Lørdag: Siste sjanse til å vinne 5 billetter

God kveld!

Filmet en liten snutt til dere, jeg (hehe, bare overse alle «øøøøø»-ene mine, jeg er så trøtt!)

Les mer om lørdagen her. 

Du får forresten et gratis eksemplar av kokeboken som inspirerte oss til å legge om kosten (Annika Dahlqvists kokebok) i tillegg til andre spennende overraskelser. Dessuten stikker én heldig vinner av med en premie fra Coverbrands.no til en verdi av ca. 2 700,- kroner. Dette blir så bra 😀

Legg igjen en kommentar om du vil vinne billett til lørdag! Sov godt ♥

433 kommentarer

 1. Jeg vil gjerne vinne 😀

 2. Hadde egentlig bare tenkt å legge igjen en kommentar og si at du er verdens peneste og har verdens søteste stemme, men vil veldig gjerne vinne i tillegg:D

 3. Birgitte

  Ååå skulle virkelig ønske jeg bodde i Oslo nå, da hadde jeg definitivt kommet om jeg hadde vunnet eller ei!! Boken din skal selvsagt kjøpes uansett 🙂 Masse lykke til :*

 4. jajaj, såklart vil jeg vinne 😀

 5. Oda Marie

  Det hadde vært kjempe spennende å få komme nå på lørdag.
  Kjenner jeg blir ordentlig ivrig!

  Uansett, jeg må få gratulere deg med at boken din ble så fin! Åå, jeg elsker det jeg har sett av den så langt.

 6. Henriette Eriksen

  Ønsker deg lykke til!

 7. HAH, jeg visste det ville lønne seg å flytte til Oslo! Gleder meg til boken kommer ut, og håper på å vinne!

 8. Kaltrina

  Jeg vil gjerne vinne produkter <3

 9. HAH, jeg visste det ville nytte seg å flytte til Oslo! 😀

 10. Ja 🙂

 11. Hei 🙂 jeg er en student som har 5 uker påskeferie, trengre virkelig noe spennende mens alle mine venner er rundt omkring å studerer og ikke har ferie 🙂 Ha en fin helg!

 12. Kathrine

  jeg vi gjerne vinne 😀

 13. Kristine

  Moro med konkurranser!

 14. Ingerid Emilie Tronstad

  sykt lyst å vinne har jeg 🙂 tvi tvi!

 15. Marita Therese

  Hei!
  Jeg vil veldig gjerne vinne – så jeg slenger meg med! Vil gjerne lære mer om LCHF og gleder meg kjempemye til å se boken din!!
  Dessuten er jo et kostholdsforedrag aldri dumt å ha med seg 🙂

  Krysser fingre og tær!

  God helg – og masse lykke til! 🙂

 16. Det hadde vært utrolig kjekt! Masse lykke til!! 🙂

 17. Janne =)

  Jaaaaa, jeg vil!! 😀

 18. Cathrine

  Kjempe kjekt å se videoer av deg! Håper du kan komme med det litt oftere, selv om det bare er en «hverdagsfilm» som du forteller om hva du har gjort eller noe. Er skikkelig kjekt å se 🙂 digger deg, stå på! du er nydelig 😀

 19. Gratulere med bokslipp!! Go natt:)

 20. Søta! Herlig du er! Lykke til i morgen og kos deg masse!

 21. Martine

  Ææ, spennende 🙂 Dette hørtes ut som noe jeg ville likt suuuupergodt!! Håper jeg blir den heldige.

 22. kristine

  Hei Caroline! Jeg vil kjempegjerne vinne 5 billetter!! stor klem:)

 23. Ulrikke

  Ville bare si at du er kjempe søt! Virker så hyggelig, snill og koselig 🙂 Elsker bloggen din, og på late dager er du virkelig min inspirasjon og motivasjon! Takk, Caroline<3

 24. Jeg har alltid lurt på hvordan stemmen din er, men har aldri sett en videoblogg hvor du snakker skikkelig på! Det var veldig fint, og jeg føler jeg ble litt kjent med deg på en annen måte. Jeg har utrolig lyst til å vinne boken din, nå som familien min sliter litt med penger og diverse, men dessverre bor jeg veldig langt unna Oslo.. Så jeg får bare si lykke til på lørdagen, Caroline 🙂 det blir nok en minnerik dag du aldri kommer til å glemme.

 25. Kjersti

  Jeg har veldig lyst til å vinne både kokeboken og premien på 2700 kr.

 26. Ina Kristine

  Hei Caroline. Jeg vil gjerne vinne! Du gir meg inspirasjon og motivasjon til å trene, følge mote og oppleve noe positivt hver eneste dag. Etter at jeg har fulgt med på bloggen din over en god stund, så valgte jeg å få en helt ny garderobe. Jeg elsker stilen din. Du gav meg inspirasjon til nye klær, sminke, nye hår frisyrer og ikke minst sko! Etter dette fikk jeg mer selvtillit og du hjalp meg veldig. Fortsett med det du gjør! Du er et stort forbilde for mange, i hvertfall meg!
  Håper jeg vinner, hvis ikke kommer jeg til å ønske meg den til min bursdag som er 30.mars.
  Virkelig, fortsett med det du gjør!
  Ina Kristine

 27. «…og jeg har chhempelyst til å hilse på deg…» – hehe, litt trøtt skjønner jeg! :p Men du er like fin uansett! Gratulerer så mye med bokutgivelsen :o)

 28. idagrøthe

  Åh, du er så søt!
  Hadde vore veldig gøy å vunne billettar og eg har sjukt lyst til å vere der!

 29. Du er søt, men du er altfor opptatt av å se pen ut foran kamera! Det tar jo en evighet før du får sagt det du skal…

 30. Josefine

  Jeg vil gjerne vinne! :- D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *