Lysegrønne fingre

Nå har vi akkurat spist årets første måltid ute på den store, fine verandaen vår, og jeg har verdens beste følelse inni meg! Det er så lenge lyst, og været i dag har vært så bra at dette nesten er for godt til å være sant. Tidligere startet det til og med å krible i de lysegrønne fingrene mine (jeg har nok et stykke igjen til de er virkelig grønne) så jeg dro med meg mannen på Plantasjen og gikk litt bananas. Nå skal det bli fint her! Var også en tur innom Skeidar og fant et lekkert bord som skal få plass mellom kaffekrokstolene våre. Noen som vil se?

Dagens antrekk ble de grønne buksene mine fra Gina Tricot, sammen med en deilig, rosa skjorte fra H&M:

Sko Nelly.com – her / Belte Asos.com – her / Øredobber Treasures.no – her 

Ellers stod jeg og laget meksikansk tapas i nesten 2 timer tidligere, flaks vi fikk spist før solen gikk ned. Skal si det tar tid å lage nye retter. Spesielt småretter! Jeg tok bilder underveis, så jeg skal gi dere oppskriftene før helgen. Nå står mannen og bytter dekk på bilene, og jeg tenkte meg ut sammen med han. Ikke for å hjelpe til, men for å finne en fin plass til de massive, nye krukkene vi kjøpte i stad. Lykke 😀

84 kommentarer

  1. Ingeborg

    Hvor har du kjedet ditt fra? Det var så fint!

  2. likte kombinasjonen utrolig godt,har de samme skoene selv ^^

  3. Nydelig antrekk, Caroline!:D Herlig kombinasjon! Hva heter skoene du bruker her egentlig? Likte dem så utrolig godt, men er visst utsolgt:/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *