Påskeaften

Håper flere av dere våknet opp til samme vær som hos oss, for her skinner solen! Hurra! Veldig fin timing, påskeaften og alt.

Ser dere raken, forresten? I vinter når snøfresemannen var her fikk vi masse grus i hagen, så Lars-Kristian har brukt flere dager på å rake bort alle småsteinene. Jeg liker at menn er ivrige på hagearbeid 😀

Ellers er frokosten i magen, mannen avgårde på trening, og jeg skal hive meg rundt for å løpe litt på ELIXIA. Hadde TIDENES styrkeøkt med Alexander i går, og sliter med å gjøre generelt alt som krever bevegelse akkurat nå, så det skal bli godt å få løst opp med litt løping. Hadde store planer om å løpe etter PT-timen, men fy søren. Styrketrening gjør meg sliten på en helt merkelig måte, jeg hadde mest lyst til å legge meg ned og grine. Følte faktisk det var ganske uforsvarlig av meg å kjøre bil. Haha 😀 Fylte på med både kaffe og red bull, så jeg kviknet jo til. . utover dagen.

Etter trening blir det hamstring av tulipaner, roser og rengjøringsmiddel. Huset må jo skinne litt av påske innen kvelden 😀 Håper dere har en deilig lørdag uansett vær, sted og vind! Vi skrives litt senere ♥

76 kommentarer

 1. Det er sol her og! God påske til deg 🙂

 2. Våknet opp til samme vær som deg:D
  Perfekt for en løpetur, må bare finne noen å løpe med;)
  Ha en fin dag:D

 3. Tommel opp for deg, Caroline! For en inspirasjon du er! Har fulgt bloggen din en liten stund nå, og må si jeg er imponert over alt du får til. Håper du er veldig stolt av deg selv med tanke på hva du har oppnådd i så ung alder 🙂 Du inspirerer meg til å stå på litt ekstra! Liker godt at du ikke har en ren mote/trenings/mat/interiørblogg, men litt av alt! Og ikke minst virker du som en utrolig hyggelig og morsom person, jordnær.. 🙂
  Håper du får en fin påskeaften!!

 4. Jeg merket det kriblet litt i magen av hage-bildet. Selv bor jeg i leilighet nå, men jeg gleder meg til jeg får min egen hage om noen år. I går lagde jeg valentine-konfekten din til påskeegget. Siden kjæresten min er allergisk mot nøtter brukte jeg heller litt kokos i sjokoladen. Det smakte nydelig (ja, jeg måtte prøvesmake en bit i går :p ) God påske 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, nam 😀 ha dn deilig dag <3

   Klem!

 5. Ser ut som en fresh morgen 🙂 Jeg sov til 10.45 og føler med det at dagen er ødelagt…
  I går jogget jeg 9 km, og jeg synes faktisk det gjør kroppen tyngre enn styrke… Men jeg tror det har med hva men prioriterer mest. 🙂 Å være superstøl etter styrke er ikke gøy 😛

 6. Hehe, sånn hadde jeg det med styrketrening i begynnelsen og! Men så blir man vant til det og da er det veldig deilig 😀

  My Fashion Inspiration

 7. Caroline, du er super! Ikke værst at en oppegående dame som jeg på 41 er innom bloggen din flere ganger daglig! Liker din positivitet, og livsglede. Den inspirerer meg, og mange med meg! Du er en morgenfugl som meg og jeg lo høyt av meg selv når jeg idag tenkte at det var på tide at du stod opp og kom med en oppdatering på bloggen. Det var jo så «fryktelig»lenge siden sist! Neida, jeg er ikke viggo venneløs. og arbeidsløshet uten annet å ta meg til. Her er huset fullt av gode venner og familie og jeg har en krevende jobb og jobber nok mer enn de fleste… Du bare fasinerer meg. Stå på videre og ha en herlig skinnende påskeaften:-)

  1. Fotballfrue

   Haha, veldig bra 🙂
   Kos dere maks med fullt hus 🙂 Det er så herlig!

   Klem 🙂

   1. Dette er den eneste Helle på 41 år i Norge: http://skattelister.no/skatt/profil/

    Håper det var hun som skrev kommentaren og ikke du og LK 😉

   2. Fotballfrue

    Er du seriøs nå? Har du søkt opp navn og alder på en som kommenterer, for å sjekke hvor mange i Norge som heter det, for så å antyde at det er jeg og Lars-Kristian som kommenterer? Jeg måtte forsåvidt endre på linken, da jeg ikke ønsker å legge ut slik personinformasjon.

    – C

   3. Malin P.

    Fy flate, Vanja!!!! Det innlegget kunne du spart deg, SIPMELT gjort!!!!!

    Har kjøpt boken din, Caroline og er virkelig imponert. Flott, oversiktlig og herlig innhold. Koser meg med boka i påsken.
    God påske til deg 🙂

   4. Det er faktisk noe av det sykeste jeg har sett, har du en kromosonfeil eller, Vanja??!?

   5. Helt enig i at dette her var drøyt.. Men ærlig talt, kan ikke folk slutte å bruke genetiske feil som en måte å gjøre narr av andre på? Du er faktisk ikke det minste bedre selv. Du tar der friheten til å kjøre over andre og fremstår som utrolig trangsynt der du antyder at en person umulig kan finne på å skrive noe slikt med mindre vedkommende er utviklingshemmet. Skjerp deg.

   6. Fotballfrue

    D: Jeg tviler på at det var ment bokstavelig, heller som en overdrvelse for å illustrere hvor sykt det Vanja gjorde var.

   7. Magnhild

    Enig, men du sjokkerer meg like mye med å skrive det du skriver!

   8. Camilla

    Med så mange lesere som Caroline har tror jeg ikke verken hun eller LK gidder å skrive kommentarer til seg selv…

   9. Kristin

    sykt…

 8. uforsvarlig, ikke forsvarsløst 😉

  1. Fotballfrue

   Wops 😀

 9. Fine bilder: – )

 10. Her er også frokosten i magen, Ommelett a’la Riesto/Fotballfrue 🙂
  Før frokost gikk mannen og jeg tur med hunden her i skogen.
  Snart går turen til Herkules for å overraske dattera med en påskepakke på jobb.
  Senere er det litt baking på programmet.
  Ha en fin påskeaften 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, hygge 🙂 Kos dere 🙂

   Klem!

 11. Ha en fin påskeaften videre, Caroline!

 12. Hihi, ingen nellikker altså? :p

  God påske, her skal det feires mammas 50års dag! 😀

 13. Du får kose deg idag da! <3

 14. I dag ble jeg stående i bokbutikk og bla i boken din. Ble så sykt inspirert av de fine bildene og oppskriftene Du er så flink Caroline!

  Så…den ble med meg hjem gitt 🙂

  Nå gleder jeg meg til å lage en god kopp med kaffe og lese 🙂

  Ønsker deg en vidunderlig påske!!

  Klem 🙂

 15. Hei
  Kjenner meg helt igjen i følelsen du beskriver etter en hard styrkeøkt. Blir noen ganger utmattet på en «rar» måte, så jeg nesten begynner å sippe;-) Blir aldri sånn etter kardioøkter, samme hvor høy intensiteten er der. Pussig.

  Fortsatt god påske!

 16. En herlig start! God påskeaften, Caroline 🙂

 17. Våknet opp til snøbyger,men det har heldigvis ikke lagt seg noe mye :p
  Er ikke særlig glad i været på Sunnmøre jeg :/
  Kos deg videre i påsken 😀
  Klem <3

 18. God påske til deg! 🙂

 19. Jeanette

  Håper du får en fortreffelig påskeaften Caroline 😀
  Jeg skal dele noen flasker vin med gode venniner og ut å danse 😀

  1. Fotballfrue

   Å! Misunnelig! Kos deg maks! Savner mine venninner i dag!

   Klem!

 20. Vi har flott vær her i stavanger og! 🙂 Er så herlig, vi har hatt mange fine dager her i stavanger i en hel måned nå! 🙂 Sykt herlig, ha en fin påske da 🙂

 21. Åå, du er flink altså. Her skinner også solen i dag- tiltross for at det var fult snøvær i går!
  Ha en finfin påskeaften!

 22. Kjempe koselig med styrke trening 🙂 skulle gjerne ha jogget litt jeg også, men har dessverre lagt seg snø på veiene så.. ingen jogging idag, og kommer meg heller ikke på treningssenteret.. men jaja får ta igjen det til uken :-DD ha en fin påske videre ♥

 23. God påske, Caroline 🙂

 24. Men atte, solen skinner og du bor på landet, og så velger du å sette deg i bilen for å kjøre totalt 40 min for å løpe på ei svett mølle? Skerpings! 😉

  1. Fotballfrue

   Det blåser så vanvittig mye, vil heller løpe inne, jeg 🙂 Det er jo 3 grader :O Blir ute med kjæresten i morgen 🙂

   – C

 25. Ha en fin påskeaften og en fortsatt fin påske 😉
  Hær har vi snø å atter mer snø, så ikke noe som minner om vår i nordland.
  Min påskeaften går til å skrive bachelor oppgave, kjedelig men nødvendig 😉

 26. Kristina :-)

  Hei Caroline 🙂
  Nå har jeg nettopp kjøpt og lest DetNye, og for en artikkel om deg! Kjente jeg koblet ut hele kroppen og bare leste. Det var deilig! Du er så til inspirasjon, og det er så flott å lese at negative kommentarer bare er surr for deg. Skjønner at folk blir sjalu og misunnelige på deg, men å skrive negative ting, dag etter dag til deg pga at dem er misunnelige, sier mer om de enn deg. Jeg syns du er super, og er daglig leser. Kjenner jeg får helt abstinenser når jeg ikke vet hva du har gjort den siste dagen, eller timen. Haha! Ha ihvertfall en nydelig påske videre, og kos deg masse med mannen. STÅ PÅ 🙂

 27. Fint vær her også! god påske 🙂

  jeg bare lurer på når filmen fra når dere var i Maldivene nå i november kommer «ut»? Du har jo lagt ut traileren, men vil gjerne se filmen 😀

 28. Hei!

  Trener du mere styrke for å bli en bedre løper? (ref: Det nye) Hva er ditt nye mål for i år og skal du evt. være med på løpekonkurranser?

 29. leste om deg i DetNye! tror jeg skal begynne å lese bloggen din fast <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig 🙂 Velkommen skal du være 🙂

   Klem!

 30. så bilde av deg og Ole Kristian i Se & Hør idag, et råå søtt bilde! dere to er så fine sammen! 😀

  1. Fotballfrue

   Ole Kristian? :O

   Takk 🙂

 31. Så utrolig deilig det ser ut 🙂 godpåskeaften til dere!

 32. Hei Caroline!Nettopp laget lasangen din, så godt!Og MYE bedre enn vanlig lasange:) Ha en fin påske videre!

  1. Fotballfrue

   Herlig 😀

   Klem!

 33. Har dere tenkt på å få dere barn ? 🙂

 34. Silje Kabbe

  Utrolig fint intervju med deg i Det Nye! Du er virkelig en stor inspirasjon og et fint forbilde 🙂

  – Silje

  1. Fotballfrue

   <3

 35. Bare lurte på noe:
  1. Har du alltid hatt så markerte magemuskler eller har de kommet med treningen?
  2. Hadde du scooter/moped da du var rundt 16 år?
  Veldig randome spm, men bare lurer;)

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid vært utrolig smal i livet og veldig tynn i magen, og da er det lettere at magemusklene synes. Likevel har de blitt tydeligere med årene ettersom jeg har trent den bevisst 🙂 Nei, scooter hadde jeg ikke 😉

   Klem!

 36. Michelle

  Hei Caroline, ville bare stikke innom å si at jeg nettopp leste artikkelen din i DET NYE 🙂 Veldig bra! virket veldig ærlig.
  Ligger hjemme med oppkast og kvalme, så ble kjempe glad når mamma kom hjem med Det Nye til meg! håper du nyter påsken (på en finere måte enn jeg gjør) hehe.. påske klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   <3 Tusen, tusen takk :)

   God bedring, søte!

 37. Hei Caroline. Igår var det 20 år etter en av verden største kriger hvor 102.000 mennesker mistet livet. Jeg håper du vil lage et innlegg og «reklamere» for denne siden. http://nayiah.wordpress.com/ som skriver om denne katastrofen, slike som du engasjerer deg for KONI håper jeg du vil for denne saken også. Takk så mye

 38. kaja myklebust :D

  hey hey , eg va på butikken idag å såg deg på forsiå av et blad , du va så utrulig fine å nydelige misunne utsene ditt te 1000000…<3 <3

 39. Styrketrening er det aller beste jeg vet! Ha en flott påskeaften, Caroline! 🙂

 40. Caroline

  Heei 🙂 kom over dette spillet, og syntes det var litt morsomt at de hadde laget et eget spill om deg! 🙂
  http://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up

 41. Kjempefint bilde av deg og Lars Kristian i SeogHør!: )

 42. Hei Caroline. Først som sist: du er jammen meg dyktig med bloggen, trening og karriere 🙂
  En ting jeg har lurt på en stund. Savner du å ha et sosialt liv i Siljan? Misforstå meg rett, du har gode venner og fin familie ellers, pluss mye arbeid, men føler du noen gang det blir litt «ensformig» å nesten bare fokusere på trening og jobb hver eneste dag uke etter uke? Jeg vet du får besøk av venner av og til, dere reiser bort etc, men likevel har jeg inntrykk av at du jobber og er mye for deg selv i ukedagene..(?) ikke galt i det, men savner du ikke å ha litt sosial avkobling/stimuli i hverdagen? (feks spontane cafèturer, kino, gå tur, titte i butikker, filmkveld – ting man gjør med venner av og til) Du har jo LK og hundene, men tenker på andre utover dem.. Ikke noe galt ment, men bare nysgjerrig. Selv er nemmelig avhengig av å min dose med sosial/venne – tid og andre aktiviteter i hverdagen uansett hvor travelt jeg skulle ha det med jobb, utdanning og trening. Hadde følt meg litt tom og isolert uten. Så bare lurer på dine tanker rundt dette?

  1. Fotballfrue

   JA! Jeg savner det UTROLIG masse. Men jeg har ikke hatt tid til å få noen omgangskrets her ennå, satser på det blir lettere nå som sesongen starter 🙂 Gleder meg til å være sosial i hverdagen igjen, enn så lenge må jeg bare dra inn til Oslo når jeg kan for å besøke vennene våre 🙂

   Klem!

 43. Hei Caroline:)
  Skjønner godt hva du mener om å bli helt utslitt etter styrketrening. Jeg har også begynt å trene med PT og det ble en helt annen økt enn når jeg «dillet» rundt i studio på egen hånd. Etter snart 12 timer med PT skjønner jeg at det var dilling det jeg holdt på med tidligere. Det var ikke noe problem f.eks å løpe en time på mølla eller spinne med full intensitet når jeg holdt på sjøl, men etter en time med min PT Kristin er det en glemmesak. Fortsatt god påske 🙂

 44. Hei Caroline! Jeg må fortelle deg om dagen min i dag; jeg har bursdag, og har ønsket meg boken din siden du fortalte at den var en realitet. Jeg hintet om det til søsteren min, men hun sa at hun hadde dårlig råd, og ikke kunne kjøpe den til meg – noe som er forståelig, siden hun er student. Jeg tenkte at da måtte jeg bare kjøpe den selv, når jeg fikk råd. Etterhvert som huset våknet til liv i dag, og jeg blant annet hadde fått «Den store vitseboken» fra min 9 år gamle bror, var det tid for gaven fra min søster. Jammen var det ikke «Fotballfrues dagbok» som lå gjemt under papiret! Jeg har nå lest introduksjonen, og klarer ikke vente med å lese resten! Du gjorde bursdagen min, sammen med min søster. Hilsen Åshild, trofast leser i over to år! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre at du er så fornøyd med dagen din, og ikke minst at jeg fikk være en del av den 😀 Gjør meg utrolig stolt og glad 🙂 Håper resten av dagen blir like fin, og at du liker boken 🙂 Gratulerer så mye 😀

   Mange klemmer 🙂

 45. har du tatt fillers i leppene dine?

 46. min påskeaften er brukt til å lese boken din:D og du som jeg gleder meg til å prøve ut oppskriftene!!
  har lenge fulgt med bloggen din, og er nesten «avhenging» av en daglig dose fotballfrue-nyheter og tips!:)
  jeg setter stor pris på det du gjør!! DU ER FLINK 🙂

  klem : )

 47. Josefine

  Åh, høres herlig ut :- D jeg var på påskeferie i Gudbrandsdalen, og det var såå fint vær! I motsetning til det vi kom hjem til på vestlandet i dag.. Det virker så herlig å bo der dere bor, dere har virkelig alt man kan ønske seg av et hus! 😀

 48. Karoline

  Hei Caroline!
  Lenge siden jeg har kommentert nå, så er vel på tide 🙂 Fortsatt fast, (meget) fornøyd leser av bloggen din!
  Herlig å se at du har kost deg i påsken, det fortjener du så mye. Selv har jeg vært på påskefjellet på Glåmos! Herlig å komme bort fra alt mas og fjas her hjemme i Trondheim.
  Uansett, jeg har et spørsmål til deg! Du får kanskje ikke dette spørsmålet så ofte, hehee..
  Kjører du automat eller manuell bil? Jeg holder på å kjøre opp, og har nettopp fått meg en toyota med gir. Jeg sliter veldig med å starte i 1.gir, men når jeg får mer fart og høyere gir, så går alt bra! Likevel føler jeg meg veldig dum når jeg kveler bilen ut fra et kryss eller på vei inn i en rundkjøring….. noen tips fra deg som er flink til å kjøre bil?
  Nyt den siste dagen av påska! Selv starter jeg på skolen på onsdag, deilig med en dag ekstra fri 🙂
  Klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kjører gjerne begge deler, men nå har bilene våre automat 🙂

   Klem 🙂

 49. trener du med løsvipper? faller de ikke av når du svetter? 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har ikke løsvipper, men vippeextension 🙂

   – C

 50. Hei Caroline! Du er på lchf, men du drikker red bull som er stappa full med sukker? Kan du forklare det?

  1. Fotballfrue

   Light 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *