Trengende start

God morgen, fine!

Har dere sovet godt? Det har jeg. Som en stein. Kjenner at hodet henger litt etter om dagen, det har jo skjedd så mye de siste ukene, og jeg føler liksom ikke helt at jeg har klart å få med meg alt. I dag er det igjen en ny start, og det liker jeg. Denne uken skal jeg bruke på å lande litt, tenke over alt som har hendt og glede meg over det. Så skal jeg tilbake til gamle treningsrutiner, senke skuldrene og få bort poser under øynene. De kom snikende for noen uker siden, og jeg føler at de aldri vil forsvinne. Kanskje det bare er en følelse, men det skal uansett bli godt å bli kvitt dem.

Forresten, jeg har jo ikke vært hjemme siden onsdag, og det er utrolig hvordan posten hoper seg opp mens jeg er borte. Blant annet disse ventet på meg da vi kom hjem etter kampen i går. Høyst trengende etter en slik seriestart:

// disse er herfra (annonselenke)

// disse herfra (annonselenke) 

I  ♥ metal tip:

Nå starter jeg uken med en løpetur på 10 kilometer, drar til byen nå! Senere blir det vårrengjøring, treasures og opprydning i eposten. Håper dere har en fin mandag ♥

97 kommentarer

 1. Wow! Så flotte sko! Skulle ønske jeg klarte å gå på så høye hæler:) haha!

  Ha en flott dag!

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

 2. Virkelig fine sko! Lykke til med alle dagens oppgaver, som jeg tipper du som alltid utfører med stil 😉 Ha en fin mandag og ta deg tid til å senke skuldrene – for det fortjener du <3

 3. Fantastisk sko:)))

 4. Jeanette

  Hei :)) Kan jeg spør ang de jeffrey cambell spike skoene dine? Er de små i str? eller ganske normal?? jeg bruker 38 men avogtil må jeg ha 39 (forskjell på sko) og så en nettside hadde de skoene i str 38,5 😉
  Ha en flott dag i solen :))

  1. Fotballfrue

   Spike var litt store synes jeg, gå for 38 🙂

   Klem!

 5. God morgen!
  Gratulerer med godt gjennomført bokbad. Fikk desverre ikke kommet meg dit for var i Haugesund og dømte i NM for rytmisk gymnastikk hele helgen. Sett bildene du la ut nå og ser ut som du også har hatt en fin helg.

  Nyt de vakre nye skoene dine og ha en bra dag og start på ny uke!

  http://minlillevei.blogspot.com/

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Håper helgen din var fin, høres i hvert fall slik ut 🙂

   Klem!

 6. amazing shoes!!! wish you a wonderful relaxful and sporty week!!

  http://profdrskinnybitch.blogspot.de/

 7. For en deilig start på uken! 🙂 jeg har ei lita prinsesse hjemme, så ikke så lett for meg å bare jogge en tur. Men jeg skal trille en laaaang tur, så blir det fjellet når mannen i huset kommer hjem og kan passe vår lille skatt! 🙂

  Kjempefine sko!

  Ønsker deg en god mandag!
  Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 8. Er det ikke litt kjedelig å få tilsendt og måtte anbefale sko som ALLE andre i bloggland har? Blir så lei av å se de samme innleggene om disse «fantastiske» skoene.

  1. Fotballfrue

   Tilsendt og måtte anbefale? Jeg tror ikke du vet hvordan ting foregår. Jeg må aldri noe, og får heller aldri noe gratis fra Nelly. Disse har jeg kjøpt selv, og jeg viser de frem fordi jeg liker så godt. Metal tip er HOT nå, og disse er veldig rimelig 🙂

   – C

   1. Pernille

    Men du har jo skrevet at det er annonselenker?

   2. Fotballfrue

    Annonselenker betyr at jeg KAN tjene penger ved et evnt. salg via denne lenken, ikke at jeg er garantert å tjene penger. Jeg er medlem av tradedoubler (som alle andre bloggere og nettaviser) og de tilbyr slike partnerprogram. Ingen får noe gratis.

    – C

   3. Haha, det er så gøy når folk TROR de har peiling, og egentlig bare driter seg ut :p
    Stå på Caroline, elsker skoene!

 9. Fiine søte Caroline, har du ikke en rabattkode hos Nelly til oss slik at vi også kan kjøpe oss stilige nye sko?? 🙂

  Gratulerer med utgitt bok! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, nei 🙁 Beklager 🙁

   Klem 🙂

 10. Marita Ø

  Høres ut som du har en herlig mandag i vente, og en fin start på uken 🙂

 11. God ettermiddag Caroline:) må vel komme meg på trening nå jeg også:p Kjempe kule sko! Skulle ønske jeg klarte og gå i høye hæler.Haha!Men jeg vrikker foten for hvert eneste steg jeg tar,kilehæl går fint…men ai ai ai som jeg hadde snublet i disse! hahaha! Men men..ikke alle kan være elegante ladies….Fotform sko ftw;)

 12. Kan du skrive litt om hvordan du holder skoene dine fine? Jeg pleier å høre på de som jobber i butikken ang. impregnering og lignende, men kanskje du har noen flere tips? Når jeg bruker hæler f. eks på byen er det så lett for at de blir ødelagt på grunn av grus o.l, pluss at det ofte er veldig mye salt langs gater og veier nå..
  Håper på svar! Ønsker deg en fin start på uken, ODD kommer seg sikkert når Lars Kristian blir med 🙂

  1. Lurer på det samme. Mine blir så fort stygge og må ofte til skomakeren. Særlig nå med grus overalt, hæltuppene blir helt ødelagt 🙁

   1. Trude A

    Det hadde vært supert med et eget skopleieinnlegg, Caroline:) Her er mine tips:
    – Du kan levere skoen direkte til skomaker og få satt på nye skotupper som er mye mer solide enn de som kommer med skoen, ihvertfall hvis det er sko man gjerne vil han en stund:) Forebygging.
    – Impregninger er alltid lurt (selv om det er litt tiltak). Impregner de før du bruker de første gang, og deretter kort tid etter første gans bruk slik at det får «satt» seg skikkelig. Selv høyhælte pensko er smart å impregnere fordi da er det lettere å tørke bort skitt som setter seg på dem.
    – Og selvfølgelig spør de i skobutikken hvilke impregnering som passer for skoene du kjøper.

    🙂

 13. Kjempekule. Jeg er vel mer i en «gi bort» periode akkurat nå, enn å kjøpe inn. Har ikke mer plass i skapene mine. Haha. Ellers hadde de beige lett blitt klikket hjem 🙂

 14. Finefine sko !

 15. Hva mener du med en «trengende start»?
  Overskriften din gir ingen mening på norsk..

  1. Fotballfrue

   Så fint at dette er en blogg og ikke en avis, da 🙂

   1. Hvorfor har du ingen «like»-knapp i kommentarfeltet ditt?! 😀

   2. Jeg stemmer også for «like»-knapp! 😀

  2. Ehhh… viss du ikkje forstår kva ho meinar så trur eg heller du må gå i deg sjølv, og ikkje skrive
   ein så frekk kommentar til Caroline. Det er ein blogg, og ho er ikkje forplikta å skrive noko anna
   enn akkurat det ho sjølv vil. Det kjem veldig godt fram i innlegget kva ho meinar med overskrifta.

   1. Stine Marthinsen

    Ta deg to minutter og slapp av litt. Var ingenting frekt med den kommentaren, det var en påpekelse. Ser du den om frekk, så syns jeg «du må gå i deg sjølv».

  3. Da jeg leste de første setningene ga overskriften mening for min del, nemlig «Har dere sovet godt? Det har jeg. Som en stein.»
   Tolket det som at Caroline i det siste kanskje ikke har sovet like godt som i natt, evt. sovet en del mindre pga. alt som har foregått 🙂
   Liker at hun kan leke med språket og ha overskrifter der man trenger å lese selve innlegget for å skjønne sammenhengen. Som hun sier selv, så er dette en blogg og det finnes vel strengt tatt ingen mal på hva som er rett og gal skrivemåte, slik som f.eks. med en artikkel 😉

 16. christiane

  Da er jeg lykkelig eier av din bok. Gleeder meg til å titte i den i kveld;)
  Har en liten ting jeg lurer litt på. Jeg har selv hund og føler meg ofte «låst» pga han. Han er selvfølgelig verdt det og jeg er utrolig glad i han.
  Jeg lurer rett og slett bare på hvordan dere gjorde det, f.eks nå i helgen med hundene? Var de med og bodde på hotellet i Oslo når LK også var i Oslo?

  Ha en fin dag videre;)

  1. Fotballfrue

   Hundene er med stort sett overalt 🙂 Bare hør med hotellet om det er ok, og det er det som regel 🙂

   Klem!

 17. Nye sko, nye klær <3 Det er så deilig følelse 🙂 🙂 Tenk at man kan bli så glad av sånner ting 🙂 Gratulerer med bok!

 18. Du bruker ordene «trengende» og «drømmende» veldig ofte. Og helt feil.

  1. Fotballfrue

   Du trenger ikke passe på meg, altså. Jeg skriver svært sjelden feil, og er nok blant de bloggerne med minst skrivefeil. Men igjen, dette er en blogg, min blogg, og jeg kan leke med det norske språket så mye jeg vil. Når jeg skriver saker for for eks blader eller nettaviser, er det en heeeelt annen sak 😀

   – C

   1. simone

    Men akkurat her skriver du feil altså. Jeg tror jeg skjønner hva du prøver å si, men det er ihvertfall ikke særlig god norsk. Hadde det ikke vært bedre å skrive «tiltrengt» for eksempel? «Trengende» høres litt ut som om man må veldig på do eller er veldig fattig. Det samme gjelder faktisk «drømmende». Siden det er et verb som forutsetter en menneskelig aktør, kan man ikke si at helgen eller noe annet som ikke kan drømme faktisk er drømmende. Men DU kan være drømmende. 🙂 Eller helgen kan være drømmeaktig eller drømmefylt eller «som en drøm».

    Og du gjør selvsagt som du vil selv i ditt eget medium, men akkurat disse ordene slik du bruker dem skjærer i øynene når jeg leser det.

   2. Var litt gøy å søke på ordet Trengende i søkefeltet ditt nå, å se hvor mye du har brukt ordet «feil».. 😉

   3. Halvor

    fritids?

   4. Vi får se hvor mye «lek med det norske språket» det blir fremover… 😉

   5. Fotballfrue

    Sånn som du holder på, GM, så blir det nok ofte 🙂 Jeg synes forresten det er dritkult at du bruker flere timer av livet ditt på å sitte her inne og pimpe 😀 Haha 🙂

    – C

   6. Caroline.. du vet at jeg digger deg!! men hvorfor gidder du alltid å ta «kritikk» så tungt og svare småfrekt tilbake? hadde jeg vært deg hadde jeg bare driti i det, eller tatt det til meg.. i blant menes ting godt og ikke slemt, så er greit å dempe stoltheten og ta ydmykt imot råd til tider 🙂 sier ikke at du alltid er sånn, bare et lite tips fra en fast leser for virkelig digger deg!! klem fra meg 🙂

   7. Vi er vel flere som er enige, vi er jo så godt vant med at du skriver så bra! Trengende er jo et litt rart ord. Tenker ofte på fattige/sultne som trengende… Hadde kanskje gitt mer mening med etterlengtet, nødvendig, etc…

   8. Hvorfor har starten din behov for økonomisk støtte? Og hva var det som var så spesielt med seriestarten (ref: «en slik seriestart») som gjorde at et eller annet hadde behov for økonomisk støtte?

   9. Fotballfrue

    Huh? Dette skjønte jeg ikke bæret av. Seriestarten var jo elendig for ODD.

    – C

   10. «Trengende» er et foreldet ord som betyr at noen har behov for økonomisk støtte. Sjekk gjerne bokmålsordboka: http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=trengende&bokmaal=+&ordbok=bokmaal . Derfor er din bruk av ordet totalt feil, og jeg lurte på hvorfor du mente at starten hadde et slikt behov. Som Bella skriver ville etterlengtet, nødvendig eller tiltrengt vært bedre ord å bruke, eller rett og slett «Blant annet disse ventet på meg da vi kom hjem etter kampen i går. Disse var det virkelig behov for etter en slik seriestart».

    Jada, dette er kritikk, men vi trenger alle kritikk for å bli bedre? 🙂

   11. Miameg

    Pirkepettere altså. man kan vel skrive hva man vil vel? Gurimalla som folk henger seg opp. Godt du er moden nok til å se dette du også.
    Grattis med ny bok. Tror jeg har en på vei i posten selv.
    Og er jeg i Siljan i sommer (besøke familie til mannen) så skal jeg høre om du vil bli med og drikke kaffe en dag 😉

   12. Fotballfrue

    Å, så hyggelig 😀 Jeg sier aldri nei til kaffe 😀

    – C

   13. Jeg er helt enig med deg Caroline. Du har en utrolig fin flyt i språket, og ingen skrivefeil. Veldig ofte er skrivefeil svært synlige hos andre bloggere, ofte så synlige at man kan lett bli sliten av å lese litt lengre tekster.
    Dette er litt an grunnen sammen med gode bilder, som gjør at det gleder meg å lese bloggen din! 🙂

   14. Fotballfrue

    Tusen takk! Så hyggelig å høre 🙂

    Klem til deg for at du alltid er så god <3

   15. Det er noe av det dummeste jeg har hørt. Kan du ikke bare innrømme at du har misforstått begrepene? Du må lære deg å ta kritikk, jente. Den defensive linja du alltid legger deg på får deg til å fremstå fryktelig umoden. Litt ydmykhet har aldri drept noen.

   16. Fotballfrue

    Jeg har nok ikke misforstått begrepene, GM, poenget er at jeg bruker ord og begreper i min skrivemåte akkurat som jeg vil, for å uttrykke noe på min egen måte. Da blir det nesten litt for dumt at jeg skal innrømme noe bare fordi du tror at du vet best…

    Ha en ellers fin dag 🙂

    – C

   17. Christina

    Da tror jeg du har misforstått litt. Man kan ikke si «du er så stygg» og i ettertid si at man egentlig lekte litt med ordene, og at stygg egentlig betyr fin.

    Skrivemåte er én ting, å bruke ord rett og med den meningen de faktisk har, er en helt annen ting. Man kan ikke tillegge ord meninger og betydninger de ikke har.

   18. Fotballfrue

    Bra sammenligning…

    – C

   19. Christina

    Er det virkelig ditt beste forsvar?

    Sammenligningen baserer seg på din argumentasjon. Du har, ifølge deg selv, endret et ords mening (tiltrengende) fordi du liker å «leke med ord». Det er også tydelig at du ikke _vet_ hva tiltrengende faktisk betyr, når du ikke skjønte MGs kommentar «Hvorfor har starten din behov for økonomisk støtte?».

   20. Malin Stokkan

    Jo, faktisk så kan man si at noen er stygg og mene det på en annen måte ! Her jeg er fra kaller vi hverandre stygg, og da mener vi «faen så teit du er» eller noe sånt, og det er ikke ment på en negativ måte! Så det så 😀 Synes det er forståelig at Caroline forsvarer seg jeg, vi alle gjør det hele tiden ^^ La henne skrive hva hun vil, og hvordan hun vil det !

   21. En skrivefeil er en skrivefeil, uansett hva du mener om saken. Dessverre. 🙂

   22. Skjønner ikke problemet jeg? Kanskje det ikke er helt grammatisk riktig, men det gir da aboslutt mening å skrive det! Hvis det er greit og forståelig (ifølge de pirkete menneskene over her), å skrive at man er trengende økonomisk sett, så burde det da gå an og skrive at man er trengende på en ny start? Hvertfall er det helt forståelig.. Enig med deg, Caroline. Du skriver veldig bra!

   23. Fotballfrue

    Visse personer er litt for opptatt av regler, spør du meg :/ Takk for at du forstår, mina.

    – C

   24. «Visse personer er litt for opptatt av regler»? Bør ikke journalister følge rettskriving, selv på egen blogg?

   25. Fotballfrue

    Det kommer litt an på, jeg liker å være litt «ukorrekt» i språket her. Hadde jo aldri gjort det hvis det var et annet sted 🙂

    – C

   26. Hun skriver ikke at _hun_ er trengende på en ny start, men «trengende start», som i at starten er trengende. En start kan ikke være trengende, men tiltrengt eller etterlengtet derimot.

    For oss som er opptatt av språk gir overskriften derfor ingen mening. Skulle tro at en som er utdannet journalist og påberoper seg «et tilnærmet perfekt språk» også var opptatt av rettskriving, men slik er det visst ikke.

    Caroline, selv om du kan skrive akkurat hva og hvordan du vil i en blogg, må du også kunne takle at du da får kritikk for til dels dårlig språk av og til. Det er tross alt et skriftlig medium du uttrykker deg gjennom. 🙂

   27. Fotballfrue

    Jeg mener jo nettopp at jeg er trengende på en ny start?

   28. Joda, skjønner hva du mener, men det er ikke det du faktisk skriver. «Tiltrengt start» hadde vært riktig.

   29. Er det en ting Caroline behersker, så er det rettskriving. Hun har et utrolig godt språk, og det er en glede å lese bloggen hennes hver eneste dag! Stå på, Caroline!;)

   30. Elisabeth A.

    En blogg handler jo om å få fram seg selv på en måte. Denne bloggen handler om Caroline, og alle har jo sett og lest (hvis man har lest ordentlig) at hun faktisk kan skrive ordentlig norsk. Noen ganger sier man ting på en litt annerledes måte bare fordi at man ønsker det og kanskje får noe frem på en annen måte (noen ganger). Man må vel ikke være grammatisk rett for å gi mening? Dere trenger vel ikke å lese for å finne feil, men fordi det er morsomt å lese?

    – Hvis man bare lever for å finne feil hos andre kommer det etterhvert til å bli et trist liv for en selv, ikke for de man finner feil hos.

    Syns du virker drit-kul (unnskyld ordbruken.. *Stavangersk*), Caroline. Du inspirerer og du skriver bra. Stå på og gratulerer så utrolig mye med boken din! 🙂 🙂 🙂

   31. Alt folk gidder å henge seg opp i!! Du kan skrive trengende og drømmende så mye du bare vil! Dersom folk lar ett lite ord ødelegge ett flott blogginnlegg bør de seriøst gå å legge seg! Ikke rart det er krig i verden! Caroline du er så flink!! 🙂

   32. Det finnes noe som heter ordspill også. Men du som er eksperten vet vel hva det er også. Jeg synes Caroline skriver utrolig bra og fengende! Og drømmende .

   33. Fotballfrue

    Hihi 😀

   34. Cecilie

    Unnskyld meg GM, men hvorfor i allverden skal hun ta din usaklige og negative kritikk til etterretning? Hadde den enda vært konstruktiv, men du bruker herseteknikk og er surmagra, hvorfor skal du da bli tatt seriøst? Hun har jo forklart deg at hun gjør som hun vil i sin blogg, hvorfor er det så vanskelig å forstå, det er faktisk du som driter deg ut her! Gå heller å spy ut din eder og galle for dine «sympatiske» medsøstre på et visst søppelforum!

   35. Hahahahahaha, så morsomt at du sier det, GM. All den tid at du selv fremstår som fryktelig umoden og ikke akkurat med et snev av ydmykhet, mener jeg. Det blir så gjennomsiktig når noen bare er innom for å lage kvalm. Men DET er du iallefall god på, lille du :-))))) Patetiske folk har jo alltid en viss underholdningsverdi.

 19. mariann

  Nydelige sko,nydelig blogg, og du er ett nydelig menneske. Gratulerer med ny utgitt bok,den skal jeg kjøpe,klem til deg<3

 20. Dette her har ikke så mye med innlegget å gjøre, men er så nysgjerrig så må bare spørre 🙂 Veldig mange av bloggerne opplever at noen lesere beskylder kjæresten for å være utro, finner på en hel masse usanne historier rett og slett for å prøve og ødelegge. Er dette noe du opplever eller har opplevd?

  Kjøpte boken din allerede på fredag, og hele denne uka går rett og slett til å prøve ut disse oppskriftene 😀 Gratulerer så mye! Skal hilse fra en liten tibbe her hjemme som er blitt helt forelsket i Ronaldo, hihi 😀 Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du liker boken 😀

   Nei, jeg har aldri opplevd det. Heldigvis stoler vi såpass på hverandre, at jeg aldri ville trodd på en slik historie om det skulle dukke opp en 🙂

   – C

 21. Heisann 🙂

  Utrolig flotte sko! Er helt gal etter sko selv, og syns du har en veldig god smak på sko 🙂 Hadde bare lommeboken og lysten på nye sko kommet overens 😉

  Jeg ville bare legge igjen en oppmuntring i hverdagen, siden du stadig gjør det for mange lesere her inne 🙂 Har lest bloggen din en god stund nå, men ikke lagt igjen med kommentarer. Men nå tenkte jeg å si at du er søren meg en tøff dame! Før leste jeg ikke kommentarene til folk, men en dag begynte jeg med det og :p Og det er helt vanvittig hva folk skriver tilbake til deg (ikke spesielt i dette innlegget, bare generelt), og jeg ville bare si at jeg beundrer deg virkelig som klarer å børste det negative av skulderen og fortsette med det du er så flink til, gode tips innen både mote, trening og kosthold, motivasjon, inspirasjon og bare et godt humør som kan hjelpe hvem som helst på en tung mandags morgen 🙂

  Fortsett med alt du gjør, ta konstruktiv kritikk eller tilbakemeldinger til ettertanke og voks på det og gled deg over alle de positive og gode tilbakemeldingene! 🙂 Det er de det er flest av 😉
  Masse lykke til med den nye boken og nyt livet! 😀

  Klem en fast leser som er dårlig til å kommentere 😉

 22. Kan tenke meg at det skal bli godt med en pustepause nå, og er det noen som fortjener det er det deg. Ha en fiiin uke, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   <3

 23. Malin :)

  Ha en fin dag videre :))
  Men ser at Odd har kamper mot Lillestrøm og Aalesund 9 og 15 april,blir vel gøy å spille mot tidligere lag og kamerater 😉
  BTW:Var den kampen igår(tror jeg..) den første kampen han ikke spilte av de tre kampene han ikke kan spille?

  1. Fotballfrue

   Den andre 🙂 Én til nå, så er det hans tur 😉

   – C

 24. Hei:) Bare lurer på en ting angående kostholdet ditt. Hovrdan tenker du at et slikt kosthold skal funke, det blir helt feil etisk liksom fordi: Norge er tidlig ute når det gjelder å ta tillseg sånne «trender» men hva når resten av verden begynner å følge på? Det er ikke nok kjøtt i verden, det er utrolig mye mere ressurs krevende og lite miljøvennlig å produsere så enorme mengder av denne type mat. Jeg vet det høres litt dumt ut å si tenk på barna i afrika siden vi ALLE uansett gjør det altfor lite, men virkelig, de har ikke mat i det hele tatt, og her skal vi sitte og plukke ut bare en bestemt type mat og bruke masse ressurser på å fremmkalle den, Når vi har masse annet mat fult brukbare som er mye lettere å produsere, mens de ville gjort hva som helst for hva som helst av vår mat. Sier ikke at vi skal kutte ut kjøtt eller no, ( det hadde jeg aldri klart) Men det er noe med inntakene, vis hele verden skulle spist på lavkarbo diett, ja…tenk deg! Sier heller ikke at jeg er så bra når det gjelder det her, MYE jeg kunne gjort bedre, men akkuratt lavkarbo syns jeg er ganske egoistisk.
  Nå mener jeg ikke å være frekk eller no, (håper du skjønner det!) Bare lurer på hva du tenker om det….:) Egentlig syns jeg du er en utrolig bra dame som får til utrolig mye!. Håper ikke du tar dette feil opp:)
  P.S Nydelige sko!

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Det er ikke meningen at det skal spises mer kjøtt på lavkarbo enn ellers. Når det gjelder selve miljøsprøsmålet, er det flere sider av saken. Espenm Rostrup har skrevet et veldig bra innlegg om det her; http://espenrostrup.com/2011/10/03/lavkarbo-og-miljo/

   – C

 25. Nydelige sko!

 26. Tove Eline

  jeg likte ikke skoene noe særlig. litt harry med de tuppene etter min smak 🙂

 27. Trude A

  Syntes ikke tur til byen, løpetur, jobb, Mail og vårrengjøring hørtes ut som å senke skuldrene!!

 28. Ragnhild

  Mye reklame for tiden, Caroline!:(

  1. Fotballfrue

   Det er i utgangspunktet ikke reklame dette, jeg har kjøpt produktene selv. Jeg linker til de via et affiliateprogram, som gjør at jeg kan tjene på det. Dette er noe nesten alle bloggere gjør, men bare vi som er høyt på listene må merke det som reklame.

   – C

   1. jeg syns hele bloggen din er blitt en produktplassering/annonse blogg. i grunn veldig kjedelig. joa jeg vet det er frivillig å komme inn hit, men de innleggene jeg liker best er de du skriver fra «hjertet» og ikke om produkter…

   2. Fotballfrue

    Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener, dette er produkter jeg har kjøpt selv. Jeg har ingen som helst kontakt med nettbutikkene som selger disse skoene. Grunnen til at det er annonse er fordi jeg bruker et affiliateprogram, som har flere 1000 samarbeidspartnere, hvor disse nettbutikkene er blant de. Dette er noe 99 prosent av alle bloggere bruker, men kun vi som er høyt oppe på listene må merke det som reklame.

    Du skulle sett hvor mange henvendelser jeg får hver dag, fra firmaer som ønsker at jeg skal promotere deres produkter. Jeg sier nei til sikkert 90 prosent, så de jeg velger å skrive om er produkter jeg virkelig liker. Disse produktene i innlegget her, er ikke blant de, da jeg har kjøpt de for mine egne private penger.

    – C

 29. Herregud skoene var døds kule 😉 Bare så synd at hælene på skoene er så små at de lett kan brekke eller bare rett å slett bli slitt :/

 30. Gleder meg veldig til å kjøpe boka di. Håper du får en kjempebra uke <3

 31. Liker skoene bedre og bedre jo flere ganger jeg ser dem 🙂 Rå tupp på dem!

 32. Jeg blir helt svimmel og matt av å lese pirkekommentarene du får!
  Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og har enda ikke irritert meg over noen skrivefeil, og jeg er en slik som lett henger seg opp i slikt! Stå på Caroline, jeg gleder meg til å lese boka di!

 33. elisabeth

  hei! lurte på en ting angående løping. Når du løper: løper du sakte, spurter du, eller hva slags tempo har du? hvor lang tid bruker du på 10km? inspires veldig av deg 🙂

 34. hei caroline,

  hvordan unngår du «tåfis» i syntetiske sko?

  hilsen elin

 35. Så klart skal hun tåle å få kritikk, men da må dere som kritiserer språket hennes også respektere det svaret hun gir dere. Det at dere begynner å diskutere og kritisere hvordan hun skriver på sin egen blogg er respektløst. Første gang er greit, da har hun fått vite hva dere synes og at hun eventuelt har gjort en «feil». Hva hun gjør med det er opp til henne, ikke dere 😉

 36. Herregud. Hva feiler det folk? Jeg blir kvalm av hvor mye noen bryr seg. Er det mulig….. Stakkar deg, Caroline. 🙁 huff, huff, huff.

 37. Hei Caroline,

  Litt sent ute til å kommentere dette blogginnlegget, så skoene og har tenkt på de lenge…så måtte lete meg frem igjen 🙂 Utrolig lyst på de beige, men lurer på om du kan si noe om hvor høy hælen er og hvor høyt er sålen? Er ikke verdens beste på høye hæler så de kan ikke være for høye 🙂

  Korekturlesing er forøvrig en del av jobben min, og jeg følte ikke noen trang til å påpeke språket ditt 🙂 Stå på videre, som du selv kommenterer…forskjell på blogg og artikkel!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *