Senkveld – Cosmoawards – frokost på sengen

God morgen!

Godt dere tok kontaktannonsen med et smil. Over ser dere utviklingen 😀 Jeg vil bare sende en stor klem og en unnskyldning til Kjetil, synes du var megasporty som stilte opp! Hvem vet, kanskje du faktisk finner drømmedama via forrige kommentarfelt? Det er jo lov å håpe! Dere må se på i kveld for å få med dere bakgrunnen til innlegget. Gjorde også et backstageintervju etter sending, hvor jeg svarer på en del spenstige spørsmål fra blant andre dere. Jeg linker til det når det er ute 😀

Steffen Iversen var også en flott kar, kanskje jeg må heie litt på RBK ved siden av ODD i år?

Ellers sitter jeg i overraskende fin form og ser på God morgen, Norge. Morgenkåpe, tøfler og verdens STØRSTE frokostbrett foran meg. Oster i alle varianter, omelett, skinke, kaffe. Kan jeg ønske mer? Lars-Kristian dro akkurat, for han må jo være i Skien halv elleve. Veldig glad for at han var med meg i går. Å møte Thomas og Harald var så rart, jeg har vært ivrig tilhenger av Senkveld så lenge jeg kan huske, så jeg følte jo at jeg hadde hilst på disse karene hundre ganger før. De var så søte begge to, og jeg er så glad for at jeg fikk sitte i sofaen deres. Til og med nærmest Thomas ♥ Var også så heldig å få møte Erna Solberg, en veldig hyggelig dame. Her kan du se henne og de andre gjestene jeg traff backstage. 

Sjekk den trioen 😀

Måtte selvsagt signere en bok til både Steffen og Kjetil. LCHF er tingen, gutter!

Det var en lang dag, men så utrolig bra. Jeg reiste fra Siljan klokken tolv, sjekket inn på hotellet litt før to, dro til frisøren, dro til Nydalen og TV2, var ferdig der klokken åtte også dro jeg til hotellet og skiftet, før vi dro på Cosmopolitan Beauty Awards for å møte de fantastiske menneske bak Coverbrands.no.

Snart skal jeg dusje, pakke kofferten og kjøre hjemover igjen. Må unngå rushen, for nå starter jo påsken! Håper alle har en fantastisk fredag, jeg kjenner meg litt. . . tom og rar. Nå skal jeg prøver å nyte alt som har hendt den siste tiden.

Klemmer til alle lesere som er så bra ♥

101 kommentarer

 1. Ingebjørg

  Flott som vanlig, og nydelig frisyre:D Lett for meg å se senkveld i kveld ja! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 2. Så morro Caroline!;D Jeg gleder meg til å følge med på senkveld i kveld. Det blir showt! 🙂
  Ha en god helg ..

  Klem fra meg
  http://fyllings.blogg.no

 3. Yes! Jeg skal absolutt se på i kveld 🙂

 4. Gleder meg til å se på i kveld 🙂 Er så morsomt og følge alt du har fått til, og det er så utrolig velfortjent 😀 Stråler av hele deg om dagen 🙂 Ha en god helg, i morgen skal jeg på bok jakt ;D

 5. Cathrine

  Jeg har såå lyst til å se på Senkveld i kveld, men jeg rekker det ikke, siden jeg må jobbe. Må få med meg når reprisa er! Gleder meg til å se deg der 🙂

 6. Blir gøy å se Senkveld, du tar deg så SYKT godt ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Hvem er det du er sammen med på siste bilde? 🙂
  Tror jeg har sett han før :p hehe

 8. Tusen takk for en hyggelig kveld. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme 😀 Det var veldig hyggelig å treffe deg 🙂

   God helg <3

 9. Når du sier du har 80.000-90.000 lesere; er det unike lesere eller antall treff på siden? Kan du se hvor mange ganger enkelt-IP`er går inn på siden din hver dag? Hadde vært festlig – sikkert flere enn meg som sikkert sjekker 10 ganger om dagen for å se etter nye innlegg 😉 Synes du er fantastisk på alle måter btw <3 All ære til deg!

  1. Fotballfrue

   Det er unike, antall klikk er på rundt 130.000 🙂

   Klem!

 10. Gleder meg til å se senkveld i dag 😀 du er lekker !!
  Skal du se på selv ? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg må jo det :p

   Klem!

 11. shit, jeg visste ikke at han harald var så liten.. Du var veldig fin på håret!

 12. Såklart må du heie på RBK, seriemester 2012!! 😀

 13. Ååå, jeg håper jeg får sett det 😀 Vet du (eller noen andre) når det går i reprise?

  1. Fotballfrue

   Det gjør det helt sikkert 🙂

   Klem 🙂

 14. En ting til, blir nesten litt satt ut. For et FANTASTISK hår du har 😀 Verdens vakreste!

 15. Steffen Iversen ja.. Han var min store kjærlighet, da jeg var fjorten!:p
  Blir gøy å se Senkveld i kveld da!:)

 16. Hei fine Caroline

  Jeg så deg i går da jeg var blant publikum under innspillingen av Senkveld. Du klarte deg kjempefint:-) Jeg er imponert over alt du har fått til. I dag skal jeg lage pizzaen fra boken din. Ha en fin helg, Caroline. Håper du får slappet av;-)

 17. Carolina

  Å, gleder meg så mye til å se det i kveld! Ta deg et glass rødvin og kos deg med å se deg selv på tv! Tenker du er like flott som alltid!
  God helg <3

 18. Michelle

  Du er utrolig vakker du Caroline! spesielt liker jeg bildene når du ler 😀 solstråle!

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀

 19. Jeg gleder meg såå masse til å se deg på tv ikveld 🙂 Kjæresten så på reklame at du skulle være med, så kikka han bare bort på meg og sa: såe, senkveld i kveld tipper jeg 😛 hihi.. Jeg synes, i likhet med så mange andre, at du rett og slett stråler, tipper du gjør deg godt ut på tv-skjermen 😉
  Klem

 20. Der er jo selveste stylisten …. hva han nå het igjen …..! ?

 21. Du så fantastisk ut på senkveld 😀 det skal du ikke være redd for. GOD PÅSKE!!

 22. så utrolig pen du var på senkveld, og flink å snakke for deg! Du er helt fantastisk, beundrer deg. Det hadde vært en drøm å lykkes som deg en dag:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Alexandra! Så søt du er <3

 23. Så pen du var, eller du er jo det bestandig!
  Men jeg bare så at du satt med bena i kors, og hvis du gjør det ofte øker du sjansen for blodprop i bena..
  Jeg satt også med bena i kors hele tiden før, helt til jeg fikk vite det 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det får være :p Jeg synes det er mest behagelig å sitte slik, og på TV må man jo nesten det så ikke hele Norge ser trusa di :p

   Klem!

 24. senkveld

  Hvor er videoen fra Senkveld? =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *