Vinter / Vår

God kveld, skjønne ♥

Det har vært så deilig å ha treningsfri i dag, har fått gjort ting som jeg ofte ikke rekker, som å vaske alle bakeplatene i stekeovnen med Zalo og svint. Haha 😀 Godt med fri, men samtidig føler jeg at jeg mangler noe de dagene jeg ikke trener. Det beste er å ta treningsfri midt i uken, ikke på ukens siste dag. Men det får bli neste gang, i morgen er det på’an igjen og da blir det naturløping ettersom ELIXIA ikke åpner før 12. Gleder meg!

Vi har ikke fått brukt naturen her så mye den siste tiden, vinden har vært så sur. Men i dag var det jo så mye mildere, så da ble det faktisk en hel time innover i skogen med hundene. Deilig å se endringene fra forrige gang vi gjorde det samme:

April 2012 // Januar 2012

Må vel si deg enig i at omgivelsene på det første bildet frister mest akkurat nå? Jeg gleder meg til det blir varmere i luften! Shorts, topper og sommerkjoler in my heart!

Nå venter litt kvalitetstid og middag i sofaen med mannen. Blir tidlig kvelden på oss, kamp i morgen 😀

43 kommentarer

 1. Nydelige bilder av deg og Hugo!<3<3

 2. Deilig med frisk luft 🙂
  Har du oversikt over hvilke bokbutikk-kjeder som har tatt inn boken din?

  1. Fotballfrue

   Nei :/ Skal prøve å få tak i det 🙂

   Klem!

 3. Sommaren är verkligen underbar! Längtar ihjäl mig efter den och vill inte åka hem från soliga Dubai! Ha en fin sista påskdag!

  https://pernillabredolt.com

 4. Drømte om deg, mannen og hundene i natt.
  Dere bodde plutselig i mitt hus, det var deres, vel og merke.
  Hugo var blitt til et svart marsvin:O Og dere gikk tur med han og Ronaldo i bånd rundt i nabolaget, en hund og et marsvin:P

  1. Fotballfrue

   Hahahah 😀

 5. Caroline, Caroline, Caroline.
  Du kan tro jeg ble glad da jeg pakket opp en gave fra moren min på lørdag! Fikk både påskeegg og en lite pakke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med pakken. Det var boken din!!:D Har sittet å lest i den i hele kveld og jeg koser meg masse med den.
  Jeg ser jo at mamma feilet litt på innholdet i påskeegget iforhold til hva du har skrevet i boken din, men det er vel greit å kose seg litt eksra i påsken?:)
  Og forresten, hva tenker du om å spise lavkarbo kun til enkelte måltider? Feks. kun til middag, vil det ha noen virkning da?

  Håper dere får en strålende kveld:)

  1. Fotballfrue

   Helt fantastisk 😀 Selvsagt skal du kose deg i påsken!

   Det går fint med lavkarbo til for eks. kun middag 🙂 Men nå vet jeg ikke helt hvilken virkning du sikter til, da? 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Okei, nei tenkte mest på søtsug og menssmerter jeg da:p hehe
    Men er lavkarbo noe å gå på om man vil ned i fettprosent?

   2. Fotballfrue

    Søtsuget og mensensmerter vil nok ikke forsvinne om du kun bytter ut ett måltid om dagen med LCHF 😉 Ja, det er genialt om du vil minske fettprosenten. Lars-Kristian (og flere på ODD) er jo prakteksempler på nettopp det 🙂

    – C

   3. Taakk for svar!:) Da skal jeg jammen meg prøve meg på flere måltider enn bare middag;)
    Blir spennende!

 6. Hei!
  Hvordan ser du på det å spise middag så sent, jeg prøver å gå ned i vekt å har lest at man ikke skal spise etter kl 19 o.l??:)

  Klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Har jeg aldri tenkt over, vi spiser når vi rekker og er sultne 😉

   Klem 🙂

 7. Herlige bilder! 🙂

  Lurte på en ting, du nevnte tidligere at du får vondt i magen av å spise boller (hvetemel?). Har du cøliaki?, sliter med det samme, og lurer på om jeg har cøliaki ettersom jeg får oppblåst mage og må springe må do til alle tider etter jeg har spist matvarer som inneholder hvetemel…

  1. Fotballfrue

   Nei, faktisk ikke :/

   Klem !

 8. Hehe, så morsomt å se. Gleder meg til grønne trær og bed fulle av blomster <3
  Kos dere masse i kveld!

 9. Hva pleier du å spise før trening så tidlig på morgenen? Jeg liker egentlig best å trene om kvelden fordi da har jeg mest energi og jeg bor i Spania. Jeg synes det er best å løpe ute når solen er nede, men noen ganger når jeg jobber kveld er det best å jogge tidlig på dagen så jeg er litt usikker på hva som kan være lett å hive i seg før en løper:)

  Må også fortelle deg at du har en helt fantastisk blogg! Har lest den i sikkert 2 år nå og du er det første jeg sjekker på nettet uten om facebook 🙂 Stå på!

 10. elisabeth

  heihei!
  jeg bare lurte på en liten ting. når du startet å trene når du var tenåring, hvordan begynte du å trene da?
  har du noen mulighet for å skrive et ordentlige treningsprogram å følge? vet du skriver sånne korte av og til på bloggen.
  Jeg har nemlig slitt med spiseforstyrrelser tidligere, men er frisk nå, og dette er ikke smisk men noen av grunnene til jeg ble
  frisk var å lese bloggen din. Jeg forstod at man faktisk kunne spise mat (tilogmed kaker) uten og bli feit, men likevel trene.

  derfor lurte jeg på om du ville hjelpe meg å begynne å trene? om du ville sende noe på mail eller noe?

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å lese at du er frisk, Elizabeth! Du er utrolig sterk 🙂 Jeg startet ikke trene før jeg var 16, frem til da fikk jeg god utbytte av gymtimene på skolen 🙂 Jeg synes gruppetimer er en fin ting å starte med, det er kjempemorsomt og varierende 🙂

   Masse lykke til videre, stå på <3

 11. Hei 🙂
  Leste nettopp intervjuet med deg i Det Nye, det var kjempebra! 😀
  Men det jeg egentlig lurte på var hvor pulsklokka di er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Nike 🙂

   – C

   1. Malene

    Kunne du ha lagt ut link ? 😀
    (sorry for maset;) )

 12. Deilig at våren kommer for fullt! Er du fornøyd med skoene du har på deg her? Kjøpte de selv før jul og merker jeg er storfornøyd! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker! Har vært med meg gjennom hele vinteren 😀

   Klem!

 13. Du er alltid like pen du.. ! 🙂

 14. Ida Marie

  Du er så fin 😀

 15. Så flotte bilder! Du har blitt en veldig dyktig fotograf Caroline… eller Lars-Kristian….? 😛 Ser virkelig progresjon i bildene, eller kanskje i kamerautstyret! I alle fall: Bildene dine er veldig appellerende! Dette er en blogg av høy kvalitet, og det gjenspeiler seg i alt du gjør både i forhold til den skriftlige tekstene og bildene du tar. 🙂 Og det skiller deg fra de andre bloggerne, man merker liksom at du har noe mellom ørene, i motsetning til andre bloggere (uten å nevne navn). 🙂 Jeg har hatt treningsfri hele påska, og synes det er godt! Godt fordi man da får mer tid til å fokusere på de som betyr noe; nemlig familien! Og godt fordi når man har ei hytte i villmarka, så er det få treningssentre å oppdrive, men mye som naturen kan by på! Og til gjengjeld får man gått mye tur med bikkjene, og man får utfordret både balanseevnen og koordinasjonen i andre terreng. Så jeg ser på lange gåturer som en god treningsform også:) Hva synes du? Er det bare høy-intensitetstrening som virkelig gjelder? Jeg liker å variere øktene; noen ganger lav intensitet som gåturer.. Og andre ganger (eller de fleste gangene) trener jeg høy-intensitet på treningssenter. Men jeg har ikke dårlig samvittighet dersom jeg går «treningssenter-fri» ei hel uke i forbindelse med ferier etc., for så lenge man holder seg i aktivitet, så er jo det nok:-)

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂 Jeg foretrekker skikkelige svetteøkter jeg da, først da føler jeg at jeg har trent. Men det er smak og behag 😉 Likevel leste jeg senest i går at det å gå ikke skal regnes som trening. Men det må uansett være bedre enn ingenting 🙂 Jeg er enig i at du ikke bør få dårlig samvittighet om du har en uke treningssfri, det er lov i feriene 🙂

   Høres ut som du har hatt en helt topp påske 🙂

   Klem!

 16. Nordlending

  Dette er første gang jeg kommenterer bloggen din, Caroline, selv om jeg har vært fast leser i to år 🙂 Elsker bloggen din og må innom den flere ganger daglig! Blir så inspirert til å trene 😀

  Lurer på hvor man kan få kjøpt boken din? Håper på svar =)

  Klem fra ei fra nord-norge 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Den får du kjøpt flere steder, både i butikk og på nett 🙂

   Klem!

 17. hei, du har superbra blogg og elsker stilen diin!! :-)) men jeg lurte på når du trekker den nelly konkurranse vinneren?

 18. Vaar <3

  Jeg lurte forresten paa om du kunne skrevet ett innlegg om hva som er passende aa ha paa seg i konfirmasjon?

 19. Michelle

  Sommer & sol, det er det vi trenger 😀 <3
  ha en super dag Caroline :))

 20. Et spm helt på sida nå i påsken som det strengt tatt er litt «stille» her på bloggen for en gangs skyld – lever du ketogent?

 21. Heii, jeg leter etter bikini for sommern og lurte på om du kunne legge ut bilde av dine? 🙂

 22. kan du fortelle historien om da du og lars møttes? 🙂

 23. Hei hei. Enig med deg at bilde uten snø er best!! Liker ikke snøen noe særlig. Må bare fortelle deg at mannen min har begynt å lese om deg å. Han synes du er en flott dame. Og vi begge synes det er så koselig når du snakker om mannen din. Du er alltid så positiv da (hyggelig ment ;)) Det er så altfor mange som snakker negativt om partneren sin! Jeg liker at du synes det er koselig å lage mat til han og at dere hygger dere så mye dere kan!! Kos dere på kamp 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, oi! *rødme* Så hyggelig 😀

   Tusen takk :))

   Klemmer!

 24. Kjempe fine bilder. Kjempe fin hund du har. Hva heter hunhan?? Hvilken kennel kjøpte du hanhenne ??

  1. Fotballfrue

   Hugo er en langhåret chihuahua fra kennelen chi-cago.com 🙂

   – C

 25. Celine 3 år

  «MAMMA kan jeg få holde en sånn…… reeeev?»
  Kjempe flott blogg!

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

 26. Hei!
  Fin blogg! Et tips angående vask av bakeplater: Komfyr med pyrox-funksjon. Da kan du bruke tiden på andre ting som er mye morsommere enn å vaske og skure!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *