Den perfekte jeansen

Da jeg og mamma var i Oslo for noen uker siden, prøvde jeg et par boyfriend jeans hos Zara, men jeg klarte liksom ikke å bestemme meg for om de var baggy nok eller ikke. I ettertid har jeg ikke klart å tenke på noe annet enn disse buksene, så da ble det til at jeg bestile de via nett i stedet, da. . Kanskje ikke så smart, jeg hadde jo spart noen kroner på å kjøpe i butikk, for jeg fant nettopp ut at de frakter fra Spania og ikke Norge. Nice one. Men, gjort er gjort. Og nå er de i hvert fall her.

Fineste ♥

Snart kommer Lars-Kristian hjem fra kamp, litt tidligere enn ventet. Han fikk seg et kakk i hodet, stakkar, og mistet synet på høyre øye i over 20 minutter. Uff, jeg blir så redd når slike ting skjer. Heldigvis er han bedre nå, og på vei hjem. Spørs om ikke jeg burde diske opp med noe godt til han kommer, men det rekker vi ikke. Vi får ta det igjen på Gardermoen. Flyet vårt går rundt 22, så vi satser på å være på plass i 20-tiden.

Vi mobilblogges, skjønne ♥

79 kommentarer

 1. Ida Sofie

  Fytti, den boksa er SÅ kul!! !:) God tur 🙂

 2. kjempe fine bukser, men sko kolleksjonen din er helt fantastisk!!! en drøm!!!
  God tur!

 3. Vart har du köpt trälådan som du har alla tidningar i? Riktigt fin! Hoppas mannen din är återställd!

  1. Fotballfrue

   Vi fikk den i bryllupet, vet ikke hvor de har kjøpt den :/

 4. Om du sender pakken til Zara butikken trenger du ikke å betale noe toll eller noe ekstra. Da henter du den i Zara butikken når den ankommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke Zara i Skien, så da er jeg like langt :/

   – C

   1. Kristin

    Jeg handlet på zara.com for noen dager siden og igår fikk jeg mail fra dem om at jeg vil få refundert fraktprisen på 59 kr pga goodwill! Så kanskje du får det og? Ikke mange kronene det handler om uansett da..:-)

 5. Åh, den var råfin! Men en ting jeg lengter etter.. Du har så utrolig mye fantastisk å ta bilde av, og jeg synes virkelig du burde investere i et skikkelig bra kamera. Alt blir så mye bedre! Bare et tips!

 6. Ragnhild

  Mistet han SYNET på høyre ØRE ?

  1. Fotballfrue

   Øye 😉

 7. smurfeline

  hva tenkte du å ha denne jeansen til da? tips å bilder?=)

 8. Kan vi byttelåne sko? 🙂 Jeg har en forkjærlighet for sko, og er så utrolig misunnelig på deg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *