Dere ♥

Jeg sprudler om dagen, og det er mye takket være dere! Dere er helt fantastiske i kommentarfeltet, og gjør meg meg rett og slett så utrolig glad. Ikke minst smiler jeg fordi jeg kun har fått positive tilbakemeldinger angående boken min. Tusen takk, det betyr utrolig mye for meg, og det håper jeg at dere vet ♥

Ellers har jeg vært flink og fått gjort utrolig mye her hjemme i dag. Siden jeg var i Oslo stort sett hele forrige uke, føler jeg på en måte at hjemmet vårt har blitt litt forsømt, så det trengte en grov opprydning. Jeg har fått ryddet bort alle vinterjakker (hurra) og heller fått frem alle vår- og sommerjakkene, så har jeg tømt to skittentøyskurver, sortert regnskap, hentet nye småmøbler på posten som jeg har pakket opp og plassert og nå sitter jeg her og kjenner det er på tide med en dusj. Var på en etterlengtet PT-time med Alexander tidligere, og jobbet med bikinikroppen (dvs. styrke). Høhø, mange spenstige øvelser. Gøy! Fikk i tillegg en telefon fra produksjonen bak Senkveld for to små timer siden, og de kunne fortelle meg at jeg er ønsket som gjest. . . i morgen! Vræl! What to wear? Rett etter innspillingen bærer det avgårde på Cosmopolitan Beauty Awards, og der er temaet black & white. Kanskje jeg bare skal bruke det samme som på Senkveld?

Vel. Nå må jeg komme meg i dusjen. Etterpå skal jeg sette meg ned og lese gjennom Det Nye. Det kom til meg i stad. Helt sprøtt å se! Håper dere vil lese intervjuet med meg, det er fra den gangen journalistene var hos meg i nesten 10 timer, så det er på 5 sider.

Håper kvelden deres blir fantastisk. Fikk en veldig bra kommentar tidligere, og slik håper jeg at alle kvinner kan tenke en dag:

Du ser smashing ut! Lett å sette seg ned og drømme at man er deg, men jeg får nesten dårlig samvittighet overfor deg hvis jeg gjør det – så da reiser jeg meg heller og tenker at jeg også skal være så bra bare JEG kan være! Takk for inspirasjon til å være den jeg er, men på mitt beste! Stå opp hver dag og gjøre maks ut av dagen, samt bruke mest mulig tid med gode venner og familie. Klem til deg!

Dere er så bra!

225 kommentarer

  1. åh Caroline, for et flott intervju i Det Nye! Jeg leser bloggen din daglig, og det er alltid den jeg gleder meg mest til å lese. Du gir meg inspirasjon og selvtillit til å være meg selv, og jobbe for de målene jeg setter meg, og for det er jeg så utrolig takknemlig!

  2. Synes ikke du er ekstremt stor inspirasjon, du lever et så overfladisk liv at jeg skjønner ikke at du kan være lykkelig? Brette ut om livet sitt 3 ganger om dagen, trene for mye, spise fett og blogge! Skjønner jo at du tjener goooodt med penger, og at det er derfor du blogger.. Synes egentlig blogg er noe stort tull, bare enda mer press på unge jenter, hvordan de må se ut, leve osv. Og du er såå mager!

  3. Superbra reportasje om deg i Det Nye! Vi snakket faktisk om det på jobb i dag (jobber i matbutikk), og mine kollegaer sa du var så sinnsykt pen, noe jeg er veldig enig i! Stå på, du er et forbilde for mange 🙂

  4. Hei, hvor er shortsen fra? den var utrolig fin 🙂

  5. Hei! Vil bare si at jeg leste inlegget ditt i Det Nyet, syns egentlig du er utrolig tøff som viser så mye av ditt daglie liv og at du tør å vise meningene dine. Det at du forteller alt om ditt privat liv skjønner jeg veldig godt, det trenger du jo heller ikke. Syns det er utrolig deilig å titte innom bloggen din av og til, slappe av og få litt inspirasjon om trening, kosthold og mote. Stå på Caroline, syns du er go. 🙂 Lykke til med boken din!

  6. Kom vist en liten skrive feil med her, skulle stått at: det at du ikke forteller alt om ditt daglie liv.

  7. Det kom vist en liten skrrivefeil her, skulle vært. Det at du IKKE forteller alt om ditt privat liv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *