Spennende kveld i sofaen

God kveld ♥

Nå er kofferten tom igjen, jeg har treningsfri dag nummer 2, og snart er det tid for å senke kroppen ned i dun, for snart starter Gullrekka på TV2. Gleder meg til The Voice, og er utrolig spent på Senkveld. Jeg har litt blandede følelser, er både nervøs og veldig glad på en gang. Det er alltid merkelig å se seg selv på skjermen. Dette blir spennende!

Jeg har fått en del spørsmål angående påskesnacks de siste dagene, og da kom jeg på at jeg ikke har fortalt dere hvordan boken min er bygget opp! Den heter jo Fotballfrues dagbok – et år med Norges største blogger, og grunnen til det er nettopp at den er delt inn i kapitler som går fra januar til desember. Hvert kapittel inneholder mine favorittoppskrifter for den aktuelle måneden, og også tips relatert til trening, motivasjon, bryllup, borddekking eller andre ting typisk for sesongen eller måneden. Tenkte å gi dere noen eksempler:

Mars: Er selvfølgelig preget av at det er sesongstart for fotballen. Det er også årets første vårmåned, så her er det fokus på matcmåltid, mine beste motivasjonstips for å trene frem mot sommeren og forslag til etter-treningsmåltid.

April: Er jo måneden vi er i nå, og det er her jeg kommer til påskesnacks som flere lurer på. Her har jeg nemlig samlet mine oppskrifter som gir deg det perfekte LCHF-påskeegget.

August: Mange starter på jobb eller skole igjen etter ferie, dette kapitlet gir deg derfor tips til å holde motivasjonen oppe gjennom hektiske tider, og oppskrifter til mellommåltider eller lunsj på lesesalen og kontoret.

Ellers kan jeg avsløre at februar handler om romantikk, juni om bryllup (du får mine beste brylluptips, i tillegg til eksempel på en fantastisk 3-retters bryllupsmeny) og juli om parkliv, piknikk og sukkerfrie drinker. Oktober handler om halloween og jaktsesong, og i desember har jeg laget min egen vri på julas 7 slag i tillegg til borddekkingstips. Mer vil jeg ikke avsløre 😀

En av mine favorittsider i boken:

Alt i alt er boken veldig preget av orden, ettersom alt er så systematisk og passende for hver måned. Akkurat det er veldig viktig for meg. Boken selges hos de fleste bokhandlere, og selvsagt hos forlaget Lille Måne – her, men også hos nettbutikker som kanskje ikke så mange forbinder med litteratur, blant andre coverbrands.no, makestyle.no, GetInspired.no og limy.no.

Håper dere ble litt ekstra nysgjerrig nå 😀 Ha en deilig kveld ♥

117 kommentarer

 1. boken din ser veldig fin ut, driver å lurer på om jeg skal kjøpe : )
  også så jeg deg på senkveld, og du virket som ei så god og herlig jente!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 2. Benedikte

  Hei. Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men jeg leser hver dag. Synes det er så gøy og motiverende å lese, og se masse fine bilder. Og du var SÅ fin på tv i dag!!!! Er så annerledes å høre når du snakker enn å lese hva du skriver. Det er kjempe gøy:) Håper ikke du lar deg knekke av all kritikken du får hele tiden, for det er IKKE fortjent. Sykt hvor mange mennesker som skal kritisere alt mulig (jeg tenker alltid at de ikke har oppnådd en dritt i livet hehe)

  Ofte når jeg har lest innleggene dine, pleier jeg å se på kommentaren, for du svarer som regel på alle. Det er kjempe gøy, da føler jeg på en måte at vi «snakker» med deg:) hehe.

  Håper du får en super fin helg! Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig av deg å kommentere, Benedikte! Det setter jeg stor pris på 🙂

   Håper helgen din blir superfin også 🙂

   Klemmer din vei <3

 3. Hei, jeg er ikke en av de som kommenterer på bloggen din, men etter besøket ditt på Senkveld må jeg det..
  Jeg var spent på å se deg, så tynn og veltrent du er. Håper ikke dette kommer frem på en slem eller frekk måte, men jeg synes det var godt å se at du hadde litt søte bollekinn du også – som oss andre som ikke trener så mye. Du så frisk og fin ut. Dette kan være at de filmet deg rett foran fra, og ikke fra siden som du pleier å legge ut bilder av deg selv.
  Som noen andre har nevnt over her, så var håret ditt stort og litt i veien for ansiktet ditt. Det var pent og du har nydelig hår, og det var fint stylet, men skulle ønske vi hadde sett mer av ansiktet ditt 🙂

 4. Pernille

  Imponerende jobb du har gjort!! Boken ser utrolig bra ut; gratulerer:)

 5. Hei Caroline! Jeg må bare få sagt en ting. Jeg er hellt utrolig fascinert av deg, både utseende og personlighet. Mange bloggere er så overfladiske, men du er så mye mer enn det. Du gir så mye av deg selv, virkelig! Jeg er fast leser, og har vært det lenge, og jeg bare skjønner ikke hvordan du har fått til alt du har gjort! Det er respekt, rett og slett. Ikke bare nok med alt dette, du er en inspirasjon, rett og slett. Etter jeg begynte og lese bloggen din har jeg forandret livsstilen min til det positive, og jeg har alltid vært en person som mildt sagt driter i trening og kosthold. Så det sier sitt. Jeg vil bare at du skal vite at jeg synes du er helt fantastisk (det er jeg ikke alene om), og at alle som kommenterer negativt har en baktanke med det. Jeg kan ikke fatte at mennesker ønsker deg dårlig, for så god som du er er det sjelden du finner. Jeg virkelig ønsker deg all lykke i livet (mer enn du allerede har), og at du aldri lar deg påvirke av all dritt som kommer mot deg. Jeg vil nesten si jeg er glad i deg. Hehe, det hørtes kanskje litt absurd ut, men jeg har fulgt deg så lenge at jeg nesten føler jeg kjenner deg. Du gjør virkelig hverdagen min positiv, ved at du er den du er, og er et så godt forbilde. Mannen din er virkelig heldigst i verden, og jeg skjønner at han ville gifte seg med deg. Håper du har hatt en fantastisk kveld sammen med han idag! Btw: Du strålte på Senkveld 🙂 <3

 6. Gleder meg mye til lommeboken min er enig i å kjøpe boken din altså! 🙂

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 7. så deg på senkveld så godt inntrykk du lagde av deg selv. Jordnær og hyggelig. 🙂 dessuten gjorde du dagen til en liten frøken i går, kun ved å svare på en kommentar fra henne her i går. 🙂 hun har vært litt lei seg for hun kommenterer ofte og endelig fikk hun ett koselig svar. (hun vet at du får for mange kommentarer til å svare på alle, men hun har ventet på den) Du er godt forbilde for mange 😀

 8. Ble veldig sulten av å se på alt det deilige i boken din… Gikk dessverre glipp av deg på Senkveld, får sørge for å få med med reprisen…

 9. er det mulig å legge de oppskriftene du har på siden som et dokument, så man ser klarere hva det står?

 10. Wow Caroline! Jeg har ikke kjøpt boken din, men utifra det jeg ser så er jeg imponert! Så mye jobb du må ha lagt inn!! Og ideene er jo kjempe gode!! DEt med fra måned til måned, og med bilder fra maten og også inspirasjon fra måneden. Good job! Fikk nesten litt lyst på boka kjenner jeg..

 11. du er såååå fin <3 så deg på senkveld!

 12. Hei =)
  Lurer på en ting. Når du bestilte servise fra møllegaarden, måtte du legge til 25% i mva, siden det er en dansk nettside?=)
  Boken din ser kjempefin ut!

  Klem

 13. Camilla

  Kjøpte boka forrige lørdag, min nye favoritt kokebok, leser den til nesten hver måltid om jeg spiser alene:P
  Så deg på Senkveld, litt kjipt at de ikke spurte deg så mange spørsmål:S

  1. Fotballfrue

   Så utrolig gøy at du liker den 😀

   Det ble jo litt færre spm når vi satt alle 3 i sofaen samtidig ;/ Men du kan jo se backstageintervjuet 🙂

   Klem 🙂

 14. Hei!
  Drømte om at jeg møtte deg og at jeg fikk autografen din på matteboka mi i natt! Haha, jeg kunne jo ikke komme på bokbadet, så har kanskje litt med det å gjøre 😉 Det var veldig koselig ihvertfall <3

  Så deg på senkveld og, utrolig gøy! Du er veldig flink Caroline, stå på! 🙂
  Klem fra fast leser <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

   Tusen takk!

   Klemmer 🙂

 15. Andrine

  Når kommer video fra ferien deres i Desember?:D gleder meg!

 16. Jeg kunne ønsket at du skrev litt om det ekte livet, ikke bare om ting og stæsj, klær, ting å putte i munnen, osv. Men det er vel slik at du og mange med deg opplever det livet dere har som det ekte.
  Du får bare unnskylde min kommentar, dersom du ikke liker den.

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver ofta om dypere ting, Trygve. Noen ganger må du bla litt i bloggen for å finne dette, det nytter ikke å dømme etter å ha scrollet nedover side nr. 1. Når det er sagt, er jeg ikke redd for å innrømme at hovedvekten i bloggen min ligger i det du nevner. Slik har det blitt, og det er slik det er 🙂

   – C

   1. Nå er jo ikke dette en politisk blogg, eller en blogg om filosofi, religion osv. Hvorfor ikke bare ta det for hva det er? Vi er jo mange som synes det er artig å lese. Vil man lese om andre, såkalt dypere ting, fins det da nok å velge i. Kan vel ikke forvente at alle skal kunne og formidle alt? Ingen som krever at Stoltenberg kommer med sminketips på slutten av en debatt! Det hadde jo i og for seg vært veldig moro det altså….

   2. ofte? med sikkert 600 innlegg i året, så utgjør vel de «dypere» (les: mindre overfladiske) linjene under 0,1% av innleggene dine. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, fordi det er lettbeint underfholdning, og har sett svært få dype innlegg. Jeg tror faktisk ingenting av det du har skrevet, har fått meg til å reflektere over noe som helst, annet enn overflater… Men nå er jo dette en rosablogg, så man kan ikke forvente annet heller:)

   3. Fotballfrue

    Så utrolig trist. De gangene jeg skriver dypere innlegg får jeg så utrolig mange kommentarer som sier stikk motsatt av deg. Du kan jo lese selv: http://fotballfrue.no/?p=14108

    Så det synes jeg er rart.

    – C

   4. orker ikke klikke meg inn og lese hva andre mener, siden det egentlig er meg likegyldig. Dette var bare min personlige mening, og da synes jeg det er mer relevant at du svarer på den med logisk argumentasjon og egne standpunkt enn å lene deg på støtten du får fra tilhengerne dine:) jeg lurer på, er det noen saker du brenner for`? unntatt den vanlige regla om trening, kosthold, familie og de verdiene som «alle andre» i samfunnet også har`? hadde vært spennende om du hadde noe som var litt «typisk caroline»

   5. Fotballfrue

    Jeg ønsker å gi leserene det de ønsker, så du har jo egentlig gitt svaret selv 🙂 jeg hadde neppe hatt så mange lesere hadde jeg skrevet «dype innlegg» i fleng. En gang inn i mellom holder 🙂

    – C

 17. Andrine

  Jeg skal konfirmere meg i juni, men vet ikke hvilken kjole jeg skal ha.
  Har tenkt til å bestille fra Nelly, vet du om noen fine? 🙂

 18. Å for en fantastisk bok, Caroline! Måtte innom bokhandleren i går bare for å bla litt, siden jeg ikke har råd å kjøpe den enda! Tror jeg skal be biblioteket om å ta den inn 😀

 19. alt ser så fantastisk ut! har prøvd å lage nøttemixer i hele vinter, så da er det vel enda en god grunn til å invistere i den flotte boken din!

 20. Du var helt strålende på senkveld 😀
  Du er så herlig at jeg alltid smiler når jeg ser deg 🙂 masse utstråling !!

  God påske !! kos deg masse, i dag skal jeg lage marsipan kulene fra boka 😉

 21. Lavkarbo gjør deg vakker utenpå, men innfeit!!
  Blodårene deres blir stappet fulle av fett.
  det er allerede forsket på at blodtrykk og kolestrol øker av lavkarbo, hva skjedde med god gammel norsk kosthold?? sunnere kosthold får man ikke.
  Håper ikke alle de 90000 leserene tror på dette og går i denne hjerteinnfarkt-fellen som dere lever av.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Nei, det du sier her stemmer ikke. For det første, økt kolesterol trenger nødvendigvis ikke være negativt. Et totalkolesterol på 6 kan være bedre enn et på 3. Det er mange faktorer som spiller inn, og det er dumt å se seg blind på totalkolesterolet. Kvinner over 60 med høyt kolesterol lever lenger enn kvinner med lavt kolesterol, bare for å nevne et eksempel. Forskning viser at kolesterolverdiene blir bedre, og at det blir mindre åreforkalkning. Vi har selv målt kolesterol før vi begynte og i ettertid, ingen av oss har opplevd å få dårligere kolesterol.

   Gammelt norsk kosthold? Det er jo lavkarbo :p Eller mener du det nymoderne kostholdet vi har hatt de siste 60 årene, med mengder av karbohydrater, som sammen med lavt aktivitetsnivå har gjort oss feite og syke?

   Nei, ikke tillegn deg kunnskap fra tabloide overskrifter i VG eller andre medier.

 22. Caroline, jeg må bare få kommentere at jeg synes det er godt med en «lett» blogg som tar for seg enkle gleder og hverdagsliv, overfladisk eller ei. Mitt inntrykk er at det kommer «dypere» innlegg de gangene du har opplevd noe som gjør det naturlig å omtale tyngre emner..

  For øvrig oppfatter jeg denne bloggen som en personlig hverdagsblogg mer enn en «rosablogg», alle disse overfladiske tingene som folk henger seg opp i er jo ting forfatteren tydelig interesserer seg sterkt for. Å produsere en viss mengde av såkalte dype innlegg ville hos meg fremstått som merkelig om det ikke hadde sammenheng med hverdagen hennes ellers (selv om jeg alt vet at Caroline er god til å få frem også dype tanker på bloggen når det passer seg :)).

 23. Hei Caroline!

  Jeg er også tilhenger av LCHF og har hentet masse inspirasjon fra oppskriftenen dine 🙂 Det jeg lurer på er hvordan du spiser når du er på besøk eller på hyttetur med venninner som spiser høykarbo. Jeg merker hvor positivt LCHF er for kroppen min (ledd, blodsukker, aldri mer oppblåst mage), men synes det er litt vanskelig å ta med min egen mat i bursdager eller andre sosiale sammenhenger. Ville du skeiet ut? Veldig godt å vite at det er flere der ute som ser verdien av LCHF. Jeg skulle ønske at jeg hadde noen venninner som delte dette, men har jo dere bloggerne i det minste 🙂

  I kveld skal jeg prøve skolebollene dine! Gleder meg =)

  PS: Påskeegget ditt ser utrolig godt ut. Du skal ikke vurdere å starte din egen lavkarbo godtebutikk? Jeg lover å bli fast kunde 😉

 24. Da har jeg kjøpt meg Det Nye og boken din 🙂 Kjempeflott repotasje av deg i Det Nye! Gleder meg til å se nermere på boken og prøve ut oppskriftene dine 🙂
  Du er så utrolig flink og ikke minst vakker!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Tonje! Jeg blir så glad 🙂

   Klemmer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *