Den ultimate touch up for tennene

Atter en gang tenkt jeg å tipse dere om SmileLab sine fantastiske whitening strips, siden jeg har brukt disse flittig i snart ett år nå. Jeg har vært så heldig å få være med på utrolig mye morsomt den siste måneden, og når det skjer så mye rundt deg, er ingenting viktigere enn at du føler deg vel. For meg er et hvitt smil veldig viktig, og det opprettholder jeg ved hjelp av SmileLab.

Den siste tiden har jeg brukt en pakke med strips én gang i uken, mest for å gjøre en touch up  og for å fjerne det øverste laget med “smuss” som ofte kommer etter uker med mat og drikke, spesielt kaffe som jeg (dessverre) drikker mengder av. Akkurat dette  med touch ups har jeg snakket med hovedkontoret for SmileLab om, og de kunne fortelle meg at det ikke er noe problem å gjøre dette hele året. Hvor ofte du gjør dette avhenger selvfølgelig av flere ting, men det tilpasser du helt selv.

SmileLab inneholder 14 pakker, hver pakke med én strips til tennene oppe og én til tennene nede. Er det første gangen du bruker SmileLab og du ønsker best mulig effekt, anbefales det at du bruker hele behandlingen over 14 dager, det vil si 1 pakke strips per dag. Du kan også gjøre behandlingen over 1 uke, ved å bruke 2 behandlinger daglig. Stripsen skal sitte på i 30 minutter, og du trenger faktisk ikke pusse tennene først.

1 pakke med strips: 

Jeg har aldri hatt behov for en hel behandling med SmileLab fordi jeg fra før av har ganske hvite tenner. I forbindelse med bryllupet for snart 2 år siden bleket jeg tennene med skinner som jeg fikk støpt hos tannlegen, og dette holdt såpass lenge at jeg ikke følte for å gjøre noe mer med det før SmileLab kom på markedet. Jeg har prøvd mye rart i mellomtiden, men ingenting har fungert på samme måte som disse stripsene. Og dette mener jeg virkelig, ellers hadde jeg aldri anbefalt dette videre.

SmileLab har mange fordeler ved siden av det å gjøre tennene dine hvitere, utfyllende informasjon finner du her, mens den kortfattede informasjonen får du her:

♥ SmileLab er profesjonelt utviklet av tannleger

♥ Det er markedets enkleste og mest anvendelige whitening-behandling

♥ Inneholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter

♥ Har ingen kjemisk lukt eller smak

♥ I tillegg til å gi deg et hvitere smil, vil dette også forbedre munnhygienen din, ved å fjerne skadelige bakterier og plakk

For før, under og etter-bilder, se gjerne det forrige innlegget jeg skrev.

♥ Vær oppmerksom på at du kan oppleve å få hvite flekker på tennene eller tannkjøttet, etter første gang. Dette er helt normalt. Les gjerne mer her. 

Jeg kjøper mine SmileLabs hos Coverbrands, og nå er prisen satt ned fra 499,- til – 399,- i hele påsken. Skrev tidligere en rabattkode, men det har skjedd en misforståelse mellom oss, så de har heller satt ned prisen i butikken i stedet for å bruke rabattkode. Dersom noen har bestilt og betalt 499,- vil dette rettes opp i.

annonse 

122 kommentarer

 1. Jeg var kjempe fornøyd både første og andre dag jeg brukte de. Men så jeg bare måtte kaste over halvparten av stripsene, fordi geleen ikke ville løsne og hang igjen, og det ble bare kliss å prøve å få den av. Noe som var veldig kjipt 🙁
  Er det noe som er vanlig at skjer? Har du noen gang opplevd det?
  Ellers har jeg bare vært uheldig med bestilligen min kanskje 🙂

  1. Fotballfrue

   Det høres ut som det var en feil med pakken din :/ Hadde kontaktet smilelab om jeg var deg!

   Klem 🙂

 2. Har selv prøvd dette produktet.og kan anbefales virkelig 🙂

  Klemklem

 3. Kanskje ett dumt spørsmål, men kan man f.eks ta en behandling over en uke med en behandling pr dag istedenfor for to uker? Har ikke såå veldig misfargede tenner, har bare lyst på den siste lille hvitheten liksom 🙂 fungerer forresten rabattkoden nå? 🙂

 4. Hvor lenge holder tennene seg hvite etter man har behandlet, og hvor ofte bør man touche up? 🙂

 5. Hei hei Caroline :-)) Lå merke til den fine sminkevesken din fra Lulu`s. Hvor har du kjøpt den ? Har lenge sett etter akkurat den typen i den fargen du har. Forresten er bloggen din kjempe søt, men det er jo ikke så rart når det er du som har den. Håper du får en super fin uke.
  -Andrea

 6. Hei 🙂 Jeg vil kjøpe smilelab, men lurte på om coverbrands sender varer til Danmark? Vet du det, jeg kunne ikke finde nogen info på hjemmesiden deres.

 7. Fint innlegg:)
  Du sier du begynte med smilelabs ett år etter du bleket tennene hos tannlege, vil det si at tennene dine hadde blitt ganske mye mørkere ett år etter blekingen? Og hva lå prisen på? Har lyst til å bleike tennene. Helst hos tannlegen, men lurer på om det svarer seg med tanke på hva som er mest skånsomt for tennene, økonomisk sett, og hva som varer lengst.
  Klem 🙂

 8. Elsker sminkevesken din!:) Hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Lulu’s / Coverbrands 🙂

   – C

 9. Pernille

  Dette skal jeg ha! Men bleker du tennene dine på en annen måte også, f.eks. hos tannlegen?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 10. Hei, jeg tenkte jeg kunne si at jeg har snakket med tannpleieren min angående bruk av tannblekingsprodukter, som feks smilelab. I utgangspunktet er det ikke farlig, men det kan lett oppstå ising i tennene. Tannpleieren anbefalte å bruke mye fluor i 1-2 uker før behandling med tannbleking. Dette ville hjelpe til for å unngå isingen. Jeg har brukt tannkrem mot ising + ekstra fluor, og merket nå ingen ising. Første gang jeg prøvde smilelab merket jeg derimot ising, så jeg vil anbefale en uke med flour for de som ikke har prøvd bleking før. Spør på apoteket etter skylling med mest mulig fluor;o) Ellers vil jeg takke deg Caroline for en superfin blogg!!

 11. elisabeth k

  hei!
  jeg kan ikke ta meg råd til dette før i sommer en gang, tror jeg. grunnet så mye som skjer fremover.
  så derfor håper jeg virkelig du kan få til et sommer-tilbud som funker på samme måte som dette.
  har sååå lyst på, men syns kanskje 499;- blir litt i meste laget, men 399;- skal jeg klare å strekke meg til 😀

  Du er nydelig, forresten! ha en fin dag – og heia odd! 🙂

 12. Jeg prøvde smilelab for en liten stund tilbake, og merket ingen forskjell 🙁

 13. hei!!

  Kan denne blekingen brukes av gravide og de som ammer? 🙂 Finner ingen info om det 🙁 Når jeg er hos tannlegen venter de med andre type behandlinger på meg siden jeg er gravid i 3 trimester, men vet ikke om bleking blir det samme…?
  Tennene blir utrolig dårlige i svangerskap!! Har mistet en del av den ene tanna mi i graviditeten, og de har blitt mye gulere 🙁 Aldri opplevd å ha så dårlige tenner før.. Det skjedde visst med mamma også da hun gikk gravid med meg. Så vær obs på tennene dine hvis du en gang blir gravid! Bruk masse tannkrem, munnskyll og tanntråd! hehe.

  Kan man bleke tennene med denne hvis man har svak emalje fra før? Pga mye sur PH som juice osv 🙂

  1. Står i vedlegget i pakken at det ikke bør brukes av gravide og ammende:)

 14. heiii på deg søte deg! Jeg bruker smilelab og er super fornøyd med resultatet!! Men lurer på en ting, mine strips sitter liksom ikke så godt på, klarer ikke snakke eller noe forsåvidt når jeg har dem på….. gjør dine?? har du noen tips evt?? Klemzzz

 15. Prøvde smilelab her sist du anbefalte det, og det funka ikke på meg :-s Har jeg for rare tenner :-/

 16. Jeg bruker også de, og de er jo helt supre! Brukte de en gang hver kveld i en uke, og nå tar jeg en strip eller to når jeg skal noe spesielt. Elsker de !

 17. kjøpte denne sist du skrev ett innlegg om dette produktet. jeg ble desverre veldig skuffet:( Funket ikke på meg, så fikk jeg en hvit flekk på den ene tanna som ikke har gått bort enda. menmen. kan ikke funke for alle:)

 18. Hvorfor får ikke coverbrands inn den sminkepungen i beige?! har ventet i i flere mnd nå.

 19. Hei!
  Hvor er antrekket ovvenfor fra? den lyserosa skjortsen og den lyse jakka? kjempefint!

  1. Fotballfrue

   Jakken husker jeg ikke, men shortsen er fra BikBok 🙂

   – C

 20. Nyyydelig bildet i detnye!!! :):)

 21. Kaltrina

  Jeg har SmileLab!
  Det som er problemmet med den er at den ikke dekker ALLE tenna (har ganske liten munn) + at den har en forferdelig smak. Ellers så elsker jeg produktet fordi man får resultat etter engang bare! UTROLIGGG!! MEN fortsatt, den smaken den gir fra seg .. brrr.. Man vil heller ikke svelge spytte man får fordi det er bare for ekkelt.. Dette er min mening 100%

 22. Jacklinn

  kan GRAVIDE bruke dette ???

 23. Kjøpte Smilelab på din anbefaling, har aldri turt å gjøre noe med tennene mine før men etter å ha lest dette innlegget så MÅTTE jeg bare prøve! Fikk pakken i dag (ENDELIG^^,) og prøvde en pakke med en gang, utolmodig? Åjadda! Og det FUNKET! 😀 Jeg er i ekstase, tennene er allerede mye hvitere og føles helt nye ut! Denne skal eg tipse videre om!

  TUSEN TAKK!

  1. Fotballfrue

   Yey 😀 😀 De er bare best!!

   Klem!

 24. Hei Caroline!:) Jeg har nettopp handlet meg SmileLab og har prøvd denne to dager på rad. Jeg lurer på om man skal bruke en strips bak tennene i over- og underkjeve også? Ikke bare midten foran på tennene? Vet ikke om jeg forklarer meg godt her altså, men jeg lurer på om alle tennene skal være dekket av strips (for da må jeg bruke mer en en pakke i gangen..Mvh. 🙂

  1. Fotballfrue

   Mine dekker tom hjørnetennene, og det er ikke noe poeng at de skal dekke noe mer 🙂 Altså, ikke de lenger bak 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *