Påske i Siljan

God morgen, fininger ♥

Langfredag i dag, og vi er like hele etter hjemreisen i går. Da jeg var liten innbilte jeg meg at denne fredagen var lenger enn de resterende fredagene i året, så jeg følte at den aldri tok slutt (noe som egentlig var veldig greit, ettersom den uansett gikk med til å se tegnefilmer med storesøster og spise påskesnop dagen lang).

Trøtt! 

Lars-Kristian skal straks på jobb / trening, så vi hadde alarmen på allerede før syv, men vi lå i sengen og så oss lei på Kaptein Sabeltann helt til åtte. Good times. Nå står jeg her og lager frokost, og har ikke tenkt til å ha på meg noe annet enn pysj frem til jeg skal trene med Alexander i 14-tiden. Før den tid skal jeg pakke ut av kofferter, vaske litt og gjøre innkjøp til Treasures. Sistnevnte er alltid like gøy!

Frokost består blant annet av egg, jarlsberg, spisspaprika, tomat, acai forte og majones 

Håper deres langfredag blir fin. Mange av dere er vel til fjells eller kanskje i varmere strøk? Dere er i hvert fall veldig stille, men det pleier dere jo å være i feriene. Her snør det forresten! Æ, snøen forfølger meg! Skal nok få en fin dag likevel, påskemarsipan skal jeg lage også 😀

Klemmer til alle gode ♥

89 kommentarer

  1. Acai forte er virkelig et superprodukt, verdens beste kosttilskudd 🙂

  2. kan du ikke skrive et lite innlegg om acai? jeg er nysgjerrig på det.

  3. God påske! Nydelig var du, selv om du mener du ser trøtt ut! 🙂

  4. Josefine

    God påske på etterskudd! Ja, jeg var til fjells uten internett i 7 dager, helt vidunderlig! Gikk laang skitur på langfredag og påskeaften, herlig! :- D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *