Reddet av goodiebagen

Kan dere tenke dere noe verre enn å oppdage at du har gått tom for ob klokken ett på natten, og du innser at du bor PÅ LANDET? Det betyr at det er 15 kilometer til nærmeste bensinstasjon. Etter å ha ransaket både bad og flyttekasser for attende gang, innså jeg at jeg hadde nødt til å sette meg bak rattet, men da jeg åpnet bildøren oppdaget jeg goodiebagene fra torsdagens Cosmopolitan Beauty Awards, og i samme øyeblikk husket jeg en kampanje som har svirret og gått flere steder de siste månedene, en som står på for at alle kvinner skal ha en Free Period. Jeg krysset alt som kunne krysses i et millisekund, og jammen lå det ikke Tampons Should Be Free i goodiebagposen. TUSEN TAKK!

Jeg bøyer meg i støvet. Jeg VET at Cosmopolitan Beauty Awards alltid har de beste goodiebagene, men nå er de søren meg en lifesaver også. Oppi alt dette kan dere jo se for dere Lars-Kristian stå og klø seg i hodet mens jeg tømmer diverse baderomsartikler utover gulvet, banner til meg selv, kaster meg i bilen, men kommer ut igjen og plutselig danser over gårdsplassen. Godt at slik oppførsel bare finner sted en gang i måneden.

Vi sov i hvert fall godt, og nå er vi klare for en deilig joggetur. Dette er Lars-Kristians siste frihelg på evigheter, så denne må utnyttes.

Og dere, sjekk ut påskekonkurransen til Treasures som starter i morgen, hvor du kan vinne et vakkert smykke fra Hasla. Klikk her for å lese mer. 

Håper dagen deres blir fin ♥

124 kommentarer

 1. Ååh, flaks! 🙂

 2. Christina

  Hej
  Super flot artikel af deg i DET NYE, skal prøve at bake dine burger boller 😉 de så super gode ut
  Kan du anbefale nogle ansigts masker samt hårkur ? 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Christina <3 Jeg sverger til Ole Henriksen sine produkter, elsker alle ansiktsmaskene, er spesielt hektet på african red tea serien hans for tiden 🙂 Hårkur bruker jeg morrocanoil 😀

   Klem!

 3. He he, kjenner meg igjen! MEN jaa, det burde så absolutt være gratis! *Blunk*
  Ha en finfin palmesøndag!

 4. Elisabeth

  Haha, du er så søt du Caroline:D

 5. er det bedre å kjøre midt på natten fremfor å bruke et bind for èn natts skyld? 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke bind liggende heller, jeg. Klart jeg hadde brukt det om jeg hadde det, men jeg hater det, så jeg har det aldri 😉

   – C

   1. du vet at det ikke bør bli brukt tampong på nattestid for det skal jo bare være i 3-4 timer maks. Og i tillegg tar det opp for mye fuktighet inni der..

   2. På pakningen står det maks 8 timer så det går helt fint.

   3. K; du vet at det ikke er farlig å bruke tampong på nattestid? er litt annerledes enn på dagen hvor man har full bevegelse og er på do osv. dette kan du spørre legen din om, men det står faktisk i pakningsvedlegget også. jeg sover alltid med tampong og har gjort det de siste 7 årene. sykt ekkelt å sove med bind spør du meg, når det finnes et så «renslig» alternativ.

   4. Er da ikke uhygienisk å sove med bind. Noen har så sterke blødninger at tampong ikke er et alternativ en gang. Og når man har mensen burde man dusje minst en gang om dagen uansett, og da faller det seg naturlig å dusje om morgningen. Det som avgjør om noe er hygienisk er jo hvordan man gjør det selv. Hvis du tenker på hvordan du må sette inn en tampong så er jo det mye mer urenslig om du er dårlig til å vaske hendene enn det er om du bare fester et bind i undertøyet. Syns det er helt idiotisk å kalle folk for ekle fordi de ikke bruker tampong, spesielt når du tydeligvis ikke har peiling.

    Smak og behag! Når alt kommer til alt så avgjøres det på personlig hygiene uansett 🙂

 6. Leste reportasjen om det i Det Nye!
  Du virker som en fantastisk person. Utrolig nydelige bilder!

  God påske <3

 7. Åh, flaks! Jeg meldte jeg på et eller annet sted hvor jeg får gratis tamponger, men ikke husker jeg siden og ikke har jeg fått noe i posten heller.. Jaja! 🙂 På Kiwi får du forresten hver fjerde pakke bind/ob osv gratis, så det skal jeg benytte meg av =) Også har jeg alltid minst tre tamponger i hver veske =)

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 8. Herregud….bruk litt PAPIR da? Eller er du så bortskjemt at du absolutt må ha tamponger?

  1. Fotballfrue

   Okei. Du er ekkel. Det er snakk om hygiene.

   1. hahaha… er det mulig? Hver eneste normal person ønsker ikke putte «litt papir» i truse når man har mensen. Og til alle andre som jatter om om at tamponger og bind er laget av rare ting, og at det er uhygentisk; tampong er HELT ok å bruke 5-6 dager i måneden!

   2. Hahahah! Du er herlig, Caroline!

  2. Papir?!! Æsj… at du kan foreslå det i det hele tatt!!

  3. Elisabeth

   I all verdens navn og rike!! Papir når man har menstruasjon hører iallefall ikke spessielt lurt ut spør du meg.. Man trenger da ikke være bortskjemt fordi man bruker tamponger. Eller er du så primitiv at du surrer papir i underbuksa når du har besøk…

   Caroline, jeg digger deg! Du tar ting og skriver om temaer vi andre hadde rødmet av 😉 Keep up the good work, du er en STOR inspirasjon.
   God påske <3

 9. Ååh, hahahah! Det er så godt å lese at du tar deg selv så uhøytidelig at du faktisk vier et helt innlegg til kun tamponger og mensen 😀
  Noen ganger har jeg så lett for å se på deg som så «overmenneskelig» fordi du alltid er så FLINK til alt, så det er så godt å høre at du kun er et menneske du og 🙂

 10. Elsker at du skriver om sånn hverdagslige jenteproblemer, hehe 😉 Du er så bra! <3

 11. Hjelpes mæ…. Egentlig bør mann vel strengt tatt ikke bruke Tamponger om natta men bind… Og man setter seg vel ikke i Bilen midt på natta for og kjøpe tamponger…. Da bruker mann …papir.. en håndduk man hiver etterpå…. Dette blir litt for dumt.. Litt snikreklame for og få snakket om tampongene du «fikk»….

  1. Fotballfrue

   Snikreklame? Du vet jeg er pliktet til å merke innlegg som er reklame, ellr har du virkelig ikke fulgt med? Disse lå i goodiebagen min, jeg må ikke reklamere for noe som helst. Jeg prøvde bare å fortelle om et typisk jenteprodblem. Og unnskyld meg, men håndkle? Papir? Jeg grøsser på ryggen. Noe så fantastisk ufint. Jeg hadde fint kjørt 3 mil for å få ob, i stedet for å sove med papir. Virkelig. Æsj.

   1. Jada jeg har virkelig fulgt med…. Veit at du må merke innleggene dine…Ja ja….

  2. Papir??? Fy faen så ekkelt!

 12. Haha, måtte le litt her.. Kjenner til panikken når man er tom eller har glemt å ta med seg i vesken.. 🙂 Pleier å ha et ekstremt lager med tamponger hjemme for å unngå å gå tom.. haha.. Og har seriøst sikkert 10 pakker liggende i forskjellige størrelser – godt de ikke tar så stor plass 😉 Ble litt inspirert her over til å prøve divacup, så besøker vel iherb å sjekker det ut – virker ganske ok egentlig 🙂

 13. Hahah! Du er vell søt vell 😀

 14. Hej Caroline!

  Vad kul att du gillar våra tamponger.

  Om någon är intresserad av att bli medlem hos oss och få tamponger hemskickade helt gratis direkt till brevlådan så registrera er på vår hemsida http://tamponsforfree.no/.

  Välkomna!

  /Tampons For Free

 15. Jeg skjønner meg ikke på kommentarene til noen her som maser om «gjør ditt og gjør datt» med menstruasjonen. Smak og behag, og det er ikke dama selv sin feil at hun har menstruasjon. Sukk..

  Men jeg kjenner panikken, hahaha. En gang var det så krise at jeg ropte ut over hele ungdomsskolen «noen som har tampong!?». Følte meg lite kul akkurat da 😉

 16. Jeg kan tenke meg noe verre: Å bo i ei lita bygd i nord, der ingenting holder nattåpent. Hehe. Da gjelder det å passe på å holde et lite lager! Bra det endte godt, da. Hehe. Morsomt innlegg.

 17. Anti-tampong

  Om du skaffer deg en menskopp, trenger du aldri å havne i en sånn situasjon igjen. Og du slipper å belaste miljøet med unødvendig søppel, utsette deg selv for unødige infeksjoner og forgiftning, pluss du får mer penger til overs til ting som er morsommere enn bind og tamponger. For mer info, søk på «menskopp».

  1. Fotballfrue

   Jeg dør av bare navnet, hadde ikke taklet det! :O

   1. Anti-tampong

    Det er ikke noe salgsfremmende navn, enig i det… men tross alt bedre enn «damebeger», da, hehe… Ladycup, Fleurcup, MeLuna og Lunette er greie merkenavn og burde ikke skremme noen.

    Jeg har selv en Ladycup, og elsker alt ved den! Men det tok meg mange år å venne meg til tanken, for den gangen var det veldig «hippie», ingen brukererfaringer å lese på nett, og jeg oppfattet ikke at den skulle brettes før den skulle inn. Til gjengjeld tok det meg bare noen dager å venne meg til selve koppen når jeg først fikk den i hus.

 18. Jeg kjenner følelsen, men har heldigvis ikke det problemet lenger – nå bruker jeg menskopp 😀 Utrolig behagelig å ikke merke at jeg har mensen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *