Raptus

God morgen, fininger ♥

Her står jeg svett og blomstrer for dere i det nye speilet vårt. Skal vise dere bedre bilder litt senere. Et kupp til 599,- hos Skeidar i går.

Nå er det over to timer siden jeg kom hjem fra en 40 minutters løpetur ute i fantastiske omgivelser. Jeg ELSKER å bo her, og bare kjenner på meg at denne våren og sommeren kommer til å bli helt fantastisk. Gleder meg til og med til å ordne i hagen OG til å male gjerdet. Hus er gøy! Spesielt i disse omgivelsene.

Nå sitter jeg med min daglige mailbesvarelse og en utrolig deilig kopp med kaffe. Fikk en kommentar fra en av dere på søndag, da jeg skrev om den nyinnkjøpte, mørke kakaoen, at en slik pleide hun å ha i kaffekoppen hver dag. Så i dag måtte jeg teste, og jeg kan bare si: Confecta 72 prosent + Nespresso = Heaven! Takk for tips!

Ellers er hundene luftet, vasket, børstet. . og vasket igjen. De var ute i 30 minutter da jeg kom hjem i stad, og ble så skitne på magen og potene at jeg måtte dusje begge to. Da jeg tok de ut på verandaen for å børste pels etterpå, fikk de HELT raptus, og begynte å jage hverandre rundt og rundt og rundt og rundt huset sikkert 12 ganger. Ja. . Så måtte de dusjes igjen, da. Uansett: Utrolig deilig å se at de koser seg sånn.

Nå må jeg komme meg i dusjen, har et møte i Skien senere før jeg skal møte Lars-Kristian for enda et møte. Deretter blir det kafé. Hygge ♥

118 kommentarer

 1. Marita Ø

  Elsker speilet! Det er så vakkert, og kan virkelig pynte og freshe opp en ellers så kjedelig vegg med de detaljene der 🙂 Kjenner jeg gleder meg til boken din kommer ut, jeg trenger virkelig noen smarte mattips, er SÅ matlei for tiden! :O Klem til deg 🙂

 2. Er så fantastisk at det blir lysere og finere vær! Hundene er til å spise opp =) Samojeden min liker jo best kulde og snø, men jeg setter hvertfall pris på at det blir varmere i været 🙂

 3. Skjønner godt at du er fornøyd med dette speilet 🙂 Nydelig!
  Jeg får bare håpe jeg finner noen fine ting i det landet jeg flytter til 😉 Har valgt å ikke dra med meg noen av de store tingene jeg hadde. Alt er solgt.

 4. I have a question Caroline.i have been reading your blog for some time now 🙂 and your story-personal story about your weight and look of yourself where you just werent happy.i was at that place some time ago.i was struggeling with anorexia but thank god i stopped with that nonsance.i am not a fat person infact i am skinny but have problems with my stomach and waist.i think i have a muffin top or you can say love handles …they are not huge but i WANT TO BE LEAN AND fit like the rest of my body.i eat realy healthy and exercise and i dont know how to make my stomach area and waist thinner and more lean.please help me cause i am struggeling with this my whole life.maybey you have some tips you can give me? what to eat during the day and what to avaid…thank you

  1. Fotballfrue

   Dear Moni! I am so sorry to hear about your previous problems, but very happy to read that you are healthy now 🙂 That’s great! About your stomach: I am not a professional, but all I can say is that eating healthy and exersice regularly should help you. Running and also weight training.

   Wish you all the best <3

 5. Sussipussisin

  veranda* ja 😀

 6. Dwightinha

  Kjenpelekkert speil Caroline. Det var virkelig et kupp.

 7. Ida Martine

  Tok meg selv skikkelig i nakken i går.. Jeg har lenge vært leser av bloggen din, og synes du er veldig inspirerende og motiverende, Caroline 🙂 Så i går bar det av sted til trening (har vært støttemedlem 1/2 år), for å endelig komme i gang igjen. Løp 5 KM, det er i hvert fall en begynnelse. Det føltes SÅ deilig, så det blir en tur i morgen også. Takk for at du inspirerer Caroline. Og jeg er SÅ glad for at du får frem at trening ikke bare handler om slanking, men å være i god fysisk form og ikke minst at man tar vare på helsa!

  Du er best

  <3

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre, flink er du 🙂 Selvfølgelig handler det ikke om slanking, du får så mye igjen for det! Det vil du helt sikkert merke 🙂

   Klem 🙂

 8. får du i deg over 500 kalorier hver dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahahahahahahahahahahahahahaa

 9. Tonje Therese

  http://activechallenge.no/about

  Dette hadde sikkert du klart lett tenker jeg;p

 10. Ingrid B

  Favoritt bloggen min! Du er en utrolig god blogger og fortjener uten tvil å ligge på bloggtoppen! du er nydelig, dyktig i jobben din og utrolig herlig, keep up the good work! Hvorfor du ikke har vunnet pris for beste blogg eller noe i den duren på blogawards er i mine øyne uforståelig! Gleder meg alltid til å tiotte innom her, du er fantastisk Caroline! 😀 <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk for veldig motiverende kommentar <3

 11. For en bra start på dagen! 🙂 Jeg er nødt til å prøve Confecta, da jeg er ca. like kaffeelsker som deg. Så takk for tips! Og det speilet er så utrolig fint! Håper du koser deg i dag 🙂 Klem!

 12. beste følelsen i verden når dyrene har det bra <3

 13. hvordan får du tid til å trene hver dag? du må jo dusje deg selv og SELVFØLGELIG håret etter en treningsøkt, ekkelt visst ikke. og hvordan får du tid til der? for så å sminke deg og fikse håret og tid til mye andre ting på en dag, som ser ut til at andre normale folk får til på en uke :p du kan da umulig ha tid til å vaske håret hver dag. Det som stopper meg fra å trene så ofte som jeg ønsker er nettopp det at jeg har ikke tid til alt som må til etterpå.

  1. Fotballfrue

   Å dusje håret hver dag er ikke bra! Jeg dusjer det ca. 3-4 ganger i uken, og trener 5-6 ganger i uken. Kroppen dusjes selvsagt hver dag, kanskje til og med 2 ganger om dagen, om jeg føler for det.

   – C

  2. Hmmm… Tine, det er vel ikke det som stopper deg fra å trene?…

 14. Katrine :D

  hei! jeg har fått meg nespresso maskin! 😀 Jeg lurer på om du vet om d generelt er mye karber i kapslene der?

  1. Fotballfrue

   Ikke i vanlig kaffe 🙂

   – C

 15. Hei!
  Bare lurte på om det speilet går an å henge opp eller om det MÅ stå på gulvet… Er det kroker på baksiden så det kan henges på veggen? Eller er det for tungt til å henges opp..?
  Hilsen fast kanarifugl-leser… 🙂

 16. Så fint speil! Syns forresten bloggen din plutselig har blitt mer interessant etter at du flyttet til Siljan. Flyttet fra Oslo til Skien i fjor sommer selv, og angrer ikke et sekund. Nå har jeg hatt mammapermisjon mens jeg har bodd her, så det eneste som gjenstår er jo å se hva slags jobb jeg får. Men uansett, så er dette et fantastisk sted å bo på sommeren, og hus slår en liten leilighet lett:-) Bare å glede seg til i sommer!

  1. Fotballfrue

   Så gøy at du synes det:D Gratulerer spm (nesten) nybakt mamma! Jobbjakt kan være spennende, masse lykke til 🙂

   Klem 🙂

   1. Tusen takk for det:-) Keep up the good work, Caroline! Syns bloggen din er utrolig flott, og det er tydelig at du legger arbeid i både hva du skriver og hva slags bilder du tar. Folk som kritiserer her er bare misunnelige, men det vet du vel allerede!

 17. Når du har en løpetur på 40 min, løper du da i ett strekk, eller har du småpauser?

  1. Fotballfrue

   Det ble langkjøring i går, altså uten pauser 🙂

   – C

 18. Hei:) Hvor er klesstativet ditt fra? Tusen takk for svar på forhånd!

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 19. Hei,

  Hva er den flate ledningen som står i macen?

  1. Fotballfrue

   Det er pulsklokka mi 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *