Kampklar

Hei dere! Måtte grave frem den gode, store og tykke genseren min fra Dagmar i dag, jeg har jo ikke lyst til å bli mer forkjølet enn jeg allerede er. .

Nå drar jeg for å møte noen av de andre fotballfruene på kafé før kampen 😀 Krysser alt jeg har for ODD *krysserhelekroppen*

175 kommentarer

 1. Elisabeth L

  Du ser helt fantastisk ut 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 2. smaken er som baken altså, men personlig så synes jeg stilen i huset deres er skikkelig kjedelig og kald, har liksom ingen personlighet, men altfor moteslavisk

  1. Fotballfrue

   Motelavisk what?

   1. Ingrid

    Min aller første kommentar på denne bloggen må komme her. Jeg synest nemmelig at huset deres er smekkfullt av personlighet og varme. Ja, alt matcher og er veldig i tiden, men samtidig er det jo så koslig og vakkert. Har en stil som er litt i samme gate, og har hentet masse inspirasjon fra deg, dette tross HCHF og ligge-på-sofaen-etter-jobb livsstil 😉

   2. Jeg er så enig Ingrid! Det ser jo så utrolig koselig ut:) Man kan helt tydelig se hvor mye tid og arbeid Caroline har brukt på alt. Selv om det ikke er masse sterke farger så blir det jo varmt med alle de personlige detaljene og pyntetingene. Og det virker jo som at Caroline er kjempe fornøyd, og det er jo uansett absolutt det viktigste:)
    Gratulerer med flott hus!

   3. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Vi er jo ikke i nærheten av ferdige heller, mangler kunst og bilder og flere møbler og. . ja 😉

    Klem!

 3. Grattis med seieren 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 4. Oi, elsk på den store, hvite lykten!
  Har ønsket meg en lignende i bursdagsgave, krysser fingrene for at jeg får den <3

 5. Har brukt deg som et eksempel på mine nye blogg å håper det går bra for deg..
  Hils gutta boys Hugo & Ronaldo.

  Voff fra Dexter

 6. Herlig outfit!

 7. Veronica

  Grattis med seier!!! (jeg så bare oppsummeringen) det første jeg brøt ut med:: åååå nå blir fotballfrue glad!!! Jaja sååå gøyyy!!!! Kjente jeg ble så glad på dine vegne 😀 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Jeg satt på tribunen og rødmet :O

   Klem!

 8. Marianne

  Gratulerer med seier:) Det må være et skikkelig kick å se mannen sin scoore mål, herlig!

 9. Det ska sies at det var kaldt på kamp, men det varmet ekstra godt med en seier. Og for en kanonstart av din mann!! Han skal ha all cred for det og fortsett sånn Lars Kristian 😉 Nyt mandags kvelden videre 😉 Hilsen en som både er glad i byen min Skien og Odd 😉

 10. Kari-Anne

  Forresten litt nyskjerrig her, var det et «hemmlig» tegn til deg fra ham, det han gjorde med hånden
  mot VIP tribunen etter scoringa? 🙂

  Gratulerer igjen, gøy å se ham på banen i dag, veldig bra!!!

  1. Fotballfrue

   Hehehe. . Det er vårt tegn <3

   1. Kari-Anne

    Så koslig <3
    Sånt syns jeg er så romatisk!!!
    Håper å få se det mange ganger i år 😉

    Vi sitter nemlig på familie/brodd feltet så fikk det godt med oss 🙂

   2. Fotballfrue

    Å, det håper virkelig jeg også 😀

   3. Michelle

    ÅÅÅ nå ble jeg kjempe nysgjerrig!! Hvilket tegn har dere?? Jeg og mannen min har også et tegn;D

   4. Fotballfrue

    Jeg elsker deg på tegnespråk <3

 11. Lykke til !

 12. Hei

  Hva løper du 5 kilometeren på? Hvilken tid?

 13. God kveld Caroline! 🙂
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i lang tid nå! er desverre veldig dårlig til og legge igjen kommentarer..
  Men en ting jeg har lurt på lenge, hva fikk deg til å begynne å blogge? hva jobbet du med før bloggen din?
  Du har en veldig bra blogg!
  Forresten har du også verdens fineste smil!! 😀 du virker som et utrolig godt menneske!
  Håper du har hatt en fin påske 😉

  Klem!!

  1. Fotballfrue

   Jeg startet bloggen etter oppfordring fra Lars-Kristian faktisk 🙂 Jeg studerte siste året på journalistikk og ville ha et «fristed» å skrible på dersom jeg ikke kapret drømmejobben etter endt studie 😉

   Klem!

   1. Det er kult! 🙂

 14. Er det noen plass jeg kan se scoringen?:D

  1. Fotballfrue

   Kommer helt sikker på sporten etter denne kampen på tv2 🙂

   – C

   1. Ok 🙂

 15. Hei når du skriver at du måtte ta frem den tykke genseren din for å ikke bli forkjølt vil jeg bare gi deg et lite tips: Ikke ha sånn glippe mellom skoene og buksen,ha heller en lengre bukse sånn at det ikke blir bar hud. Har gjort den tabben alt for mange ganger selv…
  Klem:)

 16. Hvor høy er Lars Kristian? Han så veldig liten ut i forhold til Børven og alle de andre han jublet med. Du får skjemme ham bort i kveld, banens beste og scoring i debyen sin er vel unt!

  1. Fotballfrue

   Børven er jo nesten 190 😉 Lars-Kristian er 178 🙂

   – C

 17. Kristina

  Gratulerer med mannen, så utrolig gøy!!! Du ser nydelig ut som alltid, elsker antrekket<3

 18. Margrethe

  Ooooog mål da gitt! Gratulerer til mannen! 😀

 19. Nå har jeg dårlig samvittighet for lite kommentering i det siste! Pc’n min er midlertidig ute av drift og av en eller annen merkelig grunn så får jeg ikke kommentert fra mobilen:/ Så nå har jeg knabben kjæresten sin pc;) Uansett, du ser like flott ut som alltid! Og jeg kan tenke meg du stråler enda mer (om det er mulig) etter dagens kamp! Fantastisk spilt av LK, for en deby!! Håper dere har hatt en fin påske, den kunne vel ikke bli avsluttet bedre? 😀

  1. Fotballfrue

   Søta! Ikke ha dårlig samvittighet! Selv om jeg setter utrolig stor pris på kommentarene dine <3 Tusen takk 😀 Nei, dette var helt fantastisk!

   Mange klemmer 😀

 20. så fint huset har blitt. 🙂

 21. Liv Irene

  Utrolig fint antrekk!

 22. Jenny Mari :)

  Hei Caroline, eg er ei jente på 15 år, og er veldig nyskjerrig på LCHF- kostholdet dokke følge.

  Har fulgt bloggen din lenge, og henta mykje inspirasjon og glede både til trening, kosthald og i kvardagen.

  Synst LCHF-kostholdet høres kjempe spennandes ut, men har ikkje heilt forstått meg på det. Hadde vert supert om du kansje kunne ha laga eit innlegg om det kostholdet. Kva en burde ete og kva ein IKKJE burde ete osv. Og gjerne korleis dokke sette i hop måltida gjennom dage, sann som frokost, lunch, middag og kvelds.

  Har veldig lyst å prøve å følge eit sant kosthold, men trenge litt hjelp til å forstå kva ein skal ete osv. ! 😀

  Stå på Caroline, fantastisk korleis du klare å sjå så positivt på alt. Stor motivasjon for meg! <3

  Klem! 😀

 23. Hihi, først trodde jeg det stod «kysserhelekroppen» 😀

  1. Fotballfrue

   hehehe :p

 24. Cafeløgn?

  Blir du tatt i en løgn? Hva slags cafe er åpen 2. påskedag i en småby?

  1. Fotballfrue

   Haha! At det går an.. Café Tullis!http://www.tullis.no/

  2. HAHA! Tror du hun skryter på seg å være sosial? Jeg var ute å spiste i en annen småby ;))

 25. Haha! Hjelp meg, hva er problemet til folk??? «Cafèløgn»????? Er det mulig…..

  Nydelig hus, nydelig antrekk og nydelig Caroline!

 26. Nydelig antrekk 🙂
  Du ser alltid så smashing ut!!

 27. Du er så utrolig fin! :))

 28. Skikkelig fin genser, karoline! Den vil jeg å ha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *