Pakker til Ålesund

God kveld, dere ♥

I morgen kveld reiser vi avgårde til Ålesund, og der blir vi til torsdag. Det skal bli så fint å se svigerforeldre og den andre familien min igjen, det er så altfor lenge siden sist! Gleder meg til å sitte på Gardermoen med et glass vin før take off, det gir meg så god feriefølelse. Så får jeg bare krysse alt for at flyskrekken blir hjemme. .

Er optimist og pakker meg med litt lette klær, men jeg har hørt rykter om at det er bikkjekaldt, så jeg tar med allværsjakken og gummistøvler også. Vil jo gjerne gå turer i den fine naturen mens vi er der. Her er et bilde fra forrige gang vi gikk på Sukkertoppen. SÅ vakkert!

Ellers skal vi lage litt middag nå, vi er altfor dårlige til å spise i normal tid. Flere som kjenner seg igjen? Her i huset blir det kyllingsalat og filmen We bought a Zoo. Fin avslutning på uken. Jeg kjenner at hodet begynner å klarne litt igjen, har hatt så mange tanker om ukene som har gått denne helgen, det har jo skjedd så mye spennende på så kort tid. Synes nesten det er litt trist at det er over. Håper ukene fremover bringer med seg mye fint, gleder meg til en ny start i morgen.

Håper dere har det bra ♥

73 kommentarer

 1. God tur:) Eg skal sjølv heim til svele-land, og har pakka med meg ull, ull, ull og ull. Er ei hårsbreidd frå å vere ein brekande ulldott.

 2. Tror nok du har feilpakka litt nå ja!

 3. Pakk varme kle! Her (her=Sunnmøre) er minus 2 grader no, og snø! Heftige snøbyger kombinert med fin vind innimellom. Og slik er det meldt heile påska… God tur!

 4. Du er fantastisk!

  Hei!

  Jeg har en venninne som har fått en diagnose, gammelmanns sykdom, i en alder av 26. Det er utrolig synd, men så fortale hun meg at prosessen av hvordan sykdommen bryter ned kroppen kan reduseres ved endring av kosthold.

  Hun fortalte meg hva hun måtte gjøre med kosten, og hva hun måtte kutte ut hørtes vedig kjent ut…
  Jeg begynte og snakke med henne om LCHF, nå skal jeg kjøpe boken din i gave til henne. 🙂

  Hun er solgt, du har nå en ny leser på bloggen din! Rett og slett fordi du er så flink til og lage mat.

  Tusen takk!
  God Påske!

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre! Nå ble jeg så glad! Ønsker henne lykke til, og du er en fantastisk venninne <3

   Klemmer 🙂

 5. Her i Ålesund er det -2 C og det snør i alle retninger, så hadde jeg vært deg hadde jeg pakket Timberland muklukene og en dunjakke i tillegg 😉 Jeg hadde egentlig parkert både dunjakke og vintersko for vinteren, men måtte dra alt frem igjen i dag. Brr! God tur! 🙂

 6. Tror ikke du komme til å få så mye bruk for de lette klærne nei, for her er det vinter enda!! 😉

 7. Marita Ø

  Håper dere får en fin ferie 🙂 Påske er så koselig! Hvis det er samme været som i Trøndelag, trenger du virkelig vinterklær! Her har det kommet et lass med snø den siste tiden, vind og skikkelig ruskete vær… Og jeg som hadde et lite håp om at våren var på vei :O Må smøre seg med GOD tålmodighet har jeg skjønt 🙂 Ønsker deg en fin dag, Caroline! 🙂

 8. Vestlandet

  Jeg tror du får noen fine dager med shopping med den bagasjen 😉 men kanskje det er det som er planen #hihi#

  Det er «vasskaldt» (du blir kald nesten helt inn i sjela) og mye snø.
  Men absolutt fint vær for påskekrim, peiskos og familiehygge.

  Sjekk ut Strandafjellet når du er på disse kanter… veldig bra uoppdaget perle (for andre enn oss som er fra området).
  Å gå på ski er en fantastisk måte å trene hele kroppen.

  Ha en fin ferie og en fredfull påske.

 9. Charlotte Kristensen

  Ha en flott tur!! Flyturen går bra, men vet hvordan det er med flyskrekk. Prøv å fokusere på alt det hyggelige du skal oppleve når du kommer frem! Det hjelper meg ihvertfall:) Kos dere!!
  Klem:0)

 10. så kult at du kommer til ålesund!:D

 11. Plastic fantastic, du ser operert ut

  1. Fotballfrue

   Skal jeg le eller grine når du spyr ut en slik kommentar? Jeg har aldri operert i hele mitt liv. .

  2. Det kalles naturlig skjønnhet kjære deg! Utrolig hvor mye stygt misunnelige mennesker kan si å gjøre. Får å føle seg bedre? Skjønner det virkelig ikke… Stå på Caroline, leser bloggen din hverdag! Ikke hør på Elisa, du er en utrolig vakker dame og virker så snill 🙂
   God påske 🙂 Klem!!

   1. Fotballfrue

    <3

 12. Så utrolig fint dere har det hjemme! Virkelig et drømmehjem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *