Ompakking

God morgen!

Etter over 60 kommentarer som kunne fortelle meg om snø og storm og slaps og generelt dårlig vær på Sunnmøre, har jeg brukt morgentimene til litt ompakking. Skjørt er byttet ut med boblebukse og høye hæler med Timberland Mukluk. Men jeg har ikke kvittet meg med alle de høye hælene, noen må jo alltid med. Likevel, jeg føler meg tryggere nå. Det finnes jo ikke noe verre enn å fryse!

Ellers skal jeg til å spise litt frokost med mannen før jeg biler til ELIXIA. Vi reiser ikke før i kveld, og det er mye som skal gjøres før den tid.

Hihi, sjekk morrasveisen 😀 

Hugo på sin faste plass ved døren inn til kjøkkenet *tigger* 

Husk å delta i påskenøttene til Treasures.no, her. Gøy konkurranse med en ny vinner hver dag. Hovedvinneren stikker avgårde med et vakkert smykke fra Hasla. Det dyreste i hele nettbutikken 😀

Ha en finfin mandag! Jeg har forresten satt meg et nytt mål med treningen som jeg skal klare innen 2 uker. Slå den lengste løpeturen min som nå er på 17 km. 😀

73 kommentarer

 1. Jeg synes du skal sette deg som mål å løpe Birken og Oslo (halv)maraton i september. Veldig artig å ha noe og trene mot!:) Ha en fin dag.
  Hilsen trofast leser

 2. Heisann!
  Tror nok det var lurt å pakke om jah;-) spreke deg, syns du burde prøve deg på et maraton? New York kan anbefales:-):-) Ha en riktig god tur søte deg:-)

 3. Ingvild

  Oi, min lengste løpetur er på 12 km. Tror jeg må trene lenge for å slå den, haha!
  Ha en fin dag og god tur til Sunnmøre, Caroline! <3

 4. hei, jeg lurer på om du kan gi noen forslag

 5. hei, jeg lurer på om du kan skrive ett innlegg med grunnleggende kunnskaper for en som skal begynne på LCHF. Jeg har tenkt til å begynne med det, og trenger derfor litt info. hva kan man spise/drikke, hva kan man ikke spise/drikke, trening, osv.. 🙂

  1. Søk på Dr. Hexeberg i søkefeltet, hun er ekspert på LCHF og har skrevet mye om det.

 6. Lykke til med å nå målet ditt! 🙂 Dette skal du nok klare helt supert!!

 7. Så utrolig fint bilde av Hugo!! 😀 Kikket på spørsmålsvideoen fra Senkveld akkurat, så utrolig søt du er! Får lyst til å hilse på deg en gang 😉

 8. Haha, uff – så kjipt å måtte pakke boblebukse og vintersko! :p Men som du sier så er det ikke noe gøy å fryse 😉

  Min kjære lille hund har bursdag idag, så da blir det hundekake ala Caroline i dag! 😀

 9. Det var nok lurt, her er det 0 grader og det lasser ned med snø… Trening får vente til ikveld, haha…

 10. Martina

  Hello.

  I like to tell you that yоu are sooooooooooooo perfect !!! i love love your blog and your post but did not understand what you write.
  Have you ever thinking about writing in English?

  Have a nice day
  xoxo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 Have you tried google transalte? It helps a bit 😉

   Hugs <3

 11. Min lengste tur er på ca 14 km og jeg gikk som en pingvin resten av dagen. Haha! Det er en vanesak og løpe langt, og det krever litt tålmodighet i førsten. MEN man kommer til slutt over en kneik, og da er alt mulig! 🙂 Det er bare å bestemme seg….

  1. Fotballfrue

   Hahah, pingvin <3 😀 Jeg satser på halvmaraton neste uke 😉

   Klem!

 12. Hei Caroline!

  Jeg går på Medier og kommunikasjon på Porsgrunn videregående skole. Jeg er utrolig interessert i fotografering.
  Jeg har lagt merke til at du er utrolig flink til å fotografere!! Jeg er så inspirert.

  Lurte derfor på hvilket kamera du har?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg har et sonykamera, alpha 330 🙂 Bruker standardobjektiv og i tillegg et 50 mm. 🙂

   – C

 13. Benedicte

  Oh, Hugo er bare helt nydelig <3

  1. Fotballfrue

   <3

 14. synnøve

  Hei pena!
  Vil bare ønske dere en riktig god tur og glad påsk;) Hørtes ut som litt tykkere klær var smart ja, hihi. Selv var jeg i Halden i helgen hos mor og far, og hadde kun med sommerklær, hahha…Trodde jeg skulle fryse dritten ut av meg…Var jo ikke mer enn 3/4grader…og gikk over på minus om natten liksom:P Men jeg overlevde, og er tilbake i Bergen:D Måtte låne jakke av mamma ene dagen, så rimelig komisk ut, da hun er en xl og jeg xs…haha=) Men bedre å se litt dust ut enn å bli syk:D
  God trening og fin mandag!
  Klemmer Synnøve

  1. Fotballfrue

   Æææ, hater at det er så kaldt igjen. Bare 3 grader her i dag og isvind :/ Nytter ikke løpe ute nesten, fingrene blir blå :O Bedre å se dust ut enn å bli syk, ja 😉

   Klemmer .)

 15. Elise k

  Har du og LK hushjelp, eller vasker og rydder dere huset selv?

 16. Elisabeth

  Kjøkkenet deres ser så fint ut:D når kan vi få se bilder fra hele huset?

  1. Fotballfrue

   Sjekk i kategorien bolig og interiør 🙂

   Klem 🙂

 17. Jeg har i utgangspunktet ikke vært så glad i rasen chiuaua, men smelter hver gang jeg ser din lille Hugo 🙂 så utrolig søt og vakker liten hund!!! God tur til Sunnmøre !!

 18. Når jeg våknet idag,så jeg bare snø ut vinduet. I går var det bare sånn slaps, men idag er her skikkelig snø som har lagt seg her på Sunnmøre :p

 19. hvordan kamera bruker du? 🙂 skal kjøpe meg nytt! og dine bilder så klare og fine! vær så snill å svar.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker sony alpha 330 🙂

   Klem!

 20. Så flott dere har det hjemme, så lyst, stilrent og fint! God tur til Ålesund i kveld, kos dere til tross for drittvær 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Vi skal nok kose oss likevel 😉

   Klem 🙂

 21. gad, hvorfor blir kommentarene mine aldri godkjent? får jo nesten ikke lyst til å kommentere når jeg har kommentert flere ganger, men aldri blir godkjent..

  1. Fotballfrue

   Hvilken kommentar? Jeg finner 2 stk. som er fra deg på hele bloggen, og de er godkjent 🙂

   – C

   1. Coline

    Jo, jeg har kommentert her mer enn 2 ganger 😉 Har sett at det er flere som ikke får godkjent kommentarene sine. Hvorfor må de godkjennes egentlig?

   2. Fotballfrue

    Da er det i så fall noe feil med systemet, jeg finner ingen av dine kommentarer hverken i spam eller trash :/ Da søker jeg på både mail og ip.

    – C

 22. Uff, ja, her er det faktisk en del snø! Skikkelig irriterende, men tipper den forsvinner etterhvert 🙂 Kos deg her i vakre byen min! =)

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 23. Stine Jeanette

  Haha 😀 God tur til Sunnmøre! Nok snø er her i alle fall 🙂

 24. Knallbra bilde av Hugo! Hvis du en dag blir lei av å blogge, vil du kunne gjøre det fantastisk som fotograf!
  God påske! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem 🙂

 25. Og jeg har et litt personlig spørsmål til deg; tenker/teller du virkelig helt ærlig ikke kalorier med LCHF? Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i maaange år, og kaloritellingen holder på å ta knekken på meg. Tenker kanskje LCHF kan hjelpe litt for dette….? Men så er det jo denne «fettangsten» da.. Kan ikkje skjønne at man ikke vil legge på seg dersom man spiser så fettrik mat, selv om man kutter på karbohydrater. Setter pris på et helt ærlig svar.

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør jeg ikke. Om jeg skal telle kcal. føler jeg at maten styrer for mye av tankene mine, og det orker jeg ikke. Jeg vil bare spise fordi jeg synes det er godt, fordi vi må ha mat og fordi jeg har lyst på, ikke fordi jeg skal ha kontroll over hvor mye jeg putter i munnen. Jeg LOVER deg at om du legger til fett og kutter ut karbohydrater, vil du ikke gå opp et gram. Det er for mye karbohydrater eller kombinasjonen karber + fett som skaper vektoppgang.

   Klem!

   1. Tusen takk for oppmuntrende svar. Maten og kalorietellingen styrer alt for mye av mine tanker, og det er nettopp dette jeg ønsker å komme ut av. Problemet er bare at jeg har mistet denne sulten/metthetsfølesen, så det er bare antall kalorier som avgjør hvor mye jeg skal spise. Men kanskje LCHF og mer fett i kosten også gjør til at jeg føler meg mer mett og ikke tenker konstant på mat…. Men er det noe som helst form for «lørdagsgodteri» du unner deg selv om du unngår karbohydrater?

   2. Tornerose

    Bare lurer på hvordan det går med fettavleiringer på innsiden av blodårene når man spiser mye mettet fett? Hva med disse fryktede hjerte/karsykdommene?

 26. bentemarie

  ooo 🙂 da skal dere vell på Moa også da kanskje, dit skal jeg en av dagene. Kos dere mye!

 27. Liv Oda

  Hei, Caroline!

  Du er dyktig 🙂 Imponerende at du klarer å trene så mye! Stå på 😀

  Et spørsmål. Hvilket objektiv bruker du? Jeg elsker kvaliteten i bildet, og hvordan dybdeskarpheten blir! Hadde satt veldig stor pris på svar! 🙂

  Ha en fin dag, du også!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det av Hugo er tatt med 50 mm. 🙂

   – C

 28. Elisabeth

  Min lengste løpetur er 18 km 😀

  1. Fotballfrue

   Yey, flink 😀

   – C

  2. Min lengste er 32 km. Birken og Oslo Marathon til høsten 🙂 Sleng deg med da Caroline? 😀

 29. Kristin

  Hadde tenkt å delta i konkurransen på Treasure pga den fantastiske premien. Smykket er kjempefint! Men, det ser visst ut som om man må være på facebook for å kunne svare. Finnes det noen annen mulighet?

  Mvh Kristin.

  1. Fotballfrue

   Beklager, men det er laget eksklusivt for facebook. Du må jo være der 😀

   Klem!

 30. Hehe, mote foran mye – men ikke foran helsa! 😀 I Trondheim er det jo pokker meg snøstorm om dagen! Er det muuulig :O

 31. Camilla

  Det eneste som er verre enn å fryse er å være for varm, det er grusomt!:P

 32. Hei, jeg lurer på om du kan trekke vinneren til ardeco-konkuransen snart?
  Kan du lage flere videoblogger?
  Har lest bloggen din siden mars 2010, og jeg elsker den <3 😀

  1. Fotballfrue

   Ja! De er valgt ut, jeg har bare glemt å skrive det :/ SKAL huske det ved neste innlegg 🙂

   Klem!

 33. Hugo er så SØT! Får lyst på en sånn liten hund når jeg ser bilder av han! Ha en fin dag 😀

 34. Hei Caroline! Kjøpte Det Nye idag bare for å lese den reportasjen om deg og jeg må si meg imponert altså.. du er kjempepen, flink, smart og dyktig til masse ting. Stå på, elsker å lese om hverdagene dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Så utrolig hyggelig av deg 🙂

   Klem 🙂

 35. Hei!

  Har lett etter en hylle til å ha post i på kjøkkenet, ser du har en fin i kurv hengende og
  den hadde vært perfekt. Hvor kan den kjøpes? Ha en fantastisk påske!

  Torill

  1. Fotballfrue

   rmnorge.no 😀

   – C

 36. Hmm…kommentaren min kom ikke? Jaja, skriver den bare på nytt :p

  Haha, huff – kjipt å pakke boblebukse å vintersko nå! :p Men god tur!

  Jeg skal bake hundebursdagskake ala Caroline til min skjønne lille hund som har bursdag i dag! 😀

 37. Huff ja, jeg har også hørt at det er skikkelig møkkevær der ute ved kysten. Selv Trondheim har hatt konstant regn og sludd i flere uker nå, selv om det ligger ganske langt inn i landet… Ikke spesielt vårlig 🙁

  Håper dere får en fantastisk påskeferie, hele gjengen! 🙂 Min påske skal brukes til bryllupsplanlegging, møter og å sy inn brudekjolen (jeg er så heldig at jeg har en mor som er skredder!)

 38. Å det hørtes ikke så deilig ut! Bedre å være litt for varm enn litt for kald 😀

 39. Er det flere som har problemer med å kommentere fra iPhone? Mine kommentarer ser bare ut til å komme gjennom når jeg skriver fra pc… Bruker jo samme mavn og mailadresse når jeg kommenterer fra iPhone, så synes det er litt rart:/ Noen som vet?

  1. Linda H

   Hei!

   Jeg har akkurat samme problem! Det er jo ikke alltid jeg har PCn tilgjengelig og fordi det ikke går å kommentere fra iPhonen så blir det som regel til at jeg ikke kommenterer…og jeg er sikkert ikke alene om det…

 40. Camille

  Ser det er mange som lurer på hvilket kamera, og objektiv du har. Jeg lurer på hvlket redigeringsprogram du bruker på Mac? Redigeringsprogrammet har nesten like mye å si som kvaliteten på kameraet!

 41. Sykt, men opplevde samme tampong krise som deg i natt. Bortsett fra at jeg ikke hadde en goodie-bag da 🙁 Hehe, men ordna seg til slutt da 🙂

  Ha en god tur! Klem

 42. Haha, tror ikke jeg skal si hvor lang mine lengste løpeturer bruker å være.. Tror jeg må begynne å løpe mere til sommeren 😀
  Huset deres er forresten så utrolig fint! Som et drømmehus, og den nydelige utsikten! Også liker jeg bloggen din bedre og bedre for hver dag, du er så flott, og ikke minst flink <3

  Håper dere får det fint i Ålesund! Klem fra meg 🙂

 43. God tur til Ålesund 🙂
  Min lengste løpetur var på 21 km helt til jeg skulle prøve 30, forskjellen var som natt og dag. Det gikk helt fint men de siste 6-7 kilometrene kjente jeg det så sykt i hofte- og kneledd 🙂 Skjønner hvorfor man trenger masse lange turer før man skal løpe maraton ja! Er så lett å tenke at det bare er 10 km x 4,2 😉
  Goood påske 😀

 44. Malin Elise

  Her på sunnmøre får vi nok ikke vår helt enda tydeligvis. Pakk med deg en deilig vinterjakke 🙂 Akkurat nå er det sol ute, blir ikke så innmari kaldt da. Du må kose deg mye her i Ålesund! God tur 🙂

 45. no e det mykje sol og fint vær her og snøven smelta:)<3 god tur! håpe ej sjer deg i her:)

 46. Elsker bloggen din ! er innom flere ganger om dagen <3
  Men kan du ha et luksus VS budsjett innlegg med ekte Jeffrey Campbell og etterlikninger fra f.eks. BIk Bok ? 🙂 Det hadde vært supert!

 47. Søte fine Hugo, han er så søt! 😀
  Min hund er på påskeferie med mamma og pappa, og jeg savner han SÅÅ mye. Utrolig hva en liten krabat har å si i heimen..

 48. Jeg likte ideen med å ha hylle over døra. Tror jeg må få satt opp en sånn over vinduet på kjøkkenet 🙂

 49. lovely dog 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *