Våt snø

Æsj, dere! Spratt opp av sengen uhyggelig tidlig for en liksom-søndag å være (les: Før åtte), men da jeg fikk på meg linsene og oppdaget at himmelen kastet opp mengder av våt snø, gikk jeg faktisk og la meg igjen. Det blir ingen kald uteløping med denne klumpete halsen, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Tror kanskje jeg rekker en økt rett etter kampen i dag, ELIXIA stenger klokken syv. Ellers er alt annet glede, og jeg kan nesten ikke vente med å se Lars-Kristian i ODD-drakten om noen timer. Dette MÅ bli deres første seier i år! Det skal i hvert fall ikke stå på energinivået etter denne frokosten:

Han inntok frokosten sammen med den nyeste utgaven av MASSIV, som du må nappe med deg neste gang du går forbi. Denne gangen har jeg skrevet om mine ferieerfaringer i spalten på siste side:

Nå er frokosten i magen hos oss begge, og bladet er byttet ut med FIFA for hans del. Viktig å slappe av timene før kamp. Jeg skal gå i dusjen nå, før jeg tenkte å starte på matchmåltid nummer 2.

Kjør pent i dag! Har hørt rykter om massiv trafikk. . Alle skal jo hjem fra ferie.

75 kommentarer

 1. dårlig ordbruk når du bruker »massiv» som beskrivelse av trafikken, når du skrev om »massiv»-magasinet. kan du ikke flere ord?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg kan visst ikke andre ord. Jeg bruker jo dette hele tiden :/

   – C

   1. Iselin, du kan ikke klage på andre, NÅR du selv ikke kan da/når-rettskriving 🙂

   2. Christine

    hohoho…

  2. Iselin, Ny linje startes med stort bokstav. Likeledes skal det være stort bokstav etter punktum. Kan du ikke din gramatikk?

  3. Camilla

   -_-

  4. Hvordan er det dårlig ordforråd når det ene ordet brukes for å skildre noe, mens det andre ordet er et navn på et magasin?

  5. Hvorfor skal folk være så pirkete på dette? Caroline skriver utrolig bra, og bare det at hun skriver 1 ord mer enn en gang har vell ikke en dritt å si? Uff at folk i det hele tatt skalhenge seg opp i bagateller..

  6. Kan du ikke regelen om å starte en setning med stor forbokstav? Slutt å pirk på Caroline!

   1. Kan vi ikke sette i gang å diskutere hvor elendig Caroline er til å skrive? Jeg mener, det er jo ingen som finner bloggen hennes interessant når hun skrivet ett ord HELE TO GANGER i et innlegg!! Haha, huffameg, nei, du vet hva jeg mener Caroline 🙂

    Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 2. God morgen C:)) Hørtes veldig fornuftig å gå og legge seg igjen…snø…æææsj:)) Pent på bilder men ikke når man skal ut og trene! Boss Royal/tibben min lurte på om det hadde klikket fullstendig da jeg spurte om han skulle ut, lukket opp døren og der…plaskregner det! Hvis blikk kunne drepe…hihihii:)) Meeen…jeg skal ut og gå min trimtur som alle andre dager, har vært überflink og gått ned 3.8 kg på 27 dager…huurraa:)) Så vi fortsetter det gode arbeidet, det er bare en vei frem til målet…og det er rett frem:)) Ha en finfin dag og ta godt vare på deg selv:)) Varmeste klemmer fra meg:))

 3. Hei 🙂

  Var det Lars Kristian jeg så på kloskerskogen travbane på Fredag? 🙂

 4. Elisabeth

  Heisann. Såg du hadde everyday minerals i toalettmappen din i det forige innlegget. Sitter i skrivene stund og skal bestille det pudderet, men det er jo så mange ulike typer. Har du noe å anbefale der?? Fin blogg du har, leser den hver dag. Håper på svar.
  Klem

 5. Da jeg våknet opp idag, var det vått og ksldt ute! Fikk ikke inn en eneste liten «sommeren-er-her»-solstråle:(

 6. Marita Ø

  Det er varmegrader her også i dag, skikkelig mildvær, men jeg kjenner det gjør meg glad akkurat nå. Smelt vekk all snø! Vil ha vår nå 😀 Det blir trening inne på meg også i dag, og kjenner jeg gleder meg, bobler over av energi snart, haha 🙂 Ha en fin mandag, Caroline 🙂

 7. Naam, ser ut som dere hadde en fin frokost!

  Lykke te på kampen, LK:-) Skal følge med på tv’en:D

 8. Uff, skjønner godt du snudde da! Masse lykke til til LK i dag da! 😉
  Ha en finfin 2.påskedag! 😀

 9. Her skinner sola fra skyfri himmel i dag 😀

 10. Æsj, det er så kjedelig med sånt vær! De må ha masse lykke til på kamp idag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, takk 😀

 11. reklamen på sia di gjør tilat jeg ikke kan lese hva du har skrevet:( den er på teksten din

  1. Fotballfrue

   Leser du fra mobil?

   – C

 12. Selv på en dag hvor snøen daler ned, er du en solstråle! Håper oppskriften på sjokoladekaken din kommer snart? Den er jeg spent på:-))
  Håper du får en fin dag videre<3

  1. Fotballfrue

   Jeg skal fortelle alt om sjokoladekaken 😀

   Klem!

   1. Hvis man leser bloggen din på iPhone kan man trykke på «leser» øverst. Da får man kun opp tekst og bilder. Fungerer supert 😀

 13. God morgen! 🙂 Her er være bare trist, så kjæresten min må kjøre meg på trening siden jeg nekter å gå, hehe.

 14. Karoline

  Atter bare så du vet det så kommer ikke ODD til å vinne i dag!!
  For det gjør LSK!!

 15. Iben Aamodt Hjortshøj

  Hei, spiller Lars-Kristian på Odd Grenland? 🙂

 16. looks very delicious!

 17. Nam, den frokosten så jo bare helt fantastisk ut 😀

 18. Camilla

  Jeg har sett etter bladet, men har ikke funnet det:S
  Får se bedre neste gang;)

 19. Åååh, så utrolig kjedelig! Jeg vet ikke hvordan været er her enda, ligger fremdeles og later oss i sengen, haha. Ferie <3
  Ha en fiiin dag, kjære deg 🙂

 20. Frokosten såg veldig god ut! 🙂 Lykke til i dag!

 21. heier på LSK så håper ODD taper 😀

 22. Er dette en typisk forkost for dere eller bare L-K? Ble du uvel i begynnelsen når dere endret kostholdet? Tror aldri jeg hadde klart å fått i meg så mye majones! 🙂

  1. Fotballfrue

   Typisk for meg, men i dag fikk han det samme :p

   Jeg var ganske så uvel i starten jeg også, men det gikk seg til 🙂

   – C

 23. Marianne

  Heier på Odd i dag 😀 Frokoster så veldig fristende ut:) Tips til noen annet enn majones? Er i utlandet og majonesen smaker helt forferdelig her 😛

  Ha en fin dag:)

 24. Alltid inspirerende å se måltidene dine! 🙂

 25. kan ikke du lage et lite innlegg om hva du tenker er viktig og spise timene før kamp? fotballkamp, håndballkamp, skirenn, samme hva. men jeg lurer skikkelig på hva som er viktig og få i seg til frokost og middag og sånn før kamp !! plis plis plis lag et innlegg om det verdens beste blogger

 26. Delicious! 🙂

  Amazing pics.

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

 27. Hehe,blir vel litt ekstra spennende når det er Lillestrøm,gamleklubben til L-K de skal spille mot!:) Og neste kamp er mot Aalesund på Color line stadion!:)
  http://www.oddgrenland.no/article.php?Id=3491 Hehe,se det bildet!

  1. Fotballfrue

   Kjekken min <3

 28. Jeg følte jeg måtte utnytte siste feriedag. Jeg sov derfor ekstra lenge i dag, og spiste frokost i sengen. Deilig! Jeg har alltid vært et sikkelig «frokost-blanding»-menneske, og dette var først en liten utfordring da jeg la om kostholdet. Derfor var jeg utrolig lykkelig da du la ut musli-oppskriften din (for flere måneder siden). Den med gresk youghurt + blåbær er i hvertfall den perfekte starten på dagen for meg 😀

  Satser på at våren kommer til dere også snart! 😉

  1. Fotballfrue

   Yey, så godt å høre 😀

   Klem!

 29. Fant nettopp ut at du opprettet blogg på bursdagen min! 27.mai <3
  Hehe,første innlegget ditt:

  Jeg,en blogger?

  Er det sant? Jeg som har lovet meg selv at jeg aldri skal bli en del av dette, har faktisk opprettet en blogg. Hva skjer? Jeg har sikkert altfor lite å gjøre, tenker du. Men der tar du feil! Jeg er nemlig i full gang med avsluttende eksamen, bryllupsplanlegging og.. Ja, det var vel alt. .

  I dag har jeg fri 🙂 Hurra! Da blir det snart trening, sol og shopping. Også er det cupkamp mellom LSK og Strømmen i kveld. Men jeg tror jeg klarer å lure meg unna, siden min bedre halvdel ikke skal spille. Også får jeg leiligheten for meg selv, siden det tross alt er Champions something finale i dag, og den er det FORBUDT å se her 😀
  AH, for en dag det skal bli.

  … siden FC Barcelona har finest drakter, heier jeg på dem! HEIA!

  Hehe,der hadde du vel aldri trodd at du skulle bli Norges desidert mest leste blogg!

  1. Fotballfrue

   Haha, nei 😉

   1. Du har utviklet skrivestilen din helt enormt! 🙂 Jeg har fulgt deg siden… tja.. Ganske tidlig i allefall! Hva tenker du selv om utviklingen? Ser du den selv, eller har den bare kommet så naturlig at du ikke selv tenker over det?

   2. Fotballfrue

    Haha, jeg ser det selv, men samtidig har det kommet naturlig 🙂 Det er godt man forandrer seg, sier jeg 😉

    Klem!

   3. Men må si du hadde ganske friske innlegg! Likte spesielt godt det der du listet opp alt du måtte gjøre før dere skulle bort , og så kom kjæresten og dro på seg shortsen. Litt Bridget Jones-stil og humor over det. Lo godt av det innlegget!

 30. Iben Aamodt Hjortshøj

  Spiller Lars-Kristian på Odd Grenland? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 31. Går kampen på tv? I såfall hvem kanal? 😀
  Lykke til L-K!
  Og kos deg i dag Caroline <3

 32. Så herlig! (Minus den våte snøen da). Jeg lurte på om du kunne ha laget et innlegg eller to om lavkarbomat som man han ha til skolelunsjen? 😀
  Mhv Sandra Kristin

  1. Fotballfrue

   Det er et helt kapittel om det i boken min 😀

   – C

 33. Hei Caroline, jeg har lagt merke til at du drikker Pukka teene, jeg elsker dem, men har bare fått samples. Hvor kjøper du dine ? 🙂

  Emilie

  1. Fotballfrue

   På helsekosten, eller på nett, for eks. Limy.no 🙂

   Klem!

  2. De selges på Traktøren Kjøkkenutstyr og Kaffekverna i Drammen, så kan hende flere slike butikker selger de også 🙂

   1. De selges på Jordebærpikene og 🙂

 34. Åhh her regner det bare.. så kjedelig! Men håper du får en kjempe fin dag!:)

 35. Kari-Anne

  Håper å få se din kjære på banen i dag!!
  Her er varme klær funnet frem og vi skal sitte å heie somm vi pleier( jeg og døttrene mine)

  HEIA ODD!!!!

 36. Lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvor mye toll og moms osv kommer på når du bestiller klær fra utlandet, siden du gjør det såpass ofte. Fra USA for eksempel. Det hadde vært supert! Ha en riktig fin dag Caroline:)

 37. Nå fikk jeg ekstremt lyst på egg med majones :p

 38. Helle VN

  Ikke for å være frekk på noen måte, men er poenget med denne spalten at du skal skrive om deg selv, dine meninger og opplevelser? Har faktisk aldri sett bladet massiv i butikkhyllene :/

  1. Fotballfrue

   MASSIV er Norges største gratismagasin 🙂

   Poenget er å dele mine erfaringer, det er jo «min» spalte 🙂

   – C

 39. Kan du dele Panna Cotta-oppskriften med oss? Har ventet siden du laget den.. 🙂

 40. Herlig frokost!

  Lurer på om du kunne gi meg litt råd angående trening! Jeg har spist LCHF i nesten ett år nå og gått ned 6 kg til ca. idealvekt. Jeg sier ca. idealvekt fordi jeg er typisk «skinny fat» – ikke at det har allverden å si, men min BMI er nå 19-19.5 og jeg ser slank ut med klær, så jeg trenger jo strengt tatt ikke gå ned mer (vekten har jo stoppet opp også, så det sier vel seg selv!). Men jeg har fortsatt en del flab og veldig lyst til å stramme opp kroppen. Jeg har alltid elsket å løpe regelmessig om sommeren, ikke på grunn av utseendet (aldri merket forskjell heller, forsåvidt), men fordi det er gøy og jeg føler meg mye bedre innvendig. Nå har det seg sånn at jeg hater treningsstudio, noe som er litt av greia med at jeg stort sett trener når det er varmt siden jeg da kan være mye ute. Oi, dette ble langt – til saken: Har du noen tips til hvordan jeg kan supplementere uteløpingen så jeg kan stramme opp kroppen? Hjelper det å løpe mer enn de 3-4 gangene i uka jeg pleier? Har ikke noe stort ønske om å bygge muskler siden jeg er ganske lav (1.60) og dermed tror jeg kommer til å se ekstra bulky ut, bare være litt mindre…squishy.

  Tusen takk for fantastisk livsstilsinspirasjon! Du motiverer meg til å bli the best that I can be!

 41. NAM! Din frokost ble akkurat min kveldsmat :p med en liten vri bare druer og osteterninger ved siden av eggene 🙂

 42. Hvor stor mengde spiser du av matvarene over i en typisk frokost? Regner med 3 egg, ost og majones er til LK og ikke deg 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser 2 egg, og litt mindre ost 🙂 Ellers likt 🙂

   Klem!

 43. Spiller han på xbox eller ps3?

  1. Fotballfrue

   ps3 🙂

   – C

 44. Ble så fristet av bildene med mat, så jeg bare måtte lage meg fylte egg :p (har du smakt det? Det er himmelen! Og passer perfekt for de som går på lchf ;))

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har det med i boken min også 😀

   Klem!

 45. Herlig 🙂 Kjøpte boken din for en stund siden, likte den godt! Du er nydelig Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀 Tusen takk!

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *