Love letter and flowers

God morgen!

Her skinner sola, og jeg står og tripper i treningstøyet. Kjenner meg litt ødelagt etter gårsdagens knebøy, så i dag blir det en kort løpetur og litt styrke på ryggen. Rakk aldri innom verken Skeidar eller Plantasjen i går, vi hadde nemlig opplæring av vår nye Treasuresansatt (som er veldig effektiv og flink) så jeg tenkte å ta turen innom i dag i stedet. Vi fikk heller ikke alle de nye varene vi venter i går, så jeg satser på at de kommer i dag i stedet, og da er det ikke lenge før vi kan avsløre hvilket eksklusivt, norsk merke vi nettopp har startet samarbeid med. Dette blir spennende!

Speaking of Treasures: Det øverste bildet knipset jeg nettopp, for å vise dere mine 2 favoritter akkurat nå. Så vårlige og dekorative ♥

Love Letter finner du her 

Rhinestone Flower her 

Håper tirsdagen deres blir fin!

65 kommentarer

 1. så søtt sølvsmykket er!!

 2. Du er utrolig flink ! 🙂
  Jeg hadde en treningsøkt i går kveld klokken 9,og det var utrolig deilig å avslutte en mandag på den måten. Håper jeg får til en joggetur idag også!
  Nydelige smykker! 🙂

  Rebekka
  http://rebekkafylling.com

 3. Jeg elsker deg og alltid holde tritt med bloggen din! du ser bra ut, har du god smak og en kjærlig ektemann! Men viktigst av hva jeg ønsket å lære fra deg – er at det ikke spiller noen rolle hjemme på sofaen, en laptop eller en tabell i en restaurant, en joggetur eller en verdslig parti du er alltid godt preparert og ser perfekt! du er alltid ser deg! Jeg tror det er det ser ut til å være en jente – uansett tid og sted, bør det alltid samles inn og tatt vare på. La meg dette er ikke alltid mulig, men dette er hva jeg streber til – og takk til Caroline for det du motivere meg til det, strever gjør, jobbe hardt, ta vare på deg selv og inspirere meg! Det er synd at oversetteren oversetter ikke veldig bra å forstå alt av det du skriver.
  Caroline, hva du ønsker å handle på IHERB.COM?? bestilling er like enkelt som på asos.com.
  Det er en sports ernæring http://www.iherb.com/sports-fitness-athletic?rcode=EVO218
  samt produkter for din favoritt hund http://www.iherb.com/dog-products?rcode=EVO218
  Rabatt på første ordre på $ 8!
  UPS Ground Shipping 4 $ til bestillinger over $ 40.00.

 4. Du må introdusere oss for den nyansatte, hadde vært kjekt å få «hilst på» 🙂 Hvis hun har lyst til det da selvfølgelig 🙂
  Kjempefine smykker, gleeeeeder meg sånn til skikkelig vår og sommer!

 5. Jeg føler meg sykt stalker nå, men det blomstersmykket minnet litt om et du brukte i forbindelse med bryllupet, da du hadde en nydelig, rosa kjole på deg. Kanskje det var dagen før vielsesdagen? 🙂 var iallefall utrolig fint 🙂

  1. haha, jeg følte meg også som en stalker da jeg så det smykket..

   1. Fotballfrue

    Hahaha, nei, hvorfor det? :p

    – C

 6. Guuud kor lækkert! Flink du er <3
  Ha en flott dag Caroline, her på Vestlandet regner det idag også.. Må si jeg ser virkelig fram til sommeren! 😉

 7. Mari Aurora

  Jeg var på Dubai Mall i høst, og gikk forbi butikken til Kurt Geiger. Tenkte på at det merket hadde jeg aldri hørt om, om det ikke hadde vært for Caroline 🙂

  Vg.no har en sak om det kjøpesenteret nå, det må da være noe for deg? 🙂 http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10078764

 8. Veronika

  Så fine <3

 9. So sweet necklaces! =)
  Can you start to write in english too? I like photos in your blog so much, but don’t understand your language =(
  Have a nice day 😉

  1. google girl

   google translate my friend 🙂

   1. I don’t know how about you, but I don’t like to read ungainly google translation

 10. Kjempefine begge to, spesielt love letters! Nydelige bilder 🙂

 11. Hej Caroline, du tar så himla fina bilder så nu undrar jag om du kunde dela med dig av vilken kamera du använder. Använder du dig av «automatisk» inställning eller kör du på manuell?

  //Thessan

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk for at du synes det 🙂 Gjør meg glad! Jeg bruker sony alpha 330, men har endelig begynt å forstå meg på kamerainnstillingene (de manuelle), og det har så mye å si! Mye bedre enn å bruke auto!

   Klem!

   1. Åh tack för snabbt svar! En följdfråga, vilket objektiv använder du? 🙂

    Klem!

   2. Fotballfrue

    Her har jeg brukt 50 mm. linse 🙂

    – C

 12. Hei Caroline 🙂
  Så fine smykker. Elsker deg med blomstene. Når kommer det for salg?
  Forresten…Du skrev i ett veldig fint innlegg for noen uker siden (det om å være lykkelig) at man skal finne inspirasjon av hverandre. I England er det en veldig fin side for det: http://www.wiwt.com . Man legger ut bilder av sine outfits og henter inspirasjon av andre. Tenkte kanskje det var noe du kunne gi dine lesere en heads up om 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket til begge 🙂

   – C

 13. Michelle

  Gleder meg til å høre hvilket merke dere får inn i butikken 😀 iiikk!
  Ha en strålende dag Caroline 🙂

 14. får du inn igjen dream-catcher snart??! MÅÅ ha det kjedet!!

  1. Fotballfrue

   Dette er dessverre utsolgt hos leverandør :/ Håper på å få inn et lignende 🙂

   – C

 15. Love letters var nydelig!

 16. Hei Caroline!:)

  Først og fremst får jeg si at jeg digger bloggen din, må innom et par ganger om dagen:)
  Får trenings motivasjon og klesinspirasjon:) Må si det er du som har fått meg til og gå med pumps og sko med høyde på, er selv 178 så synes ikke det var noe særlig, men etter og prøvd ut og sånt så er det ikke noe problem lengre og blir flinkere for hver gang og gå på dem:-) Hihi:)

  Så skal jeg spørre deg om noe som sikkert du får hundrevis av mail om dagen, men jeg forsøker da hvertfall:)
  Jeg har selv begynt på et produkt som heter Kyani som er antioksidanter fra alaska, det er 3 hovedprodukter som heter Sunrise, Sunset og nitrofx

  Sunrise er en juice som inneholder 10 forskjellige plante estrakter, hver ingrediens er nøye utvalgt ene og alene pga av sine helsebringende egenskaper. Masse energi og antioksidanter (tas en gang om dagen)

  sunset er fra vill rødlaks fra Alaska, og frø fra annatto-treet i mellom Amerika som er rik på tokotrienoler, som er en ren form for E-vitamin. er bevist og ha balanserende effekt på kolesterol, blodsukker og forbedrer kardiovaskulær helse. ( 3kapsler på slutten av dagen)

  nitrofx øker kroppens produksjon av nitrogenmonoksid som blir ansett som kroppens viktigste nevrotransmitter. er bygd på nonifrukten. ( ta 3dråper, 6ganger om dagen)

  også er det nitroXtreme inneholder Q10, magnesium, sink,jern, krom og vitamin B3.
  «tilsetnings tiol drivstoffet til kroppen. sagt enkelt så vil du yte bedre med en høyere oktan. ved og frembringe mer nitrogenmonoksid, oppnår du topp ytelse» Dr. Abbas Quatb.
  nitroXtreme er en forbedring av nitrofx, den er beriket med magnesium, sink og CoQ10 og med dette vil Kyani gjøre at du presterer ENDA bedre:-)

  Sånn da har jeg sagt dette og:) Vis du synes dette kanskje kan være litt interresant så si gjerne i fra:-)

 17. Such pretty jewellery! Do you ship outside of Norway? 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you! Yes, we do 🙂

   HUúgs!

 18. Forelsket meg helt i love letters smykket! For første gang har jeg bestilt noe fra Treasures! Gleder meg til smykkene kommer i posten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Synes det er veldig fint selv 🙂

   – C

 19. Dere fant en arbeider til slutt ja! Så bra!
  Veldig fine smykker:D
  La forresten merke til noe her om dagen, det smykket du hadde på deg fredagen før dere giftet dere er det samme som dere har i butikken nå, four flowers:)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det 😀 Bare at jeg kjøpte mitt på Accsessorize til 349,- :O

   – C

 20. Så fine! Håper du får en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme <3

 21. Ingenting med innlegget å gjøre, men likevel:Syns du KG-skoene er normale i str? Hvilken str har du i dine par, og hva bruker du til vanlig?

  1. Fotballfrue

   Ja, de er normale 🙂 Bruker 39 🙂

   – C

 22. Veldig fine 😀 Elska love letters!

 23. Hej Caroline
  Ville bare lige sige, at jeg nyder at læse din blog.
  Det er ikke så længe siden, jeg fik øje på den (måske et par måneder siden) inde på bloglovin.com, men jeg må sørme sige, at du formår at fastholde dine læsere 😉 Jeg har været flittig læser siden! Så det er heldigt, at norsk ikke er ligger så langt fra dansk, når jeg nu så godt kan lide din blog.
  Du er til stor inspiration for mig, og jeg kunne godt unde dig, at der var lidt færre personer, der havde så travlt med at være efter dig, men jeg håber, at du ikke lader dig gå på af det og fortsætter ufortrødent.
  Håber du forstår, hvad jeg skriver 🙂
  God dag til dig fra mig!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 🙂 Stas med utenlandske lesere, spesielt dansker, siden jeg er så glad i dere 😀 Jeg forstår dansk overraskende godt 😉 Takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 24. kjempesoete smykker 🙂

 25. Nydelige smykker!!

 26. Du ser litt tjukk ut på bildet på treasures, – fint!

  1. Fotballfrue

   Synes ikke armene mine er helt heldige der jeg heller, litt morsomt egentlig, ettersom de til vanlig er så spagetti som det går an. Haha 🙂 Er vel det at jeg presser den inntil meg, i tillegg til vinkel etc. Synes likevel ikke jeg ser tykk ut. Men du sa det sikkert for å såre meg, så da blir du sikkert fornøyd om jeg sier at jeg får gjøre noe med det 🙂

   – C

   1. Tuller du Ert?! Jeg syns det er et av det fineste bildet jeg har sett av Caroline! Hun ser så glad ut og så avslappet ut. Det ser ut som hun stortrives akkurat der da og nyter livet.

    Caroline: Du er nydelig og kjempeflott!

   2. Kristine

    HVILKET bilde ser armene til Caroline tykke ut???? For jeg har nå godt igjennom alle som er lagt ut og finner ikke et bilde der Caroline ser tykk ut på noen som helst måte! Å komme med en slik kommentar er rett å slett å drite seg loddrett ut… Hadde du sagt at hun hadde TYNNE armer hadde jeg til en viss grad forstått… Men nå var vell dette bare for å være ekkel og provosere uansett..

    Caroline: Du kunne ikke fått det til å se ut som om du hadde tykke armer samme hvor mye du hadde presset dem inntill deg eller hvilken vinkel et bilde blir tatt i!! Dette er bare tull å jeg håper virkelig at du ikke bryr deg med en så dum kommentar! Du skal ikke «gjørenoemed» noe som helst 🙂

    <3 til deg!

   3. Fotballfrue

    <3

  2. Veldig koselig med en sånn kommentar da-_-

   1. Fotballfrue

    I know. I det ene øyeblikket er jeg tynn og i det andre tykk, alltid like gøy 😉

    – C

  3. Ja, du fant vel ikke noe annet og si enn at Caroline hadde tykke armer!
   Hvorfor si noe, om man ikke kan si noe pent? !

   Caroline er ei nydelige dame, med pågangsmot i fleng. Energi som jeg gjerne kunne lånt littegranne av. Samt at du virker til og være skikkelig positiv til sinns.

   Tullete kommentarer som dette er så unødvendig!
   Ha en herlig dag og uke Caroline =)

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, setter så stor pris på mennesker som deg <3

    Ha en herlig uke du også 🙂

  4. Ninetta Bagarelli

   ert, du er så ondskapsfull at det er helt kvalmt.
   du må virkelig bli hardhudet etterhvert, caroline ? jeg hadde grått som en unge hver eneste dag hadde jeg fått personlige angrep som dette hver dag…
   stooor klem.

   1. Fotballfrue

    En blir vant til alt, og godt er det 🙂

    Stor klem tilbake 🙂

 27. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  De var helt nydelige, begge to 🙂 Kos deg i dag, da!

  Lizbeth Osnes, Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lizbeth! Du er bra!

   Klem 🙂

 28. Foretrekker du styrketrening med få rep og tunge vekter, eller lette vekter og flere (12-15) rep? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg trener med tunge vekter, 4×4 🙂

   – C

 29. Regner med det er Bjørg du skal samarbeide med… Har det smykket som du viste bilde av he rom dagen. Spent på hvilke pris du har, for de ekke billige!!

  1. Fotballfrue

   Bjørg? Nei, det kan ikke ha vært hennes smykke du så her om dagen 😉

   – C

 30. Kan du ikke ta å legge ut bilde og fortelle litt om den nyansatte i treasures?
  Du er mitt forbilde, og henter inspirasjon av deg. Når det frister minst å gå på treningsstudioet klikker jeg innpå her og ser hvor flink du er å trene så da klarer jeg og å dra meg bort. Stå på 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, så hyggelig 🙂

   Nå vet jeg ikke om Jeanette har et ønske om å komme på bloggen, det må jeg nesten spørre henne om 😉

   – C

   1. Camilla

    Når du skriver navn gjør du meg enda mer nysjerrig:P

 31. loe the jewels :)) i ll check out your shop now 🙂

  come and see my blog i hope you like my new outfit 🙂
  http://chicchoolee.blogspot.com/

 32. Så utrolig fint 🙂 sommerlig var de ogå!

 33. Det er jo direkte kopi av Accessorize smykker de har hatt i flere sesonger , såkalte carry-forward produkter! kjedelig at dere kopierer 100% likt!

  1. Fotballfrue

   Tuller du? Det heter leverandør, og er fullstendig lov å importere fra samme, som helt sikkert er tilfellet her. Bare at vi selger mye rimelige. Du bør kanskje vite litt om å drive butikk, før du uttaler deg. Virkelig.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *