Lader opp til bilturen med en supersmoothie

Da har jeg endelig fått sovet av meg det meste av hodepinen, måtte legge meg noen timer til, og det var helt merkelig hvordan jeg bare kunne kjenne at smertene i hodet slapp taket. Noe av det rareste jeg har kjent, men fy så deilig. Da jeg våknet igjen var kvalmen også borte, og nå føler jeg meg i hvert fall tilnærmet bra igjen. Takk og lov! Planen er å kjøre til Oslo snart, siden det blir en tidlig dag i morgen, og siden jeg tydelig trenger mer energi enn jeg kan produsere selv, laget jeg en supersmoothie som jeg kan ha med meg på bilturen. Den ble så god! Her er oppskriften:

Til 2 personer trenger du: 

 • 150 gram frosne bringebær
 • 100 gram frosne blåbær
 • 1/2 boks kokosmelk
 • 2 ss. kesam
 • 2 never mandler

Slik gjør du: 

Ha alt i en blender (mandlene kan med fordel males før det andre helles oppi) og kjør alt til det ligner en smoothie. Hell i glass og nyt.

Denne blir med i bilen, nå er det middag. Takk for alle gode ord på forrige post, dere er så flotte ♥

Vi skrives i hovedstaden!

63 kommentarer

 1. Det er kanskje et tegn som kroppen gir deg. At det er på tide å roe ned litt. Det virker som du har fått litt for mye i det siste, og du blir jo bare tynnere og tynnere. Feilernæring og stress er faktorer som kan virke negativt på kroppen og du vil bli fortere syk.

  1. Hva skal hun gjøre?Droppe boklanseringen?? Noen perioder er bare sånn.Synes Caroline er flink til å samle energi med å trene og pleie kjærligheten. Det gjør noe med en å tilbringe tid med de man er glad i også…Synes du ser like bra ut uansett jeg,Caroline:D

   1. Helt enig. Noen perioder er mer stressende enn andre, slik er det bare. Og Caroline ser sunn ut 🙂
    Caroline, du ser like bra ut som du alltid har gjort, hev deg over slike kommentarer 🙂 Synes verken du ser tynnere eller tykkere ut enn du har pleid å gjøre, og naturlig variasjon innenfor et lite intervall er uansett helt normalt (om det hadde vært tilfelle).

  2. Fotballfrue

   Jeg veier akkurat det samme som jeg gjorde for to år siden, og i går fikk jeg en kommentar som påstod at jeg hadde lagt på meg……

   – C

 2. Ser meget godt ut =)

 3. Dette så utrolig godt ut, og ikke minst sunt! Denne må jeg få meg tid til å lage en gang snart, gleder meg til å prøve den ut! Du er nydelig Caroline, elsker bloggen din ♥♥

 4. Ååå, så herlig den så ut! Du er jo bare full av gode tips! Denne definitivt må prøves! <3
  Ha en finfin kjøretur!

 5. nam, det så godt ut! 🙂

 6. Karen Marie

  Det så deilig ut! God tur til Oslo 😀

 7. Kokeboken

  Hei, jeg lurte på når ti kokeboken din blir gitt ut, har lyst å prøve ut oppskriftene dine og jeg følger bloggen din hver dag 😀

  1. Fotballfrue

   Nå på lørdag 🙂

   – C

 8. Så deilig ut. Lytt til kroppen din, og ta degt id til litt ekstra kos og avslappning når denne uken er over:)

 9. Maria B

  Hei 🙂
  Har bestilt boka di, men glemte å skrive C/O på bestillingen. Har prøvd å få tak i forlaget i en uke nå, sendt mail og ringt , men får ingen svar. vet du hva jeg kan gjøre da? litt kjedelig visst boka jeg har gledet meg sånn til å få blir sendt i retur fordi jeg ikke har noen postkasse..
  🙂

  1. Fotballfrue

   Send en mail til support@treasures.no, så kan vi videresende den 🙂

   – C

   1. Maria B

    Tusen takk for hjelp 🙂 Mail er sendt !

 10. Go bedding til deg:)
  Kan ikke du hjelpe meg å komme igang me trening og kosthold? Jeg tenker alltid: I morgen… DA skal jeg begynne med et sunnere liv…. Men så sitter jeg plutselig der å spiser noe usunt….. Jeg trenger seriøst hjelp!

 11. Godt å høre du er bedre igjen! Sånn migenegreier er noe ordentlig herk!

  My Fashion Inspiration

 12. Ser kjempegodt ut! Elsker smoothie! Er det noen spesiell grunn til at du bruker kokosmelk? Kan man bruke vanlig melk?

 13. Turid-Helen

  Hei Caroline.. jeg lurte på enting…vi som har nøtteallergi,hva kan vi erstatte med nøtter i d du lager..som eks valentines sjokoladene.. når du lager retter med nøtter i,kan du ikke skrive hva vi nøtteallergikere kan bruke allternativt?

 14. Mmm, elsker smoothie – sitter faktisk med dagens smoothie i hånden nå 🙂 god tur til Oslo, lrysser fingre og tær for at du slipper unna migrenen 🙂

 15. Jeg laget smoothien i kveld, den ble himmelsk 😀 Kokosmelken gjør virkelig susen. God tur til Oslo, du er herlig!! 🙂

 16. Du har så pene bein!

 17. Acai Forte er helt fantastisk, brukt det kosttilskuddet en stund og merker stor forskjell 🙂

 18. under opplæring

  Denne så himla go` ut!Bruker du det tynne vannet i kokosmelka også eller bare halvparten av den tykke delen? -blir denne smoothien kornete i konsistensen pga mandlene? Spørs om ikke den må prøves i helga! 😀

 19. Hva er acai forte for noe? Elsker bloggen:))

   1. Acai Forte er virkelig et superprodukt, du burde prøve det 🙂

   2. Morsomt at du bruker Acaiforte 😛 Storebroren min og bestevennen hans driver nemlig siden 🙂 Får vel kanskje spørre om jeg kan få prøve 😛

 20. God kveld 🙂 Eg lurer på ein ting (beklager om du har fått det spørsmålet før, har prøvd å sjå igjennom kommentarane dine for å skjekke). Men dei forhandsbestilte boka, blei deira bøker sendt ut i posten på laurdagen eller? Veit du kortid sånn noko lunde ein får boka i posten ? Eg gleda meg sånn til å få den 😀 klem

 21. Så godt det var å høre at du er i form igjen, Caroline! Du fortjener ikke å ha det vondt 🙂 Den smoothien virker helt nydelig, kunne ønske vi hadde alle ingrediensene her nå =)

  Lizbeth Osnes – Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Du kan forresten vinne HAIR EXTENTIONS på min blogg! Lizbethosnes.com

 22. I love smoothies!

 23. Jeg leste en gang at du helst ikke burde bruke frosne bær til slike ting, for det er alt for mye farlige(vet ikke helt om det var farlig da) eller usunne tilsetningsstoffer i dem for at de skulle holde seg fryst.. Vet ikke helt hvor jeg leste det og heller ikke om det er sant, men er jo greit å vite fordet 🙂

  1. Har jeg aldri hørt om, og jeg har spist mye frosne bær. Når det gjelder frosne grønnsaker er de faktisk MER sunne, enn de ferske man finner i butikken – dette gjelder når det er vinter og vår i Norge. 🙂 De blir fryst ned så raskt etter at de er høstet, så de bevarer alle de sunne stoffene.

   Hvis du prøver å google det, så finner man ingenting om det, kun noe på Kvinneguiden. Husk at vi har svært strenge regler i Norge, så tror du trygt kan spise frosne bær Andrea! 🙂

  2. Les på innholdsfortegnelsen på pakken i butikken, så får du svar på om det stemmer.
   alternativt er jo å fryse ned ferske bær selv, det gjør jeg. Hver sommer kutter jeg opp 2 kasser med jordbær og putter det i porsjonsposer til smoothie om vinteren 🙂 smaker egentlig bedre enn de butikk kjøpte, men det er ikke billigere… 😉

  3. Flytende nitrogen og karbondioksid er to gassprodukter som benyttes i stor grad til innfrysing og nedkjøling av produkter i næringsmiddelindustrien. Begge disse gassene finnes naturlig i atmosfæren så jeg vet ikke om det er så skadelig?

  4. I Danmark anbefaler man å koke frosne bringebær (fra utlandet) i 1 minutt før de brukes i smooties ol. Dette er fordi et virus som heter norovirus trives veldig bra på frosne bringebær. Norovirus gir dårlig mage. I et tilfelle ble 113 ansatte på et sykehus syke etter å ha spist noe som det hadde vært frosne bringebær i. Så Andrea har rett. Jeg koker ikke selv bringebær til smooties, så det er på ingen måte kritik, men bare en opplysning 🙂
   Og hvis jeg googler det får jeg mange resultater både fra ministerier, aviser og TV (frosne hindbær koge)

   1. det er ikke noe større risiko for å få norovirus ved å spise bær enn annen frukt og grønnsaker. Norovirus er matforgiftning og dersom du ikke får symptomer på matforgiftning så har du ikke fått norovirus. Det gir en «lokal» sykdom og det er overhodet ikke farlig på lang sikt å ha hatt norovirus.

 24. De så gode ut, bra du føler deg bedre 🙂

 25. Så bra du føler deg bedre 🙂 Og foressten, NAM!

 26. Nam, så veldig god ut, selv om jeg aldri har likt de «melkebaserte» smoothiene, men oftest går for juicebaserte. Spennende med kokosmelk og mandler. Sikkert litt mer mettende

 27. Annette

  Kult å se at du også bruker acai forte, hele familine vår bruker det 🙂

 28. Älskar smoothie och dricker det massvis! Speciellt om våren och sommaren. Aldrig testat kokosmjölk dock, måste såklart göra det! Tack för tips 😀

  Kramar

 29. Å så deilig!

 30. Får ikke håpe de glassene går i bilen hehe…

 31. Hello! you are so beautiful! and you consider the calories in a day? approximately how much they eat per day?

 32. Hei Caroline! Elsker bloggen din! Daglig inspirasjon og gode, kloke ord fra en nydelig jente :)!

  Trenger svar fort på hvordan du vasker tape on extensionene dine. Tar du de liksom av under vask og setter de på igjen etterpå? Eller vasker du de i samme slengen som håret? Hvilkne produkter bruker du å vaske extnsionene med?

  Hjertelig takk for svar 🙂 Ha en flott dag videre! <3

 33. Så smart å bruke kokosmelk i smudien! Da holder man seg vel mett mye lengre, ikke sant? I alle fall sammen med litt nøtter.:)

  Lykke til i Oslo!

 34. Mmm, det hørtes kjempegodt ut! 😀

 35. Så fine glass! Hvor har du kjøpt de? aldri prøvd med kokosmelk i smoothien før – det må jeg prøve:-)

 36. Hei Caroline,
  tenkte jeg skulle legge igjen en liten oppskrift som jeg syns er veldig enkel, god og ikke minst lavkarbo. Kanskje du har vært borti lignende før, men jeg tar sjansen:

  Skinkerull
  Du trenger: kokt skinke (kan bruke forskjellig, bare sjekk karbo innholdet), kokt egg (antall avhenger av hvor mye du har tenkt å lage), noe majones, raspet ost, litt hvitløk.

  Hakk eller press med gaffel egg/et, tilsett ost, presset hvitløk og passelig mengde med majones. Bland det godt, det skal bli en passelig tykk pasta. Så legger du ca 1 ss med pastaen på en skinke skive og ruller den. Du kan også legge pastaen på tomatskiver.
  Dette er veldig godt altså!

  Angående boklanseringen: jeg har (dessverre for meg) ikke anledning til å være på den. Men håper at du vil poste et innlegg om hvordan alt har gått og også det som Lars-Krisitan planlegger å snakke om. Vil gjerne få med tipsene og få høre om hans erfaringer:)

  Tips til innlegg; kanskje du kan ta opp dette med kosttilskudd i forhold til trenning. Altså CLA, L-carnitine, protein shake osv. Har det noe for seg å bruke det? Skal man bare ta det etter styrketrenning eller også etter en joggetur for eks.?

  Til slutt vil jeg si at du har virkelig en kvalitetsblogg og det merkes hvor mye arbeid du legger ned i det. Jeg kommer alltid tilbake hit og vil ha mer, mer, mer!

  Hilsen,
  Nala

 37. Christina

  Hvordan synes du acai forte har fungert for deg? Har du brukt det lenge?

  1. Fotballfrue

   Er jo vanskelig å si om effekten du føler er virkelig, det kan jo bare være placebo. Men uansett er det betryggende å vite at jeg får dekket kroppens behov for vitaminer, mineraler og antioksidanter på en naturlig måte 🙂

   – C

 38. Smoothie er alltid ein vinnar!

 39. Hei 🙂 Jeg har lagt merke til at du spiser lav karbo 😉 Men jeg lurer på hva du sier i middager når det kommer til desserter eller noe som generelt inneholder karbohydrater?

  1. Fotballfrue

   En dessert i ny og ne skader ikke, det er totalen som gjelder. Eneste problemet er at jeg får så vondt i magen hvis jeg spiser for mye karbo, og da spørs det om det er verdt det :p Men er vi bedt bort og servert, spiser vi jo selvsagt 🙂

   – C

 40. Hei! Lurte på hvor man får takk i acaiforte (supertilskudd)? Aldri hørt om det før..Må jo prøve denne!:)

 41. […] i dag og veimat har vært 2-3-4-5 never nøtter. Dere får oppskriften snart, men den er ganske lik denne. Inneholder i hvert fall acai forte som jo har veldig mange […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *