Joggebuksekveld på en tirsdag. Feil?

Ny joggebukse er et plagg jeg unner meg sånn ca. en gang hvert jubelår, rett og slett fordi jeg ikke bruker det noe særlig, så da jeg så denne hos Gina Tricot i dag, bestemte jeg meg for at denne skal få være antrekket mitt for kvelden, for i dag skal det jobbes såpass mye på lageret at det ikke er noe poeng i å bruke fine bukser eller skjørt. Vi har fått nye varer, så nå må vi få ting i orden. Forteller dere mer senere, dersom alt kommer på plass i dag. Gøy, gøy, gøy!

Lader opp til arbeidskvelden med Pukka-te (min favoritt i tepose) og et deilig blad. Alle de forskjellige posene over dumpet ned i postkassen min forrige uke, en gave fra jentene bak Lille My. Hygge ♥

Jeg holder forresten på å teste BioDrain for tiden. Hadde tenkt til å gjøre det ages ago, men det ble liksom aldri til det. Nå følte jeg det var på tide, ettersom jeg har følt meg som en vandrende vannballong de siste ukene, og jeg kan ikke skjønne hvorfor. Etter at vi endret kosthold har jeg aldri hatt det. Kan stress skape vann i kroppen? I wonder.  Har uansett tisset annet hvert minutt siden jeg inntok tablett 3 og 4, så jeg håper dette er vannet som forsvinner. HURRA!

I morgen er det forresten tid for å ENDELIG ta en tur til Porsgrunn, og da har jeg skjønt at det er Café Osebro som går og gjelder? Krysser fingrene for fint vær!

144 kommentarer

 1. Fredsdatter

  Cool bukse, ser ut som om søtnosen Hugo synes det er heeelt ok med joggebuksetirsdag også!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja 😉 Han er jo med overalt :p

   – C

 2. Michelle

  Deilig med joggebukse til tider 🙂 Og den du har skaffet deg var kjempe fin! Må bare kommentere hvor fint og lyst huset deres ser ut! Må jo være kjempe deilig å sitte i spisestuen om morgen og bare nyte solen som skinner igjennom 😀 <3 SOL

  1. Fotballfrue

   Ja, det er helt fantastisk her 😀 utsikten altså 😉

 3. Hei hei 🙂
  (Vet dette er lit ute av sammenheng med innlegget, men jaja)
  Takket være deg har moren min fått tilbake treningsgleden igjen. Men problemet er at det er vannskelig å finne noe treningstøy som passer henne, siden hun er plus-size. Dette tror jeg er ganske demotiverende, som du vet er fresht treningstøy supermotiverende!!
  Så jeg lurte på om du har noen tips til hvor man kan kjøpe plus-size treningstøy? 🙂

  1. Hei. Kanskje jeg kan hjelpe. Jeg har vært 30 kg. tyngre enn nå og da måtte jeg bruke litt tid på å finne fresht treningstøy i stor nok størrelse. Jeg ble veldig glad i Röhnisch sine klær. De har en egen linje som de kaller +Plus, strl. 42/44-54/56. Bl.a. getinspired.no fører denne linjen. Verdt å sjekke ut!

 4. Kom over dette på Pinterest! 🙂 http://pinterest.com/pin/149041068888384945/

 5. Hvor er det, du køber alt dit flotte træningstøj!?

  1. Fotballfrue

   For det meste på getinspired 😀

   – C

 6. Hei Osebro har veldig god mat, men skal dere virkelig ut å kose dere en kveld så ville jeg dratt på det lille stedet Michel Seilmakers hus. De holder til i et verneverdig bygning fra 1700 tallet, super sjarmerede og god mat:)

 7. Hei! Jeg finner sikkert ut dette på Internett, men det er liksom litt mer stas å spørre deg 🙂
  Reiser til syden i sommer, og er avhengig av å trene mens jeg er der. Jeg leser jo selvfølgelig bloggen din, og fikk med meg at du trente mens du og LK var på ferie i jula. Så; Når på døgnet opplevde du det var best å trene? Og hvordan var intensiteten din sammenlignet med en vanlig trenings hverdag?

  Du gjør en kjempejobb! Synd jeg blir nødt til å erstatte leksejobbing med blogglesing.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kjørte rolig økter, 30 min. løping, mage og rygg for det meste 🙂 Noen ganger 45 min., men det var sjelden. Jeg trente når sola var i ferd med å gå ned, dvs. i 17-18-tiden 🙂

   Tusen takk 😀 Haha, du trenger jo pause fra lesingen 😉

   Klem!

 8. Jeg lurte på om du kunne lage et eget innlegg der du legger ut alt treningstøyet ditt, og hva du anbefaler. jeg har akkurat begynt å trene, og har ikke noe ordentlig treningstøy, heller ikke sko… så lurte på om du kunne gi meg noen råd. har vært rundt å sett mye… på gmax/gsport også hm og gina tricot. har liksom vært redd for å kjøpe noe siden jeg ikke har noen erfaringer fra før.. er også litt økonomisk av meg.. men jeg invisterer i ting jeg vet er ordetlig. har sett det er en del prisforskjell på hm og gmax foreksempel? hva kommer dette mest av? har sportbutikkenes treningsklær bedre kvalitet? Håper veldig du kan svare meg. helst i innlegg – sikkert flere som er interesert.

  Har faktisk aldri kommentert før.. er fast leser. elsker bloggen din! den gir meg så mye motivasjon! på alle mulige områder: elsker stilen din, ta inspirasjon fra den, de tankevekkende innleggene dine der du tar opp viktige temaer, kostholdet ditt, din intense jobbing. misunner deg endel.. at du klarer å gå den gyldne middelvei. du er et stort forbilde, det skal du vite!!

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, alltid glad for hyggelige kommentarer 🙂 Det er stor forskjell på holdbarhet når det gjelder treningsklær. Tøy fra H&M og Gina T er freshe å se på, men varer dessverre ikke lenge. Min erfaring er i hvert fall at det kan krympe i vask, bli misfarget der du svetter mest, gå fort i stykker og slike ting, men det er jo absolutt et alternativ 🙂 Likevel anbefaler jeg å investere i kanskje 2 bukser og et par topper som du kan bytte på, så kan du supplere med litt rimeligere topper også? Sportsbh-ene til Pierre Robert er faktisk veldig gode, og de selges på matvarebutikker 🙂 Når det gjelder treningstøy har jeg god erfaring med Nike, Röhnisch (anbefaler antishakebuksene, de har bla. vunnet best i test :D) og Casall 🙂

   Masse lykke til, herlig at du har startet å trene 🙂

   Klem 🙂

  2. Anbefalar sportsBH frå Pierre Robert! Tenkte ikkje at kvaliteten kunne vere så bra sidan det blir seld i matvarebutikkar, men det er faktisk den aller beste sportsBHen eg hatt, utan tvil 🙂 Har på meg den svarte i strs M akkurat no, faktisk! Har vanlegvis strs S og 36 i vanlege kle, men etter guiden på Pierre Robert sine sider, så tok eg strs M i sportsBHen (har strs 75B i BH til vanleg), og den sit perfekt! Klemmer ingen stader og er superdeilig 🙂 Har prøvd mange merker – billige frå H&M, Nike og Adidas, men Pierre Robert er overlegent best av alle dei eg har. Kjem aldri til å kjøpe nokon annan sportsBH igjen! Suverent til styrketrening, intervalltrening, langkøyring eller som det mest behagelege undertøyet ein avslappande kveld på sofaen 😉

   1. Må bare legge til at jeg har også den i sort og str M – men jeg bruker medium i klær og BH str 85 D.

 9. Iiih, de teposene har vi på jobben! 🙂 Veldig gode.

 10. Hei.
  Fikk siste utgave av VOF i posten idag. Veldig bra artikkel om Lars Kristian. Flott at det blir fokuser på idrett og lavkarbo 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld.

 11. Hei, Caroline 🙂
  Dette er vel litt utenfor tema i denne posten, men lurte på en ting ang. boka di! Har forhåndsbestilt den, siden jeg bor for langt unna til å komme til Oslo på boklanseringen. Så, jeg lurer på om det er mulig å få boka signert? Regner med at det ikke er du som sender ut boka, men jeg spør likevel 🙂

  Takk for en super inspirasjonsrik blogg, er innom her flere ganger om dagen, haha! 😀
  Klemmer!

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/ Skal høre med forlaget, jeg 🙂

   Klem 🙂

 12. Caroline – jeg skulle lage skolebollene, men jeg må ha gjort noe feil. Jeg doblet oppskriften, men fikk bare syv stk. I tillegg ble de ødelagt når jeg tok teklype på de, så jeg måtte klemme de sammen igjen med fingrene. Nå ser det ut som om et barn på fem år lagd dem :p I tillegg ble eggekremen tynn. Eggekremen kan fortsatt reddes hvis du har noe forslag til hva jeg kan gjøre innen 10 minutter :p

  Nå skal det sies at jeg måtte gjøre ostekaken din tre ganger før den ble perfekt.

  1. Fotballfrue

   Hahaha, ser det for meg :p Brukte du nok jbkm? Og avkjølte du den lenge nok? Hmm. Høres rart ut :/ Det var akkurat slik jeg gjorde det :/ Noen steker med eggekremen i bollene også, kanskje du kan prøve det (selv om bollene ser ut som de er laget av en 5-åring ;))

   Klem!

   1. Kristin

    Ja, jeg fulgte oppskriften din til punkt og prikke. Kanskje jeg kokte melken for lenge, for plutselig boblet den opp så det ble masse skum akkurat som Zalo. Men jeg rørte hele tiden da. :p Spiser en nå, og det er noe spesielt med smaken. Klarer ikke helt å sette ord på det. Også er de veldig «deigete» inni.

    Får velvente til samboeren kommer hjem, så jeg får den endelige dommen. Mine så ikke ut som dine i hvert fall :p

   2. Fotballfrue

    Å, herregud :/ Høres ikke helt bra ut dette her. Uhu :/ Det liker jeg ikke. Merkelig. Er så vanskelig å hjelpe over nett også :/

    Klem!

   3. May-Britt

    Jeg prøvde å steke med eggekremen i bollene, og da blandet kremen seg med bollene, og de fløt utover. Men de smakte veldig godt likevel. Neste gang tenkte jeg at jeg skulle prøve å pynte de med sjokolade på en eller annen måte…. og da håper jeg at eggekremen blander seg med bollene igjen 😀
    Fikk forresten 12 boller av dobbel oppskrift. Og da lagde jeg mandelmelet selv 🙂

 13. Jag är inte heller någon joggebukse-person! Eller mjukisbyxa som det heter på svenska, haha! Men ibland är det så härligt, så minst ett par måste bo i gardaroben 😀

 14. Det er absolutt ikke feil 🙂 Hvert fall ikke når du bruker det så sjelden 🙂 Håper du koser deg i kveld, fine deg!

 15. De rosa putene i bakgrunnen her, hvor er defra? Det er ikke tilfeldigvis de fra Princess?:) Superfine!

  1. Fotballfrue

   De er fra Kremmerhuset 🙂

   – C

 16. Hei! Siden du skal til Porsgrunn, burde du ta deg turen innom Gun Vik skinnklær. Hun designer sine og produserer klærne selv og skinnet kommer fra dyr som ikke har lidd. Jeg har selv noen plagg derfra og er super fornøyd! Hun har åpent fra torsdag til lørdag 10-16:30 (15 på lørdag). Tror du hadde likt mange av klærne derfra!!

 17. Emilie J

  Hehe, det er jo slik biodrain funker. les litt rundt om det på nettet. Du blir ganske oppblåst med det første pga det fordriver all overflødig vann og slikt i kroppen, så man tisser mye.

 18. Åh, hva er det slags nydelige kurver som henger på veggen? Hva har du i de? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra limy.no 🙂 Aviser og ukeblader 🙂

   – C

 19. Er det noe her som har klart å lage bollene slik du har laget di? Veldig mange som sier de ikke får det til… :/ Gjerne du må vise på video om ingen klarer å få resultat av oppskriften, 😛

  1. Fotballfrue

   Ja, flere av mine venninner, også har jeg fått kommentarer på det 🙂 Men haha, god idé! Kanskje jeg kan vise på video 🙂

   – C

   1. Camilla

    Ser for meg at alle leserne drar med seg pcen på kjøkkenet og baker mens du viser hvordan det skal gjøres;)

 20. Hei anbefaler at du ser inn om det nye trenngsentert i Porsgrunn når du er der. Det heter Friskhust og skal være utrolig bra.

 21. Du bør tone ned treninga på nedre beina dine. Musklene stikker ut og ser ikke bra ut i det hele tatt.

  1. Fotballfrue

   Hæ? Hva snakker du om? Jeg har aldri trent «nedre beina mine» Haha 🙂 Morsom du er 🙂

  2. Haha, makan altså! Caroline har en utrolig flott og trent kropp, går ikke an å si at hun har for mye muskler «på de nedre beina» Hahaha! Skulle likt å vite om du også er like flink som Caroline til å holde deg i form??

 22. I natt drømte jeg at jeg møtte deg, og du hadde lagd rosa cupcakes til meg 😀 sikkert lavkarbo, men de var kjempe gode. heheh

 23. Hei!
  Osebro er absolutt stedet for litt mer fancy middager, gode biffer og den type mat. Helt sikkert god lunch også. Liker du sushi ligger Ori Sushi rett bortenfor osebro, med nydelig sushi og øl/vin ;). Kafe K har fantastisk sjokoladefontant, og veldig koselig uteplass rett ved elva! De har også «dagens» lunch ofte, spist blant annet tapas tallerken der! Jonas B er typisk sosialt og koselig, men ofte myye folk og bråkete, Cæsar salaten der og meksikansk salat er digg. Ellers er det mest småpizzaer/toast og ikke de mest fantastiske matopplevelsene på Jonas. Friisebrygga har jeg hørt veldig mye positivt om men aldri vært der selv. WOK’n på bratsberg brygge har masse gode og rimelige retter. Ellers er jo Balkan, med rullekebab ganske populært i Porsgrunn,men kanskje best på en sliten søndag 😉

  På porselensfabrikken rett over brua for down town ligger porsgrunn porselen blant annet, verdt et besøk. Og der ligger jo i øverste etg. det nyeåpnede «friskhuset». Stort lyst og flott treningssenter!

  Håper du koser deg i Porsgrunn i morgen! 🙂
  Bor her selv nå, men er opprinnelig fra Stathelle. I sommer må dere ta dere en tur til Brevik, som er en fantastisk sommerby, med lekteren på sjøloftet og diplomis utsalget. Også Langesund med konsertstedet Wrightegaarden er fantastisk om sommeren! Blant annet kommer Jarle Bernhoft, Lisse of flere andre artister der i sommer. Sjekk «www.konserter.org»! 🙂

 24. Hvor hvor hvor har du kjøpt de runde rosa putene på bildet der ? 😀
  For en deilig farge nå utover ! 😀

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   – C

 25. Jonas B i porsgrunn er stedet!! 🙂

 26. Jeg elsker denne teen, Pukka – Love! 😀

 27. Hei 🙂 Jeg kjøpte den ene pukka revitalise i dag, og den var kjempegod! Lurer på om du ville anbefalt noen av de andre tesmakene? Er det noen du synes er spesielt gode? Var så mange å velge mellom på sunnkost.

  Digger bloggen din btw! Du har virkelig talent 🙂

  1. Fotballfrue

   Love er veldig god 😀

   Klem!

 28. Neste gang du vil gå på kafé i Porsgrunn, vil jeg også anbefale deg å teste ut kaffe- og the spesialen i Storgata. Hyggelig atmosfære, også selger de kaffe og te i løsvekt! =)

 29. Heisann!

  Her er noen Grenlandstips fra en tidligere Porsgrunnsgutt!

  Porsgrunn:
  Friisebrygga – byens beste mat og kosligste kafé – er både resturant, kafé og pub, så har kan en bli hele dagen. En av kokkene har erfaring fra flere Michelin-restauranter i utlandet.

  Kaffe og Te-spesialisten – byens nest kosligste kafé

  Skien
  Stockman – Byens kosligste kafe

  Lundetangen – Byens beste pub

  Jacob og Gabriels – Byens beste mat

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   – C

 30. Ååh, du har kjøpt lik joggebukse som meg. Jeg bruker det mye, men kjøper ikke ny alt for ofte;)
  Unnet meg den blå fra Gina som du har for en stund siden. Ulempen med den er at den loer så fælt. Blir masse blått lo i sofaen, så jeg må støvsuger hele tiden. Skjer det samme hos deg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *