

 18. camilla

  synes at de som skriver du kler denne boyfriend jeansen bare gjør deg en stor bjørnetjeneste 🙂 Og dette er ikke for å være slem, eller noe, men bare ærlig.. mange ser utrolig bra ut i disse, men de passet virkelig ikke figuren din.

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer til å bruke de igjen, jeg da :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *