Reddet av goodiebagen

Kan dere tenke dere noe verre enn å oppdage at du har gått tom for ob klokken ett på natten, og du innser at du bor PÅ LANDET? Det betyr at det er 15 kilometer til nærmeste bensinstasjon. Etter å ha ransaket både bad og flyttekasser for attende gang, innså jeg at jeg hadde nødt til å sette meg bak rattet, men da jeg åpnet bildøren oppdaget jeg goodiebagene fra torsdagens Cosmopolitan Beauty Awards, og i samme øyeblikk husket jeg en kampanje som har svirret og gått flere steder de siste månedene, en som står på for at alle kvinner skal ha en Free Period. Jeg krysset alt som kunne krysses i et millisekund, og jammen lå det ikke Tampons Should Be Free i goodiebagposen. TUSEN TAKK!

Jeg bøyer meg i støvet. Jeg VET at Cosmopolitan Beauty Awards alltid har de beste goodiebagene, men nå er de søren meg en lifesaver også. Oppi alt dette kan dere jo se for dere Lars-Kristian stå og klø seg i hodet mens jeg tømmer diverse baderomsartikler utover gulvet, banner til meg selv, kaster meg i bilen, men kommer ut igjen og plutselig danser over gårdsplassen. Godt at slik oppførsel bare finner sted en gang i måneden.

Vi sov i hvert fall godt, og nå er vi klare for en deilig joggetur. Dette er Lars-Kristians siste frihelg på evigheter, så denne må utnyttes.

Og dere, sjekk ut påskekonkurransen til Treasures som starter i morgen, hvor du kan vinne et vakkert smykke fra Hasla. Klikk her for å lese mer. 

Håper dagen deres blir fin ♥

124 kommentarer

 1. Hehe…..synes jeg ser han småforvirra og trøtt. 😉
  Lurer på en ting, hvor kan jeg kjøpe boken din her Nord? Eventuelt er det mulig å kjøpe den på nettet?
  Påskeklæm fra Mæ. =)

  1. Fotballfrue

   Ja, du kan absolutt kjøpe den på nett 🙂 Sjekk dette innlegget: http://fotballfrue.no/?p=14939

   Klem 🙂

 2. SarpeRaz

  Haha, suverent! Har du forresten planer om en spørsmålsrunde snart Caroline?
  Ha en strålende søndag!

 3. Hahah, uff! Flaks at du hadde goodiebagen 🙂

 4. Åhhh…verste følelsen..ever!! Men et stort AMEN for goodiebagger:)) Godt det ordnet seg!!
  Ha en finfin søndag, ta godt vare på hverandre:))

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ønsker deg en deilig søndag også <3

   Klem!

 5. Hahaha, jeg må le! Ser det for meg, og kjennetegn så alt for godt igjen! Kan tenke meg at det var deilig å oppdage goodiebagen da 😉
  Ha ending joggetur! Selv skal vi ut og gå langs fjorden og trene styrke når vi kommer hjem. Må jo forberede kroppen på alt påskesnopet den skal få 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, sant :p

   Klemmer 🙂

 6. Hehe! Jeg har alltid syntes det er litt pussig å putte sånne ting som tamponger og miniflasker med såpe o.l. i Goodibag’er, men faktisk så er det nettopp sånne ting man får bruk for! 😛 Sånne småflasker med såpe er ypperlige til reiser eller hvis man må dusje på treningssenteret 🙂 Og tamponger får man egentlig aldri nok av (dersom man er kvinne i fruktbar alder, vel å merke…)

  Men det er jo godt å ha denne perioden også, så har vi en unnskyldning for å oppføre oss litt merkelig og uforutsigbart! 😉

  Håper dere får en nydelig søndag begge to 🙂

 7. Ææ, been there haha 🙂 Hva heter modellen på Rohnsich toppen din? Og str? Du har sikkert svart på det før..

 8. Hihi, så ufattelig stressende det måtte ha vært! Lesson learned: Du må være forberedt når du bor på landet!

  Ha en fin søndag med din kjære. 🙂

 9. Cathrine

  Haha, synes jeg ser det! Av og til skulle jeg virkelig ønske at jeg var en flue på veggen i deres hjem :p

 10. jentererjenter

  JENTER ER JENTER!!! Det faktisk er en innmari dumt å sove med ob. jeg gjør det selv, men har faktisk tekt til å unngå det, da det faktisk er ganske skummelt!
  ha en fin dag:)

 11. Fantastisk at du ble reddet av goodiebagen 🙂
  Kos dere på joggetur og nyt den siste frihelgen 🙂
  Skal prøve å følge bloggen din bedre enn jeg har gjort den siste tiden 🙂

 12. Haha! Ha en super søndag:) Og god påske!
  Klem<3

 13. kjære caroline!

  du har sikkert fått spm mange ganger- men pga noen som sier en ting og andre det stikk motsatte-så vil jeg høre fra deg, siden jeg går helt i surr og vet ikke hva jeg skal tro på.
  jeg vet at det skal mye til for jenter å bygge muskler, men jeg er blant dem som faktisk gjør det…dessverre. noe som er dumt, særlig når man får litt guttekropp(v), med brede skuldre, rygg- får lite lyst til å bruke kjole, særlig ermeløse for å si det sånn..
  -spørsmålet mitt er; bygger man muskler ved få repetisjoner eller mange??
  f.eks blir man større, får større muskler av maxløft /få repetisjoner 1-5, eller 8-12reps? jeg vil bare stramme opp…ikke bli større- hva er løsningen da?

  har veldig lyst til å bake/kokkelere mye av det du lager- men synes det er litt stress siden man ofte trenger så avanserte, ulike ingredienser, som kanskje ikke er å finne på rema… men en vakker dag!:)

  stå på videre, favorittbloggen!
  god påske!

  1. Fotballfrue

   I følge min PT (som har vist meg MANGE forskningsartikler på dette) er det få, men tunge repetisjoner som gjør deg sterkere og fastere, men ikke større. Jeg trener slik selv, og kan ikke akkurat si at jeg har blitt noe annet enn fastere. Så det stemmer nok som han sier 😉

   Mange av ingrediensene finnes faktisk på Menybutikker, eller så er selvsagt helsekosten et must. På nett kan du også handle, for eks. iherb.com 🙂 Krysser fingrene for at vanlige butikker tar inn slike ingredienser snart, det begynner jo å bli selvsagt 😉

   Klem 🙂

 14. Haha! Masse creds til deg for at du tør å skrive om jenteproblemer på en så stor blogg.

  Husker da jeg var omtrent 14 år og en søndag hadde gått tom for de bindene jeg likte best. Jeg var pottesur og forventet at mamma skulle kjøre ned på kiosken for meg. Hun dro ned og kom tilbake med minst 5 pakker. Aner ikke om det var for å demonstrere hvor sur jeg var (at jeg hadde SKIKKELIG mensen), eller for å vise hvor kjedelig hun syntes det var å måtte dra ut akkurat da.

  Ha en fin søndag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀 Håper det var favoritten hun hadde med tilbake, da :p

   Klem!

 15. Bente Ness

  Jeg har etter at Trine (Grung) fortalte meg at du hadde flyttet rett ved der jeg bor – begynt å lese din blogg. Jeg er nok langt i fra din målgruppe aldersmessig, men jeg synes det er festlig å lese bloggen din allikevel;-)) Godt at nattens «drama» løste seg! Ønsker deg en vakker søndag på landet;-)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂 Det er faktisk flere som ikke er «i min målgruppe aldersmessig» som leser, så kanskje de likevel er det? 🙂

   God påske på landet til deg også, det er jo så deilig her 🙂

   Klem C <3

   1. Bente Ness

    God påske til deg og dine kjære også! Opdalen/Siljan er ikke verdens navle, men et godt sted å bo på så mange måter, håper dere vil trives;-)

   2. Fotballfrue

    Så langt er det veldig deilig, i hvert fall 🙂 Gleder oss til sommeren (og håper vinden gir seg) 🙂

    Klem 🙂

 16. ÅÅhhh, fant denne på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=zgrYZ6L9x1Y&feature=related, og hahahahah! Du virker som en herlig jente, Caroline 😀 Lo godt når du sa «looooser» til LK (eller hvem det var…) Ha en fin dag videre 🙂

  1. Hahaha! Tenker de var litt fulle 🙂

 17. HAHAHA, uff for en natt du har hatt. Jeg derimot – har hatt en god natt. Jeg drømte om at jeg skulle besøke deg! Huset deres var enda vakrere i virkeligheten enn det det er her på bloggen, og hundene dine ble jeg visst bestevenner med, hahah. De var/er så nydelige, så da jeg kom hjem til min hund ble hun skikkelig sjalu i og med at hun luktet at jeg hadde vært borti andre hunder. :p

  Nå for tiden er det mange som har kommentert at de har drømt om deg, og jeg har bare tenkt «herregud», men så gjorde jeg det jaggu selv også. Jaja, det er vel fordi du virker som en herlig kvinne som alltid er så positiv og glad.

  Ha en god påske, det har du virkelig fortjent! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, søta! Så koselig drøm 😀

   Tusen takk for fine ord, ønsker deg en god påske også <3

   Klem 🙂

 18. huffda! Jeg tenkte det var 1. april spøken jeg!! ;D

  1. Fotballfrue

   Hehe, neida :p

   – C

 19. Camilla

  Kjenner følelsen, blir helt desperat hvis jeg ser at det er tomt her:P
  Ha en flott søndag, blir joggetur på meg også:D
  Lagde forresten påskemarsipanen din for noen min siden, VELDIG god, men jeg brukte vanlig sukker isteden for sukrin…

  1. Fotballfrue

   Gjorde du? Sukrinmelis er det jo som skal være, da :p Ble det bra?

   Klem 🙂

   1. Camilla

    Det ble veldig bra uten sukrin, syns jeg da, kan jo hende smaken egentlig er annerledes med sukrin…
    Spiste meg dessverre litt kvalm på det:P

   2. Fotballfrue

    Men fikk du marsipan når du brukte sukker? For erstatningen burde vært melis, siden det er sukrinmelis som skal brukes :p Men bra det ble godt uansett 😉

    Klem 🙂

 20. Hahahahah 😀 Huff, må ha vært en forferdelig følelse…

  Ha en fin påske! Du er fantastisk <3

 21. Ha ha!! Ser det for meg at du leter etter den lille esken i full pannik 🙂
  Kos dere på joggetur, nyt fritiden med hverandre <3
  Ønsker dere en riktig god påske
  Klem fra Dolly <3

 22. Det er en av grunnene til at jeg rett og slett elsker damebegeret mitt, fordi jeg slipper å være redd for å gå tom for tamponger/bind ^^ Never going back!

  1. Må si meg enig med deg der, damebegeret er et fantastisk oppfinnelse, sparer mange penger på månedlige utgifter og ikke minst kan man bade helt trygt med det 😉 anbefales til flere 🙂

   1. oi, har aldri hørt om, kor kan ein kjøpe det?

   2. Supera

    http://www.mooncup.co.uk/about-the-mooncup.html <– her foreksempel. Har brukt det i to år nå. Går aldri tilbake til bind og tamponger!

  2. Det virker jo fryktelig uhygienisk da med tanke på at du vasker den der hvor du vasker henda osv. Også er det ganske ekkelt for meg å tenke på at noen kanskje har vaska mensenkoppen sin i offentlig håndvask.. Og de som klager over at det stinker under mensen må nok bare vaske seg oftere og bytte tampong/bind oftere..

   1. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg opplever bruken av damebeger som mer hygienisk:
    Jeg vet akkurat hva det er laget av (silikon), men jeg aner ikke hva som er i tamponger og bind.
    Jeg kan koke damebegeret før jeg setter det inn og sånn føle meg sikker på at det ikke er bakterier eller annet smuss på det, men jeg vet ikke noe om hvordan tamponger blir produsert. Er det i et sterilt miljø? (Se bare på saken med Danielle Parr fra USA nå nylig.)
    Som du sikkert vet er det heller ikke særlig heldig for miljøet i vagina at tamponger absorberer alt av fuktighet, men det slipper man altså med damebeger. Det er herlig å slippe å føle seg tørr og sår ved slutten av hver mens.
    Og siden man kan bruke damebeger så lenge av gangen slipper man som regel å måtte inn på offentlige toaletter for å ta seg av det.

   2. Veldig, veldig enig med deg, Cath!

    Damebeger er en genial oppfinnelse, og jeg må si at jeg trives ekstremt mye bedre med å bruke det enn tamponger (og evt. bind). Det blir også rimeligere i lengden, og dessuten langt mer miljøvennlig. Man bekymrer seg også i langt mindre grad for lekkasje. Jeg har vært nødt til bruke tamponger et par ganger etter at jeg begynte med damebeger, og det synes jeg virkelig var ekkelt, til tross for at jeg hadde brukt det ved hver mens i over 15 år før jeg begynte med begeret.

  3. Det der hadde jeg aldri hørt om…. For en merkelig oppfinnelse, men bra det funker for noen da..

 23. Haha, herlig! Vet hvordan det er å endevende alle kriker og kroker på leting etter en ob … Flaks da 😀 Og ja, It should be free 😉

  – L

 24. Var sikker på at dette var en aprilsnarr, haha! 🙂 Men hvis det er sant så var det jo bra at det ordnet seg!!

  1. Fotballfrue

   hehe, neida 😉

   – C

 25. Hadde samme problem for noen dager siden, midt på nattan. Heldigvis hadde jeg en i skole sekken av alle plasser så ordna seg 😀

  1. Fotballfrue

   Må alltid ha et nødlager 😉

   Klem!

 26. Ingvild

  Har blitt reddet noen ganger av gratisprøver jeg også. Ikke dumt, ikke dumt, bortsettifra at O.B. ikke bør brukes om natta. Har byttet til moon cup istedet. Kan virkelig anbefale deg det. Merker nesten ikke at jeg har mensen lenger. Mye mindre smerter, og jeg trenger ikke bekymre meg for å gå tom. Google moon cup o.l. så skal du se hvor genialt det er 😉

 27. men såå patetisk å skrive om noe sånt på bloggen din da…hehe tok det med et smil jeg men men….Ellers fin blogg

  1. Fotballfrue

   Patetisk? Hvordan? :/

   – C

   1. Patetisk? Jeg syns det var morsomt på en søt måte jeg, godt å se at alle kan oppleve slike små kriser i hverdagen. Ha en god søndag!

 28. Haha, dette er nesten et kåseri. Veldig bra skrevet og med god innlevelse 🙂

  Skildringen din treffer nok mange jenter midt i blinken! Jeg har i allefall ligget på badegulvet og letet febrilsk i alle kriker og kroker flere ganger 🙂

  God søndag til deg og dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Også håper man alltid at det skal dukke opp en på de rareste plassene :/ Jeg har faktisk funnet en i bukselommen min en gang, haha 😀 Det er verdt forsøket 😉

   Klem 🙂

 29. Det der er bare noe av det verste. Og så på natten og på landet. Stakkars deg.
  Heldigvis har jeg ikke kommet i den situasjonen på mange år, ettersom jeg har gått over til Mooncup. 🙂

 30. Haha, må le litt 😀 Løser seg alltid for snille jenter! God søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk og lov!

   Klem 🙂

 31. Vestlandet

  Hei.
  Takk for en trivelig blogg.
  Jeg begynte å følge med etter jeg startet med lavkarbo.
  Du har mange flotte tips, selv om du har et treningsopplegg som er av en annen verden.
  Ville bare gi deg et tips tilbake. Divacup… de har den på iherb. Mye renere og sikrere, og bra for miljøet også.

  Bare et lite spørsmål fra en lchf til en annen: Du som har så nydelig hår og huden som ser så strålende ut…
  Hvilke kosttilskudd, vitaminer og mineraler tar du?

  1. Fotballfrue

   Takk for tips og fine ord 😀

   Jeg tar multivitamin, og har også startet med acai forte 🙂

   – C

 32. Bra det løste seg, det minner meg om å fylle lagrene… 😉

  Syns forøvrig LK burde tatt på seg rustningen og kjørt ut i natten, må være fælt å skulle kjøre bil med en eller annen nødløsning på mensproblemet. Men – det er vel sånt man ikke tenker på der man løper rundt i krisa 😉

  God søndag! 🙂

 33. hmmm, og jeg som hadde en liten mistanke om at du ikke kom til å trenge ob på en stund if you know what I mean! .-D Synes den tanken er fin, så jeg forsetter med den, og så tolker jeg heller dette som din aprilsnarr Caroline 😉
  Boken din ser fantastisk ut forresten! Lekker!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er nok ikke en aprilsnarr 😉 Festet jo på torsdagen også, så :p

   Men du kan jo håpe 🙂

   Klem 🙂

   1. Andrea

    Herlighet, hva er greia egentlig? Hvorfor tror så mange at du er gravid hele tiden, eller MASER om at du ska bli det? Du er jo ung ennå! Selv tror jeg ikke at jeg kommer til å føle meg klar før jeg er over 30…

   2. Enig med Andrea… Totalt meningsløst å spørre om det, og til og med MASE om det.

 34. Sandra Elisabeth

  Visste du at tamponger og bind originalt ikke er hvite, og er bleket med en middel som heter Dioxins,som kan forårsake(om det er det d heter), kreft og endre leverfunksjonen din. Det kan også påvirke nervesystemet og immunforsvaret. Tror det kunne påvirke fruktbarheten og, de kalte det «reproductive function»,tror det betyr noe fruktbarhet lignende, jeg er elendig i engelsk.

  1. Thea ls

   Hva skal man liksom ellers bruke da? 😛

   1. Christina

    Det finnes noe som heter menskopp, i tillegg til at det finnes tøybind. Begge disse er tusen ganger bedre om man tenker på miljøet.

   2. Det finnes også tamponger som ikke er bleket, kan kjøpes i kostholdsbutikk og i apotek, men jeg synes de har litt dårligere kvalitet dessverre… Om man har lite til normale blødninger så funker de, men de funker ikke om man har mye blødninger…

 35. Anna :)

  Tusen takk for en fantastisk blogg :D:D:D med masse inspirasjon og tips! Første gang jeg har hørt om Free Period 🙂 og er nå veldig glad jeg har hørt om dem!

  Ha en awesome dag! (:

 36. Karoline

  Det gir meg en lykkefølelse hver gang jeg ser at du publisert et nytt innlegg. Vanligvis henter jeg mye inspirasjon til trening og energi fra bloggen din. Nå er jeg syk, har minimalt med energi og orker ikke å trene stort, allikevel inpirerer du meg til å slappe av og nyte dagene slik du gjør, selvom de blir litt annerledes enn ønsket og planlagt. Du viser hver dag at det umulige er mulig! Tusen takk!

 37. lille MY

  Det var det mest finurlige reklameinnlegget jeg har sett på lenge,
  og det uten at du har merket det med annonse
  tviler sterkt på at du kjører gratisreklame for dette produktet?!

  1. Fotballfrue

   Kanskje jeg burde sende de en faktura i posten, dette bør de absolutt betale for :p

   – C

 38. Been there! xD Hva skulle man ha gjort uten goodiebags noen ganger?

 39. Charlotte

  haha! Nå må jeg jo le litt, siden det er jeg som hadde ansvar for de goodiebaggene:) godt å høre at de kom til nytte! Håper du hadde det fint på Cosmopolitan Beatuy Awards! 😀 Hyggelig at du tok turen.

  😀

 40. Hahaha! Ser for meg LK 😀

 41. Hohooo! Arti innlegg 😀 Jeg kjøper alltid like mye «produkter» hver gang det nærmer seg selv om jeg har noe igjen, slik vet jeg at jeg
  slipper slike kriser 😉 Ææh, gjett om jeg kjenner meg igjen!

 42. Marielle

  Hahahaha, fantastisk! 😀

  Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe boken din, synes den virker utrolig spennende, og jeg har selv troen på at lavkarbo er tingen! Men jeg bare lurer på noe; står det hvor mange karber det er i hver rett?

  Søndagsklem fra Marielle 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei! Så hyggelig at du vurderer det 🙂 Nei, jeg har dessverre ikke regnet ut antall karber i hver rett, men dette er faktisk gjort ganske kjapt 😉

   Klem!

 43. Haha, skal ikke være lett! Godt det ordnet seg ganske lettvidt likevel. 🙂 Er forresten enig i kampanjen, tamponger osv. skulle så aboslutt vært gratis! God søndag!

 44. Karianne

  Hva er vits med tampong når du ikke har fått menstrasjon?!

  1. Fotballfrue

   Snakker du for deg selv, eller?

   1. maggie

    Karianne: Du kan tydeligvis ikke ha lest bloggen til Caroline særlig lenge, eller kanskje det er nettopp det; du har ikke LEST den. Caroline har hatt utallige (kanskje å overdrive men;)) innlegg der hun nevner bakdelene ved dette månedlige fenomenet, en av de million tingene som gjør henne til en god blogger. At hun deler slik informasjon om seg selv gjør at man som leser kan relatere seg til det hun skriver, noe Caroline er skikkelig god på :):)

 45. Hehe, herlig innlegg!! 🙂

 46. Hei 🙂
  Jeg lurer på om boken din blir solgt på bokhandler i Ålesund ? 🙂

  Klem 🙂

 47. Ingeborg

  Hei 🙂

  Jeg lurer på om boken din blir solgt på butikker i Ålesund ?

  Klem fra en fast leser 😉

 48. Ida-Susann

  hahahaha, morsomt innlegg! Ser det hele for meg og kjenner meg godt igjen 🙂 Håper du har en supert påske!

  Forresten, flott senkveld intervju! Morsomt med spørsmålene du svarte på også, du har en utrolig fin latter:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Så hyggelig å høre 😀 *glad*

   Klem 🙂

 49. Liker veldig godt at du tar opp typiske jenteproblemer, og veldig bra at det ordnet seg for deg!! :))
  Jeg kjøpte Det Nye for å lese reportasjen om deg, og den var utrolig bra! Det er veldig gøy å se og høre en annen side av deg, hvordan Caroline er bak bloggen. Bildene er helt fantastiske, du er så utrolig pen!! Det er gøy å se hvor mye du får til, og hvor mye du jobber for å få til det du vil! Jeg unner deg alt det beste, og har en drøm om å bli like kreativ, positiv, treningsglad og karriereskapende kvinne som deg når jeg blir voksen! Gleder meg til å følge med på hva du finner på videre! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, Lina! Varmer veldig, og gjør meg så glad <3

   Klemmer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *