Cosmopolitan Beauty Awards

Nå er jeg endelig hjemme igjen! Skal bli så godt med helg, kan nesten ikke vente med å få sovet ut litt. Hadde store planer om å hente nødevndig energi på ELIXIA nå, men jeg tror nesten det må vente til i morgen. Jeg ble plutselig så uggen, det er garantert champagnen fra i går. UGG. Denne helgen skal være alkoholfri, uten tvil. Nå skal jeg pakke ut av kofferten (herrefred, så lei jeg er av å gjøre det hver uke, kanskje jeg bare skal skaffe meg én standardkoffert med ferdig innhold og alt jeg trenger for noen dager?) før jeg skal ta en LANG dusj, kure håret og ta ansiktsmaske. Huden er tydeligvis ikke fornøyd etter tv-sminken i går: Våknet opp med en rød gigaprikk på haken i dag tidlig, glad den ikke kom i går 😀

Her er vi utenfor Ballroom og Cosmopolitan Beauty Awards i natt, temaet for festen var Black & White. Jeg valgte en kjole fra Cameo, endelig en anledning til å få brukt den! Smykket til Lars-Kristian heter Spjot og er fra Hasla / her. Det er unisex – SÅ fint!

// foto: Roger Fosaas/Stella Pictures

69 kommentarer

 1. Nydelige dere er! Må bare si at jeg elsker skoene! Utrolig fine!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De var GRUSOMME å gå med :O I tillegg til at de er typ 15 cm. :p Men fine er de jo 😉

   Klem!

   1. Det er typisk slik at de skoene som ser penest ut, er de verste å gå med..:( Men de var veldig fine altså:)

 2. Camilla

  Fy søren så vakker du er!
  DE drømmebena, og så fin hårsveis, likte at det var litt fluffy på en måte;)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta <3 Du er alltid så snill 😀

   Klemmer 🙂

 3. Caroline

  hei!

  de louboutinskoene du har med krystaller på hælene, vet du hva den modellen heter?

  1. Og hvordan er de i str? =)

   1. Fotballfrue

    Litt små i strl. 🙂 Jeg vet ikke hva modellen heter, dessverre :/

    – C

   2. Caroline

    er så merkelig, noen av louboutinskoene jeg har er så store i størrelsen at jeg må ha de i 36, mens andre har jeg i 38 😛

   3. Fotballfrue

    Hæ? Ja, det er rart. Det er ikke min erfaring :O

   4. Caroline

    er så kjipt, det finnes jo sååå mange sko jeg vil bestille på nettet, men akk nei, det tør jeg ikke uten å prøve 😛

  2. Jeg fant de ved å søke på dette: Christian Louboutin Light Pink Patent Leather Pink Toe Pumps. =)

   1. Caroline

    tusen takk 😀

 4. Lene C.

  fin:)

 5. Fine dere er 🙂
  Håper du får en fin dag, Caroline!!

 6. Camilla

  Hei! Du har virkelig verdens fineste stil! digger den! jeg bare har et lite spørsmål, jeg skal reise til London for første gang i påsken, og skal jo da selvfølgelig shoppe, har du noen tips på hvor jeg bør gå? har fått mange anbefalinger om Primark og Topshop, men vil dra på litt andre butikker en det også, har du vært der? og såfall hva mener du om disse butikkene ?
  håper du svarer! tusen takk på forrhånd jente 20 år 🙂

  1. Da kan jeg informere om at primark er bortkasta. Gikk der inne i en time og fant ikke en eneste ting. Kanskje jeg var kjempeuheldig med utvalget akkurat da.
   Jeg kan anbefale Selfridges, stort handlehus i Oxford Street. Mange andre fine butikker i Oxford Street også. Ellers vil jeg anbefale Covent Garden. Forelsket meg helt i den plassen. Kjempekoselige små gågater der.

   1. Primark er IKKE bortkastet!! Selv om det som oftest er mye folk, så har de SÅÅ mye fint, til en veldig rimelig penge (og faktisk ikke så dårlig kvalitet heller). Primark er en opplevelse uten like 😀 Kos deg i London!

   2. Camilla

    okei Takk for svar! sjekker vel innom det meste da vil jeg tro :p skal være der nesten en uke så har masse tid! Takk for tips

  2. elisabeth

   For all del, ikke kast bort dyrebar tid på Primark. Den mest grusomme butikken jeg har vært innpå. Folk var jo som gribber og dro med seg alt de kom over kun fordi det var billig. De hadde ikke noe fint heller (bortsett fra et par sollbriller til 2 pund da), og tro meg, du får hva du betaler for. Men London har jo mye å by på, så utforsk smågatene og kos deg :] Personlig synes jeg Urban Outfitters har mye spennende.

 7. Dere er så søte

 8. Åhh, så fine dere er!
  Skikkelig fint antrekk 🙂

 9. Så fine dere er sammen:)

 10. hallo jeg bare lurer på en ting for støttekontakten min leser denne bloggen din hele tiden. og hun sier hun synes det er gøy og lese fine ting. også lurer jeg på hvorfor mannen din har ryggsekk på seg. hva har han oppi den?

  1. Fotballfrue

   det er mitt kamera, og ingen ryggsekk 😉

   – C

 11. Elisabeth

  Dere er så fine sammen, elsker sminken og håret ditt her:D

 12. Hei Caroline!
  Du ser helt nydelig ut, som vanlig!
  I dag gikk jeg innom bokhandelen og kjøpte boken din. Nå har jeg sittet i sofaen og lest den fra perm til perm. Den er fantastisk! Du er beundringsverdig som får til så mye! Håper du får en fin helg og en deilig og avslappende påske 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Tiril! Så hyggelig av deg <3

 13. Nelly.com-stil.

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke hva du sikter til, da ingen av oss har klær fra Nelly på dette bildet. Skjorten til Lars-Kristian er fra Hugo Boss, buksene fra Gant, kjedet fra Hasla og skoene fra Louis Vuitton. Jeg har pumps fra River Island og kjole fra Cameo. Dersom du synes kombinasjonen sort/hvit er kjip, er jeg helt enig, men det var dresskoden.

   – C

 14. Victoria

  Så fine dere er 😀
  Har bare et liiiiite spm jeg.. Hva kommer du til å pakke når du skal til Hellas i sommer? Sliter alltid med å finne ut hva jeg skal ha med når jeg drar på tur og ender alltid opp med mye jeg ikke bruker… Elsker jo å pynte meg da! Har du noen tips? 🙂

 15. Dere er så fine 🙂

 16. Caroline

  Du har fått så fine ben i det siste Caroline!! (ikke at de ikke var fine før, misforstå meg rett) styrketreningen du driver med fungere tydeligvis kjempe bra! Jeg har et spørsmål angående trening; Jeg vil gjerne gå ned noen kg før sommeren, med fokus på hofter og lår (spesielt innsiden av lårene), lurte på om du har noen øvelser å anbefale meg? 🙂 jeg trener på ELIXIA, så referer gjerne til apparater der 🙂
  Håper på svar! 🙂

  Ønsker deg og mannen en super helg 😀
  Stor klem fast leser <3

 17. Dere er så fine sammen!

 18. Herlighet, så vakker du er! 🙂 Ha en fin fredagskveld!

  1. Fotballfrue

   uææ, takk 😀

 19. Du var nydelig på håret! det så så stort og mykt ut på en måte, hehe det hørtes kanskje litt rart ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg var veldig fornøyd med håret i går, det holdt så lenge også 😀

 20. Så pen du er !
  Ville egentlig bare tipse deg/leserne dine om en bra nettside om motivasjon til trening osv (http://iwantthisbody.tumblr.com/) Den har ivertfall hjulpet meg utrolig mye 😀 også fant jeg denne videoen med noen kjempebra øvelser ^^ (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7bR4kAhgW1A#t=463s)
  Denne kommentaren var litt random men følte jeg bare måtte poste den 🙂

 21. Kjøpte detnye bladet i dag pga. deg hehe. Helt ærlig? ble litt rørt av å lese det!! haha. Men fikk et nytt syn på deg på en måte. Altså har aldri mislikt deg, men heller motsatt. Alltid beundret deg, men nå føltes det nesten litt som jeg bryr meg litt også! Beundrer deg enda mer nå ihvertfall! 🙂 Stå på, Caroline! kleem

  1. Fotballfrue

   <3

 22. Dere ser så fine ut! Du, jeg lurte på noe, jeg bor i Amsterdam, er det noen muligheter for å kjøpe boken på nett? Eller må jeg be de hjemme kjøpe den og sende den?

  1. Fotballfrue

   Neida, den skal du kunne bestille hos lillemaane.no 🙂

   Klem!

   1. Ah, supert! Tusen takk 😀

 23. Christine

  Leste inlegget ang. boyfriend jeans.. Kjøpte de her i to størrelse enn hva jeg vaneligvis bruker..
  sinnsykt kule og akkuratt passe baggy! skjekk dem ut 🙂
  http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_141213

 24. camilla

  Gleder meg til å se deg på »senkveld» i dag. Blir spennende 😀
  Har forresten laget to av oppskriftene dine i dag bla. (rosa) maskipan og lavkarbo boller alà Caroline Berg. Må rett og slett si at at de var virkelig gode. Sliter også endel med vondt i magen, hvis matvarene inneholder hvetemel og mye karbohydrater. Er også en skikkelig bolle-moms, og bare èn bolle holder aldri for min del. <3

 25. Melissa

  De beina altså… <3 😀 Du er så flott!!! Alt dette er så velfortjent, men jeg håper du får litt tid til å slappe av nå. Det er også velfortjent 🙂 God helg!

 26. Lisemor=)

  Heisann=)

  Hos hvilken frisør/ hvem av dem som jobber der har du fått den snasne frisyren???? Skal i bryllup og vil også bli sååå fin=)

 27. Så fine dere er var det første jeg tenkte også =) Og jeg liker kjolen din Caroline!

 28. Hårfargen din er akkurat slik som jeg vil ha det….hva har du bedt om for å få det slik? Jeg får det aldri slik jeg vil når jeg skal ha håret lysere… Frisøren min setter striper (hette og heklenål)…og jeg er alltid redd det skal bli for hvitt eller gult….har du helfarget håret? Har du en kode på fargen??Hmm…….vil ha sånn som deg…

  1. Hvis de bruker hette, kan en jo like godt bare gjøre det hjemme for 1/5 av prisen! Be de om å bruke foliestriper, så ber du om 2-3 forskjellige nyanser av blond farge i håret. Hvis de ikke klarer det, bytter du frisør 😉

 29. Woow I ser så søde ud sammen 🙂

  // http://www.fielind.blogspot.com

 30. Hei, fikk Det Nye i posten idag, og må bare si at intervjuet med deg var kjempeflott! Er du fornøyd?

 31. Så fina ni är! Hoppas att ni får en trevlig helg 😀

  Kramar

 32. Lars-Kristian ser ut som en konfirmant! Kjekt par;)

 33. Så dere der, du er like vakker som alltid 🙂

 34. Åh så fina ni två är! Älskar skorna dina också 🙂

 35. Kristine

  Utrolig fint!!:-)

  Du var kjempe fin på Senkveld i går også, du er famtastisk!:)

 36. Du er så babe! Seriøst, du ser ut som en hollywoodstjerne 😀 Nydelig!

  1. Fotballfrue

   Søta <3

 37. Skoa til mannen din var kanskje en anelse harry , kjøpt i sydenbod faktor? hihih…

  1. Ja, et par LV sko til ca 4000,- med sydenbod faktor… Sko for kremen som grasrota aldri vil forstå.

 38. hei.

  Dere ser fine ut sammen:) Ikke vondt ment, men må si mannen din har blitt mye tynner i ansikte enn fra tidligere bilder. Når menn blir det, ser de både eldre ut, og litt ut som en «narkoman aktig i ansikte». Ikke pent, legg på deg 😉 Du ser strålende ut Caroline 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Ingenting i veien med vekten min, mille. Jeg har en optimal fettprosent i forhold til fotball, og BMI som nesten tilsvarer overvekt. Du burde kanskje ta høyde for at bilder ikke alltid gjengir sannheten, lyssetting har veldig mye å si. For øvrig er vel denne bekymringskommentaren langt over kanten, og jeg betegner den nesten som frekk. Har du ikke lært deg folkeskikk?

   1. ok..så følsomt viste jeg ikke at det var, mente ikke og være frekk! syntes bare at du så mye tynnere ut i ansikte enn jeg har sett på bildene før..ikke lett og se slike ting selv, ettersom man ser på seg selv hele tiden. men om du har en BMI som nesten tilsvarer overvekt så er det sikkert ikke noe og tenke på;) Da er det sikkret lyssettingen og bilde som er feil.

 39. Kristine

  Jeg så dere på Cosmo Awards, fininger!! Håper dere hadde en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, takk 😀 Klem!

 40. Kjeeeempe pent bilde av dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *