Ekte chai mot forkjølelse

Hei ♥

Dette er dagen hvor jeg har planer om å gjøre absolutt ingenting. Både jeg, mann og hunder lå i sengen og latet oss helt til klokken halv elleve, og det eneste jeg har gjort til nå, er å stable ut av oppvaskmaskinen og lage te. Lars-Kristian har akkurat vært ute på en joggetur, og for en sjelden gang skyld var jeg ikke med. Har trent seks ganger denne uken, så i dag skal jeg hente inn kroppen igjen. Det har vært en fin treningsuke, har løpt tilsammen 49 kilometer og trent masse styrke.

Resten av dagen skal jeg gå rundt i pysjen og besvare eposter som har ligget siden før vi dro til Ålesund. Det er ikke akkurat få. Ellers har jeg selvfølgelig blitt megaforkjølet etter sykkelturen i går, lå faktisk og kjente at halsen ble tykkere og tykkere i løpet av natta, men det er ingenting te ikke fikser. Og denne teen kommer helt fra India og storesøster! Ekte chai med litt fløte og soyamelk = heaven!

Skjeen er herfra // 

Nyt nest siste feriedag, dere  ♥ I morgen er det fotballkamp, Lars-Kristian sitter oppe og forbereder seg med masse mat, drikke og sykkel på TV. Er visst et ganske drøyt ritt i dag, og når jeg tenker meg om har jeg faktisk lovet å se det sammen med ham. Men tror jeg blir sittende her til han husker løftet mitt, jeg.

Fatet med sjokolade på er fra Riviera Maison Norge // 

103 kommentarer

 1. Du er herlig! <3

 2. Jeg lurte på om du kunne vist et før og etter bilde av deg selv ift muskelbygging. Jeg har oppfattet at du trener mye mer styrke nå enn tidligere, og lurte på om kroppen din endres mye utseendemessig.

  Masse god bedring til deg, søta! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi skal jo snart til Hellas 😀 Men jeg ser ingen endringer selv :p

   Klem 🙂

 3. Monica M.

  Så herlig bilde… Og de fine stolene… Ja, TM design er noe for seg selv… Trur jeg skal ta meg råd til å bestille noe fra «RM», bla. det etasjefatet som du har på bordet ditt. :o)

  Ha ei fortsatt fin påske(det som er igjen av den).

  Monica M.

 4. Det er meg

  Hei Caroline! Jeg må si at jeg liker bloggen din veldig godt, og jeg er innom daglig. Du skriver godt, og akkurat det har veldig mye å si for opplevelsen. Jeg lurer på en ting; har du alltid på deg sminke? For selv på bildene hvor du sier at du er sminkefri, så har du jo sminke på? Jeg spør fordi jeg selv aldri går ut døra uten sminke, og det er egentlig ikke så fint, for jeg vil jo gjerne ta vare på huden min også. Hvis den aldri får puste, så kommer den ikke til å se så fin ut om noen år. Har du noen tips til meg?

  Fortsatt fin mandag! Selv sitter jeg på skolen og skriver bacheloroppgave.:)

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂 Dersom jeg sier at jeg ikke har sminke, så har jeg heller ikke det 🙂 Jeg har alltid en sminkefri dag i uken, og renser godt morgen og kveld 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *